maandag 18 juli 2011

Vunzig

Hoe schizofreen is Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten, de hoofdredacteur van het behoorlijk ranzige (volgens Krapuul: 'rabiaat rechtse zwarte-laarzenlog') Amsterdam Post, eigenlijk? Samen met het Vrije Volk en het inmiddels zo goed als overleden Nieuwe Journaal is Amsterdam Post een uithangbord voor het gedachtenverkeerd van Greet Wilders. De scabreuze stukjes over de sluipende islamisering, van veelschrijvers als Filantroop, trekken overigens niet meer dan 1500 lezertjes dagelijks.

Een enkele keer is VanFrikschoten zowaar kritisch op de PVV. Zaterdag meldde Amsterdam Post bijvoorbeeld het nieuws dat de PVV de jeugdige scheldbelg Sam van Rooy aan de kant had geschoven, nadat die een filmpje op YouTube had gezet van gesluierde vrouwen en op Facebook had geschreven: 'Opeens kwam dat tuig langslopen. Dus besloot ik ze maar gelijk te filmen. Of moet ik het normaal vinden dat mijn rust in Scheveningen wordt verpest door dat soort geimporteerde achterlijkheid van de islamtische zandbak?’

'Hoe krijgt de PVV het toch steeds weer voor elkaar om dit soort ongeleide projectielen aan de partij te verbinden….?' vroeg VanFrikschoten zich af. Dat wil Barracuda ook wel weten, want de reputatie van Van Rooy was toch al enige tijd bekend. Alleen: Van Frikschoten kan er zelf ook wat van. Zo lezen we bij de Amsterdam Post dat de boerka 'het nazi-symbool bij uitstek' is. En onder de kop Ik val op dikke moslima’s wordt het nog een tikkeltje erger: 'Nee, gebukt wil ik haar zien met die jurk omhoog tot net boven de naad zodat je 'm er zo in kan harken. Voor de spiegel ermee graag opdat ik het allemaal goed kan volgen tijdens de vleselijke daad. Met mijn linker hand hou ik die vette hammen vast en in mijn rechter hand een glas muntthee.'

Dat van die moslima's is trouwens gelogen ook nog, want VanFrikschoten valt op jongens. Hele stukken gaan over homofobie binnen het CDA. Misschien verklaart dit zijn islamfobie, maar toch niet het volledige gebrek aan empathie voor andere culturen en gewoonten.

74 opmerkingen:

 1. Is het niet zo dat 'wij' in A'stan aanwezig zijn omdat we onder andere de vrouwen aldaar wilde bevrijden van de mensonterende burka's die de vrouwen opgedrongen zouden worden door de verschrikkelijke barbaren van de taliban?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "De scabreuze stukjes over de sluipende islamisering, van veelschrijvers als Filantroop, trekken overigens niet meer dan 1500 lezertjes dagelijks."

  Het is zeker zo dat bij die gasten de grote-mond altijd vanuit een vol hart stemmingmakend geil overstroomt. En dat dan weer wegens hun haram-duivels en daardoor oorlogshitsende des/mis-informatie! Echter; de arrogante houding waarmee je hooghartig naar je misinformerende collegatjes uithaalt, spreekt weer eens van persoonlijk opgedane bespiegelingen waarmee je hier op je stek eveneens misinformeert moderator! Mijn blog is i.i.g. al op 50 duizend meer geinventeriseerd! Probeer het maar eens als je durft...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu weet ik weer waarom je dit soort statistiekboeren niet serieus hoeft te nemen. Er klopt echt geen hout van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @geendank:

  hoe kom je daar nu weer bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het stukje van Frik over de ondeugende dingen die hij met islamitische vrouwen wil doen, is satirisch bedoeld. Als ik het goed begrijp gaat dat over linkse gutmenschen met een uitkering wiens lusten opgewekt worden door burqa's. Frik is niet altijd even gemakkelijk te volgen, dus dat kan hem aan mij liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ironie of niet, het blijft onsmakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, natuurlijk. Maar met Amsterdam Post heb je ook wel het allerdomste en vulgairste deel van domrechts te pakken. Zelfs het Vrije Volk is nog heilig vergeleken bij dit schendblaadje.

  En voor alle duidelijkheid: mijn opmerking over linkse gutmenschen was ironisch bedoeld. Ik ben zelf zo'n links gutmensch:P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://www.state.gov/g/drl/rls/6185.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 9. grappig om te zien hoe je jezelf tegenspreekt: eerst net doen alsof we alleen in afghanistan zitten vanwege 911 en iedereen voor gek verklaren die mogelijkerwijs aan zou geven dat er meer redenen zijn en nu roepen en trachten te bewijzen dat we in afghanistan zitten om het suppressieve taliban-regime aan te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och jeetje daar heb je die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar weer die compleet door mij geobserdeerd is. Op het andere draadje staat een vraag al en paar weken onbeantwoord op je te wachten, je weet wel jouw Demmink debacle.

