donderdag 14 juli 2011

Lekken doe je zo

Ze zijn lekker bezig, de politiek gemotiveerde hacktivisten van Anonymous. Wikileaks is zo 2010. Lekken doe je zo: Dinsdag maakte Anonymous - die onlangs zomaar versterking kreeg van de collega's van LuzSec - maar liefst 90.000 e-mailadressen en versleutelde wachtwoorden van accountantskantoor Booz Allen Hamilton’s buit.

Eerder waren Sony, de Amerikaanse senaat, de politie van Arizona en de FBI om uiteenlopende redenen de klos. Anonymous heeft ook al servers van een Nederlands bedrijf gehackt. Nimbuzz zou de VoiP functionaliteit uitzetten in opdracht van bepaalde landen en deze wijze van censuur van communicatie staat de groep niet aan.

Maar het mooiste moet nog komen: een dezer dagen wordt zogenaamd 'explosief' materiaal vrijgegeven over de gisteren gestarte bijeenkomst van Bohemian Grove. Oftewel: het jaarlijkse zomerkamp in Sonoma County van Amerika's belangrijkste politici, bankiers, indus­tri­ëlen, wetenschap­pers en mediabaronnen. Een soort Bilderberg, maar dan met rituelen die terug­gaan op de vuur-en boomverering van de Druïden.

Alex Jones heeft die bijeenkomsten al eens stiekem gefilmd, maar meer dan een soort Oerol festival voor rijke elite (vrouwen worden er niet toegelaten) is het toch echt niet. Net als Bilderberg wordt Bohemian Grove echter steevast achtervolgd door complotgekken: As Bohemians gather, so does lunatic fringe of activist world. Het programma is trouwens allang bekend, het lijstje van leden (onder wie muzikanten van The Grateful Dead) ook. Dus wat valt er eigenlijk nog te onthullen?

2 opmerkingen:

  1. Ik neem maar aan dat je geen weet wie Moloch is. Het vereren van Moloch gelijkstellen aan druidische ceremonieën is bijna hetzelfde als Angelina Jolie vergelijken met Hillary Clinton

    BeantwoordenVerwijderen