vrijdag 2 oktober 2009

Paniekvirus


De Osterhaus-storm lijkt weer overgewaaid, net als het virus dat ons dood en verderf zou brengen. Aangezwengeld door blaaskaken die niet eens de moeite namen om uit te zoeken hoe het nou echt zit met die aandelen die hij zogenaamd niet mocht hebben of wat dat bedrijfje in Rotterdam nu precies doet. Nog even vonden de Ab bashers trouwens weer een andere stok om mee te slaan (zijn rol binnen de lobbyclub voor de vaccin industrie ESWI, ook super verdacht!). Sommigen zijn kennelijk pas tevreden als de viroloog voortaan als een kluizenaar door het leven gaat in zijn Rotterdamse lab en zelfs niet zijn hoofd door het raam naar buiten mag steken.

Langzamerhand keert de nuchterheid echter terug en lees je meer genuanceerde meningen: "De vraag is natuurlijk of hier van belangenverstrengeling sprake is? De informatie was allemaal al bekend waardoor er een transparant playing field was. De andere vraag is of hij überhaupt de schijn van belangenverstrengeling hier tegen zich had mogen krijgen. Ik vind dat er geen verwijtbaar handelen is geweest. Laat hem meer tijd aan onderzoek besteden en minder aan interviews, dan is iedereen gelukkig."

En bij Nova tv zowaar een kritische zelfanalyse: "Dat alles is nog geen reden Osterhaus af te voeren als een charlatan die alleen zijn eigen belangen dient. Hier past hier ook een hand in eigen boezem van de media die soms wat al te gretig en kritiekloos aan de haal zijn gegaan met zijn doemscenario's."

Want denk maar niet dat Osterhaus zichzelf heeft uitgenodigd bij media. Dat gebeurde natuurlijk vooral andersom. Door diezelfde media die Osterhaus nu weer neersabelen omdat hij paniek zou hebben gezaaid. En Osterhaus was natuurlijk ijdel genoeg om elke keer toch maar weer voor de camera te verschijnen. Waar hij van de PvdA en de VVD nu niet meer op mag verschijnen. Alsof er wereldwijd niet nog eens honderd andere Osterhausen waren die hetzelfde onheil voorspelden.

Trouwens, aan gene zijde hadden we nog ergere doemverhalen van Jane Burgemeister, David Icke, Xandernieuws en de ratelende grieptelex Désirée Röver, "discipel van sinistere complottheoriën", en nog steeds lezen we op blogjes die zogenaamd het beste met ons voor hebben over verplichte vaccinaties, depopulatieprogramma's en RFID microchips.Oftewel een hoop bangmakerij die ervoor gezorgd heeft dat de de Mexigriep toch vooral een paniekaanval werd. Misschien dat die aangekochte vaccins daartegen helpen?

78 opmerkingen:

 1. De schrijver van dit verhaal adviseer ik toch zeker 3 vaccins te gaan halen.


  Weer een waardeloze meeloperige journalist minder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, dus als iemand commentaar levert op alle ophef, moet hij maar gelijk een vaccin halen? Wat is dat toch elke keer weer voor gekte van jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tim Dog zei:

  Hmmm, volgens mij wordt de dodelijkheid van het vaccin even schromelijk overdreven als de dodelijkheid van het virus Anoniem.

  Maar ach, dat zullen we snel genoeg weten aangezien er, bij dodelijke of zeer schadelijke vaccins binnenkort een heleboel dode/ernstig zieke Chinezen op het programma staan. Maar dat verwacht ik dus niet.

  "Waardeloze meeloperige journalist"? Juist bij "alternatieve journalistiekblogjes" (ze zullen ze hier complotblogjes noemen) mis ik vaak de nuance. Hier wordt duidelijk gesteld: de dreiging van het virus is zwaar overdreven. De dreiging van het risico van inenting (en 'gedwongen vaccinatiesprogramma's') is ook zwaar overdreven. Dat is nu precies hoe ik er ook over denk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag stond in de krant een brief van iemand die opmerkte dat er tegenwoordig weinig professoren/onderzoekers bestaan die niet ergens aan zijn verbonden simpelweg omdat de overheid niet genoeg geld beschikbaar steld. Ze moeten dus wel om een beetje aan geld te komen.

  Maarja, die kant van het verhaal horen we niet. En dan nog is het wel weer een complot.

  @annoniem #1 : De schrijver kan beter alle annonieme gebruikers blokkeren. Scheelt eveneens een "waardeloze meeloper" waarschijnlijk.
  Man/vrouw: Kijk eens naar de inhoud en schuif niet alles wat niet klopt met jouw ideeen, die je ook maar klakkeloos lijkt over te hebben genomen, terzijde. Anderen moeten toch ook vragen stellen? Doe het dan zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze schrijver is duidelijk niet heel snugger.

  --Sommigen zijn kennelijk pas tevreden als de viroloog voortaan als een kluizenaar door het leven gaat in zijn Rotterdamse lab en zelfs niet zijn hoofd door het raam naar buiten mag steken.--

  De schrijver heeft ook duidelijk niets begrepen van wetenschap.

  Wat dacht je virologen die gewoon onafhankelijk kunnen werken, zonder belangenverstrengelingen.

  Ja, ik weet het, het is heel voor de hand liggend. Je hebt er daardoor overheen gekeken.

  De rest van het stuk is al even waardeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Wat dacht je virologen die gewoon onafhankelijk kunnen werken, zonder belangenverstrengelingen."

  Dat is niet meer de realiteit van vandaag. Bovendien is het niet per definitie fout om samen te werken met de farmaceutische industrie. Een viroloog heeft toch immers vooral als doel om ziekten te bestrijden, daar horen nu eenmaal geneesmiddelen bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Want denk maar niet dat Osterhaus zichzelf heeft uitgenodigd bij media. Dat gebeurde natuurlijk vooral andersom. Door diezelfde media die Osterhaus nu weer neersabelen omdat hij paniek zou hebben gezaaid.

  Wat is hier zo vreemd aan? Osterhaus werd naar ik aanneem uitgenodigd als deskundige, niet als paniekzaaier. Toch blijkt hij voor die laatste rol te hebben aangenomen, en die van deskundige wellicht een stuk minder - van de door hem voorspelde ellende is vooralsnog weinig sprake.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Wat is hier zo vreemd aan? (...) Toch blijkt hij (Ab Osterhaus) vooral die laatste rol (paniekzaaier) te hebben aangenomen, en die van deskundige wellicht een stuk minder".

  De discussie is hier volgens mij niet of Ab Osterhaus een bekwaam deskundige is. Er wordt in het Barracuda-stukje ook media (nova) geciteerd die zelf zeggen zich wat al te gretig op doemscenario's (gedeeltelijk afkomstig van Ab) te hebben gericht. Maar daarna keert dus de nuchterheid weer terug, behalve op bepaalde blogjes waar men nog steeds irreele angst zaait voor gedwongen vaccinaties en doemvaccins.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "blogjes waar men nog steeds irreele angst zaait voor gedwongen vaccinaties en doemvaccins."

  Gedwongen vaccinaties vinden al plaats onder zorgmedewerkers in de VS....

  Wie heeft ook bedacht dat er 32 miljoen dosis nodig zijn? Wetende dat velen het simpel weg weigeren...

  De Britse Health Protection Agency, een adviesorgaan van de overheid, heeft onlangs in een brief 600 neurologen in het land gewaarschuwd voor mogelijke bijwerkingen van het griepvaccin. De HPA vreest voor een toename van de ziekte Guillain-Barre Syndroom (GBS) zodra de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep van start gaat.
  De brief, verstuurd op 29 juli, is uitgelekt naar de Daily Mail, die zich erover verbaasd dat de vertrouwelijke brief alleen gericht is aan neurologen en dat het publiek er niet over wordt ingelicht.

  De gezondheidsorganisatie vreest voor een herhaling van 1976 toen er in de Verenigde Staten een uitbraak van de varkensgriep plaatsvond. De overheid besloot tot grootschalige vaccinatie over te gaan, maar dat pakte helemaal verkeerd uit.

  In een paar weken tijd werd bij zeker 500 gevaccineerden de ziekte GBS geconstateerd. Uiteindelijk stierven er 25 mensen aan de spierziekte en slechts 1 aan de varkensgriep zelf.

  BGERIJP JE DIT BLAATVIS?

  Wie heeft in godsnaam bedacht dat het een goed idee is iedere nederland te verleiden tot het nemen van een SCHADELIJK vaccin, tegen een ONSCHADELIJK virus...

  ps:

  Heet Truthurts nu opeens tom?

  En moet Jos overkomen als iemand die de waarheid wil weten??? Anonieme reageerders moeten geblocked worden? hahahaha...tuurlijk, mondsnoerend logisch als de maker vand e site ZELF anoniem is...ik kan mezelf ook henk noemen tom, of jostie jos...

  Stelletje goedkope propaganda clown...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is ook niet de vraag of het erg is dat een expert geld verdient aan een bepaald advies.

  Het advies DAT hij geeft is leugenachtig, en kan moglijk leiden tot ernstige ziekte beelden en zelfs dood.

  De WHO waarschuwd hier zelfs voor...In de bijsluiter staat dat je er mogelijk onvruchtbaar van wordt!

  Waarom vertelt Ab de expert dit er niet bij?

  Waar vertellen jullie dit er niet bij?

  Bah...vieze ventjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is ook niet de vraag of het erg is dat een expert geld verdient aan een bepaald advies.

  Het advies DAT hij geeft is leugenachtig, en kan moglijk leiden tot ernstige ziekte beelden en zelfs dood.

  De WHO waarschuwd hier zelfs voor...In de bijsluiter staat dat je er mogelijk onvruchtbaar van wordt!

  Waarom vertelt Ab de expert dit er niet bij?

  Waar vertellen jullie dit er niet bij?

  Bah...vieze ventjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Gedwongen vaccinaties vinden al plaats onder zorgmedewerkers in de VS...."

  Foutief voorbeeld, dat is een policy van White Plains Hospital, en dus geen algemeen beleid. Weer zaken uit zijn verband trekken.

  "Wie heeft in godsnaam bedacht dat het een goed idee is iedere nederland te verleiden tot het nemen van een SCHADELIJK vaccin, tegen een ONSCHADELIJK virus..."

  Het eerste is niet bewezen, het tweede ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee, joh, is het niet bewezen?

  Is de veiligheid van het vaccin wel bewezen?

  Is de expertise van Ab bewezen?

  Of ga je nu ook ontkennen dat er TALLOZE wetenschappers zijn die waarschuwen voor ernstige bijwerkingen?

  Die zijn natuurlijk niet betrouwbaar, omdat ze niet door de industrie betaald worden en geprezen door de msm...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Gedwongen vaccinaties vinden al plaats onder zorgmedewerkers in de VS...."

  Jezus, wat ben jij een loser Fred!

  Zorgmedewerkers worden ontslagen als zij niet toestemmen....dat is indirect dwingen. Zelfde geld voor soldaten...

  De volgende slachtoffers zullen de kinderen zijn...dan noemen ze het school policy...dan heb je geen wetgeving nodig. Je wordt gewoon van school getrapt!

  Jij ontkent ook nog het bestaan van Femacamps toch? terwijl gewoon openlijk buitenlandse huurlingen worden getrained in oa Montana...

  Kansloze beroepsontkenner...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gaan we weer schelden, anoniem? Je bekende tactiek? Toon mij even onderzoeken aan die expliciet stellen dat de vaccins onveilig zijn. En nu niet verwijzen naar 'waarschuwingen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Zorgmedewerkers worden ontslagen als zij niet toestemmen....dat is indirect dwingen. Zelfde geld voor soldaten..."

  Niet zomaar wat roepen anoniem. Dat doe je de hele tijd. Je beperken tot concrete gevallen. Welk federaal beleid is er met betrekking tot zorgmedewerkers? Welk federaal beleid is er met betrekking tot solaten? Toon ons de documenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is nog niet precies bekend hoe goed het vaccin tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) werkt. Wel is bekend hoe goed het vaccin werkt tegen het griepvirus dat erg lijkt op Nieuwe Influenza A.

  Bij tests met een soortgelijk griepvirus blijkt dat 40% van de mensen na 1 vaccinatie met het nieuwe vaccin beschermd is. En meer dan 70% is beschermd na 2 vaccinaties. Deskundigen verwachten dat het nieuwe griepvaccin net zo effectief zal zijn bij Nieuwe Influenza A (H1N1).

  Voordat de vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A begint, worden de resultaten bekend gemaakt van het onderzoek naar de effectiviteit van het nieuwe vaccin.

  HAHAHAHA!

  DIT IS OFFICIËLE INFO, FREDDE-PET!

  Men weet nog niet of het zal werken! Denk je dat ze dan WEL weten welke schadelijk gevolgen het allemaal kan hebben?

  Negeer ook niet de vorige keer dat men varkensgriep hypte (jaren 70), men meerdere doden tot gevolg...

  Jij bent mede schuldig aan elke dode en gewonde die valt door het gif van Osterhaus...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Welk federaal beleid is er met betrekking tot solaten? Toon ons de documenten."

  Doe niet zo wijs, zielepiet...

  Soldaten krijgen al tientallen jaren vaccinaties toegedient zonder dat ze weten wat het is...ik noem het golfsyndroom.

  Als je zelf dit nu gaat ontkennen, ben ik klaar met je...

  Om documneten gaan vragen, als je uitgelult ben, hoe zielig ben jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Het is nog niet precies bekend hoe goed het vaccin tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) werkt. Wel is bekend hoe goed het vaccin werkt tegen het griepvirus dat erg lijkt op Nieuwe Influenza A.""

  Dat klopt, anoniem, dat heb je nu eenmaal met muterende virussen. Maar dit bericht zegt NIET dat het vaccin onveilig is. Voer de discussie nu eens op feiten en houd eens op met dat kinderlijke gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Soldaten krijgen al tientallen jaren vaccinaties toegedient zonder dat ze weten wat het is...ik noem het golfsyndroom.""

  Dat is gewoon weer onzin. Je bent gewoon niet in staat om ook maar een feit correct weer te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Fred, zielig ventje..

  Waarom zouden andere experts verzwegen worden?

  Experts die zeggen dat het vaccin nutteloos is?

  Experst die zeggen dat het vaccin onvlodoende getest is?

  Experts die zeggen dat het ernstige bijwerkingen kan hebben?

  Die experts bestaan natuurlijk niet, omdat Ab niet heeft gezegt dat het onveilig is....

  Ab heeft aangeraden 32 miljoen dosis te bestellen, terwijl het absolute onzin is om gezonde mensen tegen griep te enten...dat staat op de EIGEN SITE!!

  WAAROM ZIJN ER DAN 32 MILJOEN DOSIS BESTELD?

  Geef eens antwoord op deze laatse vraag, Fred, deze lijkt me niet zo moeilijk zelfs voor jou beperkte herseninhoud..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waarom zou Ab adviseren om 32 miljoen dosis te bestellen??

  OP BASIS VAN WELKE BEWIJZEN IS MEN TOT DEZE CONCLUSIE GEKOMEN??

  Waarom is ons belasting geld naar Ab gegaan? Welke BEWIJZEN HEBBEN GELEID TOT DEZE BESLISSING?

  Snap je deze vraag Fred? of moet ik langzamer typen?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Welk federaal beleid is er met betrekking tot zorgmedewerkers? Welk federaal beleid is er met betrekking tot solaten? Toon ons de documenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Weer geen antwoord, anoniem? Wel snel weer andere vragen stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "Gedwongen vaccinaties vinden al plaats onder zorgmedewerkers in de VS...."

  Amerika vind ik een beetje een hysterisch land, en wat ze daar doen, tja, ze zoeken het maar lekker uit daarzo. Maar er wordt soms net gedaan of beleid in Amerika ons hier ook treft, en als ze daar gedwongen vaccineren dat het dan hier ook gaat gebeuren. Dat is gewoon niet zo.

  "Wie heeft ook bedacht dat er 32 miljoen dosis nodig zijn? Wetende dat velen het simpel weg weigeren..."

  Tja, 32 miljoen is (sowieso achteraf gezien) wel erg overdreven ja. Ik heb van een amtenaar vernomen dat de ambtenarij na de zomervakantie rekening hield met een uitval van 40% van het personeel. Dit leek me toen ook al niet realistisch, maar blijkbaar wilde men op het ergste voorbereid zijn.

  "De Britse Health Protection Agency, een adviesorgaan van de overheid, heeft onlangs in een brief 600 neurologen in het land gewaarschuwd voor mogelijke bijwerkingen van het griepvaccin.

  BGERIJP JE DIT BLAATVIS?

  Wie heeft in godsnaam bedacht dat het een goed idee is iedere nederland te verleiden tot het nemen van een SCHADELIJK vaccin, tegen een ONSCHADELIJK virus..."


  Ik kan je wel vertellen dat ik geenszins van plan ben om wat voor vaccin dan ook te nemen tegen dit virus. Ik zie geen werkelijk probleem (schadelijk virus) en die behoeft dus ook geen oplossing (vaccin). Maar waar is men mij hiertoe aan het verleiden dan? Ik heb geen folders in de bus gehad, er is mij nergens aangeraden om een vaccin te nemen (ik zou zelfs niet eens weten waar 'ie verkrijgbaar is), ik heb geen 'haal je griepshot nu' campagne op TV gezien (maar ik kijk ook weinig televisie) dus ik zie niet zo in welke snoodaards nou willen dat ik me vol moet laten spuiten met die ongein.

  P.s. Ik hou er niet van om 'blaatvis' genoemd te worden. Dat zet je argument geen kracht bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Er is geen echt verschil tussen aandelen en certificaten van aandelen.
  "Een certificaat van aandeel is vergelijkbaar met een aandeel. Een certificaat is verbonden met een aandeel. Het volgt een aandeel in zijn waarde (koers) en levert een gelijke opbrengst als het onderliggende aandeel" http://nl.wikipedia.org/wiki/Certificaat_van_aandeel

  En hoewel Ab Osterhaus en de schrijver hierboven vindt dat er geen belangenverstrengeling was, dacht de gezondheidsraad daar in 2007 al anders over.

  De Gezondheidsraad heeft in 2007 de viroloog Ab Osterhaus ‘adviseur’ in plaats van ‘lid van de adviescommissies’ over griepkwesties gemaakt. Dit zegt de woordvoerder van de raad desgevraagd.

  Het gebeurde nadat de Gezondheidsraad de regels rond belangenverstrengeling aanscherpte.

  De reden voor het beperken van Osterhaus’ rol, aldus de Gezondheidsraad, was het belang van bijna tien procent dat Osterhaus heeft in het door hem opgerichte bedrijf Viroclinics. Dat bedrijf werkt aan de ontwikkeling van een vaccin tegen de Mexicaanse griep. Bron NRC zie ook de verse updates @ http://sevenxseven.wordpress.com/2009/08/14/panic-sells/
  Jammer dat de minister kennelijk niet dezelfde afstand nam en zich in tegenstelling tot buurlanden zo extreem groot uitpakte met de aankoop van 34 miljoen vaccins bij bedrijven die opdrachten geven aan zijn bedrijf en ook op sponsorlijsten staan van stichtingen die als doel hebben vaccins te promoten.... (ESWI) enwaar Osterhaus voorzitter van is .
  If it walks like a duck, quacks like a duck....

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Welk federaal beleid is er met betrekking tot zorgmedewerkers? Welk federaal beleid is er met betrekking tot solaten? Toon ons de documenten."

  Ah gossi, ben je uitgeluld?

  Hoe zielig ben je??? Ik heb jou toch uitgelegt dat "bedrijf-policy" misbruikt wordt om tot gedwongen vaccinatie te komen?

  Bovendien kan men het congres buitewerking stellen door martial law wetgeving en verschillende executive-orders....

  Zou weet niemand exact wat er in de Europese grondwet staat. Er staan namelijk blanco stukken in die later naar gelieven ingevuld kunnen worden..

  Maar dat is allemaal te moeilijk voor jou hersencapaciteit, dus geef maar gewoon antwoord op de laatste simpele vraag die ik aan je stelde...

  ps..heeft de rest vrij vandaag? Of moet je nu eens laten zien dat je het ECHT kan, een zielige debunker zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. P.s. Ik hou er niet van om 'blaatvis' genoemd te worden. Dat zet je argument geen kracht bij.

  Blaatvis is de bijnaam van Barracuda, Tim Dog...

  Ps als ik aan Tim Dog denk, denk ik aan een nummer van Dokter Dre, ken je dat?

  Maar jij wil beweren dat de media niet bezig is met een hype rondom het geweldige vaccin, soortgelijk aan de campagne rondom het HPV-vacci, wat nu dodelijk slachtoffers overal eist...

  Vanaf dag 1 is duidelijk dat het om een zeer milde griepvariant gaat! Waarom de hype in de media, Tim?

  Waarom is het een heel vreemd virus, dat volgens vele uit een lab komt....

  Begrijp je hoe ernstig dit is?

  H1N1 kon nooit op een natuurlijke wijze ontstaan zijn. Jou Expert, Ab Osterhaus moet hier alles van weten....hoe is het ontstaan?

  PS

  dit is alemaal slechts een Beta-test voor de ECHTE Pandemie-aanval die op het programma staat, Tim....

  Van mij mag je blind zijn, hopelijk zie je ooit nog eens in dat je een foute keus maakt, moordenaars te steunen...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Bewust schadelijk stoffen op de markt brengen, en deze presenteren als levensreddende middelen, is gewoon moord...

  Ab Osterhaus, Roel Continho en Joep de Lange zullen ooit terecht moeten staan als de Josef Mengeles van de 21 e eeuw...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. En als er tegen elk beter weten in, en elk gezond verstand veeeeel teveel vaccins zijn besteld, en Appie zijn zakjes extra heeft gevuld met leugens, dan zeg jij...

  tja, achteraf gezien...blablablab..jij praat de moord op je moeder nog goed, als je daarmee puntjes kan verdienen bij je handler...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "Ah gossi, ben je uitgeluld?"

  Nee jij bent uitgeluld. Op een simpele vraag heb je geen antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Precies wat ik dacht: nadat 'anoniempje' mij voor Nsb'er en flikker had uitgemaakt en mij bezwoor dat hij hier nooit meer zou komen is hij gewoon weer terug. Het heeft nog geen dag geduurd. Dat krijg je met obsessies.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het is nog niet precies bekend hoe goed het vaccin tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) werkt.

  Onzin. Zoals gewoonlijk. Dat komt er van als je alleen maar op site's gaat kijken waarbij je verplicht een aluminium hoofddeksel op moet.

  Response after One Dose of a Monovalent Influenza A (H1N1) 2009 Vaccine:

  A single 15-µg dose of 2009 H1N1 vaccine was immunogenic in adults, with mild-to-moderate vaccine-associated reactions.

  http://content.nejm.org/cgi/content/full/NEJMoa0907413

  rial of Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent MF59-Adjuvanted Vaccine

  A single 15-µg dose of 2009 H1N1 vaccine was immunogenic in adults, with mild-to-moderate vaccine-associated reactions.

  http://content.nejm.org/cgi/content/full/NEJMoa0907650

  Lees je dit ook nog even:

  Cross-Reactive Antibody Responses to the 2009 Pandemic H1N1 Influenza Virus

  http://content.nejm.org/cgi/content/full/NEJMoa0906453

  Al op 10 september bekend allemaal.

  The stupid, it hurts.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Is dat zo, meneer de dokter?

  "Het is nog niet precies bekend hoe goed het vaccin tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) werkt. "

  Dit is anders wat op de site van de overheid staat!

  Tevens is er natuurlijk geen rekening gehouden met de mogelijkheid tot mutatie van het virus, waardoor het gewone griepvaccin meestal ook NUTTELOOS is...

  dat is informatie die jij als dokter zou moeten weten....wat voor dokter ben je eigelijk, of is dat geheim?

  In de VS heeft men BIJSLUITERS waarop staat dat je er onvruchtbaar van kan worden...waarom spreek je daar niet over, meneer de dokter?

  Waarom heb je het niet over het gevaar van gilian barree?

  Waar verzwijgen jij en ab dit?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Het heeft nog geen dag geduurd. Dat krijg je met obsessies."

  Net zoals jij een dwangmatige obsessie hebt om alles na te praten wat van de overheid komt.

  Net zoals jou dwangmatige obsessie naar complotters.

  Noem mij maar een feiten-analist voortaan, Billy....zoek even op wat APF is.....American Police Force....niets aan de hand toch? Deze runnen nu een Gitmo-gevangenis in Monotana. Een servische veroordeelde huurling.

  Zoek gelijk even op new world order, en vind 12.000 berichten in krantenartikelen...zelfs Ruud Lubbers roept er toe op..

  Wanneer besef je dat het game-over-i, voor het debunkers gilde?

  Of doek je de boel dan weer op, en begin je onder een andere naam, zoals eerst?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Net zoals jou dwangmatige obsessie naar complotters."

  Ik geef toe: daar heb ik de grootste lol mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Tevens is er natuurlijk geen rekening gehouden met de mogelijkheid tot mutatie van het virus, waardoor het gewone griepvaccin meestal ook NUTTELOOS is...

  Onzin. Zoals gewoonlijk. Het enten gebeurt met de tot nu toe geïdentificeerde stammen. Mutaties zijn mutaties van juist die stammen. Het is dus i.t.t. wat jij zegt meestal NUTTIG je te laten enten tegen deze stammen.
  Zeker mijn derde link niet gelezen? Of gesnapt natuurlijk.

  Oh om even @ your service te zijn.

  hierrr:

  nog even wat details:

  http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/focetria/spc/emea-spc-h385nl.pdf

  Kan je je lijstje bijwerkingen aanvullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. isgelijks, billy...eigelijk hou ik van je...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. maar wat voor dokter ben je? zo'n rare vraag is dat toch niet?

  En waarom doe je net alsof de bijwerkingen niet bestaan?

  H1N1 is net zo mild als de gewone griep...niets aan de hand toch meneer de dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. o sorry, dokter, je gaf me de bijwerkingen, mijn fout, meneer de dokter...maar wat voor dokter was je nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Toch maar een afspraakje maken?

  *Zet pot ritalin klaar*

  BeantwoordenVerwijderen
 42. "H1N1 is net zo mild als de gewone griep...niets aan de hand toch meneer de dokter?"

  Nee hoor, niets aan de hand. We vaccineren risicogroepen ook tegen de 'gewone' griep. Met goede redenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Is het dan niet vreemd dat er 34 miljoen dosis is betseld meneer de dokter?

  Want dan komen we terug op het advies van Ab..

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "Toch maar een afspraakje maken?

  *Zet pot ritalin klaar*"

  Je klinkt als Patman, de virusontkenner:

  *laad zijn Uzi door, en pakt zijn bivakmuts*

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "Gedwongen vaccinaties vinden al plaats onder zorgmedewerkers in de VS...."

  Foutief voorbeeld, dat is een policy van White Plains Hospital, en dus geen algemeen beleid. Weer zaken uit zijn verband trekken.


  Gedwongen is gedwongen dacht ik zo. De medewerkers kunnen natuurlijk ontslag nemen, maar het is wel wat meer dwang dan hier doorgaans beweerd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Niet zomaar wat roepen anoniem. Dat doe je de hele tijd. Je beperken tot concrete gevallen. Welk federaal beleid is er met betrekking tot zorgmedewerkers? Welk federaal beleid is er met betrekking tot solaten? Toon ons de documenten.

  Waarom moet de dwang per se federaal zijn? Dwang is dwang, nietwaar.

  En volgens een aantal bezoekers hier was dwang absoluut en volledig uitgesloten. Blijkt niet zo te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Maar waar is men mij hiertoe aan het verleiden dan? Ik heb geen folders in de bus gehad, er is mij nergens aangeraden om een vaccin te nemen (ik zou zelfs niet eens weten waar 'ie verkrijgbaar is), ik heb geen 'haal je griepshot nu' campagne op TV gezien (maar ik kijk ook weinig televisie) dus ik zie niet zo in welke snoodaards nou willen dat ik me vol moet laten spuiten met die ongein.

  Verleiden is misschien niet het juiste woord, maar voor de paniekboodschap die via onder andere de publieke zenders herhaalde malen de maatschappij in werd geslingerd kan is objectieve berichtgeving ook niet de beste benaming.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. `Ritalin is tegen AdHd...zeg dan Zyprexa.

  Laat de anamnese maar aan mij over.

  Als jij zyprexa wilt kan ik me je ziektebeeld wel voorstellen. Je weet immers zelf het beste wat goed voor je is.

  Is het dan niet vreemd dat er 34 miljoen dosis is betseld meneer de dokter

  Nee hoor, je moet altijd uitgaan van het feit dat mensen weloverwogen kiezen.

  Kan jij mij even aangeven waar ik de feiten verdraai? Dat zou wel leuk zijn. Als tegenwicht tegen het debunken van jouw onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. "Nee hoor, je moet altijd uitgaan van het feit dat mensen weloverwogen kiezen."

  Huh?

  Waar heb je het over dokter bibber?

  Je zegt net dat alleen risico groepen gevaccineerd hoeven te worden. HET IS EEN MILD GRIEPJE!

  Waarom dan adviseren om IEDEREEN te enten?

  VOLGEN JE EIGEN AANGELEVERDE BEWIJZEN, KUN JE ER BV GILIAN BARREE van krijgen!

  stel dat 1 op de 10.000 deze ziekete krijgt, dat zijn 1600 doden pannekoek! als iedereen geënt wordt, zoals Herr Ab het graag ziet...WAAR ZIJN ANDERS DIE FOCKING VACCINS VOOR BESTELD?

  Dus 1600 mensen hun leven is verwoest, om te voorkomen, dat mensen een paar daagjes ziek op bed liggen?

  Dat is genocide, meneer de dokter....zelfde geldt voor HPV-vaccin, die zal jij ook vast steunen, ondanks de doden en verwoeste levens...

  Ga nou maar lekker gif voorschrijven, wellicht krijg je een gratis reisje van de industrie, ouwe kwakzalver...of een mooie pen van Bayer aka IG-fraben...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "`Ritalin is tegen AdHd...zeg dan Zyprexa.

  Laat de anamnese maar aan mij over."

  Wauw, wat een moeilijke woorden man! Je bedoelt dat je het sprookjesboek gelezen hebt der psycholgen, en nu zelf je ziekte beelden mag verzinnen! get a life...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. het G.B syndroom is in 1976 (?) in verhoogde mate voorgekomen na vaccinatie. In de jaren er op volgende zijn bij het geven van hetzelfde (!) vaccin geen complicaties in deze orde opgetreden. Informeer je eens beter.

  Stel dat 1 op de miljard mensen dit krijgen na inenting. Liggen de cijfers toch heel anders. (stellen kan iedereen onozelaar, bewijzen is anders)

  Volgens mij moet je ook de betekenis van genocide maar een wiki-en.

  Kan jij mij behalve die ene dooie in Engeland (gestorven aan een tumor) nog even andere sterfgevallen opnoemen van het HPV-vaccin?

  Verder doen mij je steeds wanhopiger comments nog sterker denken aan ADHD vrind. Dat potje ritalin is nog niet van tafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @Dokter bibber:

  1976: President Gerald Ford orders a nationwide vaccination program to prevent a swine-flu epidemic.

  Ford was acting on the advice of medical experts, who believed they were dealing with a virus potentially as deadly as the one that caused the 1918 Spanish influenza pandemic.

  The virus surfaced in February at Fort Dix, New Jersey, where 19-year-old Pvt. David Lewis told his drill instructor that he felt tired and weak, although not sick enough to skip a training hike. Lewis was dead with 24 hours.

  The autopsy revealed that Lewis had been killed by "swine flu," an influenza virus originating in pigs. By then several other soldiers had been hospitalized with symptoms. Government doctors became alarmed when they discovered that at least 500 soldiers on the base were infected without becoming ill.


  Ja tuurlijk, dokter, 1 op een miljard. Ga eens op "Gardasil Death" kijken, op bv Google-video....misschien leer je nog wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. "Wauw, wat een moeilijke woorden man!"

  Ja, dat gaat anoniempjes verstand te boven. Die is alleen complottertjestaal gewend.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Mensen die joetoep en goegel als referentie gebruiken.

  nuff said

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Tja, stel je voor dat je moet kijken naar het resultaat van je medische missers en al je slachtoffers...

  Stel je voor dat het vaccin gevaarlijk zal blijken te zijn...

  De Pharma-maffia heeft naturrlijk nog nooit dergelijke fouten gemaakt..als jij je Bayer-pen maar krijgt toch dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Stel, stel. (heb je de hik?)

  Feiten broeder. Geen stellingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Feit is dat er veel te veel vaccins zijn besteld vanwege het advies van jullie WCeend-expert...

  Waarom wil je dit ten koste van alles verdedigen?

  Feit is dat het experimentele vaccins van jou en je maffiavriendjes vele slachtoffers zullen maken.

  Ze waarschuwen ZELF voor ernstige bijwerkingen, dat is een FEIT.

  Tevens is het een FEIT dat mexicaanse griep niet schadelijker is dan de gewone griep, en dus absoluut absurd is om je daarom bloot te stellen aan de gevaren die vaccins met zich meebrengen.

  Feit is namelijk dat kwik en alu in vaccins alzheimer veroorzaken onder ouderen.

  Feit is dat dit steeds vaker voorkomt bij jonge mensen.

  Feit is dat het door vele onderzoeken wordt gelinkt aan Autisme...

  En zo kan ik nog uren doorgaan, meneer de dokter...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat jij opnoemt zijn geen feiten. Het zijn stellingen.

  Feiten zijn het pas als je ze kunt onderbouwen. Dat kan je niet.

  Truth or dare?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Oja, dokter Bibber, dit staat in je eigen aangeleverde bewijzen:

  "4.3 Contra-indicaties
  Eerder opgetreden anafylactische (d.w.z. levensbedreigende) reactie op een van de bestanddelen of op sporenhoeveelheden (eiwitten van eieren en kippen, ovalbumine, kanamycine en neomycinesulfaat, formaldehyde en cetyltrimethylammoniumbromide (CTAB)) die in dit vaccin aanwezig zijn. Indien vaccinatie toch noodzakelijk wordt geacht, dient er in noodgevallen direct reanimatieapparatuur beschikbaar te zijn."

  en:

  "Zenuwstelselaandoeningen
  Vaak: hoofdpijn
  Huid- en onderhuidaandoeningen
  Vaak: zweten
  Skeletspierstelsel- en bindweefselaandoeningen
  Vaak: artralgie en myalgie
  Algemene aandoeningen en toedieningsplaatsstoornissen
  Vaak: roodheid op de injectieplaats, zwelling van de injectieplaats, verharding van de injectieplaats, ecchymose op de injectieplaats en pijn aan de injectieplaats, koorts, malaise, vermoeidheid en beven"

  en natuurlijk nog:

  Soms:
  Gegeneraliseerde huidreacties, waaronder pruritus, urticaria en niet-specifieke huiduitslag.
  Zelden:
  Neuralgie, paresthesie, convulsies, voorbijgaande trombocytopenie.
  Allergische reacties, die in zeldzame gevallen tot shock leidden, zijn gemeld.
  Zeer zelden:
  Vasculitis met voorbijgaande nieraandoeningen en exudatief erythema multiforme.
  Neurologische aandoeningen, zoals encefalomyelitis, neuritis en guillain-barrésyndroom.

  Ik zeg, tast toe meneer de dokter..

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Jou WCeend-expert, Ap Osterhaus, wil dan 16 miljoen mensen hun mauw gaan oprollen.

  Lees nou even je eigen bewijzen, meneer de dokter, doe eens wat van onze belasting centen.


  Zelden:
  Neuralgie, paresthesie, convulsies, voorbijgaande trombocytopenie.
  Allergische reacties, die in zeldzame gevallen tot shock leidden, zijn gemeld.

  (Zelden (≥1/10.000 tot <1/1.000),)

  Dat betekend dus minimaal 16.000 gevallen, van Neuralgie, 16.000 gevallen van paresthesie, 16.000 gevallen convulsies,16.000 gevallen voorbijgaande trombocytopenie.
  16.000 gevallen van Allergische reacties, die in zeldzame gevallen tot shock leidden, zijn gemeld

  Snap je dat dokter...de meest gunstige inschatting, volgens eigen gegevens kunnen het nalijk ook 1:1000 betreffen=160.000 gevallen!

  Zie je al die patienten al over de vloer komen bij jou, dokter bibber??

  KASSA VOOR JOU EN JE VRIENDJES!

  twee vliegen in 1 klap...slim hoor, dokter ik denk dta jij ook de Bayer pennebak krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Feit is dat het experimentele vaccins van jou en je maffiavriendjes vele slachtoffers zullen maken.

  Geen feit. Vooronderstelling. Nergens op gebaseerd.

  Ze waarschuwen ZELF voor ernstige bijwerkingen, dat is een FEIT.

  Yep. Alles kan.

  Tevens is het een FEIT dat mexicaanse griep niet schadelijker is dan de gewone griep, en dus absoluut absurd is om je daarom bloot te stellen aan de gevaren die vaccins met zich meebrengen.

  Geef eens de voor en de nadelen. Hoe verhoud zich dat?

  Feit is namelijk dat kwik en alu in vaccins alzheimer veroorzaken onder ouderen.

  Onderbouw met onderzoek. Anders geen feit.

  Feit is dat dit steeds vaker voorkomt bij jonge mensen.

  Feit is dat het steeds vroeger ontdekt wordt. Geen oorzakelijk verban. Anders onderbouw.

  Feit is dat het door vele onderzoeken wordt gelinkt aan Autisme...

  Lamazien dat onderzoek.

  Weet jij wat Contra-indicaties zijn?

  Verdere bijwerkingen bekend. Cijfers?

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Mijn oprechte excuses voor de belabberde spelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Snap je dat dokter...de meest gunstige inschatting, volgens eigen gegevens kunnen het nalijk ook 1:1000 betreffen=160.000 gevallen!

  Snap jij het wel? Dat is in het meest ongunstige geval. Bovendien staat dat in verhouding met de voordelen.

  Geblaat also.

  Ik weet dat het interpreteren van onderzoek moeilijk is. Daarom moet je dat ook niet overlaten aan mensen zoals jij maar aan mensen zoals Osterhaus die dit soort dingen wel op waarde weet te schatten.

  De immuunrespons van de vaccinaties is zelfs bijzonder goed te noemen. Zelfs na één dosis. Dat redt meer mensenlevens dan dat er aan (minor) bijwerkingen optreed.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. De figuren die het minst verstand hebben van geneeskunde en de gezondheidszorg hebben de grootste mond. Zie de HIV ontkennertjes bij Zapruder.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. "Snap jij het wel? Dat is in het meest ongunstige geval. Bovendien staat dat in verhouding met de voordelen."

  Dat zij ik ook dokter onbenul...

  Ik noemde 5 x het getal 16.000; DAT noemde ik het gunstigste getal. Daarna noemde ik 160.000 ivt 1:1000.
  Erg scherp ben je niet hè?

  Maar ga je nog vertellen wat voor dokter je bent?

  Of doe je je alleen voor als dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Opvallend ook dat je de zelfde manier van ontkennen gebruikt als de debunkers hier...

  Die quotes, met een stompzinnig antwoord er onder..

  Erg overtuigend allemaal, cryptocheilus....what the fuck is er ook met je naam?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Zegt anoniem.

  Ga jij nu eerst maar eens wat onderbouwing opzoeken voor je 'feiten'. Praten we dan verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Haha!

  Zit je Billy's blog nog te bewaken? Moet je niet wetenschappelijke lectuur lezen ofzo?...dokter...haha!

  Of was dat een leugen?

  Maar je spreek jezelf ook tegen. Wat is het nou:

  Moet iedereen een shoje halen, volgens meneer de dokter, of alleen risico-groepen?

  Of ga je de vraag onwtwijken als een echte debunker?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. http://www.quotenet.nl/biz/is-het-wel-of-niet-kassa-voor-griepalarmist-ab-osterhaus.php

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ach, hou allemaal toch jullie kop.
  Maffiavriendjes? Laat me niet lachen.

  Holmaatjes zijn jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Holmaatjes van wie? Laat me raden: daar heb je weer geen antwoord op.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Hé pikkie noga. Nog steeds naar onderbouwingen aan het zoeken? Speciaal voor jou (omdat je je wijsheid vooral van joetoep schijnt te halen) een mooi videoblogje voor je gemaakt.

  http://cryptocheilus.wordpress.com/2009/10/03/cryptos-opvoedkundig-videoblog/

  Veel kijkplezier. Enne, als je iets niet snapt vooral even vragen. Hier. Voor vuilbekken heb ik op mijn blog geen plek. Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Dat betekend dus minimaal 16.000 gevallen, van Neuralgie, 16.000 gevallen van paresthesie, 16.000 gevallen convulsies,16.000 gevallen voorbijgaande trombocytopenie.
  16.000 gevallen van Allergische reacties, die in zeldzame gevallen tot shock leidden, zijn gemeld
  .

  En jouw punt is?

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @Cryptocheilus, had jouw reactie nog geen eens gezien.
  Had ik ook geen tijd voor.

  Dat is maar goed ook, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. @Cryptocheilus, was die reactie eigenlijk wel tegen mij gericht?
  Ik wil niet onnodig ruzie zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @ The Factorys:

  Nope, niet aan (dus ook niet tegen) jouw gericht. Had ook niet echt begrepen dat je mij bedoelde toen je het over holmaatjes had. En toen was de Babylonische spraakverwarring compleet. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Tim Dog zegt @ Anoniem:

  "Vanaf dag 1 is duidelijk dat het om een zeer milde griepvariant gaat! Waarom de hype in de media, Tim?"

  Tja, waarom wil een noodlijdende media in komkommertijd een hype aanwakkeren? Omdat ze vanuit een duister schaduwoverheidsorgaan (ofzo?) een betatest doen met massavaccinatie met als doel iedereen uiteindelijk uit te roeien of om gewoon iets spannender te maken dan het is en een paar kranten extra te verkopen en te proberen niet failliet te gaan?

  "Waarom is het een heel vreemd virus, dat volgens vele uit een lab komt...."

  Vele mensen zeggen vele dingen die ik veelal niet vertrouw zeker niet zonder zelf de bron te kunnen controleren.
  Maar als dat virus in een lab ontwikkeld is moet dat wel verdomd lang geleden zijn. Mensen van boven de 60 zijn immuun omdat het virus toen ook al is rond gegaan. Overigens is het in 1977 ook nog eens als de Russian Flu rond gegaan.

  "H1N1 kon nooit op een natuurlijke wijze ontstaan zijn. Jou Expert, Ab Osterhaus moet hier alles van weten....hoe is het ontstaan?"

  Ten eerste: waarom kunnen griepvirusjes in vredesnaam niet op natuurlijke wijze ontstaan? Heb je misschien heel andere biologielessen dan ik gehad?
  Ten tweede: De reden dat sommigen beweren dat een bepaalde mutatie van het H1N1 virus van nu in een lab is ontwikkeld is dus die Russian Flu van 1977. Men stelt dat er toendertijd erg veel werd geexperimenteerd met virussen en dat dit virus makkelijk bewerkbaar was. Een human error in een lab zou dus inderdaad een oorzaak kunnen zijn. Maar dan nog steeds niet omdat er nu een betatest wordt gehouden om met het volgende virus 95% van de mensen uit te roeien.
  Ten derde: Je stelt iets over MIJN expert Ab Osterhaus.
  Osterhaus is niet MIJN expert. Voor mij is hij the boy who cried wolf. Door te veel overtrokken dreigingsalarmen af te geven kan ik hem niet meer serieus nemen. Ik heb me er niet in verdiept maar het zou me niet eens verbazen als hij inderdaad een persoonlijk profijt heeft weten te trekken van zijn dreigingsalarms. Ik heb echter nergens bewijs of overtuigende logica gezien voor een betatestepidemie pandemic met Osterhaus als gewetenloze misleider met massamoord als doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Toch grappig dat mensen zich druk maken over dat Gillian Barre syndroom terwijl je meer risico loopt dat aan de Turkse kust op te lopen dan van dat vaccin...

  BeantwoordenVerwijderen