woensdag 27 juli 2011

Rookgordijnen

Een paar dagen geleden nog wist het Belgische complotblog Zonnewind het heel zeker: Israël zat achter de aanslagen van Oslo. Nu hoor je ze daar natuurlijk niet meer over, zo'n misser schuif je immers stilletjes onder het tapijt. Gelukkig zijn er genoeg andere complotten om eindeloos over te speculeren. 'De gevestigde media doen sinds vrijdagnamiddag niets anders dan rookgordijnen optrekken. Geen van de zich journalist noemende dames en heren van de grote kranten, websites en TV-zenders wil de vragen stellen die ertoe doen. Om van antwoorden maar helemaal te zwijgen.'

Let op: nu komen dan zogenaamd de vragen die 'ertoe doen'. Gek genoeg vond Barracuda de antwoorden al na een half uurtje googelen. Dus waarom kan Zonnewind dat dan niet? Of is het spannender om vragen te stellen (lees: rookgordijnen op te werpen) en lekker niks zelf uit te zoeken?

Zonnewind vindt het verdacht dat er een onbewapende politieman op het eiland Utoya was, die door een kogel van Breivik om het leven is gekomen. De 51-jarige Trond Berntsen was inderdaad al jaren in zijn vrije tijd actief als veiligheidsbeambte bij het zomerkamp van de jongerenorganisatie van de regerende Noorse Arbeiderspartij, maar als politieman buiten dienst mag je geen wapens dragen. En waarom zou hij? Er komen al jaren honderden jongeren bijeen op het eiland zonder wanklank.

Na de aanslag in Oslo werd de organisator van het jeugdkamp volgens Zonnewind telefonisch meegedeeld dat er een vertegenwoordiger van de politie naar het eiland onderweg was om de aanwezigen over de aanslag in Oslo in te lichten. En dat terwijl de man 'alleen opereerde'.

Het juiste verhaal staat hier: 'Ik werkte op de informatiestand van het eiland. We hoorden op de radio van de bomaanslag in Oslo en riepen daarom alle 700 mensen bij elkaar om het te vertellen. Een paar minuten later kregen we een telefoontje dat er een politieagent zou komen om ons te zien. Ik ging naar het café om voor iedereen wat te halen. Op dat moment hoorde ik geweerschoten en zag mensen wegrennen. Terwijl ze wegrenden, werden ze in de rug geschoten. Mensen vielen dood voor me neer.'

De schutter was dus al op het eiland toen het telefoontje kwam. Wel is er het volgende verhaal: Monica Bosei, die jaren achtereen het festival had georganiseerd, was op de veerpont onderweg naar het eiland en zag een agent staan, die Breivik bleek te zijn. Ze had net gehoord van de aanslagen en wilde hem wat vragen stellen. Hij zei dat hij er niet veel over kon zeggen, maar ze vertrouwde het niet: Breivik was nerveus en wilde niet praten. Aangekomen op het eiland wilde ze Berntsen waarschuwen. Toen Breivik dat zag trok hij zijn pistool.

Ook volledig onderbelicht gebleven is volgens Zonnewind de aanwezigheid van een helikopter van de media toen de schietpartij nog gaande was. Ook dat verhaal is inmiddels bekend: Marius Arnesen, cameraman voor de Noorse publieke zender NRK, stapte even buiten Oslo in een helikopter. Hij had de opdracht om wat opnames vanuit de lucht te maken van de chaos in het centrum, waar kort daarvoor een autobom is ontploft. 'Op het moment dat we daar aan komen vliegen en net wat plaatjes beginnen te schieten, krijgen we een nieuw berichtje van onze redactie. Er staat weinig informatie in, maar ze zeggen dat er geruchten zijn dat er geschoten wordt op Utoya en vragen of wij daar heen willen gaan.’

