vrijdag 5 december 2008

Mensenplaag


Jelle L.S. Pijpers (Vrije Volk) maakt zich nogal eens kwaad, vooral over linkse bolwerken, maar ook over de islamitische en gekleurde medemens. Waarvan er trouwens tot overmaat van Jelle steeds meer bij komen.

Zeer onlangs meldde het Population Fund van de Verenigde Naties dat in de komende 40 jaar de wereldbevolking met ongeveer 37 procent zal toenemen. Daarvan zullen de Afrikaanse landen zo goed als de helft voor hun rekening nemen. Jelle bij het Vrije Volk"Op deze planeet komen er dus 2½ miljard hongerige monden bij, en wel van mensen die vermoedelijk ook nog een baantje willen, en liefst een autootje." 

Net als Jelle waarschijnlijk. Het rare is dat de Vrije Volkers zichzelf nooit als onderdeel van het probleem zien. Dat probleem zit altijd ergens anders. In een ver donker land waar iedereen ook een autootje wil. Dat Jelle nou toevallig op de Nederlandse polder tijdens de babyboom is verwekt, kan hij natuurlijk ook niet helpen.

Maar dan wil de WHO ook nog eens wat doen aan het aantal zelfmoorden. Jaarlijks maken maar liefst een miljoen mensen op aarde er een eind aan. Iedere veertig seconden, zegt het persbericht, sterft er iemand door zelfmoord. En hoe wil de WHO dat voorkomen?  "Touw en kogels duurder maken? Slaapmiddelen verbieden? Hekken laten zetten langs alle treinsporen? Warme gesprekken van overheidswege met 'kwetsbare groepen'? Wat een quatsch! We moeten vrezen dat we hier wederom te maken hebben met DE ZOVEELSTE UITING VAN HET DWAZE MAAKBAARHEIDSGELOOF. Een geloof dat blind is voor het bewezen tekortschieten van elke vorm van hulpverlening aan zelf-moordenaars."

Nee, zegt Jelle, gewoon lekker dood laten gaan. Is beter voor de overbevolking. "Grote genade, hou even op, malloten van de WHO ! Ga eens wat doen aan een onnoemelijk veel dringender probleem! Aan wat de meest serieuze bedreiging is van het leven op deze planeet. DOE IETS AAN DE MENSENPLAAG !"

Een manier om Jelle op te ruimen, dat zou wel handig zijn, ja.

2 opmerkingen:

  1. Verbeter de wereld, begin bij uzelf Jelle!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het klinkt ongeveer even dom als tegen een verkeersagent roepen dat hij maar eens boeven moet gaan vangen...

    BeantwoordenVerwijderen