  Verder, ik begon mijn reactie met deze woorden 'Is het niet zo dat', en dan gebruikte ik deze woorden 'onder andere'.

  Dat de VS A'stan binnenvielen was het directe gevolg van 911, dat was wat de msm ons meedeelde. Dat "wij" in A'stan zitten zouden andere redenen hebben, dat zou een vredesmissie, een humanitairemissie zijn enz. "Wij" zouden daar zitten voor het slaan van waterputten, voor het bouwen van scholen, en om de vrouw weer een menswaardig bestaan te geven en een volwaardige plaats in de Afghaanse samenleving. Alsdus de verhalen die dmv de msm tot ons kwamen.

  Ik ben zelden zo'n dwaas als jou tegen gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Op het andere draadje staat een vraag al en paar weken onbeantwoord op je te wachten, je weet wel jouw Demmink debacle."

  Die is gesteld aan vangalien..

  "daar heb je die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar weer die compleet door mij geobserdeerd is"

  Grappig, je eist van mij dat ik vragen beantwoord, maar ondertussen vind je wel dat ik je teveel op je huid zit :o)

  "Ik begon mijn reactie met deze woorden 'Is het niet zo dat', en dan gebruikte ik deze woorden 'onder andere'."

  Yup, maar daar trap ik niet in :o)

  Je vraagt om een bevestiging. Tja, beetje vaag want ik werd voor van alles en nog wat uitgemaakt toen ik zei dat we niet alleen vanwege 911 in afghanistan zaten.
  Nu ga je dat notabene zelf suggereren :o)

  Tja, hoe lul je je daar nu weer uit.
  Ik voel een nieuw debacle aankomen :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kijk, daar begint de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar wéér met z'n list en bedrog, het is echt niet normaal meer;

  '""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?'

  Die vraag heb ik tig keer aan je gesteld.

  De opmerking 'Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin'is toch echt van jou afkomstig.

  Jij kan echt niet zonder stalken en zonder liegen en bedriegen. Daarom ben jij de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie dat teveeldrank nog steeds grote moeite doet het beeld van de complotter als een krijsende hystericus te bevestigen.

  Over welke aan mij gestelde vraag bij welk draadje hebben jullie het trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jpvgeenbrein, blijf een keer van die triptruffels af, misschien dat er dan nog een keer iets zinnigs uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Met het gebruik van exotische kruiden en rare pilletjes ben ik al begin jaren '80 gestopt, teveeldrank.

  Waarom begin je trouwens te zeveren over Afghanistan? Deze draad gaat over de ranzige, racistische drollen van Amsterdam Post.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Over welke aan mij gestelde vraag bij welk draadje hebben jullie het trouwens?'

  Hahaha .. oh oh .. wat zijn jullie toch een stelletje comedianten, en dan druk ik me beschaafd uit;

  '""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??'

  Ja geenbrein, dit is ook jouw debacle.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. '""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?'

  Ben je echt zo dom?

  Wat ik daarmee wil zeggen is dat het vreemd is dat die aangifte uit de hoek komt van drugscrimineel Baybassin.

  Dat staat er toch duidelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ""Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is""

  Wat wil je daarmee zeggen??'

  oh, daar wil ik wel antwoord op geven voor vangalien:

  Dat het hele verhaal rond Mustafa Y. (evenals de vervolgaangifte) een door kringen rond Baybasin georkestreerde leugen is

  Dat wil hij ermee zeggen.

  Kun je echt niet begrijpend lezen?

  Ben je echt zo stupide?

  Zeg het maar hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @vangalien:

  Ach, zo werkt geendank: zelf negeert hij zo'n beetje elke vraag die je hem stelt, maar o wee als zijn spelletje vastloopt doordat je een vraag van hem niet beantwoordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kan héél goed begrijpend lezen, alleen jij durft het niet hardop te zeggen, laffe hond dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oww, je probeert me in een bepaalde hoek te drukken :o)

  Tja, ik zei al: je wilt spelletjes spelen.

  En wat flauw dat niemand daar meer in trapt.

  Zeg gewoon waar het op staat, kom gewoon met argumenten ipv dit soort spelletjes te spelen..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jij bent degene die spelletjes speelt;

  'geendank zei...

  ""Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin""

  Wat wil je daarmee zeggen?

  9 juli 2011 09:08'

  Dat is ondertussen alweer 10 dagen geleden, en je hebt nog steeds geen antwoord durven geven, maar wel allerlei list en bedrog zoals ik voorspelde.

