maandag 11 juli 2011

Hulpverlening

De psychiatrische hulpverlening heeft het maar knap druk met de complotters de laatste tijd. Via Cryptochelius kwamen we aan de weet dat Niels, Chinook, HIckhack, Relic, Kapitein Haddock, Haddock a.k.a. Niels Gebraad - een van de vaste reaguurders bij Argusoog - gedwongen was opgenomen met, naar verluidt, een ernstige psychose. Niels zou zijn overmeesterd en geboeid afgevoerd naar het psychiatrisch ziekenhuis.

Bij Argusoog: 'In de tijd voorafgaand aan zijn opname had Niels veel reacties geplaatst op een Zwitserse website, hij woont in Zwitserland, betreffende de achtergronden van de huidige ontwikkelingen in de wereld. In zijn beleving heeft ‘men’ iets met hem gedaan, waardoor hij enkele dagen totaal de weg kwijt, verward en gedesoriënteerd was. Van die dagen kan hij zich niets meer herinneren. Zijn verwarring werd door zijn vrouw als bedreigend ervaren, waardoor zij de politie belde. Op een morgen werd hij door de politie van het bed gelicht, kreeg geen tijd om zich aan te kleden, werd op gewelddadige wijze in de boeien geslagen en vervolgens afgevoerd naar een psychiatrisch ziekenhuis. Daar bracht hij drie dagen in een separeer door met het licht continu aan.'

De aanleiding voor die psychose: 'Zijn werk is paramedisch en druk. Vanwege dat laatste hanteert hij gezondheidsbevorderende technieken, die tevens de helderheid van zijn geest in positieve zin beïnvloeden. Hij werkt namelijk met de toediening van hogere doses vitamine B12. Dit heeft een versterkend en ontgiftend effect op de lever, waardoor tevens de intuïtie wordt aangescherpt. Voorafgaand aan zijn opname was hij daar ook mee bezig. Dit keer ging het ontgiftingsproces echter te snel, waardoor zijn lever het niet aankon. Er vond daardoor een auto-intoxicatie, een lichamelijke zelfvergiftiging plaats, waarbij normaal onschadelijke stoffen kunnen worden omgezet in toxische stoffen'

Kom op, mensen, een hoge doses vitamine B12 leidt niet tot dit soort gedrag. De manische depressiviteit was er natuurlijk eerder dan de vitaminekuur.

Micha 'aluhoedje' Kat kreeg een dezer dagen trouwens ook een ‘hulpverlener’ van de GGZ opgedrongen toen hij weer eens (voor de zoveelste keer) wegens stalking bij het kantoor van De Korver & Van Essen was gearresteerd. Kat liet de politie weten niet mee te werken aan zijn eigen psychiatrisering, maar de hulpverlener kwam toch.

De Korver & Van Essen is het kantoor dat de belangen behartigt van de ouders van de kinderen van Het Hofnarretje, die zouden zijn misbruikt door Robert M. Maar volgens Kat behartigt De Korver helemaal niet de belangen van de ouders, doch is hij zelf lid van een pedo-netwerk. Korver zou de ouders even uit de wind moeten houden. Zijn zakenpartner Marielle van Essen verdedigt de belangen van de waxinelicht-gooier Lensink, maar Kat is ervan overtuigd dat ze stiekem werkt voor Bilderberg Bea. De vraag die Barracuda bezighoudt is: zou dit nou ook door de B12 komen?

9 opmerkingen:

 1. En ook nu weer sterken zijn complotvrienden de zieke in zijn wanen en doen zij er alles aan om hem de zo bitter nodige hulp te onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sommige blogfigurantjes raken zodanig in de ban door propagandafiguur NepKat en van eigen oeverloos getyp, dat begrijpend lezen ondergeschikt geraakt is aan euforische zelfverheerlijking Had het aangeboren denkorgaan van de man die zich Micha Kat(in de bekende zak) laat noemen voorheen nog geometrische overeenkomsten met die van een Wiener Schnitzel , is dit geacteerde fermenterende denkproces funest voor zijn uiteindelijk overblijvende boerenverstand ter grootte van een ondermaatse rijstkorrel. Een kanariepiet heeft nog meer verstand, goed toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe toepasselijk: de schuimbekkende egomaniak Micha Kat heeft zojuist de Week van de Waanzin uitgeroepen: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9017/week-van-de-waanzin-live-or-die.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is toch altijd week van de waanzin bij Kat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Korpschef Welten verhaal is ook weer duidelijk een van de vele losse flodder verhalen, Welten is inmiddels met pensioen, evenals Westenberg, Kalbfleisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja, john, ik moet natuurlijk een beetje voorzichtig zijn met wat ik zeg. Straks komt onze huiscomplotter teveeldrank hier weer beweren dat wij eigenlijk ook complotters zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "...gedwongen was opgenomen met, naar verluidT, een ernstige psychose."

  Jammer nog wel dat je inderdaad tijdens het schrijven van je TE geconditioneerde theorietjes, nog zo weinig oog meer over hebt voor de werkelijke oorzaken die achter al deze slecht opgevoerde opperettes schuilgaan moderator...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Micha Kat deed me een beetje aan Pieter Storms denken toen hij dat gebouw van Korver & Van Essen wilde binnendringen.

  Ach ja, Pieter Storms... Altijd de kleine man verdedigd tegen het kwade grootkapitaal, om vervolgens met Nina Brink te trouwen.

  Als we die lijn extrapoleren zien we over een paar jaar Micha nog wel met Joris Demmink in het huwelijksbootje stappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Arend heeft zijn psychiatrische hulpverleners pakje buiten werktijd gelukkig weer eens dapper (dat wel!) ingeruild voor zijn ninja JWO-bestrijdings outfit! OK dan! Compañero ik neem de nachtwake vandaag wel van je over...

  BeantwoordenVerwijderen