donderdag 7 juli 2011

Woodsteins

Grenswetenschap wil weten waarom er zoveel complottheorieën op internet zijn. Welnu, dat houdt verband met het aantal roeptoeters die achter pc's op zolderkamers zitten. En die roeptoeteren de hele dag maar raak. Uit pure verveling of uit zelfoverschatting, wie zal het zeggen. Het interweb zorgt voor de vermenigvuldiging. Simpel concept.

Raar stukje van Grenswetenschap trouwens: 'De ene complottheorie zal geloofwaardiger klinken dan de andere, daarom kan je nooit van te voren beweren dat alle complottheorieën onzinnig en niet waar zijn. Watergate begon immers ook als een complottheorie, maar bleek later toch te kloppen. Evenals het Amerikaanse UFO onderzoek dat de laatste maanden vrij wordt gegeven aan de hand van officiële documenten van de FBI/NSA. Voorheen werd het bestaan van deze documenten altijd ontkent.'

Twee foute voorbeelden ook nog: er is nooit (structureel) onderzoek naar UFO's gedaan, wel is er een verzameling UFO-meldingen van de FBI vrijgegeven. Watergate begon niet als complottheorie, maar met de arrestatie van vijf mannen die zich moesten verantwoorden voor de inbraak in het hoofdkwartier van de Democratische partij. Stap voor stap werkten twee journalisten van The Washington Post tips en aanwijzingen uit, tot ze konden melden dat minister van justitie John Mitchell clandestiene acties tegen de Democraten had gefinancierd uit een geheim fonds.

Je zou toch zeggen: een legertje gedreven (virtuele) burgerjournalisten zou evengoed tegels moeten kunnen lichten als het duo Woodstein in de jaren zeventig. Maar nee: complotdenkers zoeken alleen naar bevestigingen, niet zelden in combinatie met een curieuze fascinatie voor het rariteitenkabinet: illuminatie, NWO, reptielen, zionisten, enzoverder. En als ze merken dat ze niet bijster serieus worden genomen, trekken ze zich met geloofsgenoten mokkend terug in hun loopgraven waar iedere criticus wordt bejegend als een betaalde desinformant.

Barracuda voorspelt dat het met complottheorieën net zo zal gaan als met Nigeriaanse bedelbrieven. Op een zeker moment lees je ze niet meer.

101 opmerkingen:

 1. Tja, zonder al die complot theorieen wordt het leven zeker een stuk rustiger.

  Ik staar net naar een vlieg dat over mijn beeldscherm wandelt en ik dacht, was ik maar zo. Zo eenvoudig.

  Wat is nou de reden voor al die complot theorieen?

  Alhoewel ik altijd van de mening zal blijven dat de 11 september aanslagen niet door al quada, maar door een belangengroep binnenin de amerikaanse regering is gepleegd vraag ik me momenteel ernstig af wat het nou uitmaakt.

  Als je die truthers ziet ontdek je echt wat voor paranoide zieke figuren dat zijn.
  Kijk maar is naar dit filmpje.
  http://www.youtube.com/watch?v=6rm-OWZwM8s&feature=related

  Moet je de opgekookte paranoide woede in haar stem horen. Dit is het Alex Jones effect. Wat een plaag is die man eigenlijk.

  Heb jij een theorie truth/barracuda? (ik weet dat je dezelfde persoon bent). Waarom voelen sommigen zich aangetrokken tot complot theorieen?

  Ik dacht zelf lang dat het me zou hebben de wereld en het leven beter te begrijpen. En alhoewel daar misschien een kern van waarheid inzit, lijd het toch tot een soort houding waarin je dingen buiten jezelf gaat zoeken. Dat is wat al die truthers maar non-stop doen, met de vinger wijzen.

  Maar anderzijds zou het toch fijn zijn als mensen is zouden zien dat humanitaire missies niet bestaan, dat het monetaire systeem niet helemaal kosjer is en dat democratie ook nog is overdacht mag worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Heb jij een theorie truth/barracuda? (ik weet dat je dezelfde persoon bent).'

  Dat weet je niet, dat gok je maar weer. Ik ken Truth Hurts niet, behalve als reaguurder, dat is hij hier al een tijdje, en dat is ook alles wat ik over hem weet.

  Maar inmiddels weten we dat je wel vaker ergens vreselijk van overtuigd bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Truth is meer dan een reageerder, tenminste een moderator. Geef dat maar toe, want hij kon namelijk de inhoud lezen van een comment die ik verwijderd had direct nadat ik het gepost had. Ik acht de kans klein dat hij het gelezen heeft in die 30 sec. periode dat het leesbaar stond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ""want hij kon namelijk de inhoud lezen van een comment die ik verwijderd had direct nadat ik het gepost had""

  De reacties worden gemailed naar de stalkende beroepsleugenaar, jij zou ze ook gemailed kunnen krijgen heeft th mij ooit eens verteld, en dat zou de reden zijn waarom hij die reacties kan lezen.

  Maar hij modereert idd, dat heeft hij pas geleden gedaan op het artikel van twee jaar geleden ivm de reacties over Stubblebine.

  Als baggercuda th niet kent dan ben ik wel benieuwd hoe dat mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het probleem van aanhangers van complottheorieën is vooral dat ze zich over het algemeen niet neer kunnen leggen bij de de banale loop die de de geschiedenis meestal neemt. Beste voorbeeld is de moord op Kennedy; het gaat er bij de complotaanhangers beslist niet in dat iedere boerenlul die goed overweg kan met een telescoop-geweer eenvoudig weg de machtigste man ter wereld kan vermoorden. Het hele idee stuit tegen de borst; nee, er móet meer achter zitten. Maar helaas, geschiedenis kan weliswaar groots en meeslepend zijn, maar vaker is het niet meer dan toeval, blunders en eenvoudig weg doormodderen.

  Overigens zijn complottheorieën absoluut niet onschuldig, het is namelijk een grove ontkenning van de geschiedenis, en ze kunnen wel degelijk invloed hebben op het heden. Zo speelt Holocaust-ontkenning een grote rol in het conflict tussen Israël en de rest van het Midden Oosten. En nu we dan toch de min of meer de vermijdelijke Godwin hebben ingezet; Adolf Hitler zou het nooit zo ver geschopt hebben als hij geen gebruik had kunnen maken van de volgende 2 complottheorieën: de dolkstootlegende (Duitsland heeft WO1, enkel verloren omdat het onverslagen leger het mes in de rug kreeg van rode revolutionairen aan het thuisfront), het Joodse complot (het Joodse streven naar wereldheerschappij zoals o.a. verwoord in De Protocollen van de wijzen van Sion).

  Barracuda mag dan wel voorspellen; “…dat het met complottheorieën net zo zal gaan als met Nigeriaanse bedelbrieven. Op een zeker moment lees je ze niet meer.” Maar ik ben daar niet zo zeker van. Complottheorieën zijn beslist niet onschuldig en moeten met bewijzen en argumenten ten alle tijden onderuit worden gehaald. We doen de geschiedenis alleen recht met de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'Geef dat maar toe, want hij kon namelijk de inhoud lezen van een comment die ik verwijderd had direct nadat ik het gepost had.'

  Laat ik je dan maar weer uit de droom helpen. Wanneer jij een comment verwijdert, verdwijnt die tegelijk ook aan de achterkant. Ik kan de verwijderde inhoud niet zien. Wel wie hem heeft verwijderd, terwijl een bezoeker ziet: 'Deze auteur heeft het bericht gewijzigd'. Probeer het zelf maar uit met een eigen Blogger blog als je me niet gelooft.

  Ik houd het erop dat TH het bericht zag net voordat je hem had verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. complot theorie afblazen als onzin is geen zuivere koffie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Ik houd het erop dat TH het bericht zag net voordat je hem had verwijderd."

  Mijn theorie is dat de moderator samen met zijn aanhang alhier via hun ranzig geposte comments, als crypto-luciferianen onder elkaar een wedstrijdje doen om wie er via de waarheid dan wel leugen de meest geconditioneerde idioten achter hun eigen staart aan kan laten rennen... Deuhhh?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @kronieker

  Complotidioten kunnen natuurlijk ook op kleinere schaal al flink wat schade aanrichten. Stel dat je een zwaar gestoorde stalker als Micha Kat op je dak krijgt. Het wachten is op de dag dat Kat eens het verkeerde onschuldige slachtoffer kiest. Persoonlijk vind ik de zelfbeheersing en beschaving die zijn slachtoffers tot nu toe aan de dag leggen bewonderenswaardig.

  Amusant trouwens om geendank - aka minibrein - die bijna net zo'n pathologische leugenaar is als Micha Kat, te zien beweren dat truth hurts een leugenaar is.

  @Adamas
  Zeg, Adamas, oude antisemiet van me, wat zijn crypto-luciferianen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "@Adamas Zeg, Adamas, benijdenswaardige antidemoon in dienst van de warheid, wat zijn crypto-luciferianen?"

  Dat zal jij wel nooit meer mogen leren. Als filosemiet namelijk raak jij maar niet uitgepraat over je ashkenazische rand-mongolen (inderdaad van mongloïde afkomst!), waar jij je hele parasitaire voortbestaan aan te danken schijnt te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ""Amusant trouwens om geendank - aka minibrein - die bijna net zo'n pathologische leugenaar is als Micha Kat""

  Dát is dus een pure leugen, ik heb je al eerder uitgedaagd om één leugen van mij te citeren, dat ging je toen niet lukken, en dat gaat je nu ook niet lukken, vandaar jouw bijnaam @Geenbrein .. hahaha ..

  En roep iedere avond voor het slapen gaan tien keer dat complotten niet bestaan, misschien verdwijnen ze dan, weet jij veel, jij bent immers @Geenbrein :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik dacht trouwens dat jij het hier wel gezien had, Adamas? Vorige week kondigde je nog je afscheid aan omdat we niet bereid waren naar jouw te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Kronieker,

  Nou doe je toch wel wat kortzichtig.

  Want de reden dat de moord op Kennedy als complot (en terecht) wordt gezien is vanwege de manier waarop het eerste onderzoek verliep en de tegenstrijdigheden die later naar boven kwamen. Ik zal verder niet op detail ingaan, maar als ik je zo hoor heb je er gewoon niks over gelezen.

  ''Overigens zijn complottheorieën absoluut niet onschuldig, het is namelijk een grove ontkenning van de geschiedenis''

  Nu generaliseer je enkel door naar holocaust ontkenning kijken.(wat natuurlijk belachlijk is)

  Eigenlijk is de waarheid gewoon dat de geschiedenis vol met complotten, bedrog en vuilspelerij zit. Het is iets dat zich als sinds het begin der dagen afspeelt. Weet je nog de moord op Cesar? Was dat geen complot?

  Of wanneer het IMF bijvoorbeeld van die mega-leningen geeft onder het mom ''progressieve hulp'' ofzoiets, en dan bepaalde eisen stelt dat het geld enkel door hun aangewezen corporaties benut mag worden, wat ertoe leid dat het land geen kapitaal opbouwt, maar juist wordt leeg geplunderd en met een onbetaalbare schuld wordt achtergelaten. Is dat geen complot?

  Mijn kritiek was gericht op de paranoia die sommigen, veel van die truthers mee rond lopen. Zonder het door te hebben veranderen ze in conservatieve collectivisten. Men MOET zich bezighouden met deze complotten want het is vreselijk laat en we gaan straks allemaal de pijp uit. Het hele idee van vrijheid van gedachte gaat de deur uit. Ik voorspel dat een groot gehalte van die truthers op den duur een herseninzinking zullen gaan beleven.

  Tegelijkertijd laten ze zich indoctrineren door Alex Jones de schreeuwende kankeraap. Ze vergeten dat die man ideologie aanhangt en voor je het weet veranderen ze zoals mij ook overkwam in conservatieven die de heilige constitutie aanbidden; amerika is eigenlijk een republiek, democratie is onzin, vrije markt kapitalisme werkt wel degelijk en het komt allemaal door de elite dat mensen denken dat het niet werkt en iedereen die het hier niet mee eens is een nieuwe wereld orde spion. Vervloek ze. Vervloek de incompetente politiek en vervloek de collectivistische complotdenkers. Daarom, was ik maar als een vlieg, zo simpel en onschuldig. bzzzz bzzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Ik staar net naar een vlieg dat over mijn beeldscherm heenwandelt en ik dacht, was ik ook maar zo, zo eenvoudig..."

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Kronieker:

  "het gaat er bij de complotaanhangers beslist niet in dat iedere boerenlul die goed overweg kan met een telescoop-geweer eenvoudig weg de machtigste man ter wereld kan vermoorden. Het hele idee stuit tegen de borst; nee, er móet meer achter zitten. Maar helaas, geschiedenis kan weliswaar groots en meeslepend zijn, maar vaker is het niet meer dan toeval, blunders en eenvoudig weg doormodderen."

  Je hebt het in psychologische termen over "major cause-major effect reasoning", een foutieve attributie in het oorzaak-gevolgdenken.

  Hier is een onderzoek(*) naar gedaan, waarbij geen bewijs voor deze foutieve attributie werd gevonden. Wel waren mensen meer geneigd om in groepseffectiviteit (in dit geval dus complot) te geloven dan in het succes van een 'lone gunman'...
  maar dus niet vanwege het feit dat een groot gevolg ook automatisch een hele grote oorzaak nodig heeft.

  * McCauley, C., & Jacques, S. (1979).
  The popularity of conspiracy theories of presidential assassination: A Bayesian analysis.
  Journal of Personality and Social Psychology.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Dadgad

  "Weet je nog de moord op Cesar? Was dat geen complot?"

  Welnee, Brutus was vast een 'lone swordsman' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ""niet zelden in combinatie met een curieuze fascinatie voor het rariteitenkabinet: illuminatie, NWO, reptielen, zionisten, enzoverder""

  Btw, vallen zionisten onder het rariteitenkabinet?

  Enniewee..