  Jij bent echt een viezerik.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik heb net antwoord gegeven, maar zoals ik vangalien al voorspelde: je negeert dat gewoon en stelt dezelfde vraag opnieuw.

  groot gelijk dat vangalien daar dus niet op in ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je hebt geen antwoord gegeven freak, je hebt geen antwoord gegeven omdat je schaakmat staat, daarom kan je het niet uit je strot krijgen, wezel dat je bent.

  Maar ik zal het wel even voor je uitspellen aangezien je daar zelf de ballen niet voor hebt;

  Jij insinueert dat Demmink het slachtoffer is van een samenzwering, maar dat kan je niet hardmaken en dat houdt in dat het een complottheorie is.

  Degene die er zijn beroep van gemaakt heeft "complotters" uit te kafferen, belachelijk te maken etc etc.. blijkt volgens zijn eigen beredenering een complotter te zijn, ongelooflijk infantiel figuur dat je bent, ziekmakend pathetisch ventje dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jezus..zit teveeldrank daar nou nog steeds over te mekkeren? Daar heb ik al lang antwoord op gegeven. Twee keer zelfs.

  Sorry, teveeldrank, daar ga ik dus niet meer op in. Wat denk je, dat ik tot in eeuwigheid steeds dezelfde vraag van je blijf beantwoorden?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Truth, kunnen we niet beter afspreken deze ordinaire trol voortaan te negeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ja, jullie staan schaakmat, staan jullie even mooi voor joker, stelletje haters, stelletje viezerikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik sta schaakmat.

  Zie je wel dat je een spelletje speelt?

  En maar ontkennen, maar uiteindelijk kon je je niet inhouden.

  Ach, vangalien voorspelde meteen al dat welke kant je op wilde. En ik sluit me bij zijn opmerking daarover aan.

  Verder stel ik enkel dat ik het vreemd vind.
  Dat jij daar van alles bij verzint...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Wat denk je, dat ik tot in eeuwigheid steeds dezelfde vraag van je blijf beantwoorden?"

  Yup, dat denktie.

  Negeren is inderdaad een goed idee.
  Maar ja, wat gaat hij doen als hij niet bezig wordt gehouden?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Lul er maar omheen, maar hardop durven uitspreken dat Demmink volgens jullie het slachtoffer zou zijn van een samenzwering dat zat er niet in, nee daar hebben jullie de ballen niet voor.

  Maar jullie zijn mooi met een complottheorie gekomen, en dat betekent dat alles wat jullie over de mensen gezegd hebben die een complottheorie aanhangen ook voor jullie geldt .. WHOEHOEHAHAhahaha..

  Dat is wat ze noemen een zoete wraak, en rechtvaardigheid.

  Want jullie weten het als kleuters zijnde;

  Wat je zegt ben jezelf ;-p

  Stelletje sukkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ach geendank: ook deze saga is gewoon een herhaling van zetten.
  Dit gesprek hebben we in het verleden ook al eens gevoerd, weet je nog?
  Met dezelfde uitkomst, jij bent zo gefrustreerd over dat hele complottergedoe dat je iedereen in de complothoek probeert te drukken...

  en zelfs zodanig gefrustreerd dat je zelf alles ziet als complotdenken..

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Niet lullen, volgens jullie is Demmink het slachtoffer van een complot, einde verhaal.

  Jullie zijn creeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. aah, dus als je in een complot gelooft, dan ben je een creep..

  duidelijk :o)

  verder wel leuk om te zien welke tactieken je gebruikt.

  zo heb ik nooit beweerd dat ik een complot vermoed, dat maak jij ervan door de boel te verdraaien.

  precies in de stijl van de door jou zo geliefde complotsites en -films.

  met als gevolg debacles zoals die met stubblebine en ONN

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ""zo heb ik nooit beweerd dat ik een complot vermoed, dat maak jij ervan door de boel te verdraaien.""

  Dat is weer het bewijs van wat voor een verschrikkelijk miezerig en leugenachtig ventje je bent. Ik heb weken lang aan je gevraagd wat je bedoelde met je uitspraak over Baybassin, en daar weigerde je antwoord op de te geven, ik moest begrijpend lezen, dat heb ik gedaan maar dan probeer je op deze manier er weer onder uit te komen, wat ben jij toch een creep. En btw, ik noem je geen creep omdat je een complottheorie aanhangt maar omdat je 24/7/52 loopt af te geven op de "complotters" terwijl jij zelf een complottheorie aanhangt, je bent een hypocriete creep.

