dinsdag 13 oktober 2009

Berichten uit de eindtijd


Het was niet alleen crisis in Wognum, ook Xandernieuws stond maandag in de hens. Figuurlijk gesproken dan. Dit keer geen uitleg over fractioneel bankieren of de zoveelste ondergang van Wall Street. Nee, Xander onthulde hoe hij het slachtoffer was geworden van een lastercampagne, waarbij er zelfs nog even sprake was van "het maken van een speciale website tegen mij persoonlijk gericht, die enkel en alleen schandalige leugens zou bevatten om mij en mijn site zwart te maken". Een van de betrokken personen was zelfs onderweg "om mij te vermoorden. Gelukkig kon de politie deze man overtuigen zijn plan niet uit te voeren."

Een verhaal dat al net zo onwaarschijnlijk klinkt als alle einde-der-tijden-voorspellingen die de zeer gelovige Xander dag in dag uit van het web plukt. Per slot van rekening houdt Xander zijn ware identiteit goed verborgen, dus hoe wisten zijn belagers waar ze hem moesten zoeken, en hoe is de politie op zijn spoor gekomen?

Gelukkig was er ook nog hoopvol nieuws, want de lezers hebben Xander - die het niet breed heeft - "genereus veel geld" gegeven voor de aanschaf van een nieuwe pc. En niet zomaar eentje, maar een gepantserd exemplaar met Windows 7 Ultimate 64 bits (toe maar), Intel i7 950 (toe maar), 12 gigabyte DDR3 (toe maar) en een Seagate Barracuda (geen familie) van 2x 1 Terabyte (waarvan 1 als backup). En het geheel wordt kennelijk zo warm dat ook nog een reusachtige koeler is gemonteerd.

Voldoende om de eindtijd mee in te gaan. En gelijk kwam er gisteren een stukje achteraan. Over Barack Hussein Obama als de "grote verwoester van het einde". "Kan het, mede gezien het op deze site al vaak besproken groeiende aantal andere aanwijzingen, misschien zo zijn dat Barack Hussein Obama inderdaad de duizenden jaren geleden voorzegde 'antichrist' is? Als dit zo is, dan zal spoedig alle twijfel worden weggenomen dat wij ons inderdaad in de allerlaatste fase van de menselijke geschiedenis bevinden" Het geld is kennelijk goed besteed: de fans smullen weer.

10 opmerkingen:

 1. Kom op zeg Barracudanls! Het is wel heel erg gemakkelijk om te blijven 'scoren' over de imbeciliteit van deze reli gehersenbleekte morons. Tjonge jonge man/vrouw! Hier lees:

  @Xander
  Ik wens je heel veel sterkte en Gods zegen toe,voor jouw en je dochter.En weet dat er voor je gebeden word hier. Ik keek vroeger iedere dag op teletekst om het laatste nieuws te zien,maar sinds ik deze site heb gevonden,komt teletekst maar op een laag pitje te staan de laatste tijd,en kijk ik alleen nog het laatste nieuws op deze site.Ik vind het dus een erg goede christelijk-informatieve site,de beste die ik tot nu toe heb gevonden. Hoewel ik toch nog wel een paar puntjes heb.
  En die puntjes zijn dan ook geen zware kritiek ofzo,ik bedoel er verder ook niks onaardigs mee.Ik snap ook wel dat je doet wat je kan en dat je ook je eigen vision en taste hebt,maar toch wil ik nog wel ff wat kwijt. Net zoals die bijbelcodes bijvoorbeeld.Ik denk dat je daar echt mee moet oppassen hoor.Je hebt echt zoveel van die verschillende bijbelcodes. Je hebt er inderdaad bijbelcodes bij die lijken te bevestigen wat veel christenen al geloofden,over de opname bijvoorbeeld.Maar je hebt er ook echt verschrikkelijke dwaalcodes bij.Zo heb je ook een code die leert dat jezus satan is.
  En ik kwam er ook eens een tegen die leerde dat je je hand op je p** moest houden voor het slapen gaan,zodat je in je droom satan kan ontmoeten,om hem zogezegd te zeggen dat je bij Jezus hoort.
  Ik bedoel...WTF???!!!?Ook zo'n belachelijke dwaalcode.En nog veel meer. Dus ik denk dat je echt goed moet oppassen met die bijbelcodes en met het signaal wat je afgeeft aan je lezers hiermee. Het lijkt mij dan ook verstandig om er uitdrukkelijk bij te vermelden dat men zich niet blind moet staren naar bijbelcodes, maar dat ieder de bijbel samen met de HEER zoU moeten onderzoeken,en deze bijbelcodes samen met de HEER te toetsen aan de hand van de bijbeL.
  Gods zegen Xander,jij en je dochter.


  ULTRON?


  PS: Is jou websitenaam overigens hiervan af geleid? (lees:)
  - Besturingssysteem: Windows 7 Ultimate 64 bits
  - Moederbord: Asus P6T SE
  - Processor: Intel i7 950 (3.07 Ghz)
  - RAM geheugen: 12 gigabyte DDR3 (maximaal 24 mogelijk)
  - Harde schijf: Seagate Barracuda 2x 1 Terabyte (waarvan 1 als backup)
  - Videokaart: ATI Radeon HD 4890 met 1024 mb VRAM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. " Het is wel heel erg gemakkelijk om te blijven 'scoren' over de imbeciliteit van deze reli gehersenbleekte morons"

  En wat doe jij dan nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "PS: Is jou websitenaam overigens hiervan af geleid?"

  "Geen familie"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goedkope manier om ergens tegenaan te trappen....nou ja dit zegt echter meer over jezelf dan over xander...

  Lekker makkelijk hé om anderen te bekritiseren, mensen oordelen en veroordelen....te bang om naar jezelf te kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laten we eerlijk zijn: al die endtime-blogjes mogen wel eens wat harder aangepakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Barracuda blijkt genomineerd voor een Dutchbloggie: http://www.dutchbloggies.nl/2009/stemmen/stemmen.php?cat=6#noms

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whaha. Die compu heeft ie toch nog maar een dikke 2 jaar (2012) nodig?
  Heeft ie hem voor de Maya's aangeschaft? Wat moet een complotgggristen nu met een PC?

  Hij had voor dat geld beter een kek altaartje kunnen kopen. Teneinde er de waarheid en de redelijkheid er elke dag weer op een stijlvolle manier op te offeren. Met veel bedreiging, geweld, bloed en met behulp van jongje kindezjes.

  Daar houdt de echte ggristen toch van?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Euhm, is er nog iemand die valt over het idee dat de politie Xander heeft geholpen om iemand die tegen hem is ervan te weerhouden van het doorzetten van het maken/houden van een lastercampagne?

  Ik bedoel: Dat is toch wat de NWO doet? Waarom zou de politie, in de macht van de geheime Elite, dan zoiets blokkeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Even iets totaal anders, is er een emailadres van barra waar ik tips op kan achterlaten? Ik heb namelijk een goede tip om nog eens artikel over te schrijven denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen