vrijdag 19 december 2008

Imagoschade


Schreven we vorige week nog dat Marcel Vreemans bij het Vrije Volk voor twee "gewraakte artikelen" met gewelddadige dreigementen richting linksmenschen een heuse ban had opgelopen, inmiddels is het mea culpa: "Marcel Vreemans riep niet op tot geweld, kopt het stukje van "de redactie": "De ban voor Marcel Vreemans heeft veel beroering veroorzaakt. Vele lezers hebben gereageerd en het voor hem opgenomen. Tijdens overleg tussen de redactieleden onderling zijn de twee gewraakte artikelen nog eens tegen het licht gehouden en is de conclusie getrokken dat beide artikelen nader bezien geen oproep tot geweld waren."

Het is toch wat in de rechtse microkosmos. "In het artikel Linkse opium voor het volk sluit Marcel Vreemans af met de zin: Je zou een buks willen kopen en die gore dievenbende in Hilversum massaal willen afknallen!" Ik wil de lezers er op wijzen dat Vreemans hier de conjunctief gebruikt en niet de gebiedende wijs. De redactie biedt Marcel Vreemans haar verontschuldigingen aan voor geleden imagoschade." Imagoschade?

Maar het komt niet meer goed tussen Vreemans en Het Vrije Volk. De eerste is kennelijk te zeer op zijn teentjes getrapt. "In het overleg dat n.a.v. de ban is gevoerd, is gebleken dat het wederzijdse vertrouwen niet kon worden hersteld. Beide partijen hebben dan ook besloten toch uit elkaar te gaan." Gelukkig maar, we missen Marcel als kiespijn.

47 opmerkingen:

 1. Voor iemand die al geruime tijd zijn halve weblog vult met artikelen over ene Marcel Vreemans is de uitspraak "ik zal hem missen als kiespijn" een heel bijzondere.

  Tel daarbij op dat het hem niet ging om kritiek of debat, maar om het monddood maken van een andersdenkende (getuige de uitspraak "opgeruimd staat netjes") en we kunnen gerust spreken van een dictatoriale, gefrustreerde zielepoot.

  Maar ik denk dat hij er zelf het meeste last van heeft. Ik van hem in ieder geval geen seconde!

  Hartelijke groet, Marcel Vreemans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die "geleden imagoschade" was meteen het hilarische hoogtepunt op HVV van dit jaar. OK, en meteen enig hoogtepunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg Barracuda, is Stan je vaste schuilnaam om hier te reageren of gebruik je steeds een andere?

  Hartelijke groet, Marcel Vreemans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om de man met een nog steeds groeiend aantal schuilnamen op zijn naam (zoals daar zijn: Marcel Vreemans, Edgar Loohuys, W.P. Courtier, R.E. van de Bend en nog vele andere) hier meent te moeten klagen over het gebruik van schuilnamen.
  En nee, ik ben niet Barracuda. Ik ben die andere lezer...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guitige Stan,

  je vergeet Multatuli, Stoker, Piet Grijs, Rutger Kopland, Vincent Mahieu,Bruno Ernst e.v.a.

  Er is een naam voor jouw ziekte, maar die is me even ontschoten. Die ziekte behelst dat je alle mensen met een andere mening ziet als alter ego's van een en dezelfde persoon.

  Er is nog geen remedie tegen gevonden,maar de wetenschap werkt er hard aan, heb ik mij laten vertellen. Een ander symptoom is nog dat er door deze patienten geen logisch en inhoudelijk betoog kan worden opgebouwd en niet op normale wijze met argumenten kan worden omgegaan. Al hun energie gaat zitten in het oppervlakkig en obsessief bestrijden van een uitverkoren persoon, uit pathologische inferioriteit geboren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "je vergeet Multatuli, Stoker, Piet Grijs, Rutger Kopland, Vincent Mahieu,Bruno Ernst e.v.a."

  Je mocht willen dat je in hun schaduw mocht staan...