  We beginnen weer gewoon van voren af aan;

  "Verder is het vreemd dat dit uit de hoek komt van de drugscrimineel Baybassin"

  Daarmee bedoel je niet dat Baybassin Demmink een oor probeert aan te naaien? Vertel dan wat je er wel mee bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Ik heb weken lang aan je gevraagd wat je bedoelde met je uitspraak over Baybassin,"

  nou, daar heb ik op geantwoord: ik vind het vreemd dat die aanklacht uit zijn hoek komt.


  "ik moest begrijpend lezen, dat heb ik gedaan maar dan probeer je op deze manier er weer onder uit te komen"

  Nou, je hebt niet begrijpend gelezen, je verzint er gewoon van alles bij, zoals een of ander complot tegen Demmink.
  En jouw verzinsel moet ik dan maar beargumenteren.

  Tja, zo werkt het niet.,
  Prima dat jij daar een of ander complot in ziet, maar dan mag je dat zelf beargumenteren.


  "ik noem je geen creep omdat je een complottheorie aanhangt maar omdat je 24/7/52 loopt af te geven op de "complotters""

  hoezo loop ik af te geven op de complotters?

  Noem eens een voorbeeld.

  Je verzint de gekste dingen..

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Er werd door een turkse jonge jongen genaamd Mustafa Y. in turkije aangifte gedaan tegen Demmink wegens misbruik, dan haal jij Baybassin erbij, een veroordeelde drugscrimineel die in nederland vastzit. Ik zie het verband niet, en als jij hiermee niet op een complot doelt, leg dan eens uit wat je dan wel bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Aah, dus er is volgens jou aangifte gedaan in Turkije..

  Kun je dat aantonen?
  En wat heeft Turkije met die aangifte gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ga jij eerst mijn vraag maar eens beatwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. 'HP/De Tijd: "Schot in de zaak Joris Demmink"
  27-07-2010

  Tot veler verbazing lijken de landelijke media de ernstige aanklachten aan het adres van de topambtenaar van Justitie, secretaris-generaal Joris Demmink, maar niet te willen (of durven) oppakken. Toch lijkt het erop dat er wat beweging zit in de langslepende kwestie. Sinds twee jaar ligt er een aangifte wegens kindermisbruik en verkrachting van de Turkse Mustafa Y. bij het Openbaar Ministerie. Het Landelijk Parket wilde daar al die tijd niets mee doen, maar nu gaat het OM de kwestie tóch onderzoeken. HP/De Tijd is een van de weinige media die het bericht naar buiten brengen en geeft in het artikel zelf aan dat blijkbaar alleen de regionale kranten zich eraan wagen.

  HP/De Tijd schrijft verder: "Hoofdofficier van Justitie Gerrit van der Burg schrijft dat de Turkse aangevers welkom zijn om in Nederland hun grieven neer te leggen tegen de secretaris-generaal. Woordvoerder Wim de Bruin van het Landelijk Parket bevestigt het bestaan van de brief, verzonden aan Adèle van der Plas, de advocate van de vermeende slachtoffers van kindermisbruik."

  De reacties op het artikel op de website van HP/De Tijd maken duidelijk dat de aangifte van Mustafa Y. tegen Demmink slechts het topje van de ijsberg lijkt te zijn.'

  Ik meede me te herinneren dat hij aangifte in turkije had gedaan, misschien zit ik er naast. Maar dat doet er verder niet toe, de vraag is wat Mustafa Y. met Baybassin te maken heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Adèle van der Plas, onderzoek naar de zaak gaan doen. Daarin is nieuw bewijsmateriaal naar boven gekomen, dat volgens de raadsvrouw ,,zeer belastend'' voor de topambtenaar is.

  Langendoen reisde naar Turkije af en heeft een verklaring van een van de politiemannen gekregen, die de topambtenaar tijdens een bezoek aan Turkije heeft beveiligd. Deze beveiliger bevestigt dat de justitieman een jongetje van ongeveer 14 jaar onder 'straatkinderen' voor de topambtenaar heeft geregeld. De jongen vertelde na afloop dat hij seks met de Nederlandse ambtenaar had gehad. Ook is er een verklaring op videoband van het toenmalige slachtoffer zelf, die vertelt dat hij seks met de Nederlandse overheidsdienaar had. Zowel de beveiliger als de persoon die zegt te zijn misbruikt, herkenden de ambtenaar op een foto, aldus Langendoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ah, dus geen aangifte in Turkije, maar in Nederland: via de advocate van Baybassin.

  Wat is de link tussen baybassin en de vermeende pedofilie van demmink?

  "Op 2 april 2007 deed de Koerdische zakenman H. Baybasin aangifte tegen Joris Demmink wegens pedofilie, uitlokking resp. (mede)plegen van opzettelijke en wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelneming aan een criminele organisatie."