Arnesen overlegde met zijn piloot. Die zei dat ze net voldoende brandstof hadden om daar tien minuten te blijven voordat ze terug moesten om te tanken. Het weer was ook nog eens slecht op dat moment. In één van de haastig gemaakte close-ups is te zien hoe de schutter langs het water loopt en op mensen schiet, maar pas achteraf ziet Arnesen wat hij gefilmd heeft. Dat de politie zelf niet meteen ter plaatse was met een heli komt omdat de politie in Noorwegen zelf niet over heli's beschikt om mensen mee te vervoeren, ze zijn aangewezen op militaire helikopters. Vanwege de zomerperiode stonden die heli's aan de grond.

De veel bekritiseerde late inzet van de politie op het eiland is overigens te wijten aan het feit aan de jongeren op het eiland de alarmlijn niet konden bereiken in verband met de aanslagen in Oslo. Veel jongeren stuurden vervolgens een SMS naar hun ouders, die de politie waarschuwden.

Zonnewind vindt het ook verdacht dat de voormalige minister-presidente Gro Harlem Brundtland alweer was vertrokken toen de Noorse schutter arriveerde, terwijl hij juist van plan was om Brundtland om te brengen. Volgens bronnen heeft Breivik verklaard dat hij te laat was. De boot gaat maar een paar keer per dag. Haar toespraak duurde tot 12.40 uur, ze vertrok tussen drie en vier uur. Daarmee ontsnapte ze aan de dood.

35 opmerkingen:

 1. "Een paar dagen geleden nog wist het Belgische complotblog Zonnewind het heel zeker: Israël zat achter de aanslagen van Oslo."

  De achtergronden van je hierboven aangehaalde bewering zal mij gelukkig voor eeuwig blijven ontgaan moderator. De stelligheid waarmee 'debunkertjes' hun geliefde sayanim-brigades buiten elke betrokkenheid bij hun gekoosjerd-synthetisch uitgevreten terreuraanslagen willen witwassen, doet bij mij persoonlijk altijd een aantal alarm-belletjes rinkelen/loeien. De kracht van de pissraëlische geslependienschten in hem nou juist daar in gelegen dat ze zich all-over stealth kunnen ophouden binnen elke natie hier op deze kloot. Lees mijn hieronder gelinkte onderzoeks materiaal zelf maar. Overigens nog wel bedankt tot het triggeren van mijn betweterschap d.m.v. zoveel erin gestampte aannames binnen je MSM propaganda van vandaag moderator...

  ONDERZOEKS MATERIAAL:
  *,- Een van de vele!
  *,- Hoe is je Noors? Vertaalmachine doet wonderen...
  *,- Ook vooral niet vergeten moderator!
  *,- MP3
  *,-Steek je kop maar lekker in het zand...
  *,- Nog meer bewijs kerel hier pak aan!
  *,- Gehersenspoelde useful-idiot!
  *,- Om met de woorden van Jeroen de Kreek te spreken: al zou de realiteit nog onder je bed gevonden worden je zou het niet eens willen zien! of zoiets...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh God, Spuit 11 is weer wakker en heeft weer van alles op het internet gevonden. Vooral weer erg rare blogjes. Kom je wel eens ooit buiten de deur, Adamas?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee filosemitisch afgerichte johny-boy; ik wordt door antidemonisch menselijke krachten zwaar overbetaald om jou soort hier 24/7 de oren te mogen wassen! HeerLIJK he? Maar blijven wij nog wel eventjes bij de les? Slapende en daardoor nog nat achter je oren zijnde belhamel. Lees maar even mee:

