zaterdag 23 juli 2011

Zelfprojectie

De aanslagen in Oslo waren nog maar enkele uren oud, of de toetsenridders zaten alweer achter hun pc's voor hun zogenaamde 'analyses'. Waarbij opvalt iedere analyticus schaamteloos zijn eigen wereldbeeld projecteert op het drama. Natuurlijk waren er weer de volmalloten bij Zaplog om te suggereren dat het een soort 9/11 complot betreft, 'zodat je fijn een vijand kunt creëren'. Toen de Noorse dader eenmaal was aangehouden had deze natuurlijk 'de opgeblazen kop van anti-depressiva'.

'Ik voel me zeker niet op mijn gemak om er nu op los te speculeren,' schrijft de Haagse sombermans Johnito, om dat vervolgens toch gewoon te doen: 'Mag je je ongestraft veilig voelen als open samenleving, terwijl er commercieel belachelijk veel publiek geld te verdienen is aan biometrische technieken, paspoorten met vingerafdrukken, bewakingscamera's, high tech opsporingsmiddelen en angst?'

Het Vrije Volk wist meteen in welke hoek men het moest zoeken: weliswaar was een lange blonde man in verband gebracht met de schietpartij bij een politieke jeugdbijeenkomst, maar: 'Politiek geweld in Noorwegen is een zeldzaamheid, het land kent nagenoeg geen interne spanningen. Bijna alles wijst erop dat het of gaat om een eenzame gek, of om een organisatie met een motief, d.w.z. moslimradicalen.'

Ook het Belgische Zonnewind was er meteen uit: Israël achter aanslagen Oslo. 'Alle pijlen wijzen vooralsnog richting Tel Aviv, hoewel de Zionistische propagandamachine uiteraard andere daders in gedachten had. Daarnaast komen de aanslagen wel erg goed uit om de aandacht af te leiden van een aantal zaken waar Israël of een van zijn vrienden belang bij heeft.' 

En zelfs als de dader een extreem-rechtse islamcriticus en vrijmetselaar (en Wildersfan) uit Oslo blijkt te zijn, weet je er nog een prachtige draai aan te geven, inclusief de al jaren geleden achterhaalde flauwekul over de zogenaamd nog levende kapers van 9/11: 'Het is algemeen bekend dat Israël altijd de schuld in iemands schoenen zal schuiven. Dat weten de 19 Arabieren van 11 september 2001 maar al te goed - zeker die die nog leven. Bij de bomaanslag op het Lavon Hotel in 1954 was het de bedoeling Egyptenaren de schuld te geven, hetzelfde bij de laffe aanval van de Israëlische luchtmacht op de USS Liberty.'

Prison Planet kwam er achter dat de Noorse politie dagen voor de aanslag een heuse oefening met explosieven hield (wink wink, nod nod, say no more). Anders Behring Breivik als patsy dus. Een weekend lang kunt u, alwetende toetsenridders, daarover weer eindeloos speculeren. Oplossingen op een briefkaart naar een willekeurige postbus.

72 opmerkingen:

 1. Kruip maar weer snel in je ontkenningsfase moderator. Er is overigens al veel eerder met dit bijltje gehakt hoor. En kom nou a.u.b. niet meteen weer met je 'antisemitische' hoenderknuppeltje, want het is absoluut veel realistischer om de werkelijkheid als anti-demonisch te 'willen' dan wel moeten brandmerken. Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel grappig om onder je een na laatste link deze woorden (link onder) tegen te moeten komen, want ik ben weldegelijk zo ver bereid te gaan dat er met symetrisch gelijke middelen met dit soort van monsters afgerekend dient te worden. Ongeacht alle consekwenties daar van dien. Ben trouwens ook nog wel benieuwd hoe Arminius er nu voor staat als 'gerechts' sloofje parasiterende...

  "Maar Arminius heeft het gehad met de mietjes bij Zapruder: "Ik kots langzaam aan van mensen die niet verder komen als slap ouwehoeren. Dat hoor ik mijn hele leven al." En: "Ik roep idd. openlijk op tot burgerlijke ongehoorzaamheid (b.v. geen belasting meer betalen, doe ik ook niet) en wat mij betreft mogen er best wel hardere acties plaats vinden, zolang daar geen slachtoffers bij vallen. Ik ben niet bang om opgesloten te worden, ik ken het systeem door en door. Jullie lijken een beetje op de jeugd van vroeger, die zaten ook onder het genot van een joint urenlang te brainstormen over hoe ze de wereld zouden veranderen. (Utopia) Maar dat soort figuren zitten nu in 3-delig pak op kantoor, en hebben hun idealen verkwanselt."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En Barracuda wist meteen dat het anders was. Opvallend dat Barracuda vergeet te melden dat de dader fan is van de PVV en Geert Wilders. Met de zaak Wilders in gedachte waarbij het aanzetten en ophitsen van Wilders een rol speelde een relevante constatering.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Opvallend dat Barracuda vergeet te melden dat de dader fan is van de PVV en Geert Wilders.'

  Ik lees anders een verwijzing naar Wilders in de tekst, maar ik betwijfel of de Noor zoveel wist over de PVV.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Met de zaak Wilders in gedachte waarbij het aanzetten en ophitsen van Wilders een rol speelde een relevante constatering."

  Bovendien moet ook in acht worden genomen dat wilders bij al zijn volksverlakkende landverraad door deze demonische lieden eveneens wordt aangestuurd/gefinancieerd!

  "Oslo bomber is a Norwegian Freemason and a super ZIONIST! He was part of the Jewish anti-Muslim movement in Europe by way of the Fjordman Organization. Fjordman is an anonymous Norwegian blogger. He writes articles critical of Islam and he regards Muslim immigration as posing a threat to Western civilization."

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @john

  "Ik lees anders een verwijzing naar Wilders in de tekst, maar ik betwijfel of de Noor zoveel wist over de PVV."

  Oh ja, tussen haakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'En Barracuda wist meteen dat het anders was'

  Anders dan wat? Ik wacht liever even de feiten af. Lijkt me zinvoller dan al dat domme gespeculeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Ik wacht liever even de feiten af."

  Al stonden de feiten voor je deur dan nog zou jij ze afdoen als onzin- en domdenken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de verklaring die de dader schijnt te gaan geven. Ik wil wel eens weten wat er in zo'n hoofd omgaat. Eric Harris & Dylan Klebold pleegden zelfmoord, net als van der Vlist.
  Ook bij de aanslagen van Fortuyn en van Gogh hielden Mohammed Bouyeri en Volkert van der Graaf hun kaken op elkaar.

  Zou die dader spijt hebben/krijgen? Heeft hij de enorme impact door, de schok door het land en de gezinnen die zijn ontwricht? Wat is zijn rationalisatie om te verklaren waarom hij zoiets heeft ondernomen?
  Het lijkt ook allemaal zo enorm berekenend, verkleed in een politiepak, mogelijk de bomaanslag als afleidingsmaneuvre...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tim dog: Het was inderdaad duidelijk niet zomaar een gekke daad die ineens in zijn hoofd opkwam. Zoiets kost tijd om te organiseren, veel tijd.

  Ik ben dan ook erg benieuwd naar het waarom. Waar hebben we deze keer mee te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is inmiddels wel vrij duidelijk. Een islamofobe, extreem-rechtse gek die de socialisten verantwoordelijk stelde voor de "islamisering" van Noorwegen. En dan knal je dus 80 tieners af.

  Hij heeft in het verleden overigens inderdaad zijn waardering uitgesproken voor de PVV, die hij een "ware conservatieve partij" noemde.

  Qua opvattingen niet verschillend dus van het gajes dat je aantreft op Artikel 7 en Amsterdam Post. Het voornaamste verschil is dat hij een stuk intelligenter is. De gemiddelde reaguurder op Amsterdam Post of één van de andere extreem-rechtse blogjes kan nauwelijks zijn eigen naam spellen.

  Ik heb even geen zin om de links op te zoeken, maar in dit artikel en de reacties op Frontaal Naakt kun je een groot aantal links vinden: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/oslo.html

  Zelf vermoed ik dat hij geen cent spijt heeft van zijn daad, maar er oprecht van overtuigd is dat hij een nobele daad heeft verricht.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op de site van de NOS is inmiddels dit filmpje te zien http://nos.nl/artikel/258464-live-noorwegen-na-de-aanslagen.html Voor degenen die nog enige twijfel koesterden over de politieke voorkeur van de dader. Onderscheidt zich echt in helemaal niks van Artikel 7, Amsterdam Post en Het Vrije Volk. Ook niet van de opvattingen van Martin Bosma, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://www.klokkenluideronline.nl/ Om er nog even op te wijzen hoe diep je als mens kunt zinken. Misselijkmakend artikel van de laffe psychopaat Micha Kat. Ik ben er nog niet over uit wie erger is: Martien Pennings of Micha Kat. Beiden bevinden zich op de onderste trede van de evolutionaire ladder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Spijt heeft hij zeker niet, deze daad blijkt uitvoerig te zijn voorbereid. 2 jaar is daar voor uitgetrokken en zoals het nu voorstaat is echt alles gepland en voorzien, totaan zijn arrestatie toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is idd een walgelijke daad wat deze mafkees geflikt heeft, daar zijn geen woorden voor.

  Ik vrees alleen dat de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar dit zometeen wel even komt nuanceren en gaat vertellen dat de stelling dat deze man een badguy zou zijn zwart-wit denken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat weer getuigt van je obsessie door mij...

  Waarom ben je eigenlijk zo geobsedeerd door mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo zeg, jij stond in de startblokken klaar om me te stalken, over geobserdeerd gesproken :o))

  Waarom ben je zo geobserdeerd door mij??

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Omdat jij hem hier ooit publiekelijk vernederd hebt. Truth. Dat is zo hard aangekomen dat hij nu zelfs over de rug van 90 dode mensen probeert een punt te scoren. En ook daar heb ik eigenlijk geen woorden voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Maar wanneer de dood van 6 miljoen joden "genuanceerd" wordt dan hoor ik je niet, dat betekent dat ook jij een crypto-nazi en antisemiet bent, die de mooie sier probeert te maken over de rug van deze 92 doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Maar wanneer de dood van 6 miljoen joden "genuanceerd" wordt dan hoor ik je niet"

  waar was jij toen ik de nuancering van het aantal slachtoffers door Aart te vuur en te zwaard bestreed?

  Precies, je viel mij aan, maar liet Aart met rust....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Truth heeft de dood van 6 miljoen Joden niet gebagatelliseerd, hij heeft er op gewezen dat de brandbombardementen op Hamburg en Dresden en de atoombommen op Hirosjima en Nagasaki als oorlogsmisdaden gekwalificeerd moeten worden. Daar heeft hij gewoon gelijk in.

  Ik ken er nog wel een paar. Winston Churchill was een racistische en oorlogszuchtige alcoholist. Stalin was een gewetenloze tiran en massamoordenaar. Met die constateringen doe ik niets af aan de Shoah.

  Hoe dan ook, dat is hier niet het punt. Eigenlijk probeer je hier niet eens te scoren. Je sleept je vete met Truth er bij zonder dat er ook maar enige relatie met de gebeurtenissen in Noorwegen is. Dat is niet eens goedkoop, dat is misselijkmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ""waar was jij toen ik de nuancering van het aantal slachtoffers door Aart te vuur en te zwaard bestreed?""