  Er zijn dus 3 aangiftes:
  1 - Frank L die hem heeft ingetrokken en is veroordeeld wegens het indienen van een valse aangifte,

  2 - Baybasin die mede dankzij Demmink in de bajes zit

  3 - Mustafa, die via de advocate van baybasin in Nederland aangifte heeft gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat probeer je te suggereren, dat Demmink het slachtoffer van een complot is?

  Zeg je van niet, zeg dan wat je wel bedoelt want er is geen touw aan vast te knopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Tja, impliceer jij met je 'brandoffer' dat de zionisten hun eigen volk hebben geofferd voor israel?

  Zo neen, waarom moet ik dan een compleet complot met demmink als slachtoffer gaan verzinnen als ik zeg dat ik het vreemd vind dat de beschuldigingen uit de hoek komen van aartsvijand Baybasin?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Is Demmink volgens jou het slachtoffer van een complot, of niet?

  Deze vraag stel ik al weken en je beantwoord 'm maar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. ""Tja, impliceer jij met je 'brandoffer' dat de zionisten hun eigen volk hebben geofferd voor israel?""

  Ik weet niet of de zionisten achter de holocaust zaten, ik weet niet in hoeverre ze verstrengeld waren met de nazi's. Dat heb ik nu al tig keer verteld.

  De reden waarom ik vreemd stond te kijken en het niet kon geloven dat holocaust brandoffer betekent heeft dezelfde reden waarom de joden het liever ook niet de holocaust, maar shoa noemen.

  Wat begrijp je niet, sukkel?

  En geef nou eens een keer antwoord op de vraag of Demmink volgens jou wel of geen salchtoffer is van een complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. "Wat begrijp je niet, sukkel?"

  wat ik niet begrijp is dat jij fel in gaat tegen personen zoals ik, fassbinder, vangalien, etc.
  Terwijl je de holocaustontkenners hier, zoals adamas, jeroen en aart, geen onvertogen woord krijgen en zelfs worden verdedigd door je in hun argumentatie.

  Dat mag jij eens uitleggen: als je zo gekant bent tegen het idee dat de nazis niet de schuldigen zijn voor de holocaust, waarom je mensen die dat hier openlijk propageren niet van repliek dient.

  Wat demmink betreft: ik heb nooit iets beweerd over een complot rond zijn persoon. Ik vind het enkel vreemd dat de enige aangiftes over zijn vermeende pedofilie uit de hoek komen van zijn aartsvijand.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. ""ik heb nooit iets beweerd over een complot rond zijn persoon""

  Oké, dan staat de aangifte van Mustafa los van Baybassin en moet dus héél serieus genomen worden, en dan is het onbegrijpelijk dat een zelfbenoemde zogenaamd rechtvaardig persoon zoals jij niet vindt dat die aangifte serieus genomen moet worden.

  Er klopt echt helemaal geen moer van jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Kiek, weer zwartwit :o)

  Dat de aangifte serieus moet worden genomen lijkt me overigens logisch: elke aangifte moet door de politie of het om worden behandeld.

  Maar dat laat onverlet dat ik het vreemd vind dat de enige aangiftes tegen demmink uit de hoek van zijn aartsvijand komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ""wat ik niet begrijp is dat jij fel in gaat tegen personen zoals ik, fassbinder, vangalien, etc.""

  Dat begrijp je niet omdat je te stom voor woorden bent, ik reageer op de artikelen van dit blog en iedere keer, maar dan ook echt altijd, kom jij mij "debunken" dmv list bedrog, jij bent een stalker die door mij geobserdeerd is, je liegt bedriegt verdraait alsof het een lieve lust is, en daarom ga ik tegen je tekeer. Ik heb zelden zo'n miesmacher als jou meegemaakt, wat ben jij een ongelooflijk vies ventje. Ik heb het al een keer gezegd, ook al zou ik bv van mening zijn dat 911 geen insidejob zou zijn dan nog zou ik dat hier niet vertellen omdat ik op geen enkele manier met jou geassocieerd wil worden, want wat ben jij een ongelooflijke leugenaar, jij slaat echt alles met je complottertjes zus en zo. Jij bent ziek. Piemelvoordegaldiolen die treedt aardig in jouw voetsporen. Tegen fassbinder ben ik nooit echt te keer gegaan, die liegt en verdraait niet zoals jij doet, jij bent ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. ""Maar dat laat onverlet dat ik het vreemd vind dat de enige aangiftes tegen demmink uit de hoek van zijn aartsvijand komen...""

  Wat wil je daarmee zeggen, dat Baybassin achter aangifte zit?