  "Ik moet jullie waarschuwen: ik ben een 'complotdenker', dwz ik ga ervan uit dat achter heel veel gebeurtenissen en evoluties een sturende kracht zit, nl. van een elite die de touwtjes van alle maatschappelijke geledingen in handen heeft en die ons in een bepaalde richting wil duwen:
  * van oorlogen allerlei
  * van supranationale 'global' structuren als UNO, EU, Navo, enz.
  En zij laten dingen gebeuren die dit denken bevorderen . Ook verschrikkelijke dingen die de wereld in een shock brengen, waardoor iedereen roept om wat zij willen dat er gebeurt. Nine eleven, de London-bombings, de Madrid-aanslagen zijn typische false flag operaties, in de regel door inlichtingendiensten als CIA bedacht en georchestreerd. En Noorwegen past volgens mij in dat rijtje."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het trucje dat Adamas keer op keer toepast is dat hij nooit ingaat op wat ik schrijf, maar altijd verwijst naar een hoop andere bronnen die iets zouden moeten weerleggen, al heb ik meestal geen idee wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok dan moderator begrepen. Ik zal daarom gelijk maar eventjes een paar treedjes terugtreden om naast je te gaan staan/zitten op gelijke niveau.. Lees je even mee?

  "De Belgische veiligheidsdiensten hebben het federaal parket een dossier bezorgd over een mogelijk verband tussen de website The Brussels Journal en de Noorse dader van de twee aanslagen in Oslo en Utoya, Anders Behring Breivik. Dat schrijven de Concentrakranten.
  The Brussels Journal is het geesteskind van Paul Belien, een rechts-conservatieve ideoloog uit de Kempen. Belien werkt onder meer voor de Nederlandse politicus Geert W."

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn teksten gevonden op een Belgische website uit het manifest. Dat was al bekend, Adamas, je loopt weer eens achter. Hele stukken zijn overgeschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ john:
  Ik heb het met name over die paul belien en zijn onderaannemerschap bij wildermans. Die dan weer eveneens in DE kibboets is afgericht alwaar de politieke contactpersoon van de vikingterrorist momenteel "(2e link 1e comment!") in judeostan is ondergedoken! Geslependienscht modus operandi wereldwijd toegepast door de mossad. Wel je hoofdje erbij houden he? Anders ga je maar lekker buiten spelen. Dit onderzoekswerk is voor grote meneren. O.K?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk, Adamas, de Mossad zit er achter. Gelukkig maar dat we jouw fantastische research hebben die jij belangeloos beschikbaar stelt aan de geharde filosemieten op deze site.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat die gast een aanhanger van het zionisme is daar wordt verder weinig aandacht aan besteed.

  En aangezien hij een aanhanger van het zionsime en een moslimhater is kan je met zekerheid zeggen dat ook hij gelooft dat 911 gepleegd moet zijn door moslims, en dat zegt wel wat over de mensen die maar blijven roepetoeteren dat 911 door Al-Qaida gepleegd moet zijn en iedereen voor gek verklaart die dat nuanceert/wat meer kleuren aan het pallet wil toevoegen ipv dat bekrompen zwart-wit denken waar de 'debunk-gilde' en die Breivik zich aan vergrijpen, het is één pot nat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *grijpt na het lezen van teveeldrank's analyse naar de paracetamol*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als ware gojimmenners doen zij hun werk wel. (sic mensverradelijke demonensloofjes) Maar let op deze voorzienende woorden. Zeer binnenkort trekt heel Europa (en in haar gevolg 99% van deze planeet) al zijn diplomatieke handen af van dat vermaledijde shitraël. Jullie mogen mij er straks nog aan ophangen ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Piemelvoordegladiolen komt ons meedelen dat hij na het nuttigen van te veel drank naar de paracetamol grijpt .. hahaha .. héé gappie dit is geen twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Dat die gast een aanhanger van het zionisme is daar wordt verder weinig aandacht aan besteed."

  en als antisemiet en holocaustontkenner zit je dat natuurlijk erg dwars...

  Dat hij erg pro-israel was staat overigens in vele nieuwsartikelen te lezen.
  Je gedraagd je dus precies zoals Zonnewind..


  "En aangezien hij een aanhanger van het zionsime en een moslimhater is kan je met zekerheid zeggen dat ook hij gelooft dat 911 gepleegd moet zijn door moslims,"

  Net zoals jij met zekerheid kunt zeggen dat de zionisten de joden hebben gebrandofferd.

  Want zo werkt het: je volgt je eigen geloof, ipv dat je kijkt naar de bewijzen en daaruit je conclusies trekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar blijft zijn pure leugens in iedere reactie als een mantra herhalen, wat een gestoord figuur is dat toch, en geen sektelid die daar wat van zegt.

  Dat ik de benaming holocaust -wat brandoffer betekent- een lugubere benaming vind voor de massamoord op de joden uitgevoerd door de nazi's geeft juist blijk van dat ik een prosemiet ben. Daarentegen vind jij dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren, bewijst dat jij een antisemiet bent, aangezien jij ook blijft roepetoeteren dat 911 door moslims MOET zijn uitgevoerd bewijst dat jij ook een moslimhater bent. Feitelijk haat jij iedereen, omdat je treurig figuur bent, vuile crypto-nazi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hou maar op geendank: niemand trapt er nog in

  Misschien voel je je beter thuis op het blog van Aart of Jeroen....

  Daar willen de reaguurders ook lezen dat Breivik pro-zionisme was en dergelijke...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tsja, sta je WÉÉR met je bek vol tanden, er komt maar geen einde aan :o))

  Ik heb wel een tip voor je, en je weet, goede raad kost niets bij mij;

  Probeer een keer niet op mij te reageren, ik weet dat dat héél moeilijk voor je zal zijn vawege je dwangneurose en obsessie voor mij, maar je kan het altijd proberen want ik durf te wedden dat je je daardoor een stuk gelukkiger gaat voelen, want dat je diep ongelukkig bent druipt van je reacties af :o(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Feyenoord speelt 1-1 gelijk tegen Ajax.

  Voor Wilders is dan duidelijk dat de multiculturele samenleving de problemen niet oplost.

  Voor Cohen is het het beste bewijs dat door het poldermodel iedereen kan winnen.

  Voor complotdenkers staat dan vast dat de MSM de waarheid verdraaien, aangezien Feyenoord eigenlijk met 6-0 gewonnen heeft, maar geen enkele krant dat wil drukken.

  Voor het CIDI is dan bewezen dat Feyenoord een antisemitische club is.

  enz. enz. enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Adamas:

  Je linkjes die je onder "onderzoeksmateriaal" hebt genoemd bewijzen niets en houden geen verband met elkaar. The Excavator noemt alweer als 'motief' voor een Noors complot het ophouden van Noorwegen met Libië bombarderen, gisteren al als krankzinnig motief omschreven vanwege het feit dat die oorlog nog maar een paar maanden bezig is, en Breivik al 7 jaar aan het plannen is geweest. Heb je zijn manifest zelf al gelezen Adamas? Dat kan soms verhelderender werken dan een paar complotblogjes die Gladio noemen zonder duidelijke link met deze aanslag te leggen.

  Dat daarna 9/11 langskomt in je 'bronnen' met Joodse mensen in topposities zegt niets. Niets over 9/11 en niets over de aanslagen in Noorwegen. Ja, er zaten toen (en er zitten nu) Joodse mensen op bepaalde topposities. Een aantal ervan (Richard Perle, Chertoff, Zelikow) vind ik mensen met een verwerpelijke moraal en ideologie, maar ze tonen niet iets aan in relatie met 9/11, en zeker niet met Noorwegen.

  Dat 'reconquista' blog slaat verder werkelijk nergens op. Breivik heeft een mail gestuurd over de bomaanslag, en die persoon was Joods. En, je raad het nooit. "Guess where Isaac Nygren is at the present moment? In an Israeli kibbutz!!"
  Zo, nou, dat verklaart het hoor! Al heb ik natuurlijk geen flauw idee wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Wiebe:

  "Feyenoord speelt 1-1 gelijk tegen Ajax."

  En voor mij betekent dat weer politie-inzet terwijl mongolen mijn stad slopen wat allemaal moet worden betaald van MIJN taxpoet, terwijl DIE SPELERS MILJOENEN KRIJGEN, MET DIKKE AUTO'S EN LEKKERE WIJVEN EN
  *schuimbek* *schuimbek* ...