  Hoewel je veel punten verdient voor de creativiteit die je in het verzinnen van schuilnamen steekt. Stak je die creativiteit ook maar eens in je reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mLieve Barracuda...ehh, ik bedoel Stan,

  Welke inhoudelijke bijdrage heb jij eigenlijk geleverd? Ik weet het, mijn verstandelijke vermogens zijn beperkt,maar ik heb ze nog niet gezien of begrepen. Maar herhaal ze nog eens een keer, wellicht dat het dan begint te dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Die ziekte behelst dat je alle mensen met een andere mening ziet als alter ego's van een en dezelfde persoon. "

  Grappig, is het niet jij die denkt dat Stan en Barracuda alterego's van dezelfde persoon zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar hebben dit soort figuren wel vaker last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ...dit soort figuren...

  En jij durft je nog af te vragen waarom dit soort van (niet meer reagerende) figuren al langere tijd meer dan tabak hebben van je over het paard getilde j.o.v.d.-ers establishment 'trots'/mentaliteit? Je kan voor rita (je tonnende zout-tante) echt wel meer doen dan hier op je webstek door middel van je sarcastische genoegens ten nadele van je 'fans' net te doen of die haaienvinnen van je alleen nog maar voor wat verzuurde aftreksels nuttig mogen zijn brum. Voorlopig ben je helaas van een 'aandoenlijke' baby-face crimineel gedegradeerd tot een onder de oppervlakte opererende en niet kunnen bijtende sidderaal. Het zijn allemaal spelletjes die er met ons gespeeld worden om maar eens de met de heer Messing's plechtige woorden te eindigen ... Lekker geslapen barrackjuda?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Laten we gewoon even vaststellen wie van de twee kemphanen hier nou het beste uit is gekomen. De scribent van HVV die de eer aan zichzelf houdt en van alles is vrijgepleit of de gefrustreerde zielepoot die zijn dagen slijt met obsessieve artikeltjes over eerstgenoemde en waarvan op het eind duidelijk werd waar het hem om te doen was: zijn verwijdering uit de publieke debat. Met als ultiem bewijs zijn vervolgartikel, waarin hij zijn pijlen richtte op Jelle Pijpers en Encina Navan, de volgende slachtoffers die moeten worden kaltgestelt.

  I rest my case.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De gebruikelijke remedie, Barracuda, is dat je me nu een ban geeft. Zodat je weer met handen op de oren: "LALALALALA...IK HOOR JE LEKKER TOCH NIET..." verder kunt met je ondermaatse en weinig gelezen niemendalletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "maar om het monddood maken van een andersdenkende (getuige de uitspraak "opgeruimd staat netjes") en we kunnen gerust spreken van een dictatoriale, gefrustreerde zielepoot."

  En dat schrijft uitgerekend iemand die met een buks iedere linkse programmamaker wil ombrengen. Begrijp je zelf eigenlijk wel wat je schrijft?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het aardige is dan ook nog dat je hier KUNT reageren, terwijl Vrije Volkers geen enkel weerwoord dulden, aangezien er geen enkele mogelijkheid is tot reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die laatste conclusie "HVV-ers dulden geen weerwoord,omdat er geen reactiemogelijkheid is" is van een stuitende logica die je nogal eens aantreft op ondermaatse weblogs als deze. Meestal is het juist zo dat HVV-ers die reageren op andermans weblog er in no time worden afgeflikkerd. Wat een armzalig debat hier trouwens, geen enkel inhoudelijk weerwoord. Met recht een impopulair weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En leg dan maar een uit waarom die mogelijkheid niet bestaat. Zal wel een reden voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja, daar is een reden voor en die is al duizend keer verteld op HVV. Maar het is gemakkelijker om een oordeel klaar te hebben zonder je te verdiepen in zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Maar het is gemakkelijker om een oordeel klaar te hebben zonder je te verdiepen in zaken""

  Volgens mij hebben we nu precies de kern van jouw probleem te pakken, Marcel.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. O ja? Kom eens met iets inhoudelijks i.p.v. met dat gratuite gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marcel heeft geen uitlaatklep meer, en dus komt hij hier hangjongeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Weer een gratuite opmerking zonder inhoud. Ik zie dat je ziel en zaligheid hebt gelegd in deze erudiete bijdrage. En ter geruststelling...ik zal hier heel weinig komen, hoor. Vond het gewoon even leuk om op dit ene artikeltje in te gaan en vervolgens de ene na de andere malloot inhoudsloos te zien afdruipen. Plekken waar ik kan schrijven en reageren heb ik trouwens genoeg, hoor.
  Nou, dit was het wel zo'n beetje, denk ik. Ik heb het erbarmelijke discussieniveau toch alweer zo'n halve dag volgehouden, maar ik moet zeggen dat het ontzettend veel inspanning vergde.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "..maar ik moet zeggen dat het ontzettend veel inspanning vergde."