  Als je dat wil zeggen dan hebben met een complot te maken.

  Dus zeg het maar..

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Mja, wil jij zeggen met je brandoffer dat de zionisten de joden hebben geofferd voor israel?

  Want dat impliceer jij door telkens te stellen dat ik moet zeggen dat er een complot is met demmink als slachtoffer..

  BeantwoordenVerwijderen
 52. "Tegen fassbinder ben ik nooit echt te keer gegaan"

  Ah, dat ben je dus alweer vergeten :o)

  Je ging overigens ook tekeer tegen dagdad recentelijk.

  Wat heeft die je misdaan?

  Maar waar het dus op neer komt is dat je tekeer gaat tegen iedereen die je van repliek dient.

  mensen zoals sander, sandocan, adamas, aart en jeroen mogen zonder enig probleem hun holocaustontkenning hier tentoon spreiden.
  Je springt nog eerder voor ze in de bres dan dat je daar tegen in gaat.

  maar o wee als iemand jou van repliek dient, dan zijn de rapen gaar en spring je uit je vel...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. ""Wat heeft die je misdaan?""

  Omdat ie tegen me begon te schelden terwijl ik nog nooit een woord tegen of over hem gezegd had. Wat ben je toch een mafkees, onwaarschijnlijk.

  Maar je probeert nu wéér mijn vraag te ontwijken, kwijl dat je bent;

  'Wat wil je daarmee zeggen, dat Baybassin achter aangifte zit?

  Als je dat wil zeggen dan hebben met een complot te maken.

  Dus zeg het maar..'

  BeantwoordenVerwijderen
 54. "Omdat ie tegen me begon te schelden terwijl ik nog nooit een woord tegen of over hem gezegd had."

  Kun je zien wat je te weeg brengt bij de anderen door je gedrag op dit blog..

  Maar gelukkig zijn aart en jeroen wel lief tegen je.


  "Als je dat wil zeggen dan hebben met een complot te maken."

  En dan vind je het vreemd dat je complotdenker wordt genoemd :o)

  Je ziet echt overal complotten in.

  Enige wat ik daar mee wil zeggen is dat ik het vreemd vind. Meer niet.

  maar vertel jij eens: ben jij een holocaustontkenner die denkt dat de zionisten de jodenvervolging holocaust noemen omdat ze hun eigen volk moesten brandofferen voor israel?

  Of durf je dat niet toe te geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ""ben jij een holocaustontkenner die denkt dat de zionisten de jodenvervolging holocaust noemen omdat ze hun eigen volk moesten brandofferen voor israel?

  Of durf je dat niet toe te geven?""

  Hahaha .. wat ben jij toch een imbeciel, om te beginnen ontken in de holocaust niet, dat heb je al tig keer gevraagd en ik geef daar iedere keer antwoord op, en dan ga je het toch weer vragen? Dan heb je dus een hersenbeschadiging!!

  ""die denkt dat de zionisten de jodenvervolging holocaust noemen omdat ze hun eigen volk moesten brandofferen voor israel?""

  Jij hebt echt een hersenbeschadiging, die vraag heb je ook al tig keer gesteld en ook die vraag heb ik iedere keer beantwoord; IK WEET HET NIET, IK WEET NIET IN HOEVERRE DE NAZI'S MET DE ZIONISTEN VERSTRENGELD WAREN.

  Maar zeg jij dat het uitgesloten is dat ook joden achter de holocaust zouden kunnen zitten? Zo ja, leg dan uit waarom dat onmogelijk zou zijn.

  Die vraag heb ik al tig keer gesteld MAAR JIJ BENT DEGENE DIE CONSEQUENT GEEN ANTWOORD OP VRAGEN GEEFT!!

  Zoals je ook geen antwoord durft te geven op deze vraag;

  'Wat wil je daarmee zeggen, dat Baybassin achter aangifte zit?

  Daar durf je ook geen antwoord op te geven, vals kreng dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. met andere woorden, je denkt dat de joden zijn gebrandofferd door de zionisten, maar je weet niet in hoeverre de nazis daarbij betrokken waren...

  Dat zegt genoeg, je bent dus een holocaustontkenner.

  Dus eigenlijk de moeite van het reageren niet waard.

  En je hebt gelijk, ik kan niet uitsluiten dat er geen joden bij de holocaust betrokken waren. Maar dat is heel iets anders dan impliciet suggereren dat het joodse volk is gebrandofferd, wat jij nu de hele tijd doet.

  Ik heb getracht je te overtuigen dat woorden verschillende betekenissen kunnen hebben, maar je hield voet bij stuk, brandoffer houdt in dat iemand geofferd wordt..
  Er was geen andere uitleg mogelijk.

