dinsdag 13 oktober 2009

ExperimentOpletten geblazen: dit lijkt echt, maar het is een experiment om te kijken hoeveel mensen in een willekeurige Texaanse stad hun handtekening onder een willekeurige Truther-petitie zouden zetten. Uiteindelijk waren daartoe alleen enkele zwervers bereid. "All I asked for was a signature. No address, no personal information, NO MONEY TAKEN FROM THE SIGNEE. Just sign this petition. I tried the blunt "inside job approach" and no one would sign it. I then tried the "do it for the family members" line the twoofers always say, and the one woman I tried that on couldn't sign it because - "she was in her work uniform".

3 opmerkingen:

 1. Als twee van zulke gasten op mij afkwamen,waarvan een met een camera dan zou ik ook niet tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm... Van barracuda snap ik niet helemaal met welk doel dit filmpje is geplaatst. De petitie in het filmpje wordt heel lomp gebracht, alsof je ondertekent dat je al van mening bent dat 9-11 een 'inside job' is (en dan voor drugshippienegers met de toevoeging van Chemtrails enzo erbij). Is het feit dat niet iedereen zomaar deze petitie ondertekent niet een bewijs voor het feit dat men blijkbaar niet zomaar petities ondertekent, en dat die mensen die met 30.000 geldige handtekeningen een petitie hebben ondertekend juist wel degelijk wisten waar ze mee bezig waren?

  Ik vind het overigens ook wel terecht dat mensen stellen dat er een nieuw onderzoek mag komen. De oude commissie leek mij inderdaad meer politiek gedreven dan dat men het doel 'waarheidsvinding' voor ogen had. Maar voor deze gasten had ik mijn handtekening ook niet ingeleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Ik vind het overigens ook wel terecht dat mensen stellen dat er een nieuw onderzoek mag komen."

  En dan? Denk je nou echt dat er iets anders uit komt dan we al weten?

  BeantwoordenVerwijderen