  De mens is hoogstwaarschijnlijk het enige wezen op aarde dat bewust kan liegen, en enkel om de reden dat het kan liegt de mens dat het een lieve lust is, de mens is letterlijk een liegbeest.

  Hetzelfde geldt voor complotten, de mens is hoogstwaarschijnlijk het enige wezen op aarde die bewust complexe complotten kan beramen, en alleen al omdat het kan complottert de mens dat het een lieve lust is. Zo is bv 911 hoe dan ook een complot, de mens is letterlijk een complotdier, een complotter in hart en nieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Btw, in mijn vorige reactie is het woord 'complotter' voor de verandering een keer correct gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Complottheoriën hebben altijd al bestaan, maar het internet heeft de omloopsnelheid van die bullshit alleen maar verhoogd. Mensen die vroeger vanwege hun geraaskal door hun omgeving hoofdschuddend werden benaderd staat het tegenwoordig vrij om de groteske defecten aan hun ratio voor een even groot publiek voor het voetlicht te brengen als mensen die serieus en met kennis van zaken iets te melden hebben.

  Werden vóór het digitale tijdperk de complottertjes, de antisemitische Hufschmidjes en de hysterische Micha Katjes door redacties van podia passend uitgelachen en uitgefilterd, tegenwoordig heeft iedere nutcase die in de war is een internetaansluiting om dat met iedereen die het maar lezen wil te delen. De Nigeriaanse post is bij gebrek aan rendement een beetje opgedroogd, maar de waanzin let niet op resultaten, die bazelt gewoon door.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ""om dat met iedereen die het maar lezen wil te delen.""

  En dat is precies het punt; als je het niet lezen wilt dan lees je het niet, en dan weet je ook niet wat er gezegd wordt. Vreemd genoeg struinen jullie alle sites af waar jullei zogenaamd zo de pest aan zouden hebben. Ik hoor hier namen en citaten van "complotters" waar ik nog nooit van gehoord had, ik lees hier dagelijks de naam 'Micha Kat', ik volg zijn blog niet maar toch weet ik vrij veel van wat hij te vertellen heeft, dankzij jullie anti-complotters .. hahaha .. dat is toch een giller.

  Lopen jullie te bazelen dat de complottheorieen zullen uitgaan als een nigeriaanse brief, whatever that means, maar jullie zullen iig de laatste letter opzuigen als een droge spons .. hahahaha .. en geloof me, zolang er complotten zijn zullen er "complottheorieen" zijn, of je het leuk vindt of niet.

  Dus zeg het maar, wanneer zullen er geen complotten meer zijn? Dat is het moment dat jullie bevrijd zullen zijn van de "complottheorieen". Maar geef eerlijk toe, zonder "complottheorieen" hebben jullie helemaal geen leven meer :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 21. [url=http://www.whateverlinkyouwant.com>link</url]

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat zijn de codes om links in woorden te verbergen? Adamus?"

  Een kind doet de was. Lees je maar eens door deze HTML-materie heen, en je zal morgen al die zogenaamde D-bunkertjes al linkend intellectueel dodelijk om de oren kunnen slaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ geendank

  Uiteraard dragen onze commentaren er voor een gedeelte toe bij dat het onderwerp 'complotdenken' in de belangstelling staat. Complottheoriën waren vroeger een marginaal verschijnsel, maar het internet heeft vrijwel iedereen, dus ook de idioten, een zeepkistje gegeven. Voor het internettijdperk was je vaak op zoek naar de informatie die je niet op reguliere wijze kon krijgen (manipulatie was zonder weerwoord ook eenvoudiger), tegenwoordig krijg je alle feiten en leugens grof gestort op je beeldscherm en moet je zelf de schifting maken. De populariteit van de meest onwaarschijnlijke complottheoriën (vooral die waarin buitenaardse wezens voorkomen) bewijst dat velen niet in staat zijn kritisch naar informatie te kijken.

  Wie weet komt dat nog eens. Dan komt de schuimbekkende Micha Kat misschien ooit nog terecht waar hij hoort: achter de tralies van het dolhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @dagdad:

  Hyperlinks die aanklikbaar zijn krijg je door html-tags te gebruiken.
  Jij gebruikt nu ubb-tags, en die werken hier niet.

  ik geef je een voorbeeldje, waarbij ik blokhaakjes gebruik ipv driehoekige haakjes om te voorkomen dat blogger in de war raakt, en daarna het resultaat met driehoekige haakjes.

  [a href="http://www.youtube.com/watch?v=GBdk5n68gdM"]titel van link[/a]

  levert dit op:

  titel van link

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dank je wel truth, speciaal voor jouw een link naar
  de Jeugd van Vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ""Complottheoriën waren vroeger een marginaal verschijnsel""

  In jouw beleving misschien, waarschijnlijk omdat voor het internettijdperk jouw wereld bij je voordeur stopte. De dood van bv de vader van Alexander de Grote was toentertijd al omgeven met complottheorieen.

  ""De populariteit van de meest onwaarschijnlijke complottheoriën (vooral die waarin buitenaardse wezens voorkomen)""

  Ik heb nooit begrepen waarom het geloof in buitenaardse wezens met complottheorieen in verband gebracht wordt. En wat ik helemaal niet begrijp is waarom de debunk-gilde zich zo druk maakt om de mensen die in ufo's geloven, waar maak je je druk om? Niets is zo onschuldig als het geloof in ufo's. Ga je liever druk maken om de mensen die allerlei rottigheid uithalen uit naam van god en/of allah, of geloof jij in het bestaan van god en/of allah?

  "" Dan komt de schuimbekkende Micha Kat misschien ooit nog terecht waar hij hoort: achter de tralies van het dolhuis.""

  En wat ga jij doen als blijkt dat bv Demmink wel die kinderen misbruikt heeft??

  En wanneer ga je eens optreden tegen de schuimbekkende baggercuda??

  BeantwoordenVerwijderen
 27. jaaa, kom niet aan Kat, want dan kom je aan de complotdenkers :o)

  Wat buitenaardse wezens betreft, hier is onlangs gelinkt naar Tsarion, die gelooft in buitenaardse inmening op deze planeet.

  En laatst sprak ik een Kat-aanhanger die dacht dat we afstammen van Niburuïanen..


  Op de een of andere manier is het met elkaar verweven, waarbij het complot bestaat uit het verzwijgen van buitenaards bestaan door de gezamelijke overheden.

  Lange Frans zong er nog over: "Wat verzwijgt Remkes over buitenaards leven?"
  vroeg hij zich vertwijfeld af in een rap die begon met de wantoestanden rond klokkenluider Spijkers..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hey doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar, ik had het niet tegen jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "En wat ga jij doen als blijkt dat bv Demmink wel die kinderen misbruikt heeft??"
  De kop in de krant lezen, mijn schouders ophalen en doorgaan naar een onderwerp dat van enig daadwerkelijk belang is. Joris Demmink is van geen enkel belang.

  Hetzelfde geldt overigens voor de moord op JFK. Dat zou van enig historisch belang zijn wanneer zou blijken dat LBJ er achter zat, maar daarvoor bestaat geen enkele aanwijzing. Om Chomsky te citeren: "Who cares if it was the Mafia or a jealous husband?"

  Zit trouwens niet uit je nek te lullen over Barracuda, minibrein. Barra beschuldigt niemand er van kinderen te misbruiken, valt niet met cameraploegen binnen bij advocatenkantoren en beschuldigt een volstrekt onschuldig meisje er niet van details over de moord op Marianne Vaatstra te verzwijgen.
  Het enige wat hij doet is de psychopaten die dat wél doen voor schut zetten, iets waarvoor hij een medaille verdient.

  Overigens doet het me veel genoegen te kunnen zeggen dat Joris Demmink nooit veroordeeld zal worden, dat er nooit een nieuw onderzoek naar 9/11 en/of de moord op JFK plaats zal vinden. Dat weten de complotidioten natuurlijk ook wel, vandaar de steeds schriller wordende toon. Die is puur ingegeven door frustratie en wanhoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. ""De kop in de krant lezen, mijn schouders ophalen en doorgaan naar een onderwerp dat van enig daadwerkelijk belang is""

  Precies wat ik verwachtte van geenbrein, dat kinderen misbruikt worden zal 'm worst wezen, maar zich wel 24/7 drukmaken om de "complotters". Compleet de weg kwijt, maar dat wisten we al.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Om kindermisbruik moeten het OM en de politie zich maar druk maken, daar worden ze voor betaald. Ik ben niet geïnteresseerd in volstrekt marginale verschijnselen als pedofilie.

  Dat verbaast me trouwens altijd aan complottertjes: ze houden zich NOOIT bezig met iets dat van enig belang is. Vermoedelijk is complotdenken een vorm van escapisme, voortkomende uit onvermogen met de werkelijkheid om te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Vreemd PvG, aparte houding. Het is je eigen goed recht, maar ik trek er wel mijn wenkbrouw bij op. Ik wil verder in niet quasi-religisch gedogmatiseer vervallen maarre... meen je nou echt dat je het geen donder kan schelen of kleine onschuldige meisjes/jongetjes worden misbruikt door juist degenen die de wet zouden moeten beschermen? Ik bedoel, als je het over parasieten hebt, die lui leven rustig op belastingsgeld.

  Hoe kan het geen vonk in je opwekken? Kinderen zijn heilig man! Daar blijf je toch van af?

  Het is natuurlijk erg makkelijk om te zeggen dat Demmink waarschijnlijk onschuldig is, maar denk dan tweemaals en lees is goed dat 400pg rapport door. Besef je dan dat bij werkelijk ieder pedo netwerk dat wordt opgerold er van alles in de doofpot wordt gestopt. Kijk maar naar de Dutroux affaire, of wat er nu aan de hand is in Schotland met Hollie Greig. Zo zijn er veel meer zaken op te noemen die wijzen naar ondergrond pedo netwerk dat wordt beschermd vanuit de hoogste posities.

  Om zulke dingen te kunnen doen bestaat er geen veiligere plek dan binnin justitie zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @dadgad

  In tegenstelling tot geendank verdien jij een serieus antwoord.

  Laat het mij onverschillig dat kinderen misbruikt worden? Nee. Ik vind het alleen een nogal marginaal verschijnsel. Voor de betrokkenen is het vanzelfsprekend traumatisch.

  Wellicht zou dat anders liggen wanneer er daadwerkelijk bewijzen zouden zijn dat er - bijv. in de zaak Dutroux - sprake is van een 'high level conspiracy', maar die bewijzen zijn nooit geleverd. De Schotse zaak die je noemt, ken ik niet.

  Ook t.a.v. Demmink heb ik nooit enig bewijs voor een 'high level conspiracy' gezien. Een dergelijke samenzwering lijkt me ook hoogst onwaarschijnlijk. Zolang dat het geval is vind ik Demmink ook niet bijzonder interessant. Waarom zou ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ""Om kindermisbruik moeten het OM en de politie zich maar druk maken"""

  En daarom zou Demmink voor de rechter moeten verschijnen.

  "" Ik ben niet geïnteresseerd in volstrekt marginale verschijnselen als pedofilie.""

  Het mag duidelijk zijn dat ook jij je kop hebt zitten waar de zon nooit schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waarom zou Demmink voor de rechter moeten verschijnen? Daarvoor moet je wel een zaak hebben....en dat is toch echt iets anders dan het hysterische geschreeuw van een pathologische stalker als Micha Kat die buiten zijn eigen site door iedereen gemeden wordt als de pest.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Er is door een jongen aangifte tegen hem gedaan wegens misbruik en er zijn derden die het misbruik bevestigen, en ik heb het nu niet over de aangiftes die eerder tegen hem gedaan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Nee, hoor. Nooit iets van hard gemaakt. Panorama en de Gay krant waren zelfs gedwongen rectificaties te plaatsen: http://www.novatv.nl/page/detail/nieuws/5401

  Citaat: "De hoofdredacteuren F. Hitzert van Panorama en H. Krol van de Gay Krant concluderen in het hoofdredactioneel commentaar dat uit nieuwe informatie blijkt dat de verhalen over seks met minderjarige jongens niet klopten en dat de bronnen waar de verhalen op stoelden onbetrouwbaar zijn gebleken."

  Overigens heeft de betreffende MAN zijn aanklacht weer ingetrokken, hetgeen voor de rechter geen belemmering was hem wegens laster tot een voorwaardelijke gevangenisstraf te veroordelen: http://www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=30677

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik heb het over een turkse jongen die in turkije misbruikt zou zijn, derden hebben dat misbruik bevestigd.

  Wel frappant weer -voor iemand die zegt zich niet met ditsoort zaken bezig te houden- hoe snel je met allerlei info komt. Wat zijn jullie toch een stelletje comedianten.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mustafa Y.? Ook nooit iets van hard of zelfs maar aannemelijk gemaakt. Naar ik meen is het OM vorig jaar alsnog een onderzoek begonnen, maar ik heb geen idee hoe het daar mee staat. Overigens maakte Kat zich ook hier weer volstrekt ongeloofwaardig door op zijn site die aangifte te koppelen aan volstrekt idiote verhalen over moord en wat niet al. En dan nog stomverbaasd zijn wanneer niemand je vervolgens serieus neemt.

  Niet dat ik nou verder iets met Demmink heb, al zou het alleen maar zijn vanwege zijn absurde declaratiegedrag: http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2357745.ece/Topman_Justitie_dineerde_voor_13_mille. lol! Een dineetje van 13 mille. "Wat aan de hoge kant", zo liet Hirsch Ballin destijds weten. Understatement van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Wel frappant weer -voor iemand die zegt zich niet met dit soort zaken bezig te houden - hoe snel je met allerlei info komt." Ach, een mens moet een hobby hebben:P

  Destijds vond ik Klol wel vermakelijk. Net zoiets als Anarchiel.com of Niburu. Compleet krankzinnig, maar wel koddig.

  Tegenwoordig vind ik Klol en Micha Kat vooral kwaadaardig. Ik begin me ook af te vragen of Kat zélf nog wel in zijn verhalen gelooft of dat hij er gewoon op uit is de pathetische sukkels die zijn site frequenteren vooral zoveel mogelijk geld ahandig te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Je weet zelfs dat ik het over ene Mustafa heb, wat ben je toch een comediant. Je bent dan ook zwaar ongeloofwaardig, ga je malle moer in de maling nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ahh..als ik het goed begrijp had ik dus geen idee moeten hebben waar ik het over heb? Pas dan was ik geloofwaardig geweest?:P

  Is dat complotterslogica of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. ""Ahh..als ik het goed begrijp had ik dus geen idee moeten hebben waar ik het over heb? Pas dan was ik geloofwaardig geweest?:P""

  Als jij zegt dat de zaak Demmink je helemaal niet interesseert dan had je geloofwaardig geweest wanneer je niets over de zaak zou weten, en niet zoals nu blijkt dat je van de hoed en de rand weet.

  ""Is dat complotterslogica of zo?""

  Ach, het is dat je geen brein hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Micha Kat lijd aan het Alex Jones syndroom. Hij voelt zich ook geinspirireerd door hem, dat heb ik hem vaak horen zeggen. Oordeel niet te hard over hem en laten we hopen dat hij snel weer bij zinnen komt.


  Wat betreft pedofiele netwerken kan ik je zonder twijfel garanderen dat die bestaan en dat ze worden beschermd vanuit de hoogste positie binnenin politiek en justitie. Dit is een zeer goed georganiseerd internationaal netwerk.
  Deze duitse documentaire gaat over drie slachtoffers uit Frankrijk die hun verhaal doen. 2 meisjes vertellen over rituele misbruiken, gruwelijke verhalen/fotos. Connecties met Dutroux worden ook gelegd.

  Dan heb je conspiracy of silence, een Britse documentaire waarin journalisten van bbc een netwerk ontdekte in de VS dat tot aan het witte huis liep. Vijf minuten voor de uitzending werd vanwege een telefoontje uit washington de uitzending gecancelled.

  De Hollie Greig case is misschien wel het beste voorbeeld en ook de meest recente. Hierbij is de cover up zo recht in je gezicht en zo goed gedocumenteerd.

  Wat betreft Dutroux. Het recherche werkt toont anders zonder twijfel dat Dutroux onderdeel was van een netwerk dat nooit opgerold is. Er zijn toen ook enorm veel mensen overleden bij het onderzoek toch? Alles liep helemaal vast.

  Je ziet dit zelfde patroon van leugens,tegenstrijdigheden, machtsmisbruik ook terug bij Demmink. Demmink is schuldig, ik heb er geen enkele twijfel over. Hij geniet enorm veel bescherming en heeft een enorm machtige positie in justitie.

  Wat ik bij jouw zie is dat je gewoon elke spin-off geloofd. Dat is jouw keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. De vraag of Demmink al dan niet sex heeft gehad met minderjarigen interesseert me niet, geendank.

  De wijze waarop Kat de zaak Demmink tot een fantastische, volstrekt van de werkelijkheid losgezongen constructie heeft weten om te bouwen, dát vind ik fascinerend, evenals degenen die die hele surrealistische constructie voor waar aannemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hmm..de links in je laatste post werken niet, dadgad. Die in je oudere posts wel, dus ik neem aan dat er bij jouw iets fout is gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. ""De vraag of Demmink al dan niet sex heeft gehad met minderjarigen interesseert me niet""

  Dat had je al gezegd, kindermisbruik interesseert je niet. Jij houdt je liever 24/7 met "complotters" bezig, dat heeft bij jou de hoogste prioriteit, vandaar je naam @geenbrein.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Begrijpend lezen is voor jouw nog steeds een groot probleem, hé, geendank? Of ben je net zo kwaadaardig als Micha Kat en lees je het opzettelijk verkeerd? Vermoedelijk het laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hey geenbrein, als je je niet voor de zaak Demmink had geinteresseerd dan had je niet van de hoed en de rand geweten.

  Ga je malle moer in de zeik nemen, comediant.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Lol! Jij snapt écht niks, hé, geendank? Elke uitleg gaat volledig aan jouw voorbij. Dacht je nou echt dat ik het nóg een keertje uit ging leggen? Op die manier komen we wel weer over de 100 reacties, dat dan weer wel. Je bent en blijft een interessante psychologische case-study, geendank.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ze werken bij mij nog steeds niet, dadgad, sorry. Werken ze bij jouw wel? Kan hem natuurlijk bij mij liggen. Als ze bij jouw wel werken, google ik er wel naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hey geenbrein, hier een citaat van van een uitspraak van je;

  'Om kindermisbruik moeten het OM en de politie zich maar druk maken, daar worden ze voor betaald. Ik ben niet geïnteresseerd in volstrekt marginale verschijnselen als pedofilie.'

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @geendank

  Klopt. Nou en? Ik heb in mijn reactie van 16.35 uitgelegd wat ik zo fascinerend vind aan de zaak Demmink. Dat is niet het vermeende kindermisbruik van Demmink en al helemaal niet de persoon Joris Demmink. Het is de constructie van de ZAAK Demmink door Kat.

  Ik vind het fascinerend hoe iemand uit het niets een alternatieve werkelijkheid - een soort horror-interpretatie van de werkelijke wereld - weet te construeren en hoe honderden - wellicht duizenden - mensen die constructie, die alternatieve realiteit, vervolgens voor waar aannemen. Sterker: hoe ze vervolgens iedereen die nog enige binding met de werkelijkheid heeft verketteren en er van beschuldigen een agent van duistere krachten te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. ""Ik vind het fascinerend hoe iemand uit het niets een alternatieve werkelijkheid - een soort horror-interpretatie van de werkelijke wereld - weet te construeren en hoe honderden - wellicht duizenden - mensen die constructie, die alternatieve realiteit, vervolgens voor waar aannemen. Sterker: hoe ze vervolgens iedereen die nog enige binding met de werkelijkheid heeft verketteren en er van beschuldigen een agent van duistere krachten te zijn.""

  Goh, je doet nu net alsof het mogelijk is mensen zomaar wat te laten geloven. Hmmmm .. ik dacht dat dat juist hetgene was wat je probeert te bestrijden.

  Of wacht effe, de machthebbers zijn goudeerlijk en hebben alleen het beste met het klootjesvolk voor, ze zullen niets anders dan de waarheid vertellen en nooit het volk een rad voor de ogen draaien.

  Is dat wat je probeert te vertellen?

  ""wat ik zo fascinerend vind aan de zaak Demmink. Dat is niet het vermeende kindermisbruik""

  Weet je wat ik zo "fascinerend" aan jou vind, geenbrein;

  'Om kindermisbruik moeten het OM en de politie zich maar druk maken, daar worden ze voor betaald. Ik ben niet geïnteresseerd in volstrekt marginale verschijnselen als pedofilie.'

  Maar je wel 24/7/52 met "complotters" bezighouden .. hahaha .. :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 55. "Ik heb het over een turkse jongen die in turkije misbruikt zou zijn, derden hebben dat misbruik bevestigd."

  Die waren daar bij aanwezig?

  Demmink schermt overigens met het feit dat hij in die tijd niet in turkije was.

  Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin, die dankzij Demmink vast zit.

  Kat is overigens tegenwoordig helemaal doorgeslagen: die roeptoetert momenteel dat wijlen prins Claus zich schuldig maakte aan grootschalig kindermisbruik, dat Demmink dat weet omdat hij verantwoordelijk was voor de persoonlijke beveiliging van Claus, en dat Demmink nu die info gebruikt om de rest van justitie, het koningshuis en de ministerraad onder druk te zetten hem zijn gang te laten gaan met zijn eigen pedonetwerk..

  tja...

  ach, vorig jaar beweerde Kat nog dat hij een harde bron had die stelde dat prins Friso grof geld zou hebben betaald om samen met nog enkele prominenten de rituele moord op Marianne Vaatstra bij te wonen....

  BeantwoordenVerwijderen
 56. ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is, ligt er duimendik bovenop. Natuurlijk heeft Baybasin er alle belang bij een dergelijk verhaaltje te creëren. Dat hele verhaal eindigt uiteraard ook nergens, dat kon je ten tijde van de aangifte al voorspellen.

  Micha Kat - die zelf ook niet in zijn eerste leugen gestikt is - neemt natuurlijk alle doorzichtige pogingen van Baybasin zich uit de cel te wurmen kritiekloos over. Solidariteit onder leugenaars, zullen we maar zeggen.

  Ik zie trouwens dat je in je voorlaatste post weer hysterisch begon te giechelen. Ben je weer eens door je argumenten heen, geendank? Dat ben je over het algemeen vrij snel, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. 'niet zelden in combinatie met een curieuze fascinatie voor het rariteitenkabinet: NWO '

  http://www.youtube.com/watch?v=jUlcoQ-Vy0E&feature=player_embedded

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Geweldig, complotdenkers gaan Fox News serieus nemen :o)

  Wat Baybassin betreft, het valt me op dat als iets in je straatje past, je het als zoete koek slikt. Geen enkele kritische kanttekening wordt geslikt.

  En dat is het hele probleem met complotdenkers: enerzijds doen ze net alsof ze kritisch zijn, niet alles meteen geloven, zeker niet als het uit de main stream media komt, want dat slikt alles klakkeloos wat de overheid aan propaganda spuwt.

  Maar ondertussen wel alles klakkeloos aannemen wat in de alternatieve media wordt gespuwd. Niets is dan te gek, alles wordt geloofd. En o wee als je dan kritische kanttekeningen plaatst rond berichtgeving uit die alternatieve media.

  En als de main stream media er ook nog over bericht, dan is dat opeens ook niet meer een klakkeloos en makkelijk te misbruiken medium, nee dan is dat opeens de absolute waarheid en wordt er trots naar gelinkt.

  We krijgen een nwo met een wereldregering. FOX News zegt het :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Fox News....dat is van Rupert Murdoch...hmm...dat is News of the World. Ja, dat is inderdaad een toonbeeld van oprechtheid en beschaving!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "Geweldig, complotdenkers gaan Fox News serieus nemen :o)

  Fox News....dat is van Rupert Murdoch...hmm...dat is News of the World. Ja, dat is inderdaad een toonbeeld van oprechtheid en beschaving!""

  HO HO, het was juist de debunk-gilde die frequent naar fox greep als het ging om het debunken van bv 911 of de fema-kampen!! Grapjassen!!!!

  Ik zeg niet dat ik fox serieus neem, maar zeggen jullie het maar, is fox een complotzender?

  Jullie waren altijd degenen die naar fox grepen als daarmee iets "gedebunkt" kon worden, en nu is fox opeens niet meer betrouwbaar volgens jullie? Jullie maken je schuldig aan wat je de "complotters" verwijt, grapjassen!!

  ""het valt me op dat als iets in je straatje past, je het als zoete koek slikt""

  Jullie maken je daar schuldig aan, niet ik, gappies!!

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  Dan gaan we een keer écht lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Niet zoveel ruzie maken heren.

  Luister in plaats daarvan wat goeie muziek. Dat is goed voor de geest.

  Brian Le Bon
  Sure 'n nuff 'n Yes I do

  Verder kan ik iedereen aanraden deze prachtige film te kijken. Het is zo'n type film waarbij je continue met een glimlach op je gezicht beseft dat het leven toch oh zo mooi kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. "Ik zeg niet dat ik fox serieus neem, maar zeggen jullie het maar, is fox een complotzender?" Nee, mij nooit opgevallen. Het is een reactionaire leugenzender. Bovendien is iedereen die zich lovend over Sarah "dinosauriërs leefden tegelijk met mensen op aarde" Palin uitlaat, per definitie een idioot.

  "Jullie waren altijd degenen die naar fox grepen als daarmee iets "gedebunkt" kon worden, en nu is fox opeens niet meer betrouwbaar volgens jullie?" Toon maar eens aan waar ik me ooit op Fox beroepeh heb. Kun je niet, je zit weer uit je nek te kletsen.

  "Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen?"

  Dat Baybasin een crimineel en leugenaar is die er alles aan zal doen zich uit de gevangenis te lullen.

  Of ga je nu weer beweren dat dit bewijst dat ik eigenlijk ook een complotter ben?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. ""Dat Baybasin een crimineel en leugenaar""

  Wat probeer je te zeggen, dat Baybasin Mustafa Y is?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @ geendank 8 juli 2011 09:16

  Je schreef het volgende:

  =======================
  "" Dan komt de schuimbekkende Micha Kat misschien ooit nog terecht waar hij hoort: achter de tralies van het dolhuis.""

  En wat ga jij doen als blijkt dat bv Demmink wel die kinderen misbruikt heeft??

  En wanneer ga je eens optreden tegen de schuimbekkende baggercuda??
  ==========================

  Ik zal beginnen met de tweede vraag te beantwoorden: dat ben ik zeer zeker niet van plan. De manier waarop Barracuda in de kolommen van deze blog met fijnzinnige ironie het complottertjesvolk te kakken zet bevalt me zeer, ja het vermaakt me zelfs regelmatig.

  Over je eerste vraag:
  Of Demmink wel of geen misdaden heeft begaan maakt geen ene moer uit aan mijn oordeel over Micha Kat. Al zou hij op dit punt gelijk hebben - hetgeen uiteraard hoogst onwaarschijnlijk is - dan nog is hij een dolende hystericus die in een bosrijke omgeving tot rust moet komen.

  Niemand heeft het recht op deze manier tekeer te gaan, en velen verzetten zich dan ook terecht tegen 's mans manier van doen.

  Ik snap wel dat Kats manier van doen voor hem omzetverhogend is, op beschaving, inhoudelijkheid en nuance zit nu eenmaal minder marge. En het past ook niet op een t-shirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. ""De manier waarop Barracuda in de kolommen van deze blog met fijnzinnige ironie het complottertjesvolk te kakken zet bevalt me zeer, ja het vermaakt me zelfs regelmatig.""

  Prima, als je maar gelukkig bent.

  Maar zo zijn er ook mensen die zich vermaken aan Kat zijn schrijfels.

  En de grap is, jij en de debunkers-gilde zeggen Kat verschrikkelijk te vinden maar hangen wel continu rond op zijn site cq aan zijn lippen, jullie weten exact wat er geschreven wordt, en ik weet enkel wat er geschreven wordt op zijn site dankzij jullie want ik bezoek zijn site niet. Maar als ik iets zeg wat jullie niet bevalt dan wordt ik wel over dezelfde kam als Kat geschoren.

  Jullie zijn gewoon in de war, jullie zijn geestelijk mindervalide.


  Want wat zijn pvdg en th weer aan het blaten met hun Baybasin?

  Ik heb het al paar keer gevraagd maar ik krijg nog steeds geen antwoord, en ik denk dat ik wel weet waarom :o))

  Hetzelfde verhaal met foxnews, tentijde van Bush waren foxnews en Glenn Beck de helden van de debunkers-gilde, op deze site zijn ze ook diverse keren gequoot en aangehaald om de "complotters" te bestrijden. De debunk-gilde hielden van foxnews en Glenn Beck, dat veranderde toen Obama in het Witte Huis terecht kwam, toen doofde de liefde. Dat komt omdat de debunk-gilde altijd met de sterkste wind meewaait, ongeacht uit welke hoek die komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Waar haal je het idee vandaan dat wij Glenn Beck geweldig vonden, geendank? Glenn Beck is een reactionaire, raaskallende idioot en hij is nooit iets anders geweest.
  Ik hoop ooit nog mee te maken dat Fox het voorbeeld van NotW volgt en opgeheven wordt. Citeer maar eens een uitspraak van me waaruit zou blijken dat ik Glenn Beck ooit gewaardeerd heb.

  Over Baybasin heb ik je al geantwoord. Dat jij niet in staat bent tot begrijpend lezen is mijn probleem niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. ""Citeer maar eens een uitspraak van me""

  Ik heb het over de debunkers-gilde aka de anti-complotters, zo heeft bv baggercuda foxnews en Glenn Beck diverse malen aangehaald en gequoot om de "complotters" te bestrijden, maar ja dat weet jij waarschijnlijk niet omdat je toen nog in de poepluiers lag te janken .. mámáá .. mámáá .. :o))

  Enniewee..

  Geenbrein, is Babaybasin volgens jou Mustafa Y ?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik zat ook al te kijken: daar heeft vangalien gewoon antwoord op gegeven.
  Maar dit is wel een bekende strategie van geendank: continu dezelfde vraag stellen en elk antwoord daarop negeren.

  Ach, ieder zijn lol..

  Verder wel lachen dat fox opeens een goede bron van informatie is voor onze huiscomplotdenker ;o)

  Valt die MSM dus toch nog wel me...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. ""Valt die MSM dus toch nog wel me...""

  Volgens jou niet.

  En Geenbrein, is Babaybasin volgens jou Mustafa Y ?

  ""daar heeft vangalien gewoon antwoord op gegeven.""

  Hen je die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar weer, waar bemoei jij je mee?

  En als hij antwoord gegeven zou hebben waarom citeer je het dan niet even?

  Omdat hij geen antwoord heeft gegeven, netzoals jij het ook negeerde. Die tactiek pas je altijd toe als je met je bek vol tanden staat, en dan ook nog proberen de schuld bij mij te leggen. Het is echt niet te geloven, iedere keer flik je hetzelfde.

  Je bent geestelijk minder valide.

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  Dan gaan we een keer écht lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Truth kan in elk geval een stuk beter lezen dan jij, geendank. Maar goed, ik realiseer me dat de intellectueel wat minder bedeelden af en toe wat hulp nodig hebben. Hieronder dan maar even het citaat.

  Ik schreef: "Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is, ligt er duimendik bovenop. Natuurlijk heeft Baybasin er alle belang bij een dergelijk verhaaltje te creëren."

  Hoe jij daar in kunt lezen dat ik denk dat Mustafa Y. en Baybasin dezelfde persoon zijn, zal voor iedereen die niet over een complottersbrein beschikt, wel altijd een raadsel blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Nou, het past wel in zijn tactiek: in reacties verbanden leggen die er niet zijn en dan vervolgens degene die de reactie geplaatst heeft om opheldering vragen.

  Heel bekend bij hem, net als het repeterend dezelfde vraag blijven stellen die al beantwoord is...


  Verder ben ik benieuwd wat geendank vindt van het feit dat de aangiftes komen uit de hoek van een dankzij Demmink veroordeelde drugscrimineel...

  Eens kijken of hij nog steeds kritisch kan kijken wanneer iets precies in zijn straatje valt..

  BeantwoordenVerwijderen
 74. ""Ik schreef: "Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is, ligt er duimendik bovenop. Natuurlijk heeft Baybasin er alle belang bij een dergelijk verhaaltje te creëren."

  Hoe jij daar in kunt lezen dat ik denk dat Mustafa Y. en Baybasin dezelfde persoon zijn, zal voor iedereen die niet over een complottersbrein beschikt""

  Aha je hebt het dus over meerdere personen, er zou volgens jou dus een samenzwering tegen Demmink zijn, is dat wat je probeert te vertellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. En zo ontvouwt de strategie van geendank.

  al voorspeld door vangalien:

  "Of ga je nu weer beweren dat dit bewijst dat ik eigenlijk ook een complotter ben?"

  schreef vangalien eerder al...

  en dat is inderdaad waar geendank heen wil...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. ""en dat is inderdaad waar geendank heen wil..""

  Nee, ik wil duidelijkheid aangaande waar jullie naartoe willen met jullie insinuaties.

  Is er volgens jullie een samenzwering tegen Demmink?

  Ik begrijp jullie probleem wel, want hoe moet je je hier uit lullen, ik ben dan ook heel benieuwd wat voor list en bedrog jullie gaan toepassen om geen concreet antwoord te hoeven geven op mijn vraag;

  Is Demmink volgens jullie het slachtoffer van een samenzwering??

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @geendank: deze strategie rond demmink probeer je al jaren uit. eerst met mij, nu met vangalien...

  het verloopt precies op dezelfde wijze.

  je wilt helemaal geen duidelijkheid, want dan had je die al gehad na jouw discussie met mij hierover.
  vangalien volgt aardig mijn standpunt in deze zaak.

  Verder blijkt ook uit deze discussie dat je niet durft te zeggen wat je vindt van het feit dat deze aangifte juist uit de hoek komt van een van de vijanden van Demmink.

  Ook onderdeel van je strategie: zoeken naar zwakke punten bij je opponenten, maar voorkomen dat je zelf zwakke punten laat zien door een eigen mening over de kwestie te ventileren...


  ook deze vraag zul je niet beantwoorden:

  stel dat demmink inderdaad enkele jongens zou hebben misbruikt.

  geeft dat kat dan het recht om met verhalen te komen over prins Claus die zich schuldig zou hebben gemaakt aan grootschalig kindermisbruik en dat Demmink nu het hele justitiele apparaat chanteert met informatie die hij daarover heeft zodat hij zijn gang kan gaan en ongestraft duizenden kinderen kan misbruiken?

  of vind je dat Kat zulke zware beschuldigingen eerst moet voorzien van hard bewijs voordat hij ze ventileert?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ik pas geen tactiek toe, je ontloopt continu de vraag dmv tactieken, het is zo duidelijk als wat.