  Kortkom; holocaustontkenning.
  en dat betekent niet dat je ontkent dat die plaatsvond, maar kan ook betekenen dat hij anders heeft plaatsgevonden, bijv. dat joden verantwoordelijk zijn zoals jij nu suggereert met je 'niet kunnen uitsluiten dat joden betrokken waren en dat het wel heel erg eigen volk eerst is als iemand dat wel doet' of dat het aantal slachtoffers veel lager is, danwel veroorzaakt door 'normale omstandigheden' zoals uitbraken van epidemieën in de werkkampen, etc.

  ook holocaustontkenning is niet volledig zwartwit zoals jij schetst.
  Er zijn meerdere vormen mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ""je denkt dat de joden zijn gebrandofferd door de zionisten, maar je weet niet in hoeverre de nazis daarbij betrokken waren...""

  Daarmee bewijs je weer dat je een hersenbeschadiging hebt want dat is niet wat ik al tig keer geantwoord heb.

  ""suggereren dat het joodse volk is gebrandofferd""

  Ik suggereer helemaal niets, het woord holocaust betekent brandoffer. Jij suggereert vanalles, zoals dat je niet zou kunnen stellen dat de nazi's de badguys waren al streefde ze naar de uitroeiing van de joden.

  Daarmee bewijs jij een crypto-nazi en een antisemiet te zijn, die dat probeert te verbloemen door anderen een holocaustontkenning in de schoenen te schuiven, zo laf en vals als dat je bent.

  Maar iedereen kan die discussie nalezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. " het woord holocaust betekent brandoffer"

  precies, en dat kon jij eerst niet geloven. En brandoffer kan volgens jou alleen maar betekenen dat iets of iemand geofferd wordt..

  Dat is precies wat al die door mij geciteerde holocaustontkenners ook zeggen

  en daarmee val je door de mand...

  Het leuke is dat je door je eigen logica door de mand valt..

  ik impliceer volgens jou een demmink-complot als ik het vreemd vindt dat alle beschuldigingen van de hoek van zijn aartsvijand komen.

  tja, dan impliceer jij holocaustontkenning als je het niet kunt geloven dat holocaust brandoffer betekent en brandoffer alleen maar offeren kan betekenen.


  verslagen door je eigen logica.

  mooier kan het niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Je kan lullen wat je wilt maar holocaust betekent brandoffer, ik heb woord holocaust niet bedacht, ik zal nooit dat woord gekozen hebben, jij blijkbaar wel.

  En iedereen kan nalezen dat jij van mening bent dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren ondanks de holocaust. Waarmee je bewijst een crypto-nazi en antisemiet te zijn die de mooie sier probeert te maken met andere mensen voor holocaustontkenner uit te maken, zo laf en zo vals als dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. "Je kan lullen wat je wilt maar holocaust betekent brandoffer"

  Yup, en dat ondanks dat vangalien je er op wees dat holocaust ook een andere betekenis kent klamp jij je net als al die andere holocaustontkenners op dit blog vast aan dat gegeven.


  holocaust is brandoffer.
  brandoffer houdt in dat iets of iemand wordt opgeofferd.

  dus volgens jou betekent holocaust dat de joden zijn opgeofferd...

  Een andere betekenis bestaat in jouw wereld niet..

  Net als bij al die andere holocaustontkenners...


  "En iedereen kan nalezen dat jij van mening bent dat je niet kan stellen dat de nazi's de badguys waren"

  En jij kunt geen enkel citaat geven waarin ik dat zeg en degenen die de moeite hebben genomen de discussie te lezen halen dat er ook niet uit, maar het tegendeel.

  Dat kan maar 2 dingen betekenen: of je bent echt zo stom dat je alleen in versimpelingen kunt denken, of je spant opnieuw rookgordijnen op in een wanhopige poging je ware aard te verhullen...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. ""en dat ondanks dat vangalien je er op wees dat holocaust ook een andere betekenis kent""

  Volgens de van dale niet, vieze crypto-nazi die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. even voor je gekeken:

  "Je hebt gezocht op het woord: holocaust.

   holocaust De betekenis van dit woord is te vinden in Van Dale Online basis en Van Dale Online professioneel.
   Ho·lo·caust [hoolookaust hoolooko:st] de; m -en algehele vernietiging vd Joden door de nazi’s"

  vandale online woordenboek

  en zo val je wederom door de mand...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Geef eens een voorbeeld van een gebeurtenis waar ze het woord ook voor gebruiken, zieke kwijl dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Dat heeft vangalien al gedaan, dus dat hoef ik niet meer te doen.

  uiteraard negeerde je die uitleg van vangalien...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Er kan zoveel gezegd worden, waar is het bewijs?

