dinsdag 5 juli 2011

DSK

Was Dominique Strauss-Kahn bijna weer in de Franse politiek teruggekeerd, want slachtoffer van een boos complot, steekt de Franse schrijfster en journaliste Tristane Banon daar op het laatste nippertje een stokje voor. Ze deed aangifte wegens een vermeende aanranding in 2002. Cliffhanger numero zoveel.

Jaren geleden klapte ze trouwens al over Strauss-Kahn uit de school op de Franse televisie, maar toen werd zijn naam nog weggepiept. Volgens Banon vertoonde DSK bronstig Bokito-gedrag en was hij niet meer te stoppen. Aan zijn strijkstok hing trouwens al langer een flinke reeks klachten over seksueel ongepast gedrag. Tristane zal wel gedacht hebben: geen eerherstel voor deze viespeuk.

De zaak in New York staat namelijk op schroeven omdat de 32-jarige Nafissatou Diallo ietwat heeft gelogen. Niet noodzakelijkerwijs over het incident zelf, maar onder meer over het feit dat ze het slachtoffer zou zijn geweest van groepsverkrachting door soldaten om op deze manier haar asielaanvraag te versnellen. Dat ze tegen een vriend heeft gezegd dat er veel geld uit de DSK-zaak is te slepen, helpt ook al niet. Kortom: Diallo hoeft niet meer te rekenen op veel sympathie van de jury.

De tabloids in New York staan inmiddels ook nog eens vol verhalen dat ze vaker seks aanbood aan hotelgasten in ruil voor geld, maar de hele affaire begon natuurlijk - weet je nog wel, oudje? - met de ontkenning door DSK dat het incident überhaupt had plaatsgevonden. Totdat zijn sperma op haar lichaam werd aangetroffen. En bleek dat er een worsteling had plaatsgevonden. Daarna werd het plotsklaps een heel ander verhaal. Ze zou vrijwillig hebben meegewerkt. Nee, die DSK is nog eens eerlijk. Zelfs Louis de Funès zou er niet om hebben kunnen lachen.

UPDATE: 'Aanklachten Strauss-Kahn in VS worden ingetrokken'

2 opmerkingen:

  1. Alles wat er over deze zaak nog gezegd gaat worden zullen wij in het licht moeten zien van een stel overgecorrumpeerd en geil acterende mensachtigen, die uiteraard voor hun uitverkorene plek op de presidentiele rots bestiaal debiel werkeLIJK alles schijnen over te hebben! Incluis in een goed blaadje komen bij de banksters die ze als mensenmennende volksverlakkers uitstekend voor hun verborgen agendas gaan misbruiken. Zeer primitief bokitoachtig neanderthaals gedrag inderdaad. Ongeloofelijk zeg! Echter ook hier in Nederland hebben wij te maken met bij de ballen gehouden rotsapen, die vooralsnog hun online-exposure waarop ze op kindersexfuifjes chantabel datgene moeten doen wat ze wordt opgedragen, wegens hun onderdanigheid vooralsnog nog niet hebben verdiend. De rest moet deze 'peilend'/hypende hond de volgende 'verkiezingen' zoals elke stembusgang maar weer eens voor ze af gaan maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maarre, die DSK is nou wel zijn positie bij het IMF kwijt toch? Ging het niet stiekem daarom?

    BeantwoordenVerwijderen