  Is Demmink volgens jullie het slachtoffer van een samenzwering??

  BeantwoordenVerwijderen
 79. "Is Demmink volgens jullie het slachtoffer van een samenzwering??"

  Volgens mij is de kans dat hij het slachtoffer is van de perverse waanzin van Micha Kat oneindig veel groter dan de kans dat hij werkelijk schuldig is aan wat Micha Kat over hem vertelt.

  Micha Kat grossiert in grove verdachtmakingen. Het kan hem eigenlijk niet gek genoeg zijn, als er maar klinkende namen bij betrokken zijn (anders koopt niemand zijn ranzige merchandising). Bewijs voor zijn beweringen heeft hij echter nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Geendank, misschien spoor inderdaad toch niet helemaal.

  Misschien moet je is op vakantie

  Je moet je niet zo druk maken. Iedereen heeft een eigen mening.

  Luister je vaak naar deze man? Wellicht is dat een verklaring. Want wat hij je als luisteraar leert is dat er maar een waarheid is en dat anderen geen recht op hun eigen mening hebben.

  Alhoewel ik moet toegeven dat discussievoeren af en toe zeer frustrerend is. Zeker met iemand als truth die je de nagels onder het huid kan weghalen als hij beweerd dat het Tonkin incident geen valse vlag operatie was. Maar dan nog. Stapje terug, ademhalen. Niks aan de hand.
  Ik heb besloten me er niet meer over op te winden. Je kan iemand toch niet overtuigen aan de hand van een blogger discussie. En wat valt er nou werkelijk te winnen hier?
  Luister in plaats daarvan wat goeie muziek en kijk een mooie natuur documentaire

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Kennen jullie lui Nick Drake? Hier wat prachtige akkoestische nummers die hij in zijn woonkamer opnam. Wat een muzikant. Erg tragisch hoe hij overleden is.
  Milk & Honey
  blues run the game
  http://www.youtube.com/watch?v=wY8YaLQ8H74&feature=related>Cocaine blues

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @dadgad
  Goede muziek inderdaad. Nick Drake had net zo'n tragisch voortijdig levenseinde als Alan Wilson van Canned Heat. Er zijn natuurlijk meerdere voorbeelden, maar ik moest direct aan Alan Wilson denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @ geendank

  Vragen stellen gaat je makkelijker af dan antwoorden geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?"

  Waaruit maak jij op dat wij een dergelijke mogelijkheid zouden overwegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Ik dacht al: wanneer zou 'ie er toch over beginnen dat eigenlijk iedereen een complotter is. Net een vastgelopen plaat, die geendank.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Yup, hij is zoooo voorspelbaar...

  negeert alles en blijft maar hetzelfde herhalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Die kerel zit klem op playback

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Goh wat is het moelijk he om antwoord te geven, ik wist ook dat je geen antwoord zou geven, zo laf als je bent.

  Maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus we proberen het gewoon nog een keer;

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Yup spijtig, want als hij zijn mening ventileert valt er best wat te lachen met hem..

  Zoals zijn idee dat LIHOP is bewezen doordat popartiest Prince (was gister bij een fenomenaal concert van hem, vandaar) in 1998 op een aftershow in Tivoli Utrecht scandeerde "Osama Bin Laden gets ready to bomb. America you better watch out .... 2001!!". De CIA had dat namelijk moeten oppikken, serieus nemen en hem aan de tand voelen over zijn banden met Al Qaeda (of zoiets...)

  Dat Prince de song '2001 Also Sprach Zaratusa' ook op de concerten zelf speelde en die avond dus ook in Ahoy, en dat hij tijdens de concerten zelf andere teksten scandeerde deed er niet toe, dat prince de kreet '2001' gebruikte als hint naar de band dat de filmmuziek van de film '2001, A Space Odessey" kon worden ingezet was ook niet relevant: prince had bovenstaande geroepen, dus die moest wel inside information hebben gehad en met die waarschuwing in Tivoli is niets gedaan..

  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Heeft hij dat werkelijk beweerd? Heb je toevallig nog een linkje voor me? Iets dergelijks moet voor het nageslacht bewaard worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Gaat ie over Prince beginnen .. hahaha .. wat ben je toch een loser, niets gaat je weer te ver om van onderwerp te veranderen, alles liever dan antwoord geven op de vraag wat je met je insinuaties bedoelt.

  Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus we proberen het nog een keer;

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen
 96. @vandergalien:

  http://barracudanls.blogspot.com/2010/07/mentaltrails.html

  zoals gewoonlijk loopt de discussie daarover door alle andere threads heen en volgens mij ook door naar opvolgende artikelen van Barracuda.

  Dit citaat vat zijn mening aardig samen in die discussie:

  "Wat wil je daarmee zeggen, dat Prince gek is?

  Dat zou dan wel weer een hele typische manier van reageren zijn, en waar je voor het gemak aan voorbij gaat is dat de voorspelling die hij in '99 deed twee jaar later is uitgekomen, en dat is toch echt wel frappant.
  Toen ik voor het eerst hem dat hoorde zeggen stond ik wel even perplex, want hoe kwam hij daarbij?

  En dan kan je natuurlijk met allerlei theorieen komen maar het punt is, als Prince het al twee jaar van te voren wist hoe is het dan mogelijk dat de geheimediensten tot het moment van de aanslag geen flauw idee hadden, Prince had het nota benen in het openbaar verkondigd. En dan kan je zeggen dat hij niet serieus genomen werd -netzoals dat jij nu doet want Prince heeft immers gezegd dat internet dood is- maar ze hadden op z'n minst kunnen vragen hoe hij daar bij kwam"

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Pagina opgeslagen, truth. Het is inderdaad een juweeltje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Tuurlijk, de vrindjes zullen vanalles proberen om maar geen antwoord te hoeven geven, er wordt echt alles uit de kast gehaald, zoals ik al voorspelde;

  'geendank zei...
  ""en dat is inderdaad waar geendank heen wil..""

  Nee, ik wil duidelijkheid aangaande waar jullie naartoe willen met jullie insinuaties.

  Is er volgens jullie een samenzwering tegen Demmink?

  Ik begrijp jullie probleem wel, want hoe moet je je hier uit lullen, ik ben dan ook heel benieuwd wat voor list en bedrog jullie gaan toepassen om geen concreet antwoord te hoeven geven op mijn vraag;

  Is Demmink volgens jullie het slachtoffer van een samenzwering??

  10 juli 2011 12:25'

  Het is te zielig en te voorspelbaar voor woorden, en het is iedere keer hetzelfde, maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus wie weet;

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??

  Ja zeg het maar..

  Dus kom maar op vriendjes, wat bedoelen jullie daarmee?

  De vraag is heel simpel;

  Is Demmink volgens jullie -th en pvdg- het slachtoffer van een samenzwering?

  BeantwoordenVerwijderen