  Als ik aan jou vraag waarom hier diverse onderwerpen nooit behadeld worden dan zeg je omdat dit blog enkel het domdenken enz behadelt, dat is het argument waarom bepaalde misstanden op dit blog niet behandeld worden, daar zijn andere blogs voor volgens jouw zeggen.

  Kijk, ik reageer hier op de artikelen van dit blog, dus ik heb helemaal niets met Aart te maken, daar zijn andere blogs voor of je moet Aart hier een keer een artikel laten plaatsen zodat ik daar op kan reageren!!

  En verder, je bent net een klein kind met je 'ja maar hunnie ....'

  En nog wat, wanneer ik hier op een artikel reageer dan kan je met 100% zekerheid zeggen dat jij mij komt "debunken" cq stalken!! Het maakt niet uit wat ik zeg, zelfs als ik zeg dat bv de nazi's debadguys waren, zelfs dan kom je me "debunken", het maakt niet uit wat ik zeg jij "debunkt" het wel, het is te achterlijk voor woorden. En als je me "gedebunkt" hebt dan start je een kat en muis spelletje die je netzolang volhoudt totdat je het laatste woord hebt, en om dat doel te bereiken gebruik je continu en zonder uitzondering list en bedrog.

  Kortom, als ik hier reageer dan stalk jij mij direct zodat ik met jou bezig ben. Misschien moet je een keer stoppen met mij te stalken en stoppen met dat achterlijke "gedebunk" van je, zodat ik niet continu dat achterlijke gehijg van jou in m'n nek heb, wie weet wat er dan gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ""Daar heeft hij gewoon gelijk in.

  Ik ken er nog wel een paar. Winston Churchill was een racistische en oorlogszuchtige alcoholist. Stalin was een gewetenloze tiran en massamoordenaar.""

  Precies wat ik dacht, ook jij bent een crypto-nazi en een antisemiet die de mooie sier probeert te maken door anderen van holocaustontkenning te beschuldigen.

  Jullie zijn van het ergste soort!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Van tweeën één: of je bent van mening dat Stalin géén meedogenloze tiran en massamoordenaar was, óf je bent van mening dat hij dat wél was. In het laatste geval relativeer jij volgens jouw eigen normen ook de misdaden van de nazi's en onderscheid jij je niet van Truth en mij. Niet dat ik vrolijk wordt van die gedachte.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wanneer je stelt dat de nazi's niet de badguys waren dan ben je een crytpo-nazi en een antisemiet, ook al probeer je de mooie sier te maken door andere mafkezen aan te halen of door anderen een holocaustontkenning in de schoenen te schuiven. Wanneer je de nazi's nuanceert ben je een crypto-nazi en een antisemiet, punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dus jullie zeggen dat de geallieerden, de communisten enz, netzo slecht als de nazi's zijn. Kortom, ze zijn allemaal even slecht.

  Waarom verklaren jullie dan de mensen voor gek die de mogelijkheid niet uitsluiten dat bv 911 een insidejob geweest kan zijn?
  Waarom word je een amerika-hater genoemd als je kritiek op de VS hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd wanneer je kritiek op israel hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd als je twijfelt aan het holocaustverhaal zoals het ons geleerd wordt?
  Waarom word ons op school geleerd dat de nazi's de slechterikken zijn?
  Waarom zijn in alle hollywoodfilms die over WO2 gaan de nazi's de badguys?
  Enz enz..

  Dat is dus propaganda volgens jullie, wat verschillen jullie dan met de mensen die jullie complotters noemen?

  En voordat jullie gaan komen met 'ah dus de "complotters" zijn crypto-nazi's'.

  Nee, wanneer je verkondigt dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren want de geallieerden, de communisten enz, waren allemaal even slecht. En verkondigt dat het Westen nu wel de goodguys zijn, niet aan propagnda doen, goudeerlijk zijn enz enz, en iedereen die het anders ziet voor een "complotter" uitmaakt, dan ben je een crypto-nazi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Van tweeën één: of je bent van mening dat Stalin géén meedogenloze tiran en massamoordenaar was, óf je bent van mening dat hij dat wél was."

  Bovendien ook nog eens joods Pyt. Dus als je een 'shoa' op joden wel als onmenselijke criminaliteit wenst te kwalificeren om het bovendien jaarlijks ook nog eens 'zogenaamd' te 'moeten' herdenken, terwijl je over de gojimslachting door een joden-despoot zonder ook maar een keer met je ogen te kunnen/willen knipperen onaangekaart laat liggen, ben je slechts een geconditioneerde filosemiet die hier propagandistische pornografie aan de geileman probeeert te verkopen. Als holohoaxerkenner zou je i.i.g. geloofwaardiger overkomen...

  @bitchfught tussen on/gelijk hebbenden:
  Verder neig ik vooralsnog weldegelijk naar de gedachtenwereld van geendank of ook eens te veel WEL-gejank. (OMFG!) Volgens mij verkeert 'hij/zij' (het kan ook) in de veronderstelling dat truthtje een lekker 'wijf' is waarmee hij tot in de late uurtjes gedebunked en wel zonodig klaarkomend dient te blijven rollebollen...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Stalin was niet joods, Adamas....Ga toch fietsen, idioot. Je kunt niet eens een begrijpelijke zin op papier zetten. En spuit je antisemitische kolder voortaan bij Stormfront, of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Piemelvoordegladiolen, dat is dus wat ik niet begrijp;

  Volgens jou kan je niet stellen dat de nazi's de badguys waren ook al wilde ze alle joden uitroeien en er zes miljoen afgesl.. euuhh gebrandofferd hadden, want ze zouden allemaal even slecht zijn, zowel prosemiet als antisemiet.

