maandag 2 maart 2009

Obama fraud (1)


Hoe mooi leek het allemaal te worden. De eerste 'zwarte' president van de Verenigde Staten van Amerika, die aangaf een nieuwe koers te willen gaan varen. Een man die precies datgene verwoordde waar vele mensen op wachtten. Maar helaas, pindakaas. Obama is niet wie u denkt dat hij is. Vraag dat maar aan vrijetijdszwever en filosoof Arend Zeevat. Die weet bij Argusoog ongeveer alle onzin aan elkaar te knopen die hij ooit bij Niburu en complotsites las.

Arend begint natuurlijk eerst over de Skull & Bones, het geheime genootschap waar het satanisme de boventoon zou voeren. Velen die later in hun leven op hoge machtsposten in de financiële en politieke wereld terecht zijn gekomen waren lid. Zowel George W. Bush, als zijn vader (CIA-directeur en president) en grootvader (bankier). Dit is dus de elite die over het lot van de wereld gaat beschikken.

Waarna Arend overgaat op een heel onderwerp, namelijk de wilde plannen van een aantal experts van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en een groep astronomen om ooit - als de zon te warm wordt - de aarde naar een koelere plek in ons zonnestelsel te brengen door met een asteroïde mee te reizen. Zeevat noemt deze experts "macrobandieten". "Men heeft op verschillende andere intelligentia-instituten technische instrumenten ontwikkeld die een verlengstuk van die zintuigen zijn (...). Daarmee heeft men zowel in de kleinste materiële deeltjes kunnen kijken, als in de verre omtrek van de aarde. Met betrekking tot het eerste heeft men als gevolg andere (...) technologieën kunnen ontwikkelen, zoals de Atoom-, Hydrogen- en Neutronen-bommen, waarmee men andere passagiers het leven onmogelijk maakt en ze zelfs bewust overboord zet bij de eeuwige jachtvelden. Met betrekking tot de macrokant heeft men ook andere geavanceerde technologieën ontwikkeld, waarmee men de kosmische zeeën kan bevaren om daar nog meer piraterij te kunnen bedrijven. Zij willen dus alles bezitten. Zowel het kleinste als het grootste. Het zijn micro/macrobandieten."

Juist als de lezer denkt dat Zeevat de draad helemaal is kwijtgeraakt, komt hij weer terug op Obama. Obama zal namelijk de volgende fase van het Grote Spel inluiden, zo voorspelt Arend. "De Illuminati/Rothschild’s/Zionisten piratenbende hebben er bewust voor gekozen om hun energie vrijelijk in dienst van kapitein Maitreya/Ahriman (...) te stellen. Door dat te doen hebben zij de machtige posities verworven die ze door de eeuwen heen hebben ingenomen. Voorwaarde daarvoor was dat zij hun ‘ziel’ aan hem hebben verkocht. Een andere voorwaarde is dat zij hem van een voortdurende menselijk energetische voeding zullen blijven voorzien, zodat hij met behulp daarvan met groeiende kracht zich in onze wereld kan manifesteren."

En zo gaat het alinea's door. Je zou denken: ten minste iemand zal onderaan het stukje roepen dat het tijd wordt om Arend af te voeren naar een psychiatrische inrichting. Maar nee, hij krijgt bijval van Argusoog-zwevers die minstens even krankjorum zijn als Arend zelf: "Knap werk man! Nu werken aan oplossingen om ruimteschip Aarde terug op de juiste koers te krijgen!" En geheel in Argusoog stijl: "Als de mensheid haar vibratieniveau niet meeverhoogt en dus de Aarde hindert in het maken van haar merkabavoertuig dan gaat de Aarde (Gaia) zichzelf ontdoen van de elementen die haar tegenhouden. In dit geval de negatieve(lager vibrerende) mens."

13 opmerkingen:

 1. Mozes kriebel, die gast is echt volkomen ontspoord. Tot schattig om te zien dat gasten die vroeger met een kartonnen bord op straat liepen te schreeuwen nu een blogje volkalken...

  Ach, boodschappen doen is in ieder geval weer wat rustiger geworden. Kunnen we tenminste op ons gemak die heerlijke genetisch gemanipuleerde door satanistische neocon bedrijven geproduceerde producten kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mozes kriebel,


  Ooit van een vader gehoord die zijn kind een slang te eten gaf toen het hem vroeg om een paling?
  Stel je voor, dan moet je als vader toch wel ontaard zijn! Zelfs de slechtste vader geeft zijn kind nog een stuk brood als het honger heeft. Nu, zou dan je hemelse Vader slechter zijn? Zou Hij je hart niet voeden met zijn Heilige Geest als je daarom vroeg? `Indien dan gij, hoewel gij slecht zijt, goede gaven weet te geven aan uw kinderen, hoeveel te meer zal uw Vader uit de hemel de Heilige Geest geven aan hen, die Hem daarom bidden.` En dan betekent bidden natuurlijk niet: een gebedje opdreunen. Bidden is: soebatten, smeken, intens verlangen, kloppen, aanhoudend kloppen op de hemelpoort. Wie zo bidt, ontvangt gegarandeerd.
  Nee, geen vakantie naar Mallorca, geen ideale levenspartner of goed betaalde baan. Maar wie zo bidt ontvangt wel gegarandeerd de Heilige Geest. Wat dat betekent? Liefde, blijdschap, vrede, zachtmoedigheid, zelfbeheersing.
  De hemelse Vader geeft je echt geen slang, als je Hem vraagt om een duif! Vader, ik verlang naar uw Geest. Wilt U mij die geven, zoals U die hier dagelijks belooft via deze barracuda in guppenkleeertjes? Dank u WEL mijn hemelse vader, en wilt u dan tegelijkertijd deze haaienvinnensoep-site AUB ook even laten wegrotten wegens vervuiling van UW virtuele hemel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nog zo'n complot theorie:

  http://www.nova555.com/thought/the-downfall-of-the-netherlands/

  zweef zeef schizo sweef sweef w00t r00t fluffy bunny weet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Argusoog geloven ze werkelijk alles...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet er voor de grap eens een nietszeggende post plaatsen met daarin wat typische argusoogterminologie. De reacties die er op volgen doen het lijken alsof je een hele diepzinnige opmerking hebt gemaakt. Niemand die doorheeft dat het volslagen bullshit betreft. Heel apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig hebben ze jullie al langere tijd door hoor trolletjessss...

  Hoofden van deze trollenbende+ brood'heren':
  * http://www.netkwesties.nl/editie131/MaartenReijnders.jpg
  * http://jewishcrimenetwork.com/wp-content/uploads/hollycaust.jpg
  Hier lees maar...:
  "Crap zei... Bij Argusoog geloven ze werkelijk alles..."
  Of deze:
  "heilloze profetie zei... Je moet er voor de grap eens een nietszeggende post plaatsen met daarin wat typische argusoogterminologie. De reacties die er op volgen doen het lijken alsof je een hele diepzinnige opmerking hebt gemaakt. Niemand die doorheeft dat het volslagen bullshit betreft. Heel apart."
  Bron: http://barracudanls.blogspot.com/2009/03/obama-fraud-1.html
  door: green-pearl 2009-03-02 17:43:53

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, maar wel een hopeloze wannabee... Doorzichtig vissende en tegelijkertijd misbruikte sukkel. Hier lees maar...

  @Green-pearl
  Hé, ik wordt ook nog geciteert, te gék!! Stel je voor als ik gelijk krijg, dan bombardeert hij me tot profeet.:)
  door: Johan 2009-03-02 17:56:34
  BRON:
  http://argusoog.punt.nl/?id=479929&r=1&tbl_archief=&

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Broodheren...ja hoor, dombo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahahaha,

  Lange tijd niet meer geweest hier... En hoe bevalt jouw nieuwe vorm billy? Ik hoop dat het je goed gaat.

  Leuk om te zien dat er nog steeds een hoog afzeik gehalte hangt hier. Het begint naar hele oude pis te ruiken ;-)

  (Geintjuh)

  Ik moet je dankbaar zijn! Je brengt Argusoog een hoop aandacht toe.

  Mijn onuitsprekelijke dank daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Backlash <------ sequentials DIE HARD!!

  Gr. Bolhoedjes lust ik rauw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tim Dog @ anoniem:

  "Ik moet je dankbaar zijn! Je brengt Argusoog een hoop aandacht toe. Mijn onuitsprekelijke dank daarvoor!"

  Sorry hoor, maar het 'negatieve aandacht is ook aandacht'-principe is meer iets voor verwaarloosde kinderen en andere mensen die schrijnend aandacht tekort komen dan voor geestelijk gezonde en volwassen mensen.

  Verder heb ik erg gelachen om de laatste comment in het stukje, "Als de mensheid haar vibratieniveau niet meeverhoogt en dus de Aarde hindert in het maken van haar merkabavoertuig dan gaat de Aarde (Gaia) zichzelf ontdoen van (...) de lager vibrerende mens."

  Voorlopig vibreren mannetjes en vrouwtjesmensjes nog zo hoog tegen elkaar dat de teller al op 6,7 miljard mensen staat. Benieuwd hoe die Gaia die allemaal uit haar *ahum* Merkabavoertuig wil gaan wippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 'Gr. Bolhoedjes lust ik rauw'

  Vandaar dat jij je eigen dodelijke gas aan het vermenteren bent ashkenazi hoeren jong... To hell with pissraHëll!

  BeantwoordenVerwijderen