woensdag 3 december 2008

Torpedo


Demmink-(terpedo)jager Micha 'Klokkenluider' Kat wilde maandag in PI Zoetermeer op bezoek bij de Turkse Koerd Baybasin, de man die door toedoen van justitietopman Joris Demmink levenslang zou hebben gekregen. Zijn advocate Adele van der Plas probeert Baybasin vrij te krijgen via aangiftes wegens kindermisbruik tegen Demmink, vanzelfsprekend op aanwijzingen van Baybasin. Enfin, Kat naar Zoetermeer, waar een advocatenkamer voor hem was gereserveerd. Maar eenmaal (te laat) aangekomen, mocht Kat plotseling niet meer naar binnen. En de bewaker achter het glas wilde ook niet zeggen waarom.

Nu vermoedt Kat dat Demmink daar zelf achter zit. "Nu zou het dus zomaar kunnen dat de pedofiele crimineel op het laatste moment heeft ingegrepen om het bezoek van uw webmaster aan Baybasin onmogelijk te maken." Een blokkade tot waarheidsvinding! 

Kat wilde het ook met Baybasin hebben over de "vermeende mafia-activiteiten" van de familie en zijn broers. Want volgens zijn aanhangers is er met Baybasin helemaal niets aan de hand. Dat is helemaal geen drugscrimineel, maar een keurige zakenman en een vredesactivist! "Baybasin is een kunstenaar en zijn leven staat in dienst van de vrede!" juicht de Zierikzeese complotster Inanna in de commentaren. Inanna praat namelijk altijd recht wat krom is. Wat de media over de familie schrijven is volgens haar allemaal laster en "ze hebben zijn hele familie opgepakt, maar allen zijn inmiddels weer vrijgelaten! Dit is een internationale actie om de Koerdische vredesbeweging het zwijgen op te leggen."

Jammer alleen dat de Crown Court in 2006 drugsbarron Abdullah Apo (oom) Baybasin veroordeelde tot een gevangenisstraf van 22 jaar en zijn in broer bekend staat als de Pablo Escobar van Europa. En wie daaraan twijfelt moet dit stuk nog maar eens lezen. En loopt Abdullah, die in 2003 door de politie tien maanden lang door de politie werd geobserveerd, nu alweer op vrije voeten rond? Dat is niet erg waarschijnlijk. Maar de Demmink-bashers hebben er belang bij dat de Baybasins niet als criminelen worden afgeschilderd. Dat staat immers zo zwak.

6 opmerkingen:

 1. Pfffff. Next.

  Heb je er wel eens aan gedachte gewoon eerst eens wat research te doen in plaats van je eerste de beste brainwave neer te plempen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is weer hetzelfde complottertje al vannacht. Eindelijk wakker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem: Heb je er wel eens aan gedacht gewoon eerst eens wat research te doen in plaats van je eerste de beste brainwave neer te plempen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfffff. Next.
  OK:
  Why we must banned jewsnews.
  You dont like freedom to speech.
  Only the zionist freedom of speech whats brings only hate and war in this world.
  We must say loud and clear what de zionist are.
  Warmongers.
  You know Fitna the movie from holland whit Gert Wilders.
  He brings hate to the Islam and wants to have war between cristian and momlims.
  9-11 was a inside job that the zionist have done.
  Zionist have planned many wars in europe and the middle east and you want us to shut up.
  Never i sign this act.
  Freedom to speech for every one.
  Incloude you zionist.
  Only you are chickens who are scared to debate freedom of speech.
  You rules the word with your zionist gang.
  You zionist offers every one in your holy war and wants to own everything.
  But not me and the most people that know now better.
  We speak loud now.
  Zionist are warmongers and the devide people.
  Stand up against the zionist.
  Power to the people.

  Posted by: tamso | Thursday, June 12, 2008 at 03:08 PM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En gaat Pffff weer met zijn zionisten riedeltje. Meer komt er ook echt niet uit, vrees ik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Baybasin zit nog gewoon in de gevangenis, zoals Inanna nu zelf moet toegeven. Hij zou zogenaamd zijn vrijgesproken van de verdenking van drugshandel, maar zou nog vastzitten wegens geweldmisdrijven. Verder zou er beroep zijn ingesteld tegen die vrijspraak. Als het allemaal klopt ten minste.

  BeantwoordenVerwijderen