  ... Ah, ik snap je punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @T-Dog-27-julii-2011-11;10:

  Perfect de trollende 'debunker' die onder mijn selectief doorgenomen countersemitische klepels op apengapen ligt. Van ellende weet je blijkbaar meer hoe je met dat eigen vals klinkende klokkenspel die cabalistische bagger van je weer snel onder het tapijt moet vegen? Als je met mij verder wil converseren moet je niet 2 regels van elke link die ik doorpaas meenemen bij je leegzuigende comments doggende-timmy. In wiens opdracht doe jij dat of door wie in jahvesnaam ben jij hier op deze kloot afgericht dan wel uitgepoept? OMFG!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ""Voor complotdenkers staat dan vast dat de MSM de waarheid verdraaien, aangezien Feyenoord eigenlijk met 6-0 gewonnen heeft, maar geen enkele krant dat wil drukken.""

  Hahaha .. die is infantiel zeg, bij de 'debunk-gilde' worden ze gekker en gekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ja, Tim, geef maar toe dat je betaald wordt door de Mossad. Ontkennen helpt niet meer. Dat van die kibboets, poeh, nou, dan is het wel duidelijk. Wanneer je zelfs nu nog, na alles wat Adamas onthuld heeft, nog steeds niet gelooft dat de Joden er achter zitten, dan verkeer je óf in een staat van ontkenning óf je bent in dienst van joodse plutocraten.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ Adamas:

  Je hebt geen betoog, geen argumentatielijn. Aan wat je rondspuwt zit geen kop en geen staart. Ik pak een paar punten om deze gebreken aan te tonen. Als reactie daarop stuur je me nog meer leegte om dat zwarte gat mee op te vullen.

  Je doet me een beetje denken aan een reclameblok.
  Onsamenhangend en gefragmenteerd, inhoudsloos, luid om aandacht smekend, veel te veel herhaling om je boodschap (antisemitisme) aan de man te proberen te brengen, en verder dan ook totaal niet op mij van toespasing.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ Galien:

  Damn, je hebt me door...
  Ok, mijn codenaam is Ben Levi, maar eigenlijk heet ik Gideon Ben Efraim. Ik schrijf vanuit een Kibboets. Ik werk voor de Mossad. Mijn doel is om de informatie die Adamas verspreid onschadelijk te maken, eer hij met zijn oneindig scherpe inzicht meerdere Gojim (die wij gebruiken als 'useful idiots') weet te overtuigen van ons diabolische complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik daag hierbij (wel eerst als filosemitische sloofjes he-le-maal afzien he?) alle nog hier rondhangende (ja ook mijn verplicht belastbare afdracht misbruiken jullie al eeuwenlang en wereldwijd op dezelfde wijze!) parasiten uit om mij vooralsnog te laten informeren met DE alles verhelderende waarheid! Mijn volgende voorspelling is namelijk dat er in judeostan soortgelijke 'opstanden' zullen uitbreken alwaar de Arabische lente totaal bij in het niets zal verbleken. Het zinkende schip dat al veel te lang als een zere splinter in het vlees van de menselijke beschaving voor veel pijnscheuten zorgt, is in raptempo aan het zinken met al hun piepend/verlatende ratten er nu nog wel onverzopen op...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. oh heerlijk, geniale comments, ik lach me weer dood. Adamus, waar heb je in godesnaam zo leren schrijven?
  Het is daarintegen wel treurig dat het onderzoeksmateriaal waar je mee komt aan zeulen inderdaad niks meer dan infantiele hersenspinsels zijn.

  Maar even terzijde. Barracude, dat voorval over dat telefoontje is nog niet helemaal verklaard ofwel? Wie was het nou die belde om te vertellen dat een politie-man zou langskomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ Adamas

  De allesverhelderende waarheid?

