zaterdag 30 juli 2011

RazziaStront aan de klikker voor Jodenbasher Jeroen de Kreek. Al zijn haatsites, waaronder het vlaggenschip HetZuur, zijn deze week (definitief?) uit de lucht gehaald. Server en harde schijven meegenomen. Met de hartelijke groeten van het Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël. Gelukkig hebben we de video's nog. Had alleen wel wat compacter gemogen, Jeroen.

30 opmerkingen:

 1. Dat is goed nieuws! Ook goed nieuws is dat de video in kwestie hier in Frankrijk niet beschikbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu zal Barracuda niet weten dat de Zionisten de Nazi's gefinancierd hebben; dat Hitler in 1929 tien tallen miljoenen heeft ontvangen van de Federal Reserve Banks, Amerikaanse onafhankelijke banken en Rockenfeller; en dat de Zionisten de bedenkers zijn van de totaal oplossing van het Jodenvraagstuk.

  Erg dom de teksten Jodenbashen te noemen. Dat is een belediging voor Joden. De Zionisten en Amerikanen hebben Hitler geleverd om hem vervolgens ook te bestrijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HetZuur, we zijn eindelijk van je blogjes verlost, had al veel eerder moeten gebeuren. Afgezien van een paar jodentrollen bij Klokkenluideronline had je niet veel aanloop, zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lees hier op dit draadje bijvoorbeeld hoe een paar extreem gehersenspoelde cidi-sloofjes als berend en martijn, als waren ze in eigen persoon nog sampie en moos, door Aart en Ko alle hoeken van dat klokkenspel daar bij die gelaarsde kat heen en weder worden opgeslingerd. Prachtig gewoon...

  Zo manouvreert Aart op die draad berend totaal klem in zijn eigen hoek met deze countersemitische slagen:
  "@ Berend
  Je lult maar wat uit je nek, sedert de vrijspraak van Wilders, bestaat er geen antisemitisme meer. Bovendien ligt men in Israël voortdurend dubbel van het lachen, als je het over antisemitisme of de holocaust hebt. Zie deze link: http://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA Nota bene een interview met een voormalige Israëlische minister. Die mag je wat intelligentie betreft de hand geven. En wat nou 1000 voorbeelden over Marokkaanse agressie. Bedoel je die keren, dat joden hun kinderen er met eieren op uitstuurden om huizen van mede joden te bekogelen, die vervolgens de politie belden, dat hun huis door Marokkanen werd bekogeld? Dat stond allemaal in Trouw te lezen, maar door joodse druk, is het artikel inmiddels verwijderd. Ik geef je er nog een van Likoed Nederland, die bij herhaling op het forum van Xandernieuws de meest grove reacties plaatst. Of lees het rapport van Jan Wijnenberg. Of lees de artikelen over de rabbi Evers, dan ga je nog meer over je nek. Kortom, Berend, Bah en nog eens Bah voor je kortzichtige reacties."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach ja, Aart Liberty..die mochten we hier vroeger ook nog wel eens verwelkomen. Dat was altijd wel lachen, want er was maar weinig nodig om Aart volledig over de rooie te jagen, waarop hij dan vergat dat hij poseerde als anti-zionist en hij in zijn woede onmiddellijk zijn ware goebbeliaanse, antisemitische aard toonde.

  Helaas hebben we Aart al in tijden niet meer gezien. Waarschijnlijk net een keer te vaak de vloer met hem aangeveegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Het Zuur:

  "Nu zal Barracuda niet weten dat de Zionisten de Nazi's gefinancierd hebben"

  Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. Dat o.a. de Britse en Amerikaanse elite (waaronder de Rockefellers, Prescott Bush enz) in het fascisme bepaalde 'oplossingen' zagen, voor bijvoorbeeld de (in hun ogen) neger en armenproblematiek, wordt al snel duidelijk voor wie hierin is geïnteresseerd. Qua ideologie was er sprake van verbondenheid, waarbij ook en qua handel en sponsoring (sommige personen en bedrijven tot in de tweede wereldoorlog aan toe) met Hitler zaken werd gedaan. Cynisch, maar het heeft nu eenmaal een bepaalde ratio, het is logisch te verklaren. Wel lullig dat teveel van deze personen en hun families zonder schuld en boete nog steeds machtige posities bekleden.

  Maar dat 'de Zionisten' de holocaust hebben bedacht, daar heb ik echt nog nooit aannemelijk bewijs voor gezien en lijkt me ook heel stug. Te weinig ratio, klinkt heel onlogisch en onaannemelijk.

