dinsdag 16 december 2008

Jelle


Barracuda voelt zich ineens oppermachtig. Zo blijkt ons stukje over Vrije Volker Vreemans, die het liefst met een buks linksmenschen aan gort schiet, aanleiding geweest te zijn tot een heuse ban. Eindsamensteller Duns Ouray: "Naar mijn oordeel is dat een oproep tot geweld. En dus heb ik vandaag het account van Marcel Vreemans stopgezet. Het bewuste artikel heb ik verwijderd; evenals een artikel waarin "Tjibbe Joustra voor het executiepeloton" zou moeten."

Zo, dat ruimt op. Maar we hebben nog een kandidaat: Jelle L.S. Pijpers. Die maakt zich ook nogal eens kwaad, vooral over de islamitische en gekleurde medemens. Misschien is het gewoon Vreemans zelf, want het toontje is ongeveer even erg. Pijpers heeft iets met overbevolking en mensen met zelfmoordneigingen. Die moet je maar dood laten gaan, anders loopt de wereld over van mensen die ook nog allemaal een autootje willen. Net als Jelle. 

Inmiddels is Jelle weer eens helemaal in de ban van moorddadige psychopaten. Die worden volgens hem veel te snel weer op de maatschappij losgelaten. En Jelle zou Jelle niet zijn als hij suggereert dat het in Nederland ook wemelt van de vrijgelaten psychopaten. Jelle prijst de Amsterdamse commissaris Hans Schönfeld, die het onlangs had over strengere straffen en over preventie & vergelding, en even niets ziet in resocialisatie! "Maar helaas… tegenover één Schönfeld staan er in het Nederlandse ‘strafrechtelijke systeem’ tenminste éénduizend watjes.".

Niet dat die Schönfeld het had over psychopaten, maar in het algemeen over 'veelplegers'. Maar dat doet er kennelijk niet toe, want Jelle wil zo snel mogelijk zijn punt maken: "Het is ongetwijfeld een ‘populistische’ gedachte, maar dít staat wel vast: met het voltrekken van de DOODSTRAF aan zo’n psychopaat eindigt élke maatschappelijke overlast; deze straf kent voorwaar géén recidive. De wereld had zich kunnen verlossen van de Jacques Fruminetten, en trouwens ook van de Ferdi Elzassen en de Volkert van der Graafen. Aan onmensen is menselijkheid soms niet besteed."

Vuilnisman, mag deze zak ook mee? 

2 opmerkingen:

  1. Update: kwam het toch (bijna) weer goed.
    http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7525

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jelle Pijpers is een docent Nederlands van mij geweest op de middelbare school.

    BeantwoordenVerwijderen