  Maar wanneer iemand vertelt dat Stalin een jood zou zijn dan reageer je alsof je gestoken wordt door een bij en begint te blaten 'antisemieten'. Wat is dat voor onzin, wat maakt het uit als stalin een jood geweest zou zijn, ze waren toch allemaal even slecht, of toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. "Stalin was niet joods, Adamas....Ga toch fietsen, idioot."

  "So Joe Stalin's real name, before he changed it, was Joe Jewison. It gets better, his name was Joseph David Djugashvili, a typical Jewish name. During his revolutionary days he changed his name to "Kochba", the leader of the Jews during one of the anti-Roman uprisings of the Jews. Russians don't change their names. Georgians don't change their names. Jews change their names.

  Stalin's mother Ekaterina did laundry and housekeeping for David Papisnedov, a local Jew, who was Stalin's real father. Their nickname for Stalin was "Soso". Stalin received Papisnedov at the Kremlin often. Comrade Papisnedov often was visited by Nikolai Przhevalsky, a Jewish trader, and he is also considered a possibility as Stalin's father.’"


  Dus die stalin van je was er weldegeLIJK zo een. Je reageert weer eens typisch zoals alleen van een gallisch gehersenspoeld en daardoor wel als filosemitische idiJOOD door het 'leven' kruipende verwacht kan worden. Toon mij maar eens aan waar ik mij 'antisemitisch' dan wel discriminerend uitlaat dan? Anti-semitisme krijsende randmongool...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ Galien:

  "http://www.klokkenluideronline.nl/ Om er nog even op te wijzen hoe diep je als mens kunt zinken. Misselijkmakend artikel van de laffe psychopaat Micha Kat."

  Kwam op mij vooral heel erg dom over. Hij sluit zich aan bij de 'analyse' van PrisonPlanet, die wat in het wilde weg toeteren over agenda's en hoe een blanke schutter perfect in het plaatje van 'blanke al quaeda' propaganda past, duidelijk nog voordat de meeste feiten waren binnengerold. Zeer smakeloos.

  En ja, zijn agenda en motivatie is me nu ook wel duidelijk, uit dat 12 min. anti-marxistisch, anti-Islamitisch en pro-tempeliersfilmpje, plus dat manifest van hem krijg je wel een goed idee. En hij heeft inderdaad geen spijt. Wel benieuwd wat hij nou precies te maken heeft met vrijmetselarij en tempeliersordes. Die insignes gebruikt hij blijkbaar graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @ Adamas:

  "Je reageert weer eens typisch zoals alleen van een gallisch gehersenspoeld en daardoor wel als filosemitische idiJOOD door het 'leven' kruipende verwacht kan worden. Toon mij maar eens aan waar ik mij 'antisemitisch' dan wel discriminerend uitlaat dan? Anti-semitisme krijsende randmongool..."

  Tamelijk bizar, om het woord idiJOOD te gebruiken, en in de volgende zin je af te vragen waar jij je 'antisemitisch' of discriminerend uitlaat. Brand er nog wel licht in je bovenkamer vraag ik me dan serieus af.

  Oh ja, verder durf ik al lang je linkjes niet meer te openen. Met die Hufschmid-achtige websites, waarin Joodse mensen hun neuzen met photoshop zijn vergroot (oh ja, daarbij moest ik toch vooral naar de inhoud kijken en niet naar de vorm?), en waar echt de meest onsamenhangende idiote denkbeelden worden uitgestort ben ik bang dat ik op een 'watchlist' zou terechtkomen. Dat men mij als extremistische randdebiel zou brandmerken vanwege het rariteitenkabinet in jouw bovenkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Daar heb je het alweer tim-frog. Als je te schijterig op deze wereld rondkruipt om hetgeen je er in is geconditioneerd via andere dan met je in of the box visies nog te willen verbeteren d.m.v. out of the box links daarover, is mijn belangstelling om met zulke gehersenspoelde vastgeroestheid nog in zee te willen gaan absoluut onbestaand. Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ Adamas:

  Tuurlijk begrijp ik je wel, lekker gek out-of-the-box denkertje van me!
  Zeg, heb je toevallig laatst nog "Der Ewige Jude" gezien? Zo'n lekker gek out-of-the-box filmpje, helemaal toppie gewoon, echt iets voor jou. Niks voor mij trouwens, ben ik veel te veel voor gehersenspoeld, met stomme saaie dingen als 'respect voor anderen', en 'racisme is niet o.k.' enzo.

  Maareh, ... je blijft het toch wel gewoon bij out-of-the-box denken houden toch? Die lekkergekke wereld in je hoofd en op je blog enzo, dat word toch geen out-of-the-box gekke dingetjes gaan doen bij jou, nietwaar? Ik zou die Noorse toestanden namelijk het liefst in Noorwegen willen houden, en als het een beetje kan, ook maar gewoon éénmalig en nu nooit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik vind het nog al ver gezocht hoor. Wat jij daar insinueert betreffende die lunatic in Oslo en mijn zogenaamde verwantschap daaraan thin-frog. Hetgeen je daar jaloers over mijn fan-tas-tis-che blog laat doorschemeren stimuleert mij dan wel weer des te meer. Als ik inderdaad nu in een raketkop a-la de kamikazes zou kunnen stappen om dat complex daar op dimona in het hart te kunnen raken, dan zou ik dat mischien nog in overweging nemen ook... Goed he?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Geendank:

  Over Churchill de racist heb je wel gelijk ja. Uit een speech die hij gaf aan de Peel Commission (1937) over oprichting van Israël op Palestijns grondgebied:

  "I do not agree that the dog in a manger has the final right to the manger even though he may have lain there for a very long time. I do not admit that right. I do not admit for instance, that a great wrong has been done to the Red Indians of America or the black people of Australia. I do not admit that a wrong has been done to these people by the fact that a stronger race, a higher-grade race, a more worldly wise race to put it that way, has come in and taken their place."