  Val je WÉÉR door de mand.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. mja, moet ik gaan bewijzen dat holocaust meerdere betekenissen heeft?

  mij intereseert het niet dat jij je holocaustontkenning ontleedt uit het volharden dat holocaust alleen maar kan betekenen dat het joodse volk is geofferd door de zionisten voor israel

  BeantwoordenVerwijderen
 67. ""dat jij je holocaustontkenning ontleedt""

  Ga je uit de complete wanhoop maar WÉÉR pure luegens verkondigen, vuile vieze smerige crypto-nazi dat je bent.

  En wéér is er geen sektelid die daar wat van zegt. Dat geeft te denken.

  ""moet ik gaan bewijzen dat holocaust meerdere betekenissen heeft?""

  Geef maar een voorbeeld van een andere gebeurtenis waar ze het woord 'holocaust' voor gebruiken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. "En wéér is er geen sektelid die daar wat van zegt. Dat geeft te denken."

  inderdaad, zou het dan toch waar zijn?


  die redenering ontleen ik uit jouw stubblebine-debacle, waar je zoiets vergelijkbaars zei toen niemand reageerde op je bekentenis door deze generaal.


  "Geef maar een voorbeeld van een andere gebeurtenis waar ze het woord 'holocaust' voor gebruiken!!"

  Waarom, denk je dat ik je holocaustontkenning ongedaan kan maken?

  Die illusie heb ik niet.
  verder heeft vangalien al voorbeelden gegeven, maar die veeg je resoluut van tafel. Je ontkenning is niet eenvoudig te verweren blijkbaar: je staat niet open voor andere uitleg dan dat de joden door de zionisten zijn gebrandofferd voor israel.

  Maar een simpele zoekopdracht levert van alles op:

  ho - lo - caust
  de -woord (mannelijk)
  holocausten

  1
  holocaustum;

  2
  totale vernietiging, massale uitroeiing van mensen, volkerenmoord, vooral van de joden in de Tweede Wereldoorlog

  http://www.woorden.org/woord/holocaust

  holocaust: volkerenmoord

  http://www.woorden-boek.nl/woord/holocaust

  Zelfstandig naamwoord

  holocaust

  1 massale vernietiging, volkerenmoord
  2 Holocaust; de massale moord op de Joden in de Tweede Wereldoorlog

  in het Engels:

  Word Origin & History

  holocaust
  mid-13c., "sacrifice by fire, burnt offering," from Gk. holokauston , neut. of holokaustos "burned whole," from holos "whole" (see safe (adj.)) + kaustos , verbal adj. of kaiein "to burn." Originally a Bible word for "burnt offerings," given wider sense of "massacre, destruction of a large number of persons" from 1833.

  http://dictionary.reference.com/browse/holocaust


  maar ik verwacht niet dat bovenstaande je er van zal overtuigen dat holocaust meerdere betekenissen heeft.
  Je zult blijven volharden in de betekenis 'brandoffer', om zo je holocaustontkenning te kunnen blijven rechtvaardigen..

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Tsja, je kan dus geen voorbeeld geven van een andere gebeurtenis die wordt aangeduid met 'holocaust'.

  Sta je WÉÉR met je bek vol tanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. je mag best vinden dat de joden zijn gebrandofferd door zionisten.

  ik heb heus niet de illussie dat ik je holocaustontkenning kan ondermijnen

  verder heeft vangalien al voorbeelden aahgehaald, maar die accepteer je niet.
  ik verwacht niet dat je die van mij dan opeens wel accepteert.

  jij ontkent de holocaust, en dat zul je gewoon blijven doen, net als Aart en Jeroen en Sander en Sandocan en Adamas

  Sandocan is overigens even clever als jij in zijn redeneringen: hij is geen anti-semiet, want hij heeft verkering met een arabisch meisje. En dat is ook een lid van een semitisch volk.
  Dus kan hij geen anti-semiet zijn.

  Wedden dat jij die redenering van hem onderschrijft?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. ""jij ontkent de holocaust""

  Je blijft maar hangen in je leugens, je bent zwaar gestoord.

  Ik merk aan je manier van reageren dat je diep ongelukkig bent en dat je de pesterijen die je hebt moeten ondergaan niet te boven bent, dar zal je ook nooit meer overheen komen.

  Dus, stop er toch mee jongen, dit maakt je alleen maar ongelukkiger. Probeer gewoon toch nog iets van het leven te maken, ik weet het, het zal niet meevallen, maar wie niet waagt wie niet wint, dus doe je best joh :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ah, je praat WÉÉR tegen jezelf, metje bek vol tanden.

  BeantwoordenVerwijderen