donderdag 21 juli 2011

NagesprongenExplosievenexpert Danny Jowenko is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Dat gebeurde zaterdagavond in Serooskerk bij een frontale botsing tegen een boom even voor half acht ter hoogte van bedrijventerrein De Zompe. Jowenko zat bekneld en overleed ter plekke. Zijn hond heeft het ongeluk overleefd.

Jowenko werd in 2006 heel even de held van 9/11 complotters omdat hij in een uitzending van VARA's Zembla werd geconfronteerd met een filmpje van het instortende WTC7. 'Nagesprongen,' concludeerde Jowenko meteen, maar uit zijn vraag "Is dit echt gebeurd op 11 september?" werd al meteen duidelijk dat hij de voorgeschiedenis niet kende, laat staan iets wist van de beschadigingen en de branden. Toch ging het filmpje de hele wereld over.

Gek genoeg negeerden complotters zijn conclusie dat je aan het inzakken van de WTC torens kon zien dat daar in elk geval geen explosieven zijn gebruikt. Waarom dat wel zou zijn gebeurd bij WTC7 heeft Jowenko in die uitzending nooit duidelijk kunnen maken. Later belde een complotter hem nog eens op en herhaalde Jowenko zijn bevindingen, maar dat was ook de laatste keer dat hij er iets over zei. Hij vond het niet prettig om er steeds weer mee geassocieerd te worden.

Zijn carrière kreeg kort daarna bovendien een flinke knauw toen de gemeente De Bilt 900.000 euro op hem wilde verhalen omdat het opblazen van de bunker op bedrijventerrein Larenstein door zijn toedoen zou zijn mislukt. Door kortsluiting ontstond er wél een heftige explosie, waardoor brokstukken door de naastgelegen wijk vlogen, en auto's en huizen beschadigd raakten. De Raad van State gaf de gemeente eerder dit jaar gelijk.

De complotters vinden zijn auto-ongeluk natuurlijk weer eens verdacht, alsof Jowenko jaren nadat hij niks had gezegd over 9/11 nog eens kaltgestellt moest worden.

10 opmerkingen:

 1. Ze hebben hem vermoord! We gaan er allemaal aan!

  TRUTH!TRUTH!TRUTH!TRUTH!TRUTH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook de meest wakkere mensen om mij heen verloren aan dodelijk vervelende toevalligheden. Natuurlijk zijn de powers that be altijd haantje de voorste bij het mogen elimineren van hun oppositionele tegenstand. Er sneuvelen gelukkig ook vaak genoeg ratten van geslependiensten dan wel hoerlitieke mensverlakkers aan vervelende SOA's toch? Die ze dan ook nog eens alleen maar tegen betaling konden oplopen bij een van de vele speciaal daarvoor geprepareerde onderaanneemsters. Moderator kijk je een beetje uit tijdens een van je vele nachtelijke escapades op dat gebied?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Adamas:

  Klinkt heel spannend, die wereld waar jij je in beweegt. Misschien moet je een boek gaan schrijven.
  Ik zie een soort antisemitische paranoïde James Bond met achtervolgingswaanzin voor me. Beetje opleuken met prostitueebezoek van je 'hoerlitieke mensverlakkers' en het gaat een bestseller worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik krijg altijd zo'n hoofdpijn van Adamas...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laatste reactie heeft zichzelf alreeds als een linksdraaiende judeosloof geidentificerd... (helaas voor hemzelf hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lach me dood om Adamas, die kerel heeft werkelijk schrijfstijl.

  Wanneer komt je boek nou uit Adamus?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de reactie van hierboven ab-so-luut ongepast moderator. Kan je daar niet eens wat aan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gek genoeg negeerden complotters zijn conclusie dat dat je aan het inzakken van de WTC torens kon zien dat daar in elk geval geen explosieven xlpharmacy zijn gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Danny Jowenko had overschot van gelijk toen hij beweerde dat geen explosieven gebruikt werden bij het inzakken van de WTC torens, maar dat wil niet zeggen dat hij de officiele versie aanvaardt. Persoonlijk treed ik de mening bij van Dr Judy Wood, die voorhoudt dat de torens verdwenen via het direct energy proces.

  BeantwoordenVerwijderen