  Maar ik heb zowel Galien als Truth zich weleens behoorlijk kritisch over Amerika horen uitspreken. Volgens mij hebben ze ook nooit met 'anti-Amerikaans' gestrooid.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @ Adamas:

  "Als ik inderdaad nu in een raketkop a-la de kamikazes zou kunnen stappen om dat complex daar op dimona in het hart te kunnen raken, dan zou ik dat mischien nog in overweging nemen ook... Goed he?"

  Zo ver zit ik er dan niet vanaf. Jongens, vrouwen, kinderen, alles moet dood in die raket van jou?

  Enneh,"Goed he?". Wat dan? Die zelfopofferingsdrang? Ach, een ideologie/religie/filosofie om voor te sterven kun je vinden op iedere straathoek... maar je krijgt maar één leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ""Over Churchill de racist heb je wel gelijk ja.""

  Ik heb niets over churchill gezegd, dat was een citaat.

  ""Maar ik heb zowel Galien als Truth zich weleens behoorlijk kritisch over Amerika horen uitspreken.""

  Oh ja?
  Waarom zitten jullie toch zo ongelooflijk in elkaars reet? ? Jullie zijn met recht een sekte!!

  Reageer hier eens op, en ga er niet één woordje uitpikken om daar een eindeloze "discussie" over te gaan voeren, die truuk kennen we nu wel. En btw, th had hetzelf over de 'debunkgilde' en die gebruiken het woord 'amerika-hater' wel degelijk te pas en te onpas;

  'Dus jullie zeggen dat de geallieerden, de communisten enz, netzo slecht als de nazi's zijn. Kortom, ze zijn allemaal even slecht.

  Waarom verklaren jullie dan de mensen voor gek die de mogelijkheid niet uitsluiten dat bv 911 een insidejob geweest kan zijn?
  Waarom word je een amerika-hater genoemd als je kritiek op de VS hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd wanneer je kritiek op israel hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd als je twijfelt aan het holocaustverhaal zoals het ons geleerd wordt?
  Waarom word ons op school geleerd dat de nazi's de slechterikken zijn?
  Waarom zijn in alle hollywoodfilms die over WO2 gaan de nazi's de badguys?
  Enz enz..

  Dat is dus propaganda volgens jullie, wat verschillen jullie dan met de mensen die jullie complotters noemen?

  En voordat jullie gaan komen met 'ah dus de "complotters" zijn crypto-nazi's'.

  Nee, wanneer je verkondigt dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren want de geallieerden, de communisten enz, waren allemaal even slecht. En verkondigt dat het Westen nu wel de goodguys zijn, niet aan propagnda doen, goudeerlijk zijn enz enz, en iedereen die het anders ziet voor een "complotter" uitmaakt, dan ben je een crypto-nazi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Tamelijk bizar, om het woord idiJOOD te gebruiken, en in de volgende zin je af te vragen waar jij je 'antisemitisch' of discriminerend uitlaat. Brand er nog wel licht in je bovenkamer vraag ik me dan serieus af."

  Kan je nagaan met wat voor een vastgeroeste 'niveau' de arme moderator via lunatics zoals jij hier van doen 'moet' hebben! Luister eens even hopeloos filosemitisch afgericht brave hendrikje. Een idiJOOD is niets meer of minder dan een idolaat afgerichte gojim/nietjood, die met het ophemelen van zijn befëhlen uitdelende pooier nog cabalistischer dan zijn meester wil overkomen. Dus zowel jij als pyt komen daar zeer zeker wel voor in aanmerking. Ik kan er ook niets meer van maken heurrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ Geendank:

  Je relaas ontgaat me.

  "Waarom verklaren jullie dan de mensen voor gek die de mogelijkheid niet uitsluiten dat bv 911 een insidejob geweest kan zijn?"

  Ik heb zelf meerdere keren op dit blog aangegeven dat ik zelf die mogelijkheid niet uitsluit.

  "Waarom word je dan een antisemiet genoemd wanneer je kritiek op israel hebt?"

  Ik heb zelf zware kritiek op Israël. Ik vind het land zwaar racistisch, onderdrukkend, ik heb een hekel aan de wereldwijde Israëlische lobby die ieder kritisch tegengeluid de kop in wil drukken. Toch ben ik hier nooit voor anti-semiet uitgemaakt.

  "Waarom word ons op school geleerd dat de nazi's de slechterikken zijn?"

  Ga maar aan je opa en oma vragen.

  "En voordat jullie gaan komen met 'ah dus de "complotters" zijn crypto-nazi's'."

  Ik weet echt niet wat dat zijn. Ik lees op van die vage sites van Adamas over crypto-Jood, en nu crypto-nazi. Waar hebben jullie het over?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ Adamas:

  "Een idiJOOD is niets meer of minder dan een idolaat afgerichte gojim/nietjood, die met het ophemelen van zijn befëhlen uitdelende pooier nog cabalistischer dan zijn meester wil overkomen."

  Oooohhh, is dat wat het betekent. Nee, totaal niets met racisme te maken inderdaad, wat stom van me.

  Zeg Adamas, kun je me ook even een linkje sturen naar het woordenboek dat jij gebruikt, aangezien ik jouw uitleg niet in de Dikke Van Dale heb kunnen vinden, en ik deze fout natuurlijk niet nogmaals wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ""Ga maar aan je opa en oma vragen.""

  Dat heb ik gedaan, sterker nog ik hoefde er niet eens naar te vragen.

  En buiten dat, mijn ouders hadden de oorlog ook meegemaakt. En mijn moeder was een jodin, dus die kon heel wat vertellen. En als klap op de vuurpijl, mijn moeder trouwde met een niet-jood, mijn vader, waardoor ze verstoten werd, ik heb haar vader en moeder voor het eerst gezien toen ik achtien was. Lekker racistisch he die joden!!

  Enniewee..

  ""Ik heb zelf meerdere keren op dit blog aangegeven dat ik zelf die mogelijkheid niet uitsluit.""

  Hoe kan het dan dat ze mij een complotter noemen en jou niet, omdat je regelmatig hun reet kust, zo werkt dat bij crypto-nazi's.

  Je weet niet wat het betekent? En je kon het ook niet opzoeken?
  Een crypto-jood ontkent een jood te zijn maar hij is het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Een crypto is niets meer of minder dan een gekoosjerde wolf in schaapskleren. Daarvan wordt meestal gesproken als een zich christen noemende genetisch geboren jood an-publiek de nietjodenwereld via paaiend geslepen manipulaties (zoals je al terecht opmerkt met die skachtofferiaans antisemitisme brullende judeolobby all-over!) achter joods supremacistische karretjes probeert te spannen! Achter de schermen in de prive sfeer met zijn tribegenoten zal hij echter altijd als sayanim werkzaam blijven voor de JWO (joodsche-wereld-orde) d.m.v. gojimondermijdende activiteiten. En die achter cabalistische karretjes gespannen useful-idiots worden dan weer heel terecht idiJOODEN genoemd. Maar dat legde ik je daarvoor al uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @ Geendank:

  "En als klap op de vuurpijl, mijn moeder trouwde met een niet-jood, mijn vader, waardoor ze verstoten werd, ik heb haar vader en moeder voor het eerst gezien toen ik achtien was. Lekker racistisch he die joden!!"

  Tja, een ingroup, een outgroup en uitsluiting om de exclusiviteit van de groep te behouden/bevestigen. Zorgt soms voor een binding met de groep waar deze een bepaalde kracht uithaalt, maar zorgt ook voor vooroordelen, veroordeling, overdreven positieve niet-getoetste denkbeelden over de eigen groep, en overdreven negatieve denkbeelden over de andere groep. Wel erg lullig voor je pa en ma trouwens.

  Ik ben zelf dan ook geen groepsmens, nooit bij clubs of studievereniging aangesloten, simpelweg geen behoefte aan.

  "Hoe kan het dan dat ze mij een complotter noemen en jou niet, omdat je regelmatig hun reet kust, zo werkt dat bij crypto-nazi's."

  Geen idee, maar het zou iets me maken kunnen hebben met het taalgebruik dat je bezigt, wat toch een bepaalde oorzaak-gevolg relatie met zich meebrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. ""Tja, een ingroup, een outgroup en uitsluiting om de exclusiviteit van de groep te behouden/bevestigen. Zorgt soms voor een binding met de groep waar deze een bepaalde kracht uithaalt, maar zorgt ook voor vooroordelen, veroordeling, overdreven positieve niet-getoetste denkbeelden over de eigen groep, en overdreven negatieve denkbeelden over de andere groep.""

  Porbeer je racisme nu opeens goed te praten, moeten we er opeens begrip voor hebben? Ik zou als niet-jood eens moeten zeggen 'eigen volk eerst', moet je kijken hoe er dán gereageerd word, maar als het joden betreft dan wordt het opeens gebagatelliseerd, wat zijn jullie toch gebrainwasht!!

  ""Wel erg lullig voor je pa en ma trouwens.""

  Ze hadden er voor gekozen, ze hadden voor elkaar gekozen.

  ""Geen idee, maar het zou iets me maken kunnen hebben met het taalgebruik dat je bezigt""

  Zó, dat is echt een reetkruip opemerking. Je hebt geen flauw idee maar het zal aan mij liggen .. hahaha .. dus het maakt niet uit wat je zegt maar hoe je het zegt? Wat een waanzin opemrking.

  En nog even terug te komen op deze;

  'Je relaas ontgaat me.'

  Het was je toch niet ontgaan dat th en pvdg verkondigen dat de nazi's niet badguys zijn?! Was het je wel ontgaan, waar bemoei jij je dan mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Helemaal uit de hand gelopen discussie.

  teveelstank voel je je nou echt altijd zo tenietgedaan, of doe je maar alsof?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Dus jullie zeggen dat de geallieerden, de communisten enz, netzo slecht als de nazi's zijn. Kortom, ze zijn allemaal even slecht.

  Waarom verklaren jullie dan de mensen voor gek die de mogelijkheid niet uitsluiten dat bv 911 een insidejob geweest kan zijn?
  Waarom word je een amerika-hater genoemd als je kritiek op de VS hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd wanneer je kritiek op israel hebt?
  Waarom word je dan een antisemiet genoemd als je twijfelt aan het holocaustverhaal zoals het ons geleerd wordt?
  Waarom word ons op school geleerd dat de nazi's de slechterikken zijn?
  Waarom zijn in alle hollywoodfilms die over WO2 gaan de nazi's de badguys?
  Enz enz..

  Dat is dus propaganda volgens jullie, wat verschillen jullie dan met de mensen die jullie complotters noemen?

  En voordat jullie gaan komen met 'ah dus de "complotters" zijn crypto-nazi's'.

  Nee, wanneer je verkondigt dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren want de geallieerden, de communisten enz, waren allemaal even slecht. En verkondigt dat het Westen nu wel de goodguys zijn, niet aan propagnda doen, goudeerlijk zijn enz enz, en iedereen die het anders ziet voor een "complotter" uitmaakt, dan ben je een crypto-nazi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @ Geendank:

  "Porbeer je racisme nu opeens goed te praten, moeten we er opeens begrip voor hebben?"

  Nee hoor, je interpreteert teveel, blijkbaar ook met je eigen vooroordelen. Ik wil dingen wel begrijpen, bijvoorbeeld welke omstandigheden en (groeps)processen tot racisme leiden, maar dat is wat anders dan er begrip voor hebben.
  Om even on-topic te blijven; ik wilde ook begrijpen wat er in het hoofd van Breivik omging, wat hem motiveerde tot deze daad. Maar ik heb er nul begrip voor en praat niets goed.

  "Zó, dat is echt een reetkruip opemerking."

  Dat is al de tweede keer dat ik volgens jou 'in iemands reet zit'. Actie-reactie zou me er toe kunnen verleiden mijn vermoeden van je anale fixatie toe te schrijven aan lidmaatschap van het Genootschap van de Rugridders van de Bruine Ster... maar ja, daar zal ik me vanwege vigerende fatsoensnormen maar van onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @ Geendank:

  "hahaha .. dus het maakt niet uit wat je zegt maar hoe je het zegt? Wat een waanzin opemrking."

  Ja, evenals in gesprekken met je ouders, broers, zussen, familie, vrienden, kennissen, gesprekken op school, gesprekken op je werk, met vreemden, en in heel de wereld gaat het er niet alleen om wat je zegt, maar ook om hoe je het zegt. Je woordkeuze, emotie-keuze en emotiesterkte, de keuze om beledigend of belerend te formuleren, of je informerend/vragend op te stellen, alles is van invloed op hoe er tegen de inhoud van je boodschap aangekeken zal worden, en of men je boodschap wenst te accepteren of te verwerpen.

  Als je dit niet doorhebt, stel ik voor dat je je sociale antennes wat meer probeert te ontwikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "Dus jullie zeggen dat de geallieerden, de communisten enz, netzo slecht als de nazi's zijn. Kortom, ze zijn allemaal even slecht."

  kijk, daar ga je weer in je zwartwit denken

  je hebt maar een paar mogelijkheden:

  zwartwit
  witzwart
  witwit
  zwartzwart

  Andere opties ken je niet.
  dus ofwel de geallieerden zijn spierwit, of ze zijn even gitzwart als de nazis.
  andere mogelijkheid is er niet.

  "Waarom verklaren jullie dan de mensen voor gek die de mogelijkheid niet uitsluiten dat bv 911 een insidejob geweest kan zijn?"

  Die worden niet voor gek verklaard.


  "Waarom word je een amerika-hater genoemd als je kritiek op de VS hebt?"

  Waar en wanneer is iemand op dit blog een amerika-hater genoemd?


  "Waarom word je dan een antisemiet genoemd wanneer je kritiek op israel hebt?"

  Je wilt beweren dat de antisemieten op dit blog alleen maar kritiek hebben op israel?


  "Waarom word je dan een antisemiet genoemd als je twijfelt aan het holocaustverhaal zoals het ons geleerd wordt?"

  Tja, dat moeten we aan jou vragen: jij noemt mij meteen een antisemiet bij het minste of geringste idee dat ik de daden van de nazis nuanceer.


  "Waarom word ons op school geleerd dat de nazi's de slechterikken zijn?"


  domme vraag.

  "Waarom zijn in alle hollywoodfilms die over WO2 gaan de nazi's de badguys?"

  goh, wat raar: het amerikaanse hollywood zet de toenmalige vijand van de vs neer als bad guy :o)


  "Dat is dus propaganda volgens jullie"

  Waar staat dat?


  "wat verschillen jullie dan met de mensen die jullie complotters noemen?"

  hebben wij twee dan iets gemeen?

  "Nee, wanneer je verkondigt dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren"


  Citeer eens iemand die dat gezegd heeft.

  " want de geallieerden, de communisten enz, waren allemaal even slecht."

  Citeer eens iemand die dat heeft gezegd.


  Nu we het toch over dit onderwerp hebben: wist je dat onze held Willem van Oranje volgens onze huidige maatstaven gewoon een oorlogsmisdadiger was?

  Denk daar maar eens over na :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ""kijk, daar ga je weer in je zwartwit denken""

  En op deze manier denkt de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar zich uit zijn leugens te draaien, deze "tactiek" begint sleets te worden, maar als je toch zo graag list en bedrog wilt hanteren om zodoende de vragen wéér te kunnen ontwijken probeer dan een keer een andere "tactiek" te verzinnen, of ben je daar te stom voor? Ik denk het wel.

  Kijk @Tim dog, door dat eeuwige list en bedrog, gedraai, verdaaien, liegen en bedriegen, van die imbeciel ben ik al lang geleden gestopt om me aan bepaalde fatsoensnormen te houden, ook dat moet je verdienen, en die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar verdient het al lang niet meer en daarom krijgt hij het ook niet meer. Je had wat één ding betreft gelijk, het is actie-reactie, en ik ben de reactie.

  Zo begon die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar een paar jaar geleden zaken te insinueren omdat ik een paar keer rond middernacht had gereageerd, daar bleef ie maar over mekkeren terwijl hij zelf regelmatig rond dat tijdstip en later reageerde, netzoals hij dat nu weer iedere keer doet, zo gestoord is die persoon dus, en ik kan nog duizend en één van datsoort voorbeelden geven.

  Maar ja, het heeft verder geen zin datsoort zaken aan jou te vertellen, aangezien je lid van de sekte bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. " Je had wat één ding betreft gelijk, het is actie-reactie, en ik ben de reactie."

  yup, want een ding is duidelijk: jij bent niet verantwoordelijk voor je gedrag, anderen zijn dat.


  "Maar ja, het heeft verder geen zin datsoort zaken aan jou te vertellen, aangezien je lid van de sekte bent. "

  tja, actie -> reactie noem je dat.
  Vertel eens wat Tim heet gedaan om door jou gelijk te worden geschaald met iemand die volgens jou aan eeuwige list en bedrog, gedraai, verdaaien, liegen en bedriegen doet..