  Dat is dan ook aan het zwakzinnige niveau van je inhoudsloze schrijfseltjes te lezen Marcel. Ik denk dat ze je op de pvv-site graag terug zien met je 'rechtse' draaikonterij. Mag je daar niet met je virtuele 'achterban' moedig en zonder schaamte een gooi naar wilderman's natte droom doen? Vertel het eens electronische fortuyn...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hahaha...waar haal je ze vandaan, Barracuda, jouw reaguurders???

  Pluk je ze gewoon van de straat of sta je regelmatig te flyeren bij een of ander psychiatrisch ziekenhuis?

  Patethisch gewoon...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. jan rap en zijn maat20 december 2008 om 15:16

  Voorlopig ben jij de eerste regeerder die met zijn 'vrije' volkspopulistische hoererij door iedereen gemuilkorft en als een dwangbuispatient pontificaal beschimpt bent Vree-mans! Achter je rug wordt je overal uitgelachen, belachlijk gemaakt en voor de pimpende nar uitgemaakt. Ben je zo eenzaam dat je afhankelijk wil zijn van deze puberale jovd-ers en daarom op hun nivaeu alhier voor wat rechtse veren komt smeken? Ik zal je zo doorlinken zodat je bij de blauwe smurfjes uitkomt. Mischien dat je daar wel de bewierrookte bospooier mag uithangen? Ik hoor vast nog wel wat je daarvan denkt. Voorzover je dat nog wil/kan natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wedden dat je er morgen weer bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Weeeer zo'n hoogst intelligente bespiegeling...de amusementswaarde is werkelijk van ongekend niveau. Hilarisch gewoon!

  Ik probeer in uw litterair onooglijke haatmail iets zinnig te ontdekken, maar helaas...

  Nog een vraag, Jan Rap: heb je dit helemaal alleen geschreven of heeft je "maat" ook meegeholpen...mwoehaha!

  Nou, Barracuda..met zulke reaguurvrienden heb je een leven lang plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wedden van niet, Han. Ik maak alleen dit draadje even af, als er tenminste nog iets zinnigs wordt gezegd, hetgeen tot nu toe weinigen is gegeven. Voor de rest mag Barracuda van mij weer onderduiken in het troebele water.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De enorme bijval op onze artikelen geeft aan dat Marcel Vreemans een huilebalk is die slecht kan uitdelen en niet kan incasseren. Hij heeft ondervonden wat anderen door zijn toedoen al zolang ondervinden. Vreemans is nog niet genoeg te kijk gezet. Hij leert niet. Hij verklaart dat schrijvers van HVV kritiek, snoei harde kritiek zelfs, geen enkel probleem vinden. Hij is een fantast en weet nu zelf ook hoe enige eloquente kritiek voelt. Om het leerproces van Vreemans te bespoedigen blijven we hem hinderlijk volgen. Verschillende reacties uit de privé-omgeving van Marcel Vreemans bevestigen ons dat zijn vrouw hem slaat, dat zijn kinderen niet naar hem luisteren en dat zijn eigen hond hem bijt.Vreemans probeert zich er uit te draaien. En ik heb geen verschillende reacties uit de privé-omgeving van Marcel nodig om te weten dat de man liegt. Als hij van plan is een wig te drijven tussen Michiel Mans en mijn persoontje dan onderschat hij mij. Met Mans kan ik het hartgrondig oneens zijn, maar ik kan met de man gewoon een bier drinken en dat onder het genot van een goed gesprek een hele middag volhouden. En dat geldt omgekeerd ook. Kwestie van wederzijds respect en het waarderen van de vrijheden van de andersdenkende. Mans verzekerde mij inmiddels dat hij niet betrokken was bij het opzetje. Blijft over. Vreemans is een totale lul, een psychoot zonder humor. De reden waarom ik bang moet worden ontgaat mij bovendien volledig.
  Message: Een leuk opzetje met een goede bekende van jou is gelukt. Je bent er finaal ingetrapt! Publiceer dit ook even als je durft.
  Message: Doen, he…lieve schat! Eens kijken hoeveel ballen jehebt.
  Message: Je wilt niet weten met wie ik aan de telefoon zit!
  Message: Heb je lef? Durf de laatste twee reacties eens te publiceren of ben je een mietje?
  Message: Michiel vraagt of je alleen een grote bek hebt of ook een grote pik? Aan dat laatste twijfel ik namelijk nogal. De manier waarop je je commentjes optuigt denk ik dat-ie heeeeeeel klein is, dat piemeltje van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Beste Janmaat,