  Eerste vraag die dan bij me opkomt is, wie zijn dat precies, 'de Zionisten'?
  Als het antwoord daarop zoiets is als 'iedereen met macht die iets met Israël te maken heeft' vind ik zo'n bewering natuurlijk nergens op slaan. Het valt me wel vaker op dat in jullie (Het Zuur, Adamas, Aart) straatje iedereen die geen rabiate jodenhater is tot Zionist wordt gebombardeerd.

  Ten tweede: wat is dan het bewijs waar je mee aantoont dat 'de zionisten' de bedenkers zijn van de Endlosung?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, Jeroen, ik zie dat jij volgens Ko, één van de vaste antisemitische gasten op Klol, het slachtoffer bent van een zionistisch complot: "Het uitschakelen van Jeroen de Kreek is natuurlijk al één voorbeeld van de Zionistisch Israëlische Terreur van de Rothschilds".

  Toe maar, niemand minder dan de Rothschilds die de opdracht hebben gegeven jouw uit de lucht te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tim, je beseft niet wat je doet. Nu gaat Jeroen weer honderden uit hun verband gerukte citaten van Herzl - overgoten met een standaard antisemitische complotsaus - op deze site plempen.

  I'm out of here:P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Adamas:

  "Zo manouvreert Aart op die draad berend totaal klem in zijn eigen hoek met deze countersemitische slagen"

  Ver weg van alle objectiviteit kun je alleen nog maar je eigen gelijk lezen in de opmerkingen van mensen met jouw eigen gedachtegoed.

  Inhoudelijk: In de link van Aart (Stop-zionism) wordt melding gemaakt van een zeer extreme reactie van een pro-Israël figuur, die Iran en alle Islamieten wil bombarderen, met daarop als zeer verongelijkte reactie: "Nou zou je datzelfde eens over die Zionistische joden moeten schrijven, het haalde wellicht de voorpagina van menig dagblad."
  Wat een zelfoverschatting zeg.
  Ik heb van jouw/jullie kant vaak genoeg dat soort dingen gelezen, nooit in de krant gekomen laat staan op de voorpagina. Wilde jij bijvoorbeeld niet zelf in een raket stappen om op Israël te worden gelanceerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Galien:

  Ik ken Jeroen blijkbaar nog niet. Ik heb zijn zondvloed niet eerder langs zien komen, maar het zal mij benieuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aart heeft zo'n rotsooi van zijn blogjes gemaakt dat die erg moeilijk zijn te vinden. Volgens mij heeft Apple er ook een paar verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klol ronselt psychopaten met baarlijke nonsens, jaagt ze met wat gespeelde typetjes over de kling en danst de horlepiep. Weer een internetblog ganzenfanfare , het is weer bijna kerstmis.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie linkse-ahem-vrijdenkers zijn dit maal toch vreselijk banaal bezig. Gaan we censuur toejuichen?

  Laat mensen toch lekker hun blogs-houden. Hoeveel kwaad richten ze nou echt aan? Ik kan me zo grandioos erger aan Joden en hun censuur beleid op alles wat in hun ogen anti-semitisch aandoet. Misselijk is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Tim;
  Dat van die raketkop was slechts een overweging van mijn kant als ik voor een keuze zou worden gesteld heurrr... (6e 'comment' van mij op deze draad inderdaad...) Over het alleen nog maar willen lezen dat wat er tussen je oren al van de wieg tot het graf onherstelbaar in is getatoeërd gesproken hahaha. Wel eens gehoord van die splinter bij je antidemonische tegenstander wel roeptoeteren, terwijl de eigen prosemitische balk er zolangzamerhand alleen nog maar voor zorgt dat jij jezelf hier weer eens vreseLIJK klem hebt gezet?

  Ontopic dan maar weer. Wat zouden ze er trouwens bij het MDI/CIDI van gedacht hebben als de namen van willem-A. en Bernhard Ü hier voor het gemak eens door jood en bram vervangen zouden zijn?
  "Wellicht dat de gynaecoloog voor de troonswisseling nog een boekje wilde opendoen over de ware manier van verwekken van de A-kids: bevroren zaad van Opa Biesterveld via inseminatie in de co’no van Maxima (zij zei niet eens: “My cono es my kapitalo”?)Pils Willem is namelijk zo steriel als een afgewassen theelepel.Zou kunnen komen omdat de hele familie zo incestueus als het maar zijn kon: zie Juliana die een kind van Hendrik zou zijn, de man van Wilhelmina die zelf geen kinderen kon krijgen omdat ze syfilis had en daardoor 5 miskramen had gehad.