  Verder wel lachen dat je de schuld bij mij legt, terwijl Barracuda hele discussies op die blog heeft moeten wegsnoeien vanwege tirades van jou, terwijl ik bij enkele van die discussies geeneens gereageerd had...

  maar leg eens uit geendank:

  ""Dus jullie zeggen dat de geallieerden, de communisten enz, netzo slecht als de nazi's zijn. Kortom, ze zijn allemaal even slecht."

  Waarom allemaal even slecht?
  Waarom kan de een niet minder slecht zijn dan de ander?

  En als we vangalien zijn voorbeeld van Stalin er bij halen: vind jij Stalin een good guy?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. ""Waarom kan de een niet minder slecht zijn dan de ander?""

  Precies, waarom kunnen de geallieerden niet minder slecht zijn dan de nazi's?

  Kwijl dat je bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. "waarom kunnen de geallieerden niet minder slecht zijn dan de nazi's?"

  Best een grappige vraag van je.
  waarom stel je die eigenlijk?

  Als ik hem zou stellen, dan was je volledig op tilt geslagen....

  en nu stel je hem zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ""Best een grappige vraag van je."'

  Inderdaad, en door die vraag sta jij WÉÉR met je bek vol tanden, loser.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. nee hoor, het is gewoon een domme vraag van je.

  het gaat er niet om wat iemand kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ""nee hoor, het is gewoon een domme vraag van je.""

  Nee dat was een intelligente vraag, daarom sta je met je bek vol tanden.

  Dit was een domme vraag;

  'Waarom kan de een niet minder slecht zijn dan de ander?'  De sekteleden kunnen heel duidelijk zien wat voor een ahcterlijk spelletje je weer probeert te spelen, het spelletje wat je altijd probeert te spelen, dat spelletje is het enige wat je kan, en je kan het niet eens goed.

  Als de sekteleden willen dat het niveau van reageren omhoog gaat dan moeten de sekteleden die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar een keer tot de orde roepen, want het is de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar die zwaar niveau verlagend is met z'n achterlijke kat en muis spelletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. "Nee dat was een intelligente vraag"

  nope, dat was gewoon een rookgordijn van je.

  je kunt gewoon niet afwijken van je zwartwit-denkwijze.

  Dus je kunt gewoon niet antwoorden op de vraag waarom de een niet minder slecht kan zijn dan de ander, dus kom je met een tegenvraag die nergens op slaat.

  Maar dat is te verwachten van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ""je kunt gewoon niet afwijken van je zwartwit-denkwijze.""

  Kom je WÉÉR met je sleetse "tactiek", daarmee bewijs je WÉÉR dat je met je bek vol tanden staat.

  ""Dus je kunt gewoon niet antwoorden op de vraag waarom de een niet minder slecht kan zijn dan de ander""

  Ik zei dat de nazi's de badguys waren, waar haal jij het dan in godsnaam vandaan dat ik zou vinden dat de een niet minder slecht zou kunnen zijn dan een ander?

  Als de nazi's de badguys waren dan waren de geallieerden minder slecht.

  Hahaha .. jij bent echt compleet de weg kwijt, je toont hiermee WÉÉR aan dat je een hersenbeschadiging hebt.

  Wanneer worden de sekteleden een keer zo verstandig om de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaat tot de orde te roepen, hij doet dit blog echt geen goed. Niet dat mij dat wat uitmaakt maar hij wordt tevens zo saai, het is zó voorspelbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. "Als de nazi's de badguys waren dan waren de geallieerden minder slecht."

  wow, het is opeens niet meer zwartwit :o)

  We boeken voortuitgang, ondanks alle rookgordijnen die je ook weer in deze reactie opwerpt..

  Eens kijken of je inderdaad niet volledig zwartwit meer denkt:
  als je kijkt naar de geallieerden: wat vind jij van Stalin?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Sta je WÉÉR met je bek vol tanden, waarom besluit je er niet gewoon mee te stoppen??

  BeantwoordenVerwijderen
 62. ik lig gewoon in een deuk om je..

  ga vooral door.


  echt hilarisch: kunnen de geallieerden slechter zijn dan de nazi's...


  ben benieuwd of je je stubblebine-debacle gaat overtreffen.

  met je onion news network- en je von braun-debacles zat je daar aardig in de buurt...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Je hebt geen zinnig woord te vertellen, stop er toch gewoon mee, daar word je een stuk gelukkiger van, geloof me maar :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 64. mja, enige wat jou resteert is dit soort rookgordijnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Het einge wat jou rest zijn leugens en list en bedrog omdat je continu met een bek vol tanden staat, ondaks je kunstgebit.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ach, loze woorden van een holocaustontkenner

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Het is toch niet te geloven, je herhaalt je pure leugen WÉÉR als een matra, en de zogenaamd fatsoenlijke 'debunk-gilde' houdt de kaken strak op elkaar, tsja de leugenaar is immers een sektelid, en dan maakt het opeens niet meer uit, stelltje hypocritische haatzaaiers, Wilders verbleekt bij jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. wilders is inderdaad niet geliefd bij holocaustontkenners vanwege zijn pro-israel-houding.

  israel heeft natuurlijk schuld aan alles, incl deze aanslagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Sta je WÉÉR met je bek vol tanden, er komt maar geen einde aan :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 70. mirrotalk

  bekende tactiek van je als je er niet meer uit komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Als je niets te vertellen hebt dan kan je beter je mond houden, want het is overduidelijk dat je WÉÉR met je bek vol tanden staat, maar ja je dwangneurose die voortkomt uit je obsessie voor mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Deze blog is geest waait. Ik moet toegeven dat ik eerst dacht dat ik had niets interessants xlpharmacy te bieden, maar na het lezen van een aantal posten in mijn mening is radicaal veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen