maandag 25 juli 2011

Kruisvaart 3.0

Geert Wilders wist niet hoe snel hij moest reageren op de aanslagen op Oslo, toen bekend werd dat de blonde God Anders Behring Breivik een bewonderaar van hem was. In zijn politiek manifest A European Declaration of Independence (nog gedeeltelijk gejat ook) rekent de Noor Wilders samen met onder meer Radovan Karadzic, Lee Myung-bak and Taro Aso tot de mensen die hij graag eens wilde ontmoeten. Nog voordat linkse bloggers zijn voorkeur hadden ontdekt en uitgebuit noemde Wilders de Noor 'een gewelddadige zieke psychopaat'.

Waarom reageerde Wilders zo snel? Omdat hij zich natuurlijk heel goed realiseert wat de gevolgen kunnen zijn van deze aanslag. Extreme islamkritiek wordt voortaan meteen in het vlak getrokken van wild om zich heen schietende loonies, die er geen enkel probleem mee hebben om hun eigen landgenoten neer te maaien. Breivik heeft, zonder het zich te realiseren, een enorme dienst bewezen aan critici van domrechts. Temeer daar de Noor weloverwogen jarenlang heeft toegeleefd naar het moment, en hij zijn daden politiek heeft gemotiveerd. Compleet met eigen Fitna film.

De islamofobe brulsites weten zich dan ook totaal geen raad. Het ene paniekerige stukje na het andere. E.J. Bron vertaalde zich dit weekend een ongeluk om duidelijk te maken dat islamcritici niet schuldig zijn aan het bloedbad en tegenover 1 miljoen vermoorde mensen uit de 17.000 terroristische aanslagen nu 90 doden staan uit één enkele christelijke terreuraanslag (oh, dan is het goed).

Een ander vertaald stuk over het drama, waarin de verkoop van driehonderd Leopardtanks aan Saoedi-Arabië nog even tussen neus en lippen wordt veroordeeld, viel helemaal verkeerd bij de achterban van Artikel 7. 'Wat in godsnaam is er scherp en analytisch aan het stuk van Cengiz Dursun, die een enorme tragedie aangrijpt om te gaan zeuren over de banden van het westen met Saoedie-Arabië'

Ene Hans waarschuwt: 'Het eindresultaat is nog erger dan dat: niet alleen heeft hij (Breivik) een hoop onschuldigen vermoord, maar ook gelijk een enorme zwarte schaduw geworpen op alles wat zelfs maar enigszins ruikt naar rechtse meningen. Rechtse politiek is nog meer in het verdomhoekje gekomen, er zal nog meer stemming gemaakt worden tegen rechtse partijen, en iedereen die nu nog een rechtse mening durft te uiten zal direct voor “honderd-voudig kindermoordenaar” worden versleten. ' Zijn conclusie: 'Vandaar dat er gedacht wordt over de mogelijkheid van een false flag operatie, een bewuste poging om het langzaam ontwakende rechtse gedachtengoed te besmeuren voor het daadwerkelijk een macht van betekenis wordt. U zult het er wel niet mee eens zijn, maar het zei zo.'

Alleen bij Amsterdam Post, onder leiding van totaalmalloot Van Frikschoten, was naar aanleiding van het manifest van de Noor misplaatste euforie te bespeuren, alsof het fatale schot in eigen doel totaal niet werd begrepen: 'Kei-Hard-Core sloop'n, die mohammedoan'n met hun roare frats'n, is 't bericht, mien jong! D'r uut mit die zooi! Vort wezen! Dit is geen incident. Dit is een omslagpunt. Daarom moest het groots en meeslepend gebeuren. En er is geen weg terug. Hij (Breivik) weet dat. Nog niemand begrijpt de impact van dit gebeuren wat hij zo geraffineerd heeft georkestreerd. De daad, het boek, de film, die zelfs Fitna van het scherm blaast. Na 9/11 zijn we alweer in een andere wereld wakker geworden. In deze wereld wordt er terug gevochten. Zonder mededogen. Met als enige doel herovering.' 

UPDATE: Breivik wil in uniform voor de rechter

67 opmerkingen:

 1. ""Waarom reageerde Wilders zo snel?""

  Ik vind het eerlijk gezegd wel zo netjes van Wilders dat hij die malloot zwaar veroodeelt.

  Baggercuda leg me eens uit, wanneer moslimextremisten aanslagen plegen met duizenden doden dan wordt ons nadrukkelijk verteld dat we daardoor niet alle moslims aansprakelijk moeten stellen, en daar kan ik me wel in vinden, zelfs als de aanslagen door het merendeel van de moslims niet wordt veroordeeld.

