vrijdag 23 oktober 2009

Jannes


Nou, dat was weer een spannende dag gisteren voor de Stichting Stralingsarm Nederland, arts Jannes Koetsier (foto) en zijn achterban van antivaccinatiehoaxers. Zij togen massaal naar de rechter in Zwolle om er achter te komen of de vaccins tegen de Mexicaanse griep kwik en aluminiumverbindingen bevatten. Of om na te gaan of er een RFID chip in ons lichaam wordt meegespoten. Volgens De Stentor was de 'rechtszaal letterlijk te klein voor de aanhang (veel witte baarden, Scandinavische truien en jurken met de hoofdkleur paars), die zelfs op de grond moest plaatsnemen en achter de rechter'.

Stralingsalarm begon het juridische steekspel volgens de krant met een beroep op de wet openbaar bestuur om de onderste steen boven te krijgen bij het ministerie (de beslisser) en het College ter beoordeling geneesmiddelen (de adviseur). Advocaat Van derMers reageerde namens deze instanties echter met verbazing. Toelating van het vaccin is om te beginnen een Europese zaak. En wie bij de instantie die erover gaat op de website kijkt, ziet daar alle ingrediënten op een rijtje. Dat had het Cryptocheilus blog trouwens al eerder ontdekt. Maar ja, een beetje jurk met de hoofdkleur paars zal nooit eens op zo'n site kijken. En Scandinavische truien doen dat blijkbaar al helemaal niet.

Kort geding-rechter W. Cornelissen wees het verzoek om de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep stop te zetten meteen af. Verkeerde rechter. Verkeerde stad. Op 30 oktober doet hij wel uitspraak over inzage in geheime correspondentie tussen de topinstanties. Maar die gaat weer niet over de ingrediënten die de slimme actievoerders dus zo hadden kunnen opzoeken.

78 opmerkingen:

 1. Maar wat vinden jullie nu eigenlijk zelf? Jullie zijn voorstander van die vaccinaties of wat? Jullie stropen lekker de mouwen op voor een prikje en stellen daar verder geen vragen bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wat gaat er dan gebeuren als je een prikje neemt? Ga je dan meteen dood?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Bas

  Ik zou het niet weten, dat is nou net het probleem. Ik neem de gok liever niet.

  Maar iedereen moet het natuurlijk lekker zelf weten.

  Vraag me alleen af hoe 'jullie' (de uitbaters van dit blog) over vaccinaties denken, that's all. Dat de tegenstanders daarvan niet deugen dat weten we nu wel, nu graag een eigen visie of heeft barracudanls die niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben geen uitbater van het blog, anoniem. Gewoon een lezer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Maar wat vinden jullie nu eigenlijk zelf?"

  Ik vind dat iedereen dat voor zichzelf moet bepalen. Ik heb nog nooit een griepprik gehaald en zal dat nu ook niet doen.

  Ik heb al eens aangegeven dat ik de reacties van zowel bedrijfsleven als plaatselijke overheden m.b.t. de Mexicaanse griep nogal overdreven en paniekerig vind.

  De farmaceutische industrie vaart er echter wel bij. Zo ben ik ook van mening dat als gevolg van steeds nauwer wordende banden tussen wetenschap en bedrijfsleven de geloofwaardigheid van deskundigen als Osterhaus niet meer als vanzelfsprekend moet worden beschouwd.
  Die trend is van Amerika helaas naar Europa overgewaaid.

  Maar de reacties die ik hierboven aangeef vallen in het niet vergeleken met de angst- en paniekverhalen op de diverse complotblogs m.b.t. de griepvaccinatie.

  Uiteraard zullen al die horrorverhalen over het uitmoorden van de wereldbevolking niet uitkomen, maar dan verzinnen ze wel weer een volgend horrorverhaal.
  En de mensen die dat onzin vinden zullen ook dan weer als domme overheids-lievende schapen worden voorgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Anoniem.

  Voorstander. Ik krijg mijn griepspuit elk jaar. Niet omdat ik tot een risicogroep behoor overigens. Ik heb mij die vragen gesteld en tot voor zover ik het kan bekijken en beoordelen wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen.

  Ook de O1NK-spuit laat ik met een gerust hart zetten. Dat doe ik niet alleen voor mezelf. Het is ook voor de eventueel zwakkeren in mijn omgeving die ik eventueel zou kunnen besmetten. Ik weet wel dat hier ook wel wat tegen in te brengen is, ik zou het gewoon niet op m'n geweten willen hebben.

  De hele hoax m.b.t. vaccinaties is voornamelijk gebaseerd op indianenverhalen die geen grond vinden in de realiteit. Het nare gevolg hiervan is dat ook hiermee de kindervaccinaties in het gedrang komen. Tot nu toe kunnen we principeweigeraars de zekerheid bieden van de herd-immunity (google maar). Indien de vaccinatiegraad onder kinderen gaat afnemen gaat deze bescherming wegvallen. Nieuwe epidemieën van kinderziektes die tot nu toe bijna compleet verdwenen zijn zullen uitbreken. Mijn idee is dat dan de rollen om zullen draaien. De vaccinatieweigeraars zullen nu in het verdomhoekje komen.
  Het is een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen voor jezelf/jouw kinderen.

  Overigens ben ik ook gewoon lezer hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De (mexicaanse?) griep:

  Maandagavond ben ik terug gekomen van een weekend weg. Die middag voelde ik mij al niet zo lekker.
  Toen ik dinsdag wakker werd voelde ik mij ziek en had koorts. Ik heb hoofdpijn, was verkouden, spierpijn, koude rillingen, hoesten, moe etc.. Oftewel, ik heb alle symptomen van de mexicaanse griep. Bij de mexicaanse grieptest kwam daarom uit dat ik nu ook de mexicaanse griep onder de ledenen kan hebben. Ik weet niet wanneer het weer beter zal gaan, maar er zullen waarschijnlijk niet al te veel hallucinaties van mij hier op de comments sectie meer kunnen verschijnen. Mijn vreselijke spijt daaarvoor...

  Groetjes,
  Tamso/Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ze niet die enorme angstcampagne hadden gevoerd en die onzinnige partijen vaccins hadden ingslagen dan was deze discussie er nooit geweest.

  En ik wil wel eens weten hoeveel van de mensen die afgeven op de mensen die niet gevaccineerd willen worden zelf een vaccin nemen, wie van de bezoekers van dit blog laten zich vaccineren ?
  En onderbouw dan eens waarom je je laat vaccineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ze niet die enorme angstcampagne hadden gevoerd en die onzinnige partijen vaccins hadden ingslagen dan was deze discussie er nooit geweest..

  Geldt dat ook voor angstcampagnes over het depopuliseren van de wereldbevolking middels dit griepvaccin?

  Of angstcampagnes over de vermeende schadelijkheid van het vaccin?

  Of angstcampagnes over 100% griepvaccinaties, waarbij weigeraars in geheime FEMA CAMP-achtige kampen zullen worden opgesloten?

  En ik wil wel eens weten hoeveel van de mensen die afgeven op de mensen die niet gevaccineerd willen worden.

  Wie geeft daar op af dan?
  Zoals Fassbinder aangeeft is dat ieders eigen keuze.

  Verder heeft cryptocheilus al aangegeven wat het bezwaar van niet-vaccineren is.


  wie van de bezoekers van dit blog laten zich vaccineren ?.

  ik niet, ik zie vooralsnog geen voordelen tov de nadelen die vaccinatie met zich meebrengt.
  Mijn partner laat zich wel vaccineren, voor haar geldt dat de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die hele mexicaanse griep is bullshit, het is een hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O ja? Dat heb je vast op een website gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nee vrind, je moet gewoon de data bekijken, maar jullie zitten liever met je neus in vage sites te snuffelen.

  En Jez, laat jij je vaccineren ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee, anoniem, maar als je niet in die mafkees hoaxen van jou gelooft, is kennelijk iedereen een prikaanhanger.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oké, jij en trut hut laten je iig niet vaccineren wat betekent dat julie dondersgoed weten dat de mexicaanse griep bullshit is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kijk, daar ga je weer, als ik geen griepprik neem, wil dat niet zeggen dat ik denk dat de griep BS is. Maar dat het voor mij niet noodzakelijk is. Begrijp je het nu een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het zou een pandemie zijn, waar baseer jij het dan op dat jij die griep niet zal krijgen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. jij en trut hut laten je iig niet vaccineren wat betekent dat julie dondersgoed weten dat de mexicaanse griep bullshit is..

  Kijk, nu ga je weer zwartwit-redeneren.

  Ik stel niet dat de mexicaanse griep onzin is, ik stel enkel dat ik voor mezelf de voordelen van het vaccineren niet zie. Voor mijn partner zie ik die wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Daarnaast zegt Jez niet dat hij niet verwacht de griep te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is voor complotters onmogelijk nuances waar te nemen: je bent voor of tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als je niet uitsluit de mexacaanse griep te kunnen krijgen maar je laat je desondanks niet vaccineren dan weet je dat de mex. griep niet verschilt met een gewone griep en dat dus die hele hype een hoax is wat ons 700.000.000 gekost heeft en waardoor de zorgpremies omhoog kunnen gaan, m.a.w. die hoax beinvloed direct ons dagelijksleven.

  Daar maken jullie je niet druk om, nee jullie maken je druk om de mensen die zich niet laten vaccineren netzoals jullie(!!) maar die daar andere argumenten voor hebben.

  Dus daar gaan weer, de mensen die een hoax gecreeerd hebben wat ons dageljksleven direct negatief beinvloed daar richten jullie je pijlen niet op, nee jullie richten je pijlen op de mensen die hetzelfde doen als jullie - niet laten vaccineren - maar dat vanuit andere argumenten doen.
  Dit is kompleet gestoord.

  Jullie zijn niet als hyena's maar als coyottes, die durven hun frustraties ook nooit op de hogere in rang bot te vieren ook al is het terecht, maar vieren het altijd bot op de lagere in rang ook al is het onterecht, likken naar boven en schoppen naar beneden.
  Jullie hebben jezelf gedevolueerd tot roedeldieren van het primitieve soort.

  Wat kan jullie het schelen waarom mensen zich niet laten vaccineren, wat voor invloed heeft dat op je dagelijks leven dat mensen zich netzo als jullie niet laten vaccineren maar op andere gronden ?

  Richt je pijlen op datgene waar het werkelijke probleem zit.

  En waarom geef je antwoord voor Jez trut hut, sta jij hoger in rang dan Jez in jullie sekte ?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Als je niet uitsluit de mexacaanse griep te kunnen krijgen maar je laat je desondanks niet vaccineren dan weet je dat de mex. griep niet verschilt met een gewone griep.

  Tegen de gewone griep kun je je ook laten vaccineren.
  Verder stel ik helemaal niet dat de mex. griep vergelijkbaar is met de gewone griep.
  Dat is weer je zwart-wit uitleg.


  jullie maken je druk om de mensen die zich niet laten vaccineren netzoals jullie(!!) maar die daar andere argumenten voor hebben..

  Nee, we maken ons druk om complottheorieen rond de vaccinatie, zoals het depopuliseren van de planeet


  Dus daar gaan weer, de mensen die een hoax gecreeerd hebben wat ons dageljksleven direct negatief beinvloed.

  Hoe kom je erbij dat deze griep een hoax is?
  Hij is tot nog toe enkel milder dan verwacht.
  Maar het seizoen is nog niet afgelopen (eigenlijk nog geeneens begonnen).


  Richt je pijlen op datgene waar het werkelijke probleem zit..

  Tja, daar gaat dit blog niet over..


  En waarom geef je antwoord voor Jez trut hut, sta jij hoger in rang dan Jez in jullie sekte.

  Dat is geheim.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als je niet uitsluit de mexacaanse griep te kunnen krijgen maar je laat je desondanks niet vaccineren dan weet je dat de mex. griep niet verschilt met een gewone griep.

  Tegen de gewone griep kun je je ook laten vaccineren.
  Verder stel ik helemaal niet dat de mex. griep vergelijkbaar is met de gewone griep.
  Dat is weer je zwart-wit uitleg.


  jullie maken je druk om de mensen die zich niet laten vaccineren netzoals jullie(!!) maar die daar andere argumenten voor hebben..

  Nee, we maken ons druk om complottheorieen rond de vaccinatie, zoals het depopuliseren van de planeet


  Dus daar gaan weer, de mensen die een hoax gecreeerd hebben wat ons dageljksleven direct negatief beinvloed.

  Hoe kom je erbij dat deze griep een hoax is?
  Hij is tot nog toe enkel milder dan verwacht.
  Maar het seizoen is nog niet afgelopen (eigenlijk nog geeneens begonnen).


  Richt je pijlen op datgene waar het werkelijke probleem zit..

  Tja, daar gaat dit blog niet over..


  En waarom geef je antwoord voor Jez trut hut, sta jij hoger in rang dan Jez in jullie sekte.

  Dat is geheim.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De Mexicaanse griep heeft afgelopen week twee levens geëist, onder wie een 14-jarig meisje dat gezond was voor ze ziek werd. Het is voor het eerst dat in Nederland iemand is overleden aan het H1N1-virus, zonder dat deze persoon al een andere ernstige ziekte onder de leden had. Dat heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag bekendgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik stel voor dat anoniempje de nabestaanden belt en ze informeert dat het allemaal maar een hoax is

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ja je kan je ook tegen een gewone griep laten vaccineren, de farma-industrie doet daar niet moeilijk over.

  Jij laat je niet vaccineren om jouw reden, en iedereen die zich netzoals jij niet laat vaccineren maar op andere gronden die moet je weer demoniseren, mafkeees dat je bent, als je je had laten vaccineren dan had je misschien enig recht van spreken gehad, maar nu ben je niet meer dan een frustraat.


  Wie is 'we' ?

  Jij hebt dus problemen met de Guidestones, waarom richt je geen comité op met als doel de Guidestones te laten verwijderen ?

  Waarom staan de Guidestones er uberhaupt nog steeds, en wie hebben ze geplaats btw ?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh ga je met dat 14 jarige meisje komen, wat zijn jullie toch een stelletje viezerikken, want je vertelt er niet bij dat de voorlichter heeft gezegd dat dit ook gebeurt bij een gewone griep, stelletje mafkezen.

  Jullie zijn echt teringlijers, daar moet een vaccin tegen ontwikkeld worden, en heel snel ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. iedereen die zich netzoals jij niet laat vaccineren maar op andere gronden die moet je weer demoniseren.

  Noem eens zo'n andere grond?
  Verder snap je er werkelijk helemaal niets meer van..

  Jij hebt dus problemen met de Guidestones.


  Hoe kom je daar nu weer bij?

  Waarom staan de Guidestones er uberhaupt nog steeds.

  Waarom staat de Euromast er nog steeds?
  Ook zo'n onzinnige vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. want je vertelt er niet bij dat de voorlichter heeft gezegd dat dit ook gebeurt bij een gewone griep.

  Daar mogen we ons wel tegen vaccineren dan?

  Of is dat ook een hoax?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Jullie zijn echt teringlijers, daar moet een vaccin tegen ontwikkeld worden, en heel snel ook."

  Ter informatie: tering kan behandeld worden met verschillende antibiotica.

  Er bestaat ook een inenting:
  BCG (Bacille Calmette Guérin)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je bent het eens met wat de Guidestones vermelden ?

  Dan ga je waarschijnllijk zeggen 'nee ik ben het er niet mee eens maar ik heb ook geen problemen met de Guidestones'.

  Als jij geen problemen met de Guidestones hebt, waarom heb je dan wel problemen met de mensen die zich netzoals jij niet laten vaccineren maar dat niet doen vanwege een andere reden, waarom kan dat jou dat wel wat schelen ?

  Je wilt een andere grond weten ?
  Dat weet je zogenaamd niet ?
  Komediant, wat dacht je ervan dat mensen van mening zijn dat het niet gezond is, dat het een paardenmiddel is !!
  Als ik me niet vergis wordt dat vaccin gekweekt op actieve kankercellen.

  De mex./varkens griep verschilt niets met een gewone griep maar de pilenboeren zagen hun kans schoon om daar een slaatje uit te slaan, wat ze ook gelukt is, want zoals in iedere industrie gaat het in de farma-industrie ook om de centjes.

  Je zou het oplichting maar ook een complot kunnen noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zeg Fred;
  Je bent zeker net zo actief als je naamgenoot Peter R!? Wat een actie zeg! :LOL: Jij bent er vast zo een die pas gelooft als hij mag zien?  "Thank you and Wake Up !!! Brittney gives an emotionally charged overview of what her life has been like for the past two years. She struggles daily with the fact her life has been forever changed. A doctor frightened her into taking the Gardasil vaccine by telling her she could get an HPV through a "possible" lab accident at college - where her blood could mingle with someone elses who had an HPV. She was never told HPV's are sexually transmitted deseases. and having no other information, she allowed herself to be given a vaccine she never needed. Now she wishes the TRUTH to be told - more testing of this vaccine is warranted before another young woman is injured..."

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Je bent het eens met wat de Guidestones vermelden ?.

  Ik ben me er niet van bewust dat er iets over vaccinatie op die guidestones te lezen is, dus begrijp de context met deze discussie niet.

  Dan ga je waarschijnllijk zeggen 'nee ik ben het er niet mee eens maar ik heb ook geen problemen met de Guidestones'..

  Ik heb inderdaad geen problemen met die stenen.
  Jij zoekt daar wellicht een complot achter.
  Ik ben benieuwd hoe je dat complot achter de guidestones gaat verbinden met griepvaccinaties..


  Als jij geen problemen met de Guidestones hebt, waarom heb je dan wel problemen met de mensen die zich netzoals jij niet laten vaccineren maar dat niet doen vanwege een andere reden, waarom kan dat jou dat wel wat schelen ?.

  ik heb nooit gesteld dat ik problemen heb met mensen die zich niet laten vaccineren.
  Dat moet ieder voor zich weten.  wat dacht je ervan dat mensen van mening zijn dat het niet gezond is, dat het een paardenmiddel is !!.

  Niks mis mee.

  Als ik me niet vergis wordt dat vaccin gekweekt op actieve kankercellen.

  dus?

  De mex./varkens griep verschilt niets met een gewone griep.

  Kun je dat onderbouwen?


  maar de pilenboeren zagen hun kans schoon om daar een slaatje uit te slaan, wat ze ook gelukt is, want zoals in iedere industrie gaat het in de farma-industrie ook om de centjes..

  Dus de hele varkensgriep is verzonnen door de pharmaceutische industrie?

  Verder ga je voorbij aan het feit dat we ons hier op dit blog verwonderen over de bangmakerij van de complotdenkerwereld die vreest dat we tot zombies met rfid-chips worden gedegradeerd, dat het metalen bevat die gaan koken zodra je te dicht bij een zendmast komt, dat men ons via vaccins probeert te depopuliseren, dat iedereen verplicht wordt gevaccineerd, en wie weigert opgesloten in geheime Fema-kampen, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Weet je niet wat de Guidestones vermelden, hoe weet je dan dat je geen problemen hebt met de Guidestones ?

  Dit is weer een mooi voorbeeld van hoe jij iedere keer de discussie probeert te vernachelen, want je weet dondersgoed wat de Guidestones vermelden, en als je het daadwerkelijk niet weet dan kan je ook niet zeggen dat je geen problemen hebt met de Guidestones, dus je bent sowieso vals bezig.

  Je hebt een probleem met de complottheorieen die stellen dat ze d.m.v. de vaccins de wereldbevolking willen depopuliseren, op Guidestones staat dat de wereldbevolking gedepopuliseerd moet worden tot 500.000.000.
  Kan je het bruggetje slaan ?
  Daarbij hebben mensen zoals bv Rockefeller en Kissinger gezegd dat het beter voor de wereld zou zijn als de wereldbevolking teruggebracht wordt tot de hoeveelheid van voor de industrieele revolutie.

  Wie hebben de Guidestones eigenlijk geplaatst en waarom, btw ? Ik weet het niet.

  Je hebt geen problemen met de mensen die zich niet laten vaccineren, dat moet je wel zeggen want jij laat je ook niet vaccineren, je hebt problemen met de redenen waarom bepaalde mensen zich niet laten vaccineren, wat de fok kan jou het schelen waarom klaasje of pietje zich niet laten vaccineren ?

  Dat de mex.griep niet of weinig verschilt met een normale griep wijst de data uit en wordt bv door Schellekens en Ekkelenkamp bevestigd, maar dit wist je allang maar je kan je misselijke trekjes weer niet bedwingen, het liefst zou je vragen 'wie is jullie' maar die heb je al zovaak gebruikt dus die blijft nog eventjes in de hogehoed hoewel je daar zwaar moeite mee hebt, dat 'konijntje' staat te huppelen in die hogehoed.

  En ik zeg nergens dat de farma-industrie de varkensgriep verzonnen heeft, je kan je weer niet bedwingen, he ?!

  Je kan een virus bestrijden en je kan een virus exploiteren, en de farma-industrie heeft dit virus wereldwijd gexploiteerd, het virus is het popconcert, de vaccins zijn de toegangskaartjes, de mondkapjes en de anti-bacterieele zeepjes enz enz zijn de t-shirts en de petjes enz.

  En ga jij je maar lekker drukmaken over de zogenaamde complotters, lul maar een eind in de ruimte met je zogenaamde complottertjes, je kan niet eens onderbouwen waarom ik een complottertje zou zijn, je roept maar wat, als je maar kan afzeiken, je bent een verbeten en verbitterd persoon die tegen de verkeerde boom aanschopt, hoe suf kan je zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Weet je niet wat de Guidestones vermelden.

  Jawel, dat staat gewoon op internet te lezen.

  Maar ik kan niks vinden op die guidestones over het vaccineren voor de varkensgriep.

  Misschien kun jij dat stukje tekst van de guidestones voor me citeren?
  Ik lees er kennelijk overheen

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heb jij je toch stiekem laten vaccineren, of zijn je hersens van nature aangetast ?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je hebt een probleem met de complottheorieen die stellen dat ze d.m.v. de vaccins de wereldbevolking willen depopuliseren,.

  Tja, de praktijk toont dat aan: de griep blijkt tot nu to minder gevaarlijk dan gevreesd, dus gaat klink kijken of hij op een nette manier van de bestende vaccins af kan komen.
  Dat druist nogal in tegen de theorie dat de varkensgriep verzonnen is om ons er toe bewegen allemaal gevaccineerd te worden.

  op Guidestones staat dat de wereldbevolking gedepopuliseerd moet worden tot 500.000.000..
  Neem dat staat er niet.


  Kan je het bruggetje slaan ?.

  Nope.
  De guidestones lijken te zijn gericht op een nieuwe beschaving die na de onze komt, en komt met enkele geboden die een toekomstige beschaving moeten behoeden voor de fouten die de onze gemaakt heeft.

  Daarbij hebben mensen zoals bv Rockefeller en Kissinger gezegd dat het beter voor de wereld zou zijn als de wereldbevolking teruggebracht wordt tot de hoeveelheid van voor de industrieele revolutie..

  Ben ik het volledig mee eens.

  Wie hebben de Guidestones eigenlijk geplaatst.

  Geen idee

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Je hebt geen problemen met de mensen die zich niet laten vaccineren.

  Klopt. Maar ook niet met mensen die zich wel laten vaccineren. Jij kennelijk wel.


  , dat moet je wel zeggen want jij laat je ook niet vaccineren.

  Wow, wat een logica :)


  je hebt problemen met de redenen waarom bepaalde mensen zich niet laten vaccineren,.

  Nee hoor, om mij laat iemand zich niet vaccineren omdat hij de kleur van het vaccin niet mooi vindt.
  Iedereen moet voor zichzelf bepalen of hij/zij gevaccineerd wil worden.


  Dat de mex.griep niet of weinig verschilt met een normale griep wijst de data uit en wordt bv door Schellekens en Ekkelenkamp bevestigd, maar dit wist je allang.

  Ik ben uiteraard alwetend (in jouw ogen).
  Verder is het seizoen net begonnen, en is de griep inmiddels een epidemie in Nederland, met 2 doden.
  Je kunt pas achteraf (dus als het griepseizoen waarbinnen dit grieptype gevaarlijk zou kunnen worden) bepalen of deze griep inderdaad niet anders is dan een normale wintergriep.

  En ga jij je maar lekker drukmaken over de zogenaamde complotters.

  Daar is dit blog dan ook voor bedoeld, dus dat doe ik hier dan ook graag :)
  Ik vind je guidestone-complot bijv. best wel aardig.
  Het botst alleen een beetje erg met je idee dat de grieppandemie opgeblazen is door de farmaceutische industrie om er munt uit te slaan.
  Dat idee is overigens zo gek nog niet, maar zie je zelf niet in dat als jij daarin gelijk hebt, dat die depopulisatie-onzin rond de vaccinaties dan niet kan kloppen?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heb jij je toch stiekem laten vaccineren, of zijn je hersens van nature aangetast ?.


  Wat heb je eigenlijk tegen mensen die zich laten vaccineren?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik heb geen probelemen met de mensen die zich laten vaccineren, dat staat ook nergens, als iemand zich vol wil laten spuiten met heroine dan moet die peroon dat ook voor zichzelf weten, je kon je weer niet bedwingen, he !!

  " De guidestones lijken te zijn gericht...."

  Ja, 'lijken', dat is jouw interpretatie, en zo heeft iedereen zijn eigen interpretatie.

  En klink probeert 'op een nette manier' van de vaccins af te komen.

  Precies, als hij naar de zogenaamde complottertjes had geluisterd ipv naar de onheilsprofeet Osterhaus met zijn banden met de farma-industrie dan had klink dat probleem niet gehad !!!!

  Jij bent het ermee eens dat de wereldbevolking in hoeveelhied teruggebracht zou moeten worden.
  Wat nu als ze modellen hebben gemaakt waaruit blijkt dat wanneer we met de hoeveelheid van dit moment doorgaan we uiteindelijk allemaal naar de knoppen zullen gaan, m.a.w. depopuliseren is de enige optie, wie zegt mij dan dat ze dat niet gaan uitvoeren, want dan hebben ze geen keuze.

  De griep is al zes maanden in Nederland en er zijn in totaal vijf doden waarvan vier personen al zeer ernstig ziek waren, hoe betreurenswaardig het ook is het verschilt niet met een gewone griep, en dat Klink van een hoeveelheid vaccins afwil zegt genoeg.

  En daar ga je weer, ik heb nooit gezegd dat ze d.m.v. de vaccins de wereldbevolking willen depopuliseren, dat zuig je weer uit je duim, maar er zijn mensen die dat denken en die vinden die bevstiging in oa de Guidestones ( zie je het bruggetje, DUH !! ) en in wat mensen zoals bv Rockefeller en Kissinger gezegd hebben.

  Ik denk niet dat de vaccins daarvoor bedoeld zijn, dat lijkt me sterk, maar ik zie ook geen enkele reden waarom ik me druk zou moeten maken om die theorie, wat kan mij het nou schelen wat mensen denken of geloven, er zijn miljarden mensen die naar het woord van "god" leven, dat vind ik kolder en misschien zelfs gevaarlijk maar moet ik dan dag in dag uit jaar in jaar uit die mensen voor gestoord verklaren en ze belachelijk maken, omdat ik het anders zie, omdat ik het onzin vind, moet ik daar een blog voor gaan oprichten zodat ik die mensen dag in dag uit jaar in jaar uit ga stalken met als doel ze belachelijk te maken te ridiculiseren demoniseren bagatelliseren enz enz alleen omdat ik het anders zie ????

  Doe toch normaal man, get a life, en als je je zo graag ergens tegen wilt afzetten doe dat dan tegen de mensen of instanties cq organisaties die daadwerkelijk dood en verderf op deze planeet zaaien !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik heb geen probelemen met de mensen die zich laten vaccineren.

  Grappig, net beweerde je nog anders.


  Ja, 'lijken', dat is jouw interpretatie, en zo heeft iedereen zijn eigen interpretatie..

  En jouw interpretatie is dat ze bedoeld zijn om de bevolking terug te brengen tot 500 miljoen, middels vaccinaties?
  Tja, van ons 2 ben jij immers de complotdenker :o)


  Precies, als hij naar de zogenaamde complottertjes had geluisterd.

  Ehh, dan had hij de guidestones opgevolgd?


  Jij bent het ermee eens dat de wereldbevolking in hoeveelhied teruggebracht zou moeten worden..

  Yup, we zijn nu met veel te veel.


  Wat nu als ze modellen hebben gemaakt waaruit blijkt dat wanneer we met de hoeveelheid van dit moment doorgaan we uiteindelijk allemaal naar de knoppen zullen gaan, m.a.w. depopuliseren is de enige optie, wie zegt mij dan dat ze dat niet gaan uitvoeren, want dan hebben ze geen keuze..

  Wie zijn 'ze'?
  Verder is de complottheorie nogal mank: door in 1 klap de wereldbevolking met 90% te doen afnemen los je misschien wel het probleem van de overbevolking op, maar daar komen onnoemelijk veel nieuwe problemen voor terug.

  ik heb nooit gezegd dat ze d.m.v. de vaccins de wereldbevolking willen depopuliseren.

  Jij komt met de guidestones aangesleept, en daaruit moet ik van je opmaken dat men de bevolking wil terugbrengen.

  ( zie je het bruggetje, DUH !! ) .

  Yup, dat jij kennelijk vindt dat de vaccinatie bedoeld is om de wereldbevolking te decimeren.
  Uiteraard stel je dit niet hard, je wilt het gewoon niet uitsluiten. Elk complot is toch een mogelijkheid? Behalve het obama-complot dan.  Ik denk niet dat de vaccins daarvoor bedoeld zijn, dat lijkt me sterk.

  Tja, waarom begin je dan over die guidestones?


  maar ik zie ook geen enkele reden waarom ik me druk zou moeten maken om die theorie.

  Je maakt je er nogal druk om, want als barracuda verwonderd bericht doet over dit soort theorieen, dan begin je meteen te schuimbekken en roep je dat wij allemaal de weg kwijt zijn...

  er zijn miljarden mensen die naar het woord van "god" leven, dat vind ik kolder en misschien zelfs gevaarlijk maar moet ik dan dag in dag uit jaar in jaar uit die mensen voor gestoord verklaren en ze belachelijk maken.

  Nou, dat doe je al op dit blog, dus hoe kom je erbij dat je je er niet druk om maakt?

  , omdat ik het anders zie, omdat ik het onzin vind, moet ik daar een blog voor gaan oprichten zodat ik die mensen dag in dag uit jaar in jaar uit ga stalken met als doel ze belachelijk te maken te ridiculiseren demoniseren bagatelliseren enz enz alleen omdat ik het anders zie ????.

  Wow, stalken met een blog?
  Je ziet ze echt vliegen :o)
  Maar je hebt niet door dat juist doordat je continu dit blog bezoekt je dit blog aan het opwaarderen bent.
  Als dit zo'n gemeen blog is dat eigenlijk maar beter kan verdwijnen omdat het zo kwetsend is, waarom laat je het dan niet links liggen?
  Je weet dat je hier alleen kunt zijn als barracuda dat toelaat. En die smult blijkbaar van je onzinnigheden, want hij laat je gewoon toe. Je raakt hem totaal niet met je tirades, je bevestigt enkel wat hij probeert duidelijk te maken met dit blog.  als je je zo graag ergens tegen wilt afzetten doe dat dan tegen de mensen of instanties cq organisaties die daadwerkelijk dood en verderf op deze planeet zaaien.

  Ah, nu ga jij bepalen hoe ik mijn tijd achter de pc doorbreng?

  Grappig..

  BeantwoordenVerwijderen
 42. get a life.

  ik?

  Hmm, waarom vergeet je telkens dat jij het bent die hier continu komt kijken of er gereageerd is en niet ik?

  Ik krijg alles gewoon via e-mail binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat een hoop gekukel en geblaat, wat een onzin en bagger produceer je weer, het kost je wel een hoop energie om niets te zeggen, en te proberen maar vooral geen objectieve en oprechte discussie te hoeven voeren, je bent een mafkees, en ik zal je uitleggen waarom ;

  Ik heb geen problemen met wat jij - trut hut - aanhangt, en heel soms heb je zekfs gelijk, maar ik heb een probleem met hoe je het uitdraagt.

  Als jij in een objectieve en oprechte discussie zou proberen mensen te overtuigen van jouw gelijk of van hun ongelijk dan zou ik absoluut geen probleem met je hebben, maar als je iedereen van huis uit voor complottertje enz uitmaakt die een andere mening dan jou hebben, en ze ook nog een keer belachelijk probeert te maken en ze voor gestoord gaat verklaren dan ben je absoluut fout bezig want daarmee zeg je feitelijk dat iedereen behalve jij ongelijk heeft en daarmee zeg je alwetend te zijn, en dat ben je absoluut niet want je slaat de plank vaker mis dan raak.

  En dan ga je natuurlijk zeggen dat je niet iedereen met en andere mening voor complottertje uitmaakt terwijl je mij voor een complottertje uitmaakt ondanks dat ik de meeste theorieen waar jij je gal continu op spuugt niet aanhang.
  Daarom kan je ook niet onderbouwen waarom ik een complottertje zou zijn, je zegt dat ik een complottertje ben omdat je het met argumenten niet redt en dat is het bewijs dat je niet van plan bent een oprechte en objectieve discussie te voeren, het enige wat je wilt en doet is mensen afzeiken.

  En daarom ben je een mafkees.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. " Ik krijg alles gewoon via e-mail binnen. "

  Precies, GET A LIFE !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een hoop gekukel en geblaat, wat een onzin en bagger produceer je weer, het kost je wel een hoop energie om niets te zeggen, en te proberen maar vooral geen objectieve en oprechte discussie te hoeven voeren, je bent een mafkees, en ik zal je uitleggen waarom ;

  Ik heb geen problemen met wat jij - anoniempje - aanhangt, en heel soms heb je zekfs gelijk, maar ik heb een probleem met hoe je het uitdraagt.

  Als jij in een objectieve en oprechte discussie zou proberen mensen te overtuigen van jouw gelijk of van hun ongelijk dan zou ik absoluut geen probleem met je hebben, maar als je iedereen van huis uit voor debunkertje enz uitmaakt die een andere mening dan jou hebben, en ze ook nog een keer belachelijk probeert te maken en ze voor gestoord gaat verklaren dan ben je absoluut fout bezig want daarmee zeg je feitelijk dat iedereen behalve jij ongelijk heeft en daarmee zeg je alwetend te zijn, en dat ben je absoluut niet want je slaat de plank vaker mis dan raak.

  En dan ga je natuurlijk zeggen dat je niet iedereen met en andere mening voor debunkertje uitmaakt terwijl je mij voor een debunkertje uitmaakt ondanks dat ik de meeste theorieen waar jij je gal continu op spuugt niet aanhang.
  Daarom kan je ook niet onderbouwen waarom ik een debunkertje zou zijn, je zegt dat ik een debunkertje ben omdat je het met argumenten niet redt en dat is het bewijs dat je niet van plan bent een oprechte en objectieve discussie te voeren, het enige wat je wilt en doet is mensen afzeiken.

  En daarom ben je een mafkees.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik ga de moderatie button inklappen 'ano' want ik ben je echt HE-LE-MAAL zat...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Tuurlijk, woorden als 'oprecht' en 'objectief' is voor jullie vloeken in de kerk.

  Maar ik moet zeggen dat je het behoorlijk lang vol hebt gehouden, chapeau !!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Blij dat je zelf inziet dat juist jij degene bent die tot ergernis wekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. In Zweden is hun depopulatie orgie al begonnen. (sic bastards!)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. We hebben beeld!

  Een klucht in drie delen.

  http://cryptocheilus.wordpress.com/2009/10/24/desiree-rover-jannes-koetsier-en-luuk-van-dinter-voor-de-rechter-we-hebben-beeld/

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ach, de complotdenkers hebben er weer schik in.
  Komt dan eindelijk die guidestones toch nog uit.

  Afgezien van het feit dat daar niks op staat over depopulisatie, maar da's maar een detail..

  BeantwoordenVerwijderen
 52. En er staat ook nergens op de Guidestones dat ze bedoeld zijn voor de beschaving die na ons komt.

  Slap ouwehoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En er staat ook nergens op de Guidestones dat ze bedoeld zijn voor de beschaving die na ons komt..

  Klopt, vandaar dat ik zei dat het lijkt dat ze daarvoor bedoeld zijn.

  Jij kwam met deze guidestones aanzetten om het idee van depopulisatie van de wereldbevolking middels vaccinaties te bekrachtigen.

  En dat is raar, omdat er niets over depopulisatie op die guidestones staat.

  Dus jouw manier van linken is wel erg creatief.

  En dat is ook weer zo'n kenmerkend iets van complotdenkers: Allerlei willekeurige zaken aan elkaar linken om een bepaalde theorie te ondersteunen...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nee jongen, je bent weer aan het slapouwehoeren, je kan je weer niet bedwingen, je zoekt weer een escape.

  Er zijn mensen die denken dat ze bv d.m.v. vaccins de wereldbevolking willen depopuliseren - daar kwam je tenbslotte zelf mee - en sommige van die mensen vinden die bevestiging in oa wat op de Guidestones staat en wat door mensen zoals bv Rockefeller en Kissinger gezegd is.
  Ik heb niet gezegd dat de Guidestones vermelden dat de wereldbevolking gedepopuliseerd gaat worden d.m.v. vaccins, of dat Rockefeller en Kissinger dat gezegd hebben, maar dat veranderd niets aan het feit dat er mensen zijn die daar een bevestiging in zien dat de wereldbevolking gedepopuliseerd gaat worden wat volgens hun oa doormiddel van vaccineren gaat of kan gebeuren, ik kan er verder ook niets aan doen.

  Dit had ik al gezegd maar je bent nogal traag van begrip en je hebt stront in je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Geen enkel anti-complottertje kan of durft zijn wereldbeeld te verkondigen, geen enkel anti-complottertje durft zijn commentaar te geven op het filmpje wat de Kreek linkte, geen enkel anti-complottertje heeft tot nu toe kunnen onderbouwen waarom de docu van Jones complotgelul en dus onzin zou zijn.

  Wat deze docu uiteindelijk vertelt is dat de wereld wordt overgenomen door de corporaties, en dat is geen complotgelul maar dat is een feit, dat proces is al in een gevorderd stadium.
  Die docu laat oa d.m.v. feiten zien wat daar de gevolgen van zijn, zoals dat er bv een samenleving gecreeerd wordt waarin de mensen elkaar steeds meer in de gaten gaan en moeten houden, en daar worden een paar zeer treffende en nog veel pijnlijkere voorbeelden van gegeven.
  Er wordt een samenleving gecreeerd waarin mensen elkaar steeds meer in de gaten gaan en moeten houden, zoals dat ook het geval was bij bv de fascisten en de communisten, waar iedereen vol afschuw over sprak, en terecht.

  Op economisch gebied pleitten vele fascisten voor corperatisme, in fascistische landen werd vaak een corporatief stelsel ingevoerd, aangeduid met de naam 'verticaal corperatisme'.

  Kijk, als jullie aanhangers zijn van het corperatisme cq het fascisme of het communisme dan moeten jullie dat gewoon zeggen en niet iedereen die die systemen niet zo dolletjes vinden voor complottertjes uitmaken, m.a.w. die zouden kompleet gestoord zijn.
  Hoewel die tactiek perfect overeenkomt met de tactieken die de fascisten en de communisten hanteerde cq hanteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. De reactie hierboven is op het verkeerde draadje geplaatst, maar de reactie staat nu ook op het goede draadje.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Met andere woorden: je geeft toe dat er complotdenkers zijn die denken dat er getracht wordt met griepvaccinaties de wereld te depopuliseren.
  En blijkbaar vinden die mensen dus steun in de guidestones, alhoewel daar niets op staat over depopuliseren, en in kissinger en anderen, terwijl die ook niet hebben gezegd dat ze de wereld willen depopuliseren.

  Vraagje: geloof jij dat er machtige lieden zijn die aan het plannen zijn om ons allemaal om zeep te brengen onder het mom van depopulisatie van de planeet?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ja er zijn mensen die denken dat er getracht wordt d.m.v. vaccins de wereldbevolking te depopuliseren, maar dat had ik al gezegd, netzo als dat ik al had gezegd dat ik niet het idee heb dat ze d.m.v. die vaccins de wereldbevolking proberen te depopuliseren, je hebt zogenaamd stront in je ogen als het uitkomt.

  Jij bent echt een misselijk figuur .. hahaha .. je bent een freak, een nono, een nitwit.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Dus om het kort te houden, jij vindt die theorie van depopulisatie met vaccins onzin?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ja, ik acht het zeer onwaarschijnlijk, voor de tigduizendtse keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. maar je houdt de deur naar die theorie voor de zekerheid toch nog op een kiertje?

  je weet immers maar nooit?

  BeantwoordenVerwijderen
 62. dus je durft die theorie niet volledig uit te sluiten?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik durf het wel uit te sluiten.

  Netzo als dat jij durft uit te sluiten dat je het slachtoffer zal worden van rampen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. dus jij acht het 100% uitgesloten dat de vaccins die onze minister klink heeft aangeschaft bedoeld zijn om Nederland te depopuliseren?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik kan het 100% zeggen want ik maak die vaccins niet zelf, maar ik zeg voor 99.999999.....

  En dan ??

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik kan het NIET met 100% zekerheid zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Dat dacht ik al.
  Je kunt uiteraard je medecomplotdenkers niet afvallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Als ik zeg dat ik het voor 100% zekerweet dan lieg ik, wat ik wel kan zeggen is dat ik het voor 99.999999999999999999999>>>>>>>>>>>>>>>>>.... zekerweet.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. en wat als blijkt dat de vaccins daar wel voor bedoeld waren, wat ga je dan zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Dat ik het niet voor de volle 100% had uitgelsoten.

  En wat ga jij dan zeggen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. ik ga aan jou vragen waarom je geen maatregelen hebt genomen om dit te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. En wat voor maatregelen heb jij dan genomen ?

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. En wat voor maatregelen heb jij dan genomen ?.

  ik hoef geen maatregelen te nemen omdat ik het 100% uit sluit.

  Jij daarentegen sluit het niet volledig uit.
  Tja, gezien de ernst van de theorie kun je het dan niet maken om maatregelen te nemen die er voor zorgen dat dit voorkomen wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Als jij zegt het voor 100% zeker te weten dan lieg je, jij kan het niet voor 100% zekerweten omdat jij die vaccins niet maakt, punt !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Als jij zegt het voor 100% zeker te weten .

  Begrijpend lezen is nogal moeilijk, ik zeg dat ik het voor 100% uitsluit.

  Maar om terug te komen op jouw 0,00000whatever1%:

  Wat ga je er aan doen om te voorkomen dat de depopulisatie zal starten?

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik laat me niet vaccineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Dat is geen probleem, er worden immers al fema-kampen in nederland aangelegd om weigerachtige types in op te suiten (of zoiets..)

  BeantwoordenVerwijderen