dinsdag 30 december 2008

Hoer van Verhagen


Dat u het even weet: GeenStijl is de hoer van Verhagen. "Dat Geenstijl is in korte tijd echt één van de meeste smerige propaganda-kanalen geworden die we in Nederland hebben. Van berecool weblog tot hoer en propagandabureau van Verhagen en co. Die gasten zijn eigendom geworden van de landmacht die er nu hun speeltje in ziet om hun 'doelgroep' wat directer te kunnen benaderen. En maar afgeven op de oude media omdat zij zogenaamd nieuw zijn. En dan die reageerders, worden die geselecteerd ofzo? Twee hersencellen verwijderd van incontinentie." 

Of wat te denken van: "Het was mij allang bekend dat Geenstijl de reacties van reaguurders opslaat in een SQL database voor analyse en profilering. Welke instanties hier hulp bij bieden mogen duidelijk zijn: De gegevens worden ter beschikking gesteld aan de Geheime Dienst voor het stasi dossier." 

Of: "Hahaha geweldig die indoctrinatie, de oorlogsverheerlijkers, verkapte nazi's en gewetenloze kinderbeulen." Kinderbeulen? GeenStijl lijkt vooral geestelijke mankepoten te irriteren, zoveel is zeker.

Anti GS-sites zoals Geenstijlvoorstumpers kenden we al langer, en die krijgen het waarschijnlijk nog drukker, want GeenStijl is morgenavond urenlang bij Veronica op de buis. Wederom met de groeten van de landmacht. Bovendien komt er op termijn een heuse door Geen Stijl geïnfiltreerde POWNED (Publieke Omroep Weldenkend Nederland En Dergelijke), die als het allemaal doorgaat wel 100 uur televisie en 450 uur radio per jaar gaan maken! Dan rollen de veldartilleriegroepen en infanteriebrigades helemaal over je scherm. GS wil ook een ‘fair and balanced’ actualiteitenprogramma gaan maken, gericht op de doelgroep van de website. Beetje als Fox News, ook dat nog

De kritikasters realiseren zich alleen niet dat GS helemaal geen journalistiek is, maar gewoon amusement, dat betaald moet worden door sponsors. Waaronder veel te veel landmacht, dat wel. Maar Barracuda koestert GS alleen al vanwege de reaguurders. Op het trefwoord Zapruder en aluhoedjes kwamen we wederom een enkele Dijkshoorn-waardige klassiekers tegen. Lach en huiver:

"Die tinfoilheads zijn ook maar uitgevonden door de metaallobby, die verzinnen de ene na de andere complottheorie om de alleminiumindustrie te laten bemmen. Al die complottheorien, een groot complot"

"Overigens is Rouvoet opgekweekt in een glibberige peul welke met slijmerig spinrag aan het plafond van een verlaten huis met een krakende vloer hing. Niemand zal dat betwijfelen...."

"If Elvis was still alive he would be dead by now."

Enzoverder.

Barracuda ziet u aan de andere kant van het oude jaar. Vanaf nu zijn we even weggejorist.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil toch ff alle Billy`s hier een gelukkig 2009 toewensen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.