woensdag 24 december 2008

Kaltgestellt


Zelden is een initiatief zo snel kaltgestellt als Wij Willen Verandering, een clubje Zaploggers en Zaproeders dat hun (complotter) gedachtengoed mainstream had willen maken. Maar het ging al gelijk mis met de vraag "wat ons bindt". Daar had niemand echt antwoord op. En nog steeds niet, want inmiddels lijkt de discussie doorgebloed. 

Wie wel van zich liet horen was Jeroen de Kreek, die namens zijn eenmanspartij nog altijd minister-president wil worden, maar zelfs door de Zapruder-achtban met de nek wordt aangekeken. Voor een online bedreiging tegen Balkenende werd hij zelfs vervolgd. "Je voegt geen fuck toe, behalve je waan-idee MP van Nederland te worden, iets dat je "never ever" voor elkaar krijgt vanwege je strafblad," reageert P.uncia namens het Truthers Portal (...) Ditkannietwaarzijn. En waarempel, een bijdrage van De Kreek die de Volkskrant had toegezegd te plaatsen werd vorige week geweigerd door de opinieredacteur. "Bij nader inzien hebben wij besloten toch een ander artikel te plaatsen. Aanleiding is uw relatie tot de heer Balkenende, waarmee wij niet geassocieerd wensen te worden." "Heeft Balkenende de lezer de De Volksrant toch mooi tuc," besloot De Kreek. Die nu nog zo'n beetje als enige in het forum van Wij Willen Verandering verandering propageert. Dat schiet lekker op.

Toegegeven: er is ook nog de reactie van een anonieme "Klokkenluider" die de oprechtheid van Zapruder's blokhoofd Patman - aanvankelijk ook aanwezig op het forum - in twijfel trekt. Die zou stiekem moderator geworden bij de Nederlandse Wikipedia, dus daar zal wel wat achter zitten. "Is Patman wel de persoon die inderdaad staat voor wat hij zegt of is dit een bewust ingebrachte desinformant om de beweging als geheel te verzwakken?" 

Wat jammer nou, want Wij Willen Verandering had zich bijvoorbeeld sterk kunnen maken voor het behoud van het complottersforum Zaplog, dat begin deze week onder de hevige belangstelling crashte en voorlopig even uit de lucht blijft omdat het bijprikken van een nieuwe server even te duur wordt. Of had Patman toch even naar De Kreek moeten luisteren die hem al eens eerder wees op zijn "Web 2.0 onwaardige programmeerwerk", waardoor Zaplog volgens De Kreek (ex-advocaat, maar kennelijk ook softwarespecialist) zo traag werd als bagger?

Hoe dan ook, er is geld nodig voor de complotterkerk en zijn overspannen servers. Een mooie taak dus voor de trouwe Zappers Tyler Durden en Symbiose die dezer dagen weer flink aan het actievoeren zijn rond het Glazen Huis van 3FM over "9/11, nwo en dergelijke". Ook zo benieuwd naar "dergelijke"? Het behoud van Zaplog wellicht?

5 opmerkingen:

 1. Deze 'savalle' heeft hier in Holland dezelfde desinformerende functie (onder de 'truthers') zoals alex j. dat in Amerika heeft. Met 80% van de 'waarheid' via die laatste 20% desinfo iedereen verdeeld onder elkaar en van zijn werkelijke broodheertje's vandaan houden... Dat hele zapruder en co. jaagt iedereen die daar over durft te klagen met ip-bans en andere tactieken tegen zich in het harnas. Probeer maar eens het joodse vraagstuk aan te halen zou ik zeggen. Toeval? Er zijn al onderzoeken gaande over waarom en door wie de heer savalle als 'kast-homo' bij de ballen gehouden en daarom over zoveel als het graf zwijgt. Aanleiding tot deze onderzoeken en wantrouwen naar zap en co. zijn de aanstellerige en relnichterige pogingen het hele aidsgebeuren als weer een nieuw 'complot' op de waarheidsbeweging doorzichtig te willen plakken. Daarover in een nog op te richten site (de patsy's van bea-SHELL.com) veel meer onthullingen! Ik zie al deze zaken als positief in want op deze manier identificeren ze zich en kan je tegelijkertijd de structuren erachter herkennen en onthullen. Dus patjanneke maak je kippen borstje maar alvast nat. Verradelijke agent-provocateur...

  ALDUS KLOKKENLUIDER OP WWV:
  "Vooral dat laatste interesseert hem. Een site die zich bezighoudt met Aids/Hiv ontkenning gooit daarmee in één klap de geloofwaardigheid over de andere onderwerpen overboord, waardoor de lezer direkt afhaakt. Ook dat is een vorm van desinformatie, zo je wilt provocateurswerk."

  PS: Barracuda bedankt ik verder voor het ons opmerkzaam maken van deze feiten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit soort clubjes worden alsmaar vager.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wegens het niet mogen 'genieten' van een officiele goedgekeude hersenspoel loopbaan aan de vaderlandse debiliserings instituuten, wil ik vooralsnog mijn verontschuldigingen aanbieden wegens de stijl en schrijf fouten gemaakt bij mijn 1e comment. Dat ongemak (alleen voor die-hard geconditioneerden die alleen voor de vorm i.p.v. de inhoud gaan) wil ik hierbij goedmaken door een nieuwe site die er WEL toe doet hieronder door te linken. Daarop worden patsys als pat en zijn shill-collega's gelukkig wel ontmaskert en gebrandmerkt als collaborerende en bij de ballen gehouden kast-hoeren! Waarvan acte en verder nog zeer veel studie plezier...

  Bewuste site:
  http://jewishcrimenetwork.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hou Wij Willen Verandering goed in de gaten Barracuda. Het feest is nog maar net begonnen en de follow-up komt er aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aldus de enige reaguurder daar...

  BeantwoordenVerwijderen