vrijdag 29 juli 2011

Teller complot

10 opmerkingen:

 1. iets vergelijkbaars wordt ook geroepen over nujij, dat nujij stiekem de belangrijke berichten van zapruder en gelijken van de voorpagina haalt terwijl het aantal views een plekje zou moeten garanderen.

  Diezelfde roepers roepen ook op om vooral hun berichten omhoog te stemmen  om zo kunstmatig het bericht op de voorpagina te krijgen/houden..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze vergeten echter dat er nog zoiets is als de Nuniet-knop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is er ook zo-iets als de nu wel knop?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De stemknop

  Ra-Ra-Ah-ah-aha - rama-ramaMa-GaGa-Oohlala...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Dadgad:

  Volgens Vigilantcitizen is Lady Gaga hét schoolvoorbeeld van illuminati- hollywood artiesten. All-seeing eyes, pyramides met oog, pentagrammen, dissociatie en mind-control verwijzingen, en in vrijwel iedere video een soort 'ode aan de controlestaat'.

  VigilantCitizen over Lady Gaga in het algemeen, deel 1 en deel 2.

  Over Gaga's video "Judas".

  ... Maar, als je even rondneust vind je over vrijwel ieder nummer van haar wel een beschrijving van de gebruikte symbolen (met zijn interpretatie natuurlijk).

  Wel 'catchy' nummers overigens, sommigen vind ik niet vervelend op de radio. Maar bizar zijn ze wel, zeker de videoclips.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En wat altijd zo lachwekkend is is het overdreven gebruik van het woord censuur.

  Je hebt het hier niet over een verbod op informatie, maar gewoon over een eigenaar van een dienst die een redactie heeft.

  Als je het niet eens bent met hoe die redactie haar werk doet, dan ga je gewoon ergens anders heen of je begint je eigen dienst.......

  Het gebruik van beladen woorden als Censuur helpt wel met het belangrijker maken van je eigen boodschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ tim dog,

  Ja Gaga's clips zitten zeker vol met occulte-symboliek en pesterijen naar het Christendom. Dat valt niet te ontkennen. Wat minder objectief vind ik de mkUltra-mindcontrol conclusies.

  Haar muziek en clips zijn zeker bizar en best origineel vind ik zelf. Het is niet echt mijn muziek, maar van alle pop-artiesten van deze generatie vind ik haar het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Dadgad:

  Mja, de implicaties die VigilantCitizen noemt vind ik ook altijd nogal groot. Maar ik lees zijn artikelen met plezier. In tegenstelling tot vele complotsites vind ik Vigilant een heldere leuke schrijfstijl hebben. Het vele beeldmateriaal dat hij gebruikt om te onderbouwen vind ik ook altijd leuk gedaan. Het zet (bij mij althans) wel aan tot nadenken.

  Persoonlijk vind ik Lady Gaga als typetje (want dat is ze mijns inziens) een beetje aanstellerig en te overdreven, in een vleeslappenkostuum op komen draven enzo komt op mij een beetje wanhopig aandachtsmekend over. Qua muziek heeft ze wel 'catchy' dingen, soms plezierig op de radio. Haar stijl in clips is op zijn minst soms wat morbide en bevreemdend te noemen (mensen zonder reden vergiftigen met Beyonce in "Telephone" bijvoorbeeld), maar daarmee is ze inderdaad wel een stuk boeiender dan de gemiddelde inhoudsloze bubble-gum pop.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Tim Dog,

  Aanstellerig gedreven heb je volgens mij wel gelijk in. Maar zo ervaar ik iedere pop-artiest van vandaag eigelijk.

  Juist vanwege haar ongelooflijk morbide muziekclips kan ik haar zo waarderen, je verveelt je geen moment. En haar muziek zelf, tja.. muzikaal genomen is ze hoe dan enorm competent. Ze heeft er, dat kun je uit interviews opmaken, bewust voor gekozen om voor het succes te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen