maandag 5 oktober 2009

WatjesMicha Kat van Klokkenluideronline is terug in Laos, terwijl hij maar blijft zwijgen over zijn zestien uur durende detentie onlangs in een politiecel in Den Haag. Zou er een verband zijn? Want wat doet Kat daar in Laos eigenlijk, anders dan via Skype naar Nederland bellen?

Vlak voor zijn vertrek vond Kat op de valreep nog een nieuw speeltje: het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Daar werkt Harro Knijff, de advocaat van de volgens Kat van pedofiele verdachte justitiebobo Joris D., en die moet van Kat weg. Nu de actie Demmink en twee mislukte demonstraties nul resultaat hebben opgeleverd, nu je nog altijd niet geen stevige leest in de slappe stof van vermoedens en verdenkingen hebt kunnen schuiven, ga je zijn advocaat maar pesten.

Eerst ging Kat met camerman hinderlijk voor de ingang van het nieuwe Zuidas-kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek staan om de medewerkers in te peperen dat ze voor het foutste kantoor van Nederland werkten, terug in Laos besloot Kat maar eens De Brauw-partner Mark Biesheuvel te bellen, overigens door zich eerst voor te doen als een financieel redacteur van het FD. Biesheuvel besloot nu eens niet de haak op de hoorn te gooien, maar probeerde de tactiek van begrijpend luisteren. Dat leverde een vermakelijk hoorspel op, waarbij Kat zich voortdurend in zijn bluf verslikte.

Kat: "Mark, dit is een zaak van leven en dood, ik maak die zaak van jouw helemaal kapot. Kinderen worden misbruikt. Heb jij kinderen, Mark? Even straight, even straight talking. Ik ga filmen, ik ga knijpen, jongen. Dat filmpje op YouTube is inmiddels 5000 keer bekeken. Ik win alle rechtszaken, ik ben niet zomaar iemand."

1 - 0

Biesheuvel: "Micha, ik vind het prima dat je deze ijver aan de dag legt, maar dat bereik je niet door mij op te bellen en te dreigen dat je het kantoor kapot maakt."

Kat: "Ja, dat zeg ik nou even..."

Biesheuvel: "Nee, dat zeg je, zo kom je hier bij mij binnen."

Kat: "Nee, dat zeg ik om aandacht te trekken voor de zaak. En dat doe ik misschien niet handig."

1 - 1

Biesheuvel: "Wij hebben 21.000 cliënten, en die hebben allemaal het recht om te worden bijgestaan, is dat een uitgangspunt dat je deelt? Ja of nee?"

Kat: "Absoluut"

Biesheuvel: "Wat is dan de issue?"

1 - 2

Biesheuvel: "Je zegt dat Harro je bedreigt met de dood, hoe doet die dat...?"

Kat: "Diverse media heeft-ie, ja, laat ik zeggen op zo'n groffe wijze geïntimideerd, letterlijk, de dood van het medium, de dood van de mensen achter het medium, als we zijn cliënt noemen."

Biesheuvel: "Maar leg het nou eens uit, Micha, wat doet-ie nou dat je deze woorden in de mond neemt? Want ik begrijp uit je woorden dat-ie niet letterlijk mensen met de dood bedreigt. Jij kent Harro mogelijk net zo goed als ik, dat is niet iemand die mensen met de dood bedreigt. Zijn we het daar over eens?"

Kat: "Nou ja, het gaat er niet om dat-ie dat het eh...tijdelijke met het eeuwige verwisselt, zo bedoel ik het niet."

1 - 3

Het laatste gesprekje dat Kat met Knijff voerde was trouwens zelfs uiterst vriendelijk.

"Alsof je een olifant wil doodgooien met watjes," schampert een van de reaguurders bij Klokkenluideronline. Een ander: "Micha Kat gaat zitten op de stoel van de advocaat en zegt dan dat deze advocaat zijn cliënt niet verdedigen mag op de manier deze advocaat denkt dat het best is." Weer een ander: "Nog steeds geen enkel feit hier kwam aan dit zoveelste kansvolle voetlicht."

Sterker nog: Biesheuvel heeft Kat voor een kopje koffie uitgenodigd. Een dodelijker afloop voor Kat is niet denkbaar.

18 opmerkingen:

 1. Wat is er met "De Kat"??

  Hen je weer opdracht gekregen van je meesters, de luis in de pels van pedofiel Nederland aan te vallen?

  Opvalend ook dat je keer op keer met lege handen staat....

  Ja, De Kat valt je mesters lastig...DUSSSsss?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom zet Micha Kat dit on-line? Weinig om trots op te zijn zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was Kat maar een luis in de pels, maar het is een gestoorde idioot die met niks concreets komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KLOL is waarschijnlijk een communicatie experiment, om globaliserende complotters te bestuderen, Kat is veel te slim omwege zijn fratsen te legetimeren. Rattenvanger van Hamelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt mij evident dat het niet gaat om het feit dat Kat podofielen wil aanpakken, maar om de manier waarop dat gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, zelfs Sibel Edmonds wordt er bij getrokken :)

  Het is een feit: Mischa is een complotdenker. Dat heeft hij met dit telefoontje dubbel en dwars bewezen.

  Hij toont vele gelijkenissen met de complotdenkers die alhier reageren: er is een heel groot wereldwijd complot waarbij in dit geval Demmink de spil is waarop het complot aan het licht kan worden gebracht, alleen is er helaas een advokaat die, gesteund door zijn kantoor, elke poging om de waarheid naar boven te krijgen de kop in drukt. En die moet dan uiteraard te vuur en te zwaard worden bestreden.

  Zo vergaat het de complotdenkers alhier ook: die zien ook een enorm complot dat telkens als het op het punt staat bekend te worden bij de grote massa wordt onderuitgehaald door die vermalijde Barracuda en zijn kantoor met debunkertjes :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee truthtje jij bevindt je in goed gezeldschap dan... :lol:

  Deel1
  Deel2

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En wat heeft Emile Ratelband er nu weer mee te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Jos, ach ja Reductio ad Hitlerum (ad Emilum?), hebben complotters een handje van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind Micha een kei van een vent!! Klasse gewoon hoe hij op een goed te verstane wijze aan ons allemaal laat weten wat er loos is in dit zogenaamd onschuldig landje. Ik hoor het Kok nog zeggen met z,n uitspraak dat Nederland zijn onschuld verloren is! Ja ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Meesters? Als ik naar boven kijk zie ik een plafond en als ik schuin naar boven kijk een wolkendek.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klasse gewoon hoe hij op een goed te verstane wijze aan ons allemaal laat weten wat er loos is in dit zogenaamd onschuldig landje.

  Tja en dan link je hier naar:
  Paniekviroloog zit midden in de NWO en Bilderberg * Dat betekent: uitmoorden van een deel van de wereldbevolking en eugenetica *.

  Tja, ik zeg al niks meer :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Barracuda.
  Het is wel bekend waarom Micha met zijn cameraman 16 uur vastzat op een bureau.

  Het staat als volgt in het Joris feitenoverzicht:

  7 september 2009: uw webmaster en zijn cameraman worden aangehouden te Den Haag toen zij ’s nachts op de gebouwen van de Raad voor de Rechtspraak, het Parket Generaal en het Paleis van Justitie met spuitbussen teksten aanbrachten die opriepen tot vervolging van ondermeer Joris Demmink. Reeds de volgende dag waren alle teksten verwijderd. Webmster en cameraman werden 16 uur vastgehouden in de politiecel. De camera met beelden van de spreuken werd in beslag genomen.

  feitenoverzicht KLO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De vraag is: leidt dat nog tot vervolging? Daarover zwijgt Kat tot nu toe in elk geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @John

  Ik mag het hopen.
  Het is nl pure vandalisme, en dat mag wat mij betreft keihard aangepakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zie dat Kat zich ook al voordoet als Osterhaus om postings weg te laten halen en dat dan als nieuws brengt. De actie is overigens weer eens compleet mislukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de tekst van het telefoongesprek is deels veranderd. Het klopt dat Micha in het telefoongesprek niet heel goed voor de dag kwam maar je kan niet vergeten dat hij wel degelijk gelijk heeft. Er zijn inmiddels 4 aangiftes gedaan tegen demmink maar de MSM zwijgen in alle talen...
  Dan kan je mij niet vertellen dat hier niemand achter zit of dit nou Kruiff is of Demmink zelf...
  En Micha is een komplotdenker en hij overdrijft vaak maar het is duidelijk dat er met het hele demmink verhaal iets niet klopt. Net als met de mexicaanse griep

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De main stream media heeft al uitgebreid aandacht besteed aan de zaak Demmink.
  Maar op een gegeven moment is het nieuwtje eraf, en dan draait de wereld gewoon verder.

  Aan de zaak demmink zit inderdaad een luchtje:
  je hebt een koerdische drugscrimineel die door toedoen van demmink in een nederlandse gevangenis zit en een appeltje te schillen heeft met Demmink. Vanuit zijn hoek komen dan via zijn advocaat aangiftes vanuit Turkije, door Turkse burgers binnen over een misdrijf dat in Turkije zou zijn gepleegd..

  Tja, daar zit als je het mij vraagt iets scheef: als je slachtoffer bent van een misdrijf, dan doe je uit jezelf aangifte in je eigen land, en niet via de advocaat van iemand die de vermeende dader onderuit wil halen in een vreemd land.

  BeantwoordenVerwijderen