  Leuk knip- en plakwerk, dat ik al kende, waarin werkelijk alles wordt omgedraaid wat er maar om te draaien valt. Bovendien weinig orgineel,want het is goeddeels overgenomen uit mijn artikel over Bert Brussen. Hoelang heb je hiervoor moeten googelen?

  And FYI, het "opzetje" waarover wordt gesproken is bewust verkeerd uitgelegd en met die verkeerde uitleg aan Mans voorgelegd. Is allang uit de wereld, ondanks deze hernieuwde en zielige poging om zaken op te rakelen.

  Apropos, de vier berichtjes waren 's nachts om vier uur en hadden betrekking op de hondse wijze waarop de bewuste webloghouder de redelijke pogingen van Mans steeds onderuit schoffelde en reacties van mij steeds verwijderde. Mans en ik hebben een zeer goede (digitale) relatie, zoals je ook op HVV hebt kunnen lezen.

  Maar eigenlijk geef ik je met deze reactie al te veel eer op wat overduidelijk een poging is om mij af te zeiken. Jammer joh, verzin iets beters en vooral...verzin eens een eigen tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Voor de liefhebbers:

  Michiel Mans Says:
  November 18th, 2008 at 22:25

  Another fine mess I’ve gotten myself into Ollie. Hoe lul ik me hier nou weer uit?

  Hij zei dat ik zei dat etc. Schrijf iets op uit een ander’s mond om een uur of vier ’s nachts na een borrel en het zou zomaar net iets anders neergeschreven kunnen zijn dan het is bedoeld of uitgesproken. Of het wordt net iets anders geinterpreteerd door Robert, mogelijk ook na een stevige pint, dan de schrijver het precies bedoelde. Dit alles sowieso in verhitte toestand vol vriendelijkheid van en voor beiden.

  Verbaal kun je iets bijsturen als je doorkrijgt dat de boodschap niet geheel als bedoeld overkomt. Eenmaal op de knop gedrukt staat het er. Publiceer het en in 2027 zwerft het nog rond. Nu lijkt het er op dat Marcel een leugenaar is, Robert verkracht ernstig de waarheid en Michiel spreekt met alle kanten net zo makkelijk mee. Bovendien heb ik grote interesse in Robert’s pik, maar dat is slechts een kleinigheid. Die interesse dan heh. Oeps, kijk zo kan het al weer misgaan.

  Robert heeft het over een wig. Ik drink graag een biertje met hem terwijl ik hem uitleg dat hij het allemaal verkeerd ziet. Robert heeft de onhebbelijkheid hetzelfde bij mij te doen want ik snap er werkelijk geen reet van. Leuk.

  Binnenkort ga ik iets dergelijks ook met Marcel doen. Ik hoop dat ik voor beiden geen wig ben en ik wil ook niet (onbedoeld) als wig gebruikt worden. Als ik iets gezegd heb dat verkeerd kon worden opgevat, verkeerd is overgebracht, verkeerd is begrepen of een mix van alle drie, dan spijt me dat. Ik heb niets gezegd dat ik niet niet recht in ogen zou hebben durven zeggen. Daar wil ik het bij laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. en kijk verder maar hier en lees vanaf comment 41.

  http://www.lucaswashier.nl/?p=7426

  Jammer joh, Janmaat. Beetje mislukt, je selectieve citaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Nou interessant allemaal weer, Marcel. Bij het woord 'andersdenkende' begin ik trouwens al vreselijk te lachen, alsof de rest van de mensheid links denkt. Dat links/rechts denken, daar is echt zooooo jaren zeventig. En nu raad ik even dat je de vijftig al flink gepasseerd bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nee Fred, het is precies zo opgeschreven zoals het bedoeld is. Wat jij ervan maakt moet jij weten.

