woensdag 7 oktober 2009

Breaking: FEMA kampen in Nederland!

Wat doe je als Nederlandse complotter die te veel enge YouTube filmpjes over FEMA kampen heeft gezien, u weet wel die kampen waar weerbarstige aanhangers van Alex Jones opgesloten gaan worden? Dan ga je op zoek naar Nederlandse 'FEMA kampen'. En ja hoor, zomaar in de Amsterdamse vlothaven kom je een verdacht hek met draaideur tegen. Een hek! Een draaideur! Met enge betonnen blokken en enge wooncontainers! En een enge UMTS mast! "Eigen zendshit en wie weet afluisterapparatuur".

Blijkt overigens te zijn van IGMA, en dat staat gewoon voor Internationale Graanoverslag Maatschappij Amsterdam, want complotters kunnen niks opzoeken. Op het terrein vinden we ook de multipurpose diepzee terminal van United Stevedores Amsterdam (USA) en die zit er als onderdeel van de Ter Haak Groep al vijftien jaar. Lang voordat aluhoedjes over FEMA kampen begonnen.

Vervolgens (deel twee) een heuse confrontatie met een bewaker die van de filmer godbeterhet "FEMA camps" moet gaan opzoeken op Google. "Als je dit zoekt zul je beelden zien, precies gelijksoortig als deze, en dat zijn gewoon gevangeniskampen (...). Ik word er bloednerveus van." De bewaker loopt stuiplachend weg. En dan eindigt dan filmpje ook nog met "Zeg Nee Tegen 100 procent Vaccinatie" (Zou 60 procent vaccinatie ook mogelijk zijn?).

En wie neemt dit belangwekkende nieuws weer over? Natuurlijk Micha 'aluhoedje' Kat: "Let vooral op de extreem beveiligde ijzeren draaideur (’turnstiles‘), de zendmasten, de hekken met prikkeldraad en de camera’s. Ook dit is weer een aanwijzing dat er wel degelijk gedwongen zal worden gevaccineerd waarbij de weigeraars worden afgevoerd als zijnde een ‘risico voor de volksgezondheid’.

Volstrekt logisch trouwens dat je weigeraars van het griepvaccin gaat opsluiten in een paar afgedankte nieuwe wooncontainers van de Internationale Graanoverslag Maatschappij Amsterdam. Wie weet worden ze vervolgens naar Timboektoe verscheept.

12 opmerkingen:

 1. Anoniempje, kom er maar in...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Ook dit is weer een aanwijzing dat er wel degelijk gedwongen zal worden gevaccineerd waarbij de weigeraars worden afgevoerd als zijnde een ‘risico voor de volksgezondheid’."

  Lachen, uit die filmpjes blijkt nog geen enkele aanwijzing, de maker eindigt alleen met vaccinaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag deze keer eigenlijk voornamelijk een collectie van hele lelijke op mekaar gestapelde woonkabines en sluit mij deze keer - het is toch wat! - volledig aan bij Barra zijn conclusie. Ik ken ook nog wel een terreintje waar dit soort bouwdozen staan, kan ik er misschien ook nog een spannende *kuch* docu van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tim Dog zegt:

  "Goed bewaakt voor een terreintje waar ze waardeloze wooncontainers opslaan."

  Behalve dat de filmer blijkbaar nog nooit in de bouw heeft gewerkt of een haven van dichtbij heeft gezien ontgaat hem blijkbaar ook dat studenten in Amsterdam rustig 355 euro per maand neertellen voor zo'n veredelde woondoos. Hoezo waardeloos?

  Toch vond ik het wel een beetje zielig. Die arme gast heeft echt geen enkel beeld meer van wat normaal is en schrikt zich al het leplazarus van een camera op een industrieterrein. Blijkbaar dus ook geen idee van hoeveel daar allemaal gejat wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie wil lachen moet even naar de reacties bij Micha Kat kijken:

  "Wow! Bizar. Exact dezelfde soort kampen die in Amerika zijn ontdekt inderdaad. Gelegen aan treinsporen, draaideuren, camerabeveiliging, zendmasten, omroepinstallaties.
  Iets is aanstaande, wat allang duidelijk was natuurlijk, maar nu komt het wel heel dichtbij."

  Compleet, maar dan ook compleet gestoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. op zich klopt het wel, het zijn inderdaad hetzelfde soort kampen als dat ze in amerika hebben gefilmd :)

  Oftewel alles-behalve FEMA-kampen.

  Verder vraag ik me af wat ze ertegen willen gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, mooi stukkie, ouwe tijgerhaai.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, moet je die gast in film numero II horen:
  Bewaker: "je mag alles filmen, we hebben hier niets te verbergen."
  Complotter: "het is wel heel toevallig dat je een 4wd nodig hebt om hier te komen dan".

  Haha. Alsof je als je niets te verbergen hebt meteen maar even een asfaltweg moet aanleggen om dat duidelijk te maken. Doe je dat niet dan ben je uiteraard verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tim Dog zei:

  Oh jee, ik heb "containers haven Rotterdam" opgezocht op google-afbeeldingen, en WAT BLEEK?!?!

  ALLEMAAL CONTAINERS!
  De reden waarom ik daar zo van geschrokken ben is omdat daar allemaal mensen in opgeborgen kunnen worden. En er stonden geneens hekken omheen!

  Dat betekent dus dat ALLEEN MAAR DODE MENSEN met die containers vervoerd gaan worden, want die kunnen niet weglopen! Vind je het gek dat ze daar geen hekken omheen hebben gezet! En die kranen staan al klaar om de hele dooie boel te hijsen!

  Geen camera te zien trouwens he!
  WANT ZE WILLEN NATUURLIJK GEEN BEWIJS ACHTERLATEN!

  Jezus, nog even bijkomen van de schrik hoor... Zomaar, in your face... Allemaal containers...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Dus Bulgaren gaan in vrijheid geld verdienen en dat doen ze door te gaan werken en wonen naast het werk in een kamt. Als dat gebeurt wat is dat dan?'

  Wat? laat maar....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De angst in z'n stem als hij met de bewaker aan het praten is - de arme man. Zijn joetjoebkanaal is al net zo geschift.

  BeantwoordenVerwijderen