  Wellicht is dit het probleem met de prisonplanet fanatici en zijn gelijken, voor wie ik af en toe trouwens best respect heb, maar dat terzijde, is gewoon die hebzuchtige drang naar alles verhelderende antwoorden. Waarom zo gulzig? Er zijn nog geen 5 dagen verstreken en daar wordt al zowaar gesteld dat dit een false flag is, dan wel een jodencomplot of smeercampagne tegen conservatisme en wie weet wat nog wel niet meer. Tegelijkertijd parasisteren ze smullend weg, want een andere bron van informatie hebben ze niet, op de magere nog niet nader bevestigde nieuwsberichten uit jawel de Main Stream Media en roepen daarbij --> Hier zijn de feiten! (not) Het ene moment is de media een leugen-fabriek en het andere moment de tempel des waarheids. Over propaganda tactieken gesproken!

  Geduld, Adamus. We zitten pas in de zogezegde beginfase waarin vanwege de chaos van alles naar buiten zal komen wat vaak niet helemaal blijkt te kloppen.

  Dus luister dit mooie liedje en stel je niet zo banaal op, losbandige jodenhater die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ Adamas:

  Ja, leuk filmpje dat 'Murdoch behind 9 11, Iraq, Afghan wars and financial meltdown'. Ja, Murdoch heeft een veel te grote invloed, op media en politici, hij is pro-Israël, en zijn 'news'outlets hebben een belangrijke rol gespeeld in de aanloop van Irak-oorlog. Maar dat heeft niets (aantoonbaars) met 9/11 of Noorwegen te maken.

  "Zeer binnenkort trekt heel Europa (en in haar gevolg 99% van deze planeet) al zijn diplomatieke handen af van dat vermaledijde shitraël."

  Lijkt me prima.

  "Mijn volgende voorspelling is namelijk dat er in judeostan soortgelijke 'opstanden' zullen uitbreken."

  Evenals in de Arabische landen hoop ik maar dat ze er dan wat beters voor terugkrijgen dan ze hebben (want dat is helaas niet altijd het geval).

  ... Maar wat heeft het nou allemaal te betekenen? Ik zoek een kop en een staart, maar ik vind verwarring. Mijn vermoeden is dat je zelf geen idee hebt wat je bedoelt, en je hoofd net zo gefragmenteerd is als je 'stellingen'. "Ik daag (...) parasieten uit om mij vooralsnog te laten informeren met DE alles verhelderende waarheid!"

  Wat is dat in godsnaam, DE alles verhelderende waarheid? Over vrouwen? Israël? Het leven? Het universum? De rest?
  Oh, wacht, nu weet ik het weer. Het antwoord is 42. Tevreden?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. En of ik een jodenhater ben dadaGVD! Dat is echter niet omdat het joden zouden zijn of uit supremacistische overwegingen. Dat heeft zich gaandeweg alleen maar zo kunnen ontwikkelen omdat overal waar ook ter wereld ik synthetische criminaliteit onderzoek, er altijd lieden van dezelfde crimineel cabalistische soort als ware het menselijke ongedierte, pijlsnel naar nog vele andere van hun ononderzocht criminele zaakjes zie wegschieten. Maar inderdaad hun wereldwijd parasiterende netwerk wordt met de dag (o.a. door insiders die hun hopeloze zaak inzien!) verhelderender geëxposeerd en zoals het zich altijd al huichelend/geniepig heeft gemanifesteerd allover betrapt! Letterlijk met die strauss k. en mürderdoc! Met name omdat als de dief in de nacht betrapt en met licht beschenen wordt, zijn vluchtroutes die hij altijd moet nemen gemakkelijker te vervolgen blijken te zijn. En dat is precies de volgende fase waarin de gehele menselijke familie zich momenteel in bevind. Vluchten kunnen ook zij met hun geslepen jodestreken niet meer vanwege hun over the top misdreven antimenselijkheid. Ik kan er ook niets meer van maken voor jou en je soortgenoten. Capiche? Piep piep piep...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ Adamas:

  "Ik kan er ook niets meer van maken voor jou en je soortgenoten. Capiche? Piep piep piep..."