  Nou, dit was het dan, denk ik. Niet veel te beleven hier en een allerbelabberdst discussieniveau.

  Toedeledoki

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Zo, die Marcel Vreemans is me daar toch een driftig teckeltje die al blaffende van de ene naar het andere blogje holt om daar zijn plasje te doen om zijn territorium te markeren. De zure lucht die zijn onverdroten plasgedrag met zich meebrengt stinkt echter uren in de wind, verrot als het is door het eenzijdige geestelijke dieet waar teckel Vreemans zich te goed aan doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ...verrot als het is door het eenzijdige geestelijke dieet...

  Zeg Hopeloos-Ventje, wil jij mijn broertje van de gecon\trol/leerde 'rechtse' oppositie wel eens gauw met rust laten? Anders zullen wij van de 'linker' kant gedwongen zijn om onze 'boddie-gaard' van keinschteil op je af te pleuren. Waarom mijn arme Marcel hier toch zo provoceren om alzo het draadje tot boven die van Patman te kunnen uitrekken? Zielig hoor. Jij bent zoals de moderator dezes een minderwaardig slecht mens, maar dat weet je natuurlijk al lang is het niet h-p? Dus duik maar weer snel in je talmud en ga daarna toch maar weer je ziel afspoelen. Puberale jovd-er...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoi sandocan. Een kleine tip, extragratis gegeven door dit potentaatje: werk eens aan je idioom, laat eens wat meer diversiteit zien in je schrijven dan het gejeuk waarmee je telkenmale op de proppen komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik reageer even zo hp-tje,want op NUjij zitten en blijven er trollen zitten zoals bruutje en co,die iedereen maar zwart maakt omdat ze zelf weinig inzicht hebben.
  Of gewoon pro zijn en alles wat anti is met hun denkvisie afdoet als neo-nazi,antisemiet,complotter en weet ik wat nog meer.Mijn vraag was eigenlijk of U weet of Eric Krebbers ook billie het kindje was van zapburu.Destijds zocht ik ook al uit wie zapburu en Billie het kindje was en zag dat hij Eric krebbers was. Ik zag ok destijds dat U een artikel had geschreven over eric Krebers wie hij was en gezien de website zapburu die alle complotten wil afdoen als onzin ik dus dacht dat hij die site heeft geopend 2 jaar geleden. Ik weet nu ook wie U bent via de website wat geschreven werd over Eric Krebbers.
  En dat U nu reageert op NUjij.
  In iedereen geval respecteer ik meer Uw denkvisie dan wat de debunkers zonder onderbouwing na buiten brengen of totaal verdraaien. Als U weet of zapburu van eric Krebbesr is,dat ik dat dan wel hoor. Ik ga er van uit dat hij inderdaad zapburu heeft opgericht. Tot het tegendeel het anders zegt.
  Mvg. Sander/Tamso

  Zo hp-tje?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zouden ze hp-tje en co. al onderhanden genomen hebben? Hp-tje ik denk dat dat inderdaad al het geval is. Vandaar dat je hier altijd zo als door een bee gestoken doet. Ik ben zeer benieuwd wie er aan jou pannnetje zijn instructies zoals aan deze stier hieronder verzendt. Kan niet veel soeps zijn...
  http://www.youtube.com/watch?v=FKx1gLCQef8

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Zo hp-tje?"

  Nee man! Met dat vousvoyeren geef je blijk van je laffe nederigheid, als een slaaf die bang is in het ongerief te komen bij zijn meester. Gadverdamme, je zou zelfs bij het lompenproletariaat nog onderdrukt worden met deze houding. Wordt toch eens wat assertiever, maak gebruik van een kwinkslag, en laat zien dat jij begenadigd bent in het hanteren van het literaire fileermes!

  @Braakball

  Ik krijg mijn instructies ingestraald door van Baalen, wist je dat nog niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat had ik al in de gaten ja. Je literaire strapatsen kunnen n.l. alleen maar gebaseerd zijn op je talmudische hersenspoeling... En zoals je hoort te weten wordt jou hansipansie door de bin-shit georkestreert. Zieg-heil!!!

  http://stanvanhoucke.blogspot.com/2007/06/nederland-en-afghanistan-136.html#comments

  PS: Tot aan welk cijfertje had je gedacht? Op afstand bestuurbare hun-mongool. Volgens mij kom je toch echt niet verder dan 3 cijfertjes want dan slaa je met je chip en al op tilt toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Je vervalt weer in je oude patroon, sandocan. Hoe lang heb je moeten zoeken naar dat linkje? Kom op, laat eens zien dat je ook iets anders kan dan enkel je stokpaardjes te berijden. Verbreed je blikveld, scherp je geest eens aan een andere slijpsteen. Maar laat bovenal eens blijken dat jouw persoontje ook in drie dimensies kan denken dan de platheid waarvan we je onderhand wel kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Die 'platheid' waaar jij zo graag de spot mee drijft en met je meister verradelijk goed van vreet, zal jou pas wegens je jarenlange verplichtte conditionering en dus radiobesturing, alleen nog maar duidelijk kunnen worden zodra van baaaalen zijn meSScherpe zwaard in je onderrug heeft gezet hp-tje. Maar goed van jou soort hadden wij al begrepen dat het daar ongeloofelijk op teert. Parasiteert welzuverschtehen.
  Dus als we hier over dimensies gaan filosoferen, vrees ik dat het met jou soort niet veel verder komt dan het niveau waarop je moderator zijn reageerders wegens het niet zelf kunnen denken van zich weg heeft gejaagt. Maar nee, hopeloze-patjepeeër daar ga ik verder mijn medewerking niet meer aan verlenen. Wat jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Je bent lichtvoetiger dan ik dacht. Desalniettemin vraag ik mij af wat zo'n vrije jongen als jij toch drijft zich zoveel onder het addergebroed te bevinden waar je zo'n afschuw van hebt. Het lijkt wel een fetish van je. Een anale fixatie, een opmerkelijke smeltkroes van walging en opwinding, eentje die zijn neus steekt in elke ruft van het elitaire tuig om zo in extase te geraken.

  Kom dus niet aanzetten met die weigering van je, want daarmee verloochen je jezelf. Dat is de ultieme zonde die je kan begaan, 'meinkampf', de lafheid die gepaard gaat met de onwil je eigen geest te aanschouwen. Overwin het schaamrood dat op je kaken komt te staan als jij in de spiegel staart, wil jij je in je verdere leven nog geestelijk ontwikkelen. Een welgemeend advies van een JOVD'er.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ga nu maar verder met je kak-vrindjes naar jullie bedje ok? Als je morgen met je judeo-broodheertjes in een rechtse pose verstrengeld word aangetroffen, ben je echt niet meer in staat om als jovd-er op straat met of zonder beveiliging de billenkoek van de straat te kunnen incasseren! Ook niet zoal nu met je 'grote' mensen woordjes achter je bevochtigde toetsenbord. Dus rust zacht met je natte wildermans over je stoute politieke jovd dromen die niets meer dan 'rechtse' en natte winden blijken te zijn. Ballenboy...

  HERMAN BRUSSELMANS:
  "Wat mij soms wordt verweten platvloersheid en vulgariteit zie ik alle dagen op tv en in de boekskes. Zoals Big Brother. Ik heb geen halvegare slagersvrouw nodig om mij seksueel op te winden. Oké, als ik die Betty zie, heb ik ook al wel eens gedacht: 'dat is er één om één keer goed plat te neuken, tot ze bewusteloos op de keukentafel achterblijft'. Natuurlijk heb ik ook mannelijke, puur biologische reflexen. Als je dorst hebt, wil je drinken. Als je geil bent, wil je seks. Maar so what? So fucking what? Moeten we er daarom zoveel shit rond verkopen?"

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Jammer. Je blijft toch liever in je oude beperkte stramien hangen. Daar is de lol nu wel vanaf. Als afsluiter laat ik nog een fijne natte scheet, voor jou om op te snuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Als afsluiter laat ik er ook nog een...(fijne natte scheet), voor jou om op te nemen zodat je gereed bent om als hoererende puta met je billen bloot fijn te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen