vrijdag 30 oktober 2009

Zieke-zwijnen jahwerdommenogaantoe

De griepcomplottertjes maken overuren. Nu het Grote Prikken is begonnen waarschuwen zij voor de eerste vaccindoden. Al "vier varkensgriep vaccinatiedoden in Zweden" vat een Zappie de alarmerende situatie bijna juichend samen. Eerder waren de complottertjes er als de kippen bij om ongeveer iedere griepdode weg te redeneren. Vaak waren het al zieke mensen, dus daaraan kan de griep niet hebben bijgedragen, luidde de redenering dan. Dezelfde criteria zijn kennelijk niet van toepassing op de 'vaccindoden': "Het gaat om twee bejaarde burgers die het vaccin namen en kort daarna stierven. Zij waren al beide ziek of hadden ernstige gezondheidsproblemen. Één van hen was een bejaarde man die stierf aan wat op een hartaanval leek. De ander was een vrouw van 65 die dood in haar huis werd gevonden twee dagen nadat zij ingeënt werd. Er wordt gezegd dat zij aan een spierziekte leed." 

Dezelfde Zappie heeft ook al een vaccindode in Hongarije ontdekt. Barracuda zegt: op naar de 180 (one-hundred-and-eighty!!!!!). Nog even en er vallen al doden bij het zien van een injectienaald. Of na het lezen van de Telegriep. "Na het wegvallen van de advertentie-inkomsten van Dirk en zijn DSB, is de (Telegraaf) directie vast van plan de ook niet misselijke inkomsten van big-farma te koesteren en hoe werkt dat beter dan het starten van een heuse angstcampagne precies op het moment dat de vaccinaties moeten gaan starten," roeptoetert Zaplog blokhoofd Patman. "Zonder enig bewijs durf ik te stellen dat als de DSB de media al chanteerde, dat big-farma dat nog veel intensiever kan én doet. Aard van het beestje."

Mocht u het niet weten: Ab Osterhaus is Stan Huygens. En als je goed kijkt is R.A. Coutinho natuurlijk gewoon Wilma Nanninga. Sjuul Paradijs schijnt regelmatig te participeren in kinky spuitorgies van Big Pharma. Vanaf morgen wordt de inkt van de Telegraaf trouwens vermengd met verse griepbacillen. Op de achterpagina staat gelukkig levensgroot het bestelnummer van het griepvaccin. Dagje snotteren en Novartis helpt u weer op de been.

Alles wat u leest over de griep is volgens een Zaplog reaguurder "prikpropaganda. Geslepen bedreven door mensveraders over de rug van hun medelanders ten bate van bloedgeld accounts in Luxemburg uitgespookt (zieke-zwijnen jahwerdommenogaantoe...)". Maar gelukkig zijn er nog complotblogjes die eens wat kritischer naar de feiten kijken. DeepJournal komt na ampel onderzoek tot de conclusie dat er sprake is van "halve feiten en hele geruchten". Een hele opluchting.

28 opmerkingen:

 1. Heel goed begrepen Barrack, want je focus op 'jahwe' schijnt des te geslepener aan het licht te moeten komen karal...
  Lees maar: http://jenniferlake.wordpress.com/2009/10/29/the-vaccine-controlled-population/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. a, lach maar, maar die gekke Patman blijkt nu met zijn AIDS verhaal ook gelijk te krijgen. Op zapruder staat nu een heel schokkend interview met de Nobelprijswinnaar van vorig jaar. Die zegt gewoon waar de hele Zapruder AIDS speial ook over ging. Het is allemaal oplichterij, er is geen reden aan te nemen dat het in dit geval anders is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, anoniem: waarom is patman van zapruder dan niet zo'n held dat hij voor eens en altijd laat zien dat het hele hiv-verhaal onzin is door zichzelf ermee te laten inenten en te laten zien dat het virus enkele weken later uit zijn lichaam is verdwenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "a, lach maar, maar die gekke Patman blijkt nu met zijn AIDS verhaal ook gelijk te krijgen."

  Man, rot op. Zegt die man dat HIV verzonnen is? Nee, he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Die zegt gewoon waar de hele Zapruder AIDS speial ook over ging. Het is allemaal oplichterij"

  Ja, want Zapruder zegt het, en dan geloof jij dat natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "a, lach maar, maar die gekke Patman blijkt nu met zijn AIDS verhaal ook gelijk te krijgen."

  Het enige wat waar is aan deze bewering is 'gekke Patman'.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier zijn alvast wat ingredienten, die voor sommige de-bunkers nooit dodelijk mogen/kunnen zijn:

  Chemical Index:
  alpha-tocopherol
  aluminum adjuvant
  AS03 adjuvant
  Daronrix
  disodium phosphate
  formaldehyde
  magnesium chloride
  octoxynol 10
  polysorbate 80 (Tween 80
  potassium chloride
  potassium dihydrogen phosphate
  sodium chloride
  sodium deoxycholate
  squalene
  thiomersal
  vitamin E-SSz

  BeantwoordenVerwijderen
 8. griepcomplottertjes???????

  Iedereen die het nieteens is met de overheid, of deze om welke reden dan ook wantrouwt, is volgens jullie kennelijk automatisch een 'complotter'.

  Eens effe kijken, we hebben al:

  - 9/11 complottertjes
  - birth certificate complottertjes
  - griepcomplottertjes

  What's next? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What's next? :)

  - anonieme complottertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Hier zijn alvast wat ingredienten, die voor sommige de-bunkers nooit dodelijk mogen/kunnen zijn"

  Nou, interessant. Hoezo, alvast? En wat wil je er nu precies mee zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Griepcomplottertjes is een goeie benaming voor al die idioten die denken dat de NWO ze plat wil spuiten, of dat de farmaceutische industrie de griep de wereld in heeft geholpen of er van uitgaat dat het vaccin per definitie dodelijk is. Zelden heb ik zoveel onzin gelezen als over de griep.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dezelfde criteria zijn kennelijk niet van toepassing op de 'vaccindoden': "Het gaat om twee bejaarde burgers die het vaccin namen en kort daarna stierven. Zij waren al beide ziek of hadden ernstige gezondheidsproblemen. Één van hen was een bejaarde man die stierf aan wat op een hartaanval leek. De ander was een vrouw van 65 die dood in haar huis werd gevonden twee dagen nadat zij ingeënt werd. Er wordt gezegd dat zij aan een spierziekte leed."

  Merkwaardig dat je roept dat dergelijke nuancering niet van toepassing is bij Zapruder, waarna je die nuancering copy/paste uit het artikel van Zapruder om je eigen argument kracht bij te zetten. Wat dat betreft ben je weer lekker suggestief bezig.

  Overigens lijkt het mij dat men wel enige zorgvuldigheid moet betrachten voordat men mensen, die al ernstige gezondheidsproblemen hebben, gaat vaccineren. Of deze mensen zonder de vaccinatie ook waren overleden valt natuurlijk erg lastig te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zou het eens beter lezen, ze citeren wel het een en ander, maar niet als voorbehoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zij waren al beide ziek of hadden ernstige gezondheidsproblemen. Één van hen was een bejaarde man die stierf aan wat op een hartaanval leek.

  Ben ik het ouwe haring, of wordt gesteld dat en griepdoden en vaccindoden onderliggende ziektebeelden hadden? Of leek het je wel een leuke insteek en heb je niet verder gelezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tsjonge jonge. Wanneer worden die "complottertjes" nu gewoon eens bij de werkelijke naam genoemd, "onzinnertjes" en "flauwekullertjes".

  Dat zou een hele verbetering zijn in de aanduiding van ze.

  Misschien introduceer ik het bij dezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Barracuda heeft liever dat je ziek wordt of sterft door een vaccin dan dat je misschien ziek wordt door de M-griep.

  Dat is mondsnoerende logica volgens de "zinnertjes"

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Jos :

  "Zou het eens beter lezen, ze citeren wel het een en ander, maar niet als voorbehoud."

  Ah, men citeert het wel, maar we negeren dat voor het gemak maar even, door te ontkennen dat het met enige reden wordt geciteerd. Zo kan je inderdaad complotten verzinnen, en mensen woorden in de mond leggen.

  Ik lees toch duidelijk in het artikel dat er sprake was van aanvullende klachten, en daaruit concludeer ik in ieder geval dat deze klachten mogelijk een rol gespeeld kunnen hebben bij de dood van deze mensen.

  Maar je kunt natuurlijk pretenderen dat mensen zeggen dat iedereen dood gaat aan een vaccin, wanneer ze een artikel schrijven waarin ze specifieke gevallen benoemen, en waarin aanvullende informatie gegeven wordt over de toedracht van deze gevallen.

  De kans dat deze mensen ook dood zouden zijn gegaan na het nemen van het vaccin indien ze geen aanvullende zware gezondheidsklachten hadden gehad lijkt mij in ieder geval miniem.

  "Zij waren al beide ziek of hadden ernstige gezondheidsproblemen. Één van hen was een bejaarde man die stierf aan wat op een hartaanval leek.

  Ben ik het ouwe haring, of wordt gesteld dat en griepdoden en vaccindoden onderliggende ziektebeelden hadden? Of leek het je wel een leuke insteek en heb je niet verder gelezen?"

  Dit kan je inderdaad zowel op Zapruder lezen, als ook hier. Wanneer Zapruder het schrijft, dan ontkent men hier dat er iets mee bedoeld wordt, en wanneer men hetzelfde hier schrijft, dan is men genuanceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Robson :

  "Tsjonge jonge. Wanneer worden die "complottertjes" nu gewoon eens bij de werkelijke naam genoemd, "onzinnertjes" en "flauwekullertjes"."

  Zullen we jou dan het label 'vervelend zeikerdje' geven ?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Ah, men citeert het wel, maar we negeren dat voor het gemak maar even, door te ontkennen dat het met enige reden wordt geciteerd"

  Zullen we de context nog eens bekijken, dan? Het is een opsomming van zogenaamde vaccindoden. Al vier vaccinatiedoden, staat er boven. Lijkt me verder duidelijk genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Lijkt me verder duidelijk genoeg."


  How One Wicked Nation Can Kill Billions Around the World - - With One Lie!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. sodium chloride is gewoon keukenzout.
  Als je daar teveel van binnenkrijgt is dat inderdaad dodelijk.
  Maar dat geldt eigenlijk voor alles wat je tot je neemt.

  Toch weerhoudt het dodelijke karakter een overdosis keukenzout de mensen er niet van om bijna al hun eten van sodium chloride te voorzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Iedereen die het nieteens is met de overheid, of deze om welke reden dan ook wantrouwt, is volgens jullie kennelijk automatisch een 'complotter'..

  Wie is 'jullie'?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ben ik het ouwe haring, of wordt gesteld dat en griepdoden en vaccindoden onderliggende ziektebeelden hadden?.

  Nou, het artikel spreekt zichzelf nogal tegen.
  Enerzijds meldt het dat er mensen aan het vaccin zijn overleden, maar anderzijds onderkent het ook dat die mensen ook andere kwalen hadden die wellicht ook de oorzaak van het overlijden kunnen zijn (al dan niet in combinatie met de gevolgen van de griepprik).

  Wat me ook opviel is deze reactie van Patman:

  "De Telegraaf meld zonder enige test weer dat er een meisjes aan de Mexicaanse griep is overleden:."

  En dan komt patman met dit citaat:


  "De Mexicaanse griep heeft mogelijk een tweede slachtoffer in korte tijd gemaakt. ."

  Patman mist de nuance die de telegraaf in het artikel legt: mogelijk is er een nieuw slachtoffer.
  De telegraaf stelt helemaal niet hard dat het hier daadwerkelijk om een griepdode gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. inmiddels zegt de Telegraaf dat wel:

  meisje van 3 overlijdt aan mexicaanse griep
  De GGD Hart voor Brabant in Den Bosch heeft vrijdag bevestigd dat een driejarig meisje uit Boxmeer aan de Mexicaanse griep is overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind dat alle slachtoffers wereldwijd van welke griep dan ook dagelijks met chocolade letters in de krant vermeld moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jullie > aangesproken personen of aangesproken personen en een ander of anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. http://www.forumforfree.com/viewtopic.php?p=8683&highlight=&mforum=denieuwekerk#8683

  tja niemand kijkt op een andere manier naar het verhaal.
  Kom maar op met die complotdiscussie. Dat is een manier om werkelijke argumenten te kunnen verwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mja, het lijkt me weinig zin hebben om de discussie op een of ander forum hier naar toe te trekken...

  BeantwoordenVerwijderen