  Toen kwam Juul uit de hoge hoed, of ja, uit de magic stick van Hendrick. Zie ook Claire rover, op deze site uitgebreid behandeld. Emilie was eigenlijk diegene die Willem op het oog had, maar zij zag het niet zitten om zich als baarmoeder voor de Oranjes te laten gebruiken en dan ook nog eens op de kunstmatige manier; via kunstmatige inseminatie van het sperma van Opa Benno. Dus exit Emilie…. Toen Maxima. En die zag het dus wel zitten."

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tjee, Adamas, je bent er in geslaagd een verstokt republikein als ondergetekende in een monarchist te veranderen met je Klol-wartaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Begrepen pyt;
  Vanaf nu zal je als vanzelf dan ook wel leren te begrijpen waarom hare grajestijtelijke maxima zich zo luchtig door haar koninkLIJKE leven moet heen slaan. Volgens mij zou jij daar maar wat graag ook aan die schommel een rukje gegeven willen hebben hypocriet...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Adamas:

  "Wel eens gehoord van die splinter bij je antidemonische tegenstander wel roeptoeteren, terwijl de eigen prosemitische balk er zolangzamerhand alleen nog maar voor zorgt dat jij jezelf hier weer eens vreseLIJK klem hebt gezet?"

  Nee, ik heb die uitspraak nooit op die manier gehoord nee. Ik vermoed ook dat de meeste mensen geen idee zouden hebben waar ik het over heb als ik die uitspraak zo zou verwoorden. Verder heb ik ook geen idee waar ik ben "klem gezet", ik mis zelfs waar er uberhaupt argumenten zijn genoemd.

  "Wat zouden ze er trouwens bij het MDI/CIDI van gedacht hebben als de namen van willem-A. en Bernhard Ü hier voor het gemak eens door jood en bram vervangen zouden zijn?"

  Helemaal niets zouden ze ervan denken natuurlijk. Als je Wim Lex en Bernhard veranderd door jood en bram slaat het verhaal als een tang op een varken.

  En dat noem je overigens 'on-topic'? Ik vermoed zelf ook dat de officiële nazaten van Willem III vanwege syfilis niet van hem waren, maar wat heeft dat in vredesnaam met het onderwerp van Barra of de latere comments te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @T-doggy:
  Volgens mij ben jij deze commentatrice van KLOL die hier als wolfin in schaapsoutfit de boel met je 'antisemitische' hoenderknuppeltjes 'gewoon' weer eens 'lekker' in opdracht komt opfokken...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Adamas

  En bij deze ben ik er klaar mee. Je roept maar wat, zonder logica, zonder bewijs. Ik zou ene Ria zijn, (echt geen idee waarom, onderbouwing, logica en bewijs ontbreekt geheel zoals gewoonlijk), en Ria/ik zouden dan 'in opdracht' de boel opfokken...

  Tuurlijk, mijn overlords (met hele grote neuzen en veel geld) gebieden het mij (alias Ria alias Truth Hurts alias Dadgad, ik ben ze allemaal hoor!). Het is een spannende wereld in je hoofd Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Maar even on-topic. Adamus Loepzuivere JodenHasser zit je nog steeds al lapTOP'end vast in het cholera-zuur daarbinnen je moeders baarmoeder? Heb je er al over nagedacht er eens uit te kruipen? Ik ken een sympathieke verloskundige die met veel plezier haar hoenderknuppeltje met anti-demonische krachten wil loslaten op die navelstreng waaraan je nog altijd zit vastgeketend

  oh en niet te vergeten.. het nummer van de dag. Wel luisteren he.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Blogpsychopaten passen niet langer in 2011 , en kiezen zelf voor hun isolement gewoon opsluiten klario vogende onderwerp

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @dadgad

  Sorry, ik had je eerdere post gemist. Volgens mij ben je een aardige kerel en beslist geen antisemiet dus ga ik er van uit dat "door Joden uitgeoefende censuur" een ongelukkige woordkeuze is.

  Om je vraag te beantwoorden: persoonlijk vind ik Jeroen een ranzige revisionist, maar voor zover ik weet heeft hij nooit opgeroepen tot geweld tegen personen. Nou ja, afgezien dan van de tweet waarin hij verklaarde geslachtsgemeenschap met Wilders te willen hebben ("Ik ga je neuqen", als ik het me goed herinner).

  Dus: ik vind Jeroen's opvattingen zum kotzen, maar ik vind ook dat hij het recht heeft die opvattingen te uiten, al vermoed ik dat niet iedereen hier dat met me eens zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ach, Jeroen wou Wilders het zwijgen opleggen, dus moet hij nu niet zeuren dat anderen proberen hem het zwijgen op te leggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "persoonlijk vind ik Jeroen een ranzige revisionist, maar voor zover ik weet heeft hij nooit opgeroepen tot geweld.

  Ah, de Hans Teeuwen-stelling bij de meiden van halal.

  "Nou, een mening kan beledigend zijn. Het kan zijn dat als ik mijn mening geef, het voor iemand anders beledigend is. Bovendien is een belediging voor sommige mensen gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen (...)."

  En waar ligt dan de grens?

  Hans Teeuwen: "De grens ligt bij geweld".

  Om ook nog maar een cliché uit de hoge hoed te trekken: "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."

  ... Toch weet ik het soms ook even niet meer. Als je bijvoorbeeld die schreeuwlelijke roeptoeters van de "Tea Party" in Amerika hoort, met Palin en Glenn Beck, die toch al zo'n slordige kwart van de Amerikaanse bevolking als aanhang kunnen beschouwen, alleen maar door paranoia ingegeven verdachtmakingen van alles wat een beetje links ruikt te hypen... Dan denk ik soms stiekum: het zou verboden moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Pvg,

  Ja mischien was het een ongelukkige woordkeuze, want jodenhater ben ik niet. Wat ik wel opmerk dat er een soort overgevoeligheid heerst wat me mateloos ergert. Ik heb zo ook mijn meningen over Israel, zei het minder radicaal dan bijvoorbeeld Adamus. Maar ik ben in principe behoorlijk tegen Israel en ik vind wat ze de Palestijen aandoen onmenselijk. Het is daarnaast ook een feit dat Israel alle steun van het westen krijgt in wat ze doet. Het is dan best vervelend om dan weer voor anti-semiet uitgemaakt te worden. (niet dat me dat hier op dit blog is overkomen)

  Maar neem nou David Icke en los van alle waanzin waarover hij spreekt, die man is alles behalve anti-semiet, maar toch krijgt hij constant de anti-defamation league achter zich aan. Echt triest is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Op bladzijde 170 van zijn dagboeken schrijft Zionist Theodore Herzl: "We shall impose extensive but firm limits on public opinion"

  Het moet niet nodig hoeven zijn meer zinnen uit de dagboeken van Theodore Herzl te citeren om te bewijzen dat hij een maniacale gek is. Iedereen is gepiepeld door de Zionisten. De Nazi's hebben zich als gewillige beulen door hen laten gebruiken om vervolgens door diezelfde Zionisten afgestraft te worden. De dagboeken van Theodore Herzl lezen als de inspiratiebron voor de eerste wereldoorlog, de tweede wereldoorlog, de derde wereldoorlog en alle shit daarbij. Zionisme en Nazisme zijn onmiskenbaar soortgelijke ideologieën. Niet voor niks dat echte Joden al sinds het begin van het Zionisme daartegen protesteerde omdat het volgens hen het Jodendom kapot zou maken. Amerikanen en Zionisten zijn de financiers en anderszins bondgenoten van Hitler toen hij nog mislukte kunstenaar zonder subsidie was.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ p.vander.galien
  Dat doet me nou weer deugd, dat je me op deze site heb gemist, maar tegelijkertijd moet ik vaststellen, dat je sedert onze laatste reactie-wisseling niks hebt geleerd. Anti Zionisme heeft namelijk helemaal niets met antisemitisme te maken. En ik kan je gerust stellen, met mij is nog geen enkele keer de vloer aangeveegd. En ook die @John denkt dat Apple wat artikelen van mij heeft verwijderd. Finaal mis, Apple gaat gewoon stoppen als webhost medio 2012, dus ergens eind van dit jaar gaan we alles overhevelen op een www.site. Ik ben dus bezig om alles op één site te brengen, die te vinden is op deze link: http://tinyurl.com/6haosaz Dat zal dus (voor velen) een database worden, waar uit meer dan 500 artikelen geput kan worden. Overigens alle artikelen van Het Zuur heb ik ter beschikking, kan ik regelmatig benutten als aanvulling op mijn eigen artikelen. We blijven dus echt bezig, jammer he.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ Aart - het abschleppen van de ranzige revisionistiese bagger van Jeroen de Kreek van in NL gehoste sites is een prima zaak. Jij bent uit het rotte antisemitische hout gesneden, maar te laf om hier in NL te komen zeggen wat je op je hart hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Uitstekend stukje weer van Barracuda.

  "Het Zuur,
  Kwalitatief hoogwaardige feedback en inside informatie"

  Nog nooit zoveel onzin bij elkaar gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. De Nazi's hebben zich als gewillige beulen door hen laten gebruiken om vervolgens door India Pharmacy diezelfde Zionisten afgestraft te worden.

  BeantwoordenVerwijderen