  JA! IK SNAP HET!
  Je bent piep-piep Schnuffel het speelgoedkonijn!
  Joh, waarom heb je dat niet eerder gewoon gezegd? Nu snap ik je wat verwarrende teksten wel hoor, jij lief klein konijnebrein!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "overal waar ook ter wereld ik synthetische criminaliteit onderzoek"

  natuurlijk, dat klinkt het beter dan "een beetje op complotterssites ronddwalen"

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @ Adamus,

  Je mag dan best een jodenhater zijn, maar je beargumentering kent kop nog staart. Hetzelfde geld voor die links van je dikgedrukte onderzoeksmateriaal. Ik kon best lachen om de Behring theorie als gehersenspoelde Muncharian Candidate en ik heb zowaar het hele artikel uitgelezen. En als je denkt dat ik zo iemand ben die roept onmogelijk, dan heb je het mis. Ik heb zelfs het boek Trance Formation of America van Cathy O'Brien uitgelezen en ik vermoed dat ze misschien wel de waarheid spreekt. Dat die dingen mogelijk zijn, wil ik niet ontkennen. Trauma-based mind control, zoals dat in engelse termen heet schijnt onderhand ook de in de reguliere psychologie als realiteit te zijn erkend. Maar, en daar komt het, om uit het niets te gaan stellen dat Behring aan iets dergelijks is blootgesteld is niks meer dan speculatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @dagmaf:
  Jammer dat je intelllectulele vermogens verloren zijn gaan tijdens het afpellen van die helm waarmee je tijdens het persproces van je moeder zo ongeloofelijk ongelukkig hoer op aarde terecht mocht komen. Daarom dan hier nog eens helder en duidelijk uieengezet hoe en waarom het jodenvraagstuk ook hier tot fundament 'moest' dienen voor zoveel onnodig menselijk verdriet. Ik heb voorlopig hier mijn puntje wel gescoord dacht ik zo. Want hopeloze zaak waarbij ik de moderator eerst en vooral wel wil feliciteren met zijn tollerantievermogens door uitmuntend getoonde incasseringskracht...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ja prachtige link hoor Adamus. Heel duidelijk. Ik ben volledig overtuigd, YES het was Isreal! Ook applaudeer ik deze man voor zijn uitstekende beargumentering --> Alleen Rambo kan dit alleen gedaan hebben, dus het moet wel vanuit de ultra-rechte Zionistische hoek komen. Denk je dat Rambo het dokteren met de Behrings Facebook pagina op zijn geweten heeft? Je weet wel, in dienst voor de joden.

  Terwijl mijn moeder mij tenminste eruit heeft weten te persen vraag ik mij ernstig af, of jij niet nog steeds in de baarmoeder van je cholera-lijdende-moeder vastzit, met laptop en al. Dat verklaard waarschijnlijk je wereldvreemdheid en infantiele fantazie,
  --> natuurlijk...!! want ge zijt nog immers altijd een kind! Wordt het niet is tijd die navelstreng los te knippen en het cholera-geinfecteerde water uit je ogen te wassen?

  Ik heb hier een leuk liedje voor je dat je op weg kan helpen. (god, wat mis ik Jimi Henrdix)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Die link van Adamas is typische complotterlogica: Noorwegen wordt door Israel aangevallen omdat Noorwegen niet langer steun wil geven aan Israel vanwege hun Palestijnse beleid, maar datzelfde Noorwegen zwijgt in alle toonaarden over die Israel-connectie.

  Dus kortom, Noorwegen durft wel stappen te ondernemen als Israel de Palestijnen onderdrukt, maar geen stappen te ondernemen als Israel de Noorse jeugd laat afslachten..

  Merk ook op dat enkele andere reaguurders die zogenaamd een broertje dood hebben aan antisemieten dit gewoon laten gebeuren..

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.