  Maar wanneer een rechtsextremistische klootzak een aanslag pleegt dan moeten we daar bv alle pvv'ers voor verantwoordelijk stellen, ook al veroordelen ze openlijk die aanslag?

  Vertel mee eens hoe dat zit baggercuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Breivik heeft, zonder het zich te realiseren, een enorme dienst bewezen aan critici van domrechts.'

  Deze opmerking vind ik zeer misplaatst.


  Wat schuld en verantwoordelijkheid betreft: deze liggen volledig bij de dader en bij niemand anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onzin: de verschillen tussen de opvattingen van Breivik en de opvattingen van Martin Bosma, Geert Wilders en Pam Geller zijn volstrekt marginaal. Waarmee ik niet wil zeggen dat Martin Bosma de volgende zal zijn die met een automatisch geweer linkse tieners overhoop gaat knallen, daar is hij te slim voor.

  De doelstellingen van de PVV en Breirik zijn verder volstrekt identiek: het verwijderen van "kulturfremde" elementen van Europese bodem. Iedereen met een greintje gezond verstand beseft dat dat niet zal lukken zonder grootschalig gebruik van geweld. Gelukkig hebben we daar dan in de toekomst de neusafsnijden- en knieschotbrigades voor waar de PVV-vertegenwoordigers altijd zo ijverig voor pleiten.

  Word maar eens wakker, jongens: de PVV is een fascistoïde "Blut und Boden" partij. Of stop je kop in het zand, dat kan natuurlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Geendank:

  "Maar wanneer een rechtsextremistische klootzak een aanslag pleegt dan moeten we daar bv alle pvv'ers voor verantwoordelijk stellen, ook al veroordelen ze openlijk die aanslag?"

  Ik snap wat je zegt, maar je kunt het ook omdraaien. Als er een moslimextremistische aanslag is gepleegd wijzen Wilders en de zijnen (ook in Fitna) dolgraag naar de (vermeende) ideologie van de Islam.
  Nu is er een aanslag gepleegd uit conservatief-extremistische hoek en mag men niet naar de ideologie van Wilders wijzen?
  Terwijl de dader zelf ook nog eens zijn gedachtengoed aanhaalt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat gretha & pam zeer snel werden geinstrueerd om vanuit insiderskanalen zo geslepen manipulerend te reageren, mag vanuit het fundament waarop al deze goyimmennerij plaatsheeft geen enkele verrassing meer zijn...
  BINGO!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Maar wanneer een rechtsextremistische klootzak een aanslag pleegt dan moeten we daar bv alle pvv'ers voor verantwoordelijk stellen"

  Tja, eerder op dit blog stelde je dat mensen die een bepaald gedachtegoed aanhangen verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden voor de uitwassen van dat gedachtegoed.

  Dat Wilders wil voorkomen dat hij in de extreme hoek van zijn gedachtegoed wordt gedrukt lijkt me dan niet meer dan logisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En deze moet ik even kwijt:

  Tarpley: Norway Terror Attacks a False Flag."

  "It is reported that, although the world media are attempting to focus on Anders Behring Breivik as a lone assassin in the tradition of Lee Harvey Oswald, many eyewitnesses agree that a second shooter was active."

  Ten eerste maakt een (mogelijk) tweede schutter het verhaal nog geen 'false flag', ik vraag me zelf ook af of Breivik wel alleen heeft gehandeld. Maar waar de vergelijking met Oswald écht mank loopt: Oswald beweerde zelf dat hij erin was geluisd en dat er een duistere samenzwering verantwoordelijk was voor de moord op JFK. Breivik daarentegen heeft de aanslagen toegegeven, en beweert juíst er alleen achter te zitten. Lijkt mij precies 180 graden het tegenovergestelde van de 'patsy traditie' van Oswald.

  En het motief? Tarpley verzint wel wat. "Was It NATO’s Revenge for Norway’s Decision to Stop Bombing Libya?"
  Het speculatieve aspect is stuitend en tenenkrommend dom. Breivik heeft zijn actie jarenlang voorbereid, zo hij zelf heeft beschreven. En nu is het 'motief' voor een 'false flag' het niet meedoen met een paar luchtaanvallen op Libië, een oorlog die nog maar een paar maanden bezig is?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is inderdaad van een tenenkrommende domheid, Prison Planet. Al kan het altijd nog erger. Daarvoor moet je dan natuurlijk wél Micha Kat heten: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9142/nwo-in-overdrive-soon-to-be-you.html. Uiteraard met de obligate vermelding van Demmink.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ""Tja, eerder op dit blog stelde je dat mensen die een bepaald gedachtegoed aanhangen verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden voor de uitwassen van dat gedachtegoed.""

  Heb je die doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar weer, de holocaust was geen aanslag van één persoon, en desondanks kon je niet stellen dat de nazi's de badguys waren volgens jou.

  Maar goed, jij stelt dus alle moslims verantwoordelijk voor 911.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "En het motief? Tarpley verzint wel wat. "Was It NATO’s Revenge for Norway’s Decision to Stop Bombing Libya?"

  Inderdaad hoogst treurig, frustrerend en lachwekkend. Uiteindelijk ook geruststellend, want nu weet je gewoon zeker dat prisonplanet een conglomeraat van schizofrene zelfbevlekkers is. Heeft iemand dat treurige stuk gelezen waarin Alexus Janus vol trots beweert dat hij natuurlijk allang wist dat dit ging gebeuren?

  Dat artikel van Herr.Webster Tarpley is toch wel van zulk achterlijk niveau, je zou er een film over kunnen maken. Ik dacht aanvankelijk, die man maakt vast een grapje. Maar nee, hij meent het echt.

  Hoe kunnen deze mensen zichzelf serieus nemen? Je gaat toch niet zulke definitieve uitspraken doen gebasseerd op niks dan wat magere feitjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Dadgad

  Klopt,ik heb het gezien. Volgens mij linkte Tim er gisteren al naar.

  Het probleem met Alex Jones is dat hij zó graag wil dat er een complot achter zit, dat hij een dergelijk complot van te voren al aanneemt zonder zoiets vulgairs als "feiten" zelfs maar te checken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @pvdg

  "Het probleem met Alex Jones is dat hij zó graag wil dat er een complot achter zit, dat hij een dergelijk complot van te voren al aanneemt zonder zoiets vulgairs als "feiten" zelfs maar te checken."

  Dat is inderdaad precies het probleem ja.

  Het schijnt trouwens dat die terreur oefening helemaal niet heeft plaatsgevonden, maar dat weet ik niet zeker. Als dat zo is bewijst het maar weer hoe triest de prisonplanet nerds zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "de holocaust was geen aanslag van één persoon,"

  klopt, en in feite zeg je nu dat als de aanslagen in Noorwegen gepleegd waren door een groep leden van een groepering met hetzelfde gedachtegoed als de PVV, de PVV opeens wel medeverantwoordelijk is.

  Verder twijfel je aan de holocaust: dat kan alleen maar brandoffer betekenen, dus het Joodse volk is geofferd voor iets en het is wat jou betreft niet uitgesloten dat zionisten het samen met de nazi's hebben bedacht, gepland en uitgevoerd...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Maar goed, jij stelt dus alle moslims verantwoordelijk voor 911."

  leuke verdraaiing, maar lees het nog maar na:

  "eerder op dit blog stelde je dat mensen die een bepaald gedachtegoed aanhangen verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden voor de uitwassen van dat gedachtegoed.""

  als ik zeg dat 911 door de 19 kapers is gepleegd zoals door de FBI wordt beweerd, dan betekent dat volgens jou meteen dat ik moslims verantwoordelijk houd voor de aanslagen.
  Dat heb je meerdere malen aangehaald, dat je vond dat ik per se moslims de schuld gaf van de aanslagen.

  Kortom, jij stelt alle leden van een bevolkingsgroep verantwoordelijk voor de daden van enkelen uit die groep.

  misselijk makend is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Hoe kunnen deze mensen zichzelf serieus nemen? "

  het ergste is dat hele volksstammen Tarpley en consorten serieus nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ""klopt, en in feite zeg je nu dat als de aanslagen in Noorwegen gepleegd waren door een groep leden van een groepering met hetzelfde gedachtegoed als de PVV, de PVV opeens wel medeverantwoordelijk is.""

  Het is echt ongelooflijk hoe jij alles continu BEWUST weet te verdraaien, jij bent echt ziek in je hoofd!!

  ""Verder twijfel je aan de holocaust:""

  Het is echt ongelooflijk hoer jij continu BEWUST leugens verkondigt, valser als joyu bestaat gewoon niet, en niemand van de sekte die daar een keer wat over zegt.

  ""Kortom, jij stelt alle leden van een bevolkingsgroep verantwoordelijk voor de daden van enkelen uit die groep.""

  Nee achterlijke beroepsleugenaar, dat impliceer jij met deze opmerking;

  '"Maar wanneer een rechtsextremistische klootzak een aanslag pleegt dan moeten we daar bv alle pvv'ers voor verantwoordelijk stellen"

  Tja, eerder op dit blog stelde je dat mensen die een bepaald gedachtegoed aanhangen verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden voor de uitwassen van dat gedachtegoed.'

  Het is echt ongeloofijk dat niemand van de sekteleden tegen jou zegt dat je een keer moet kappen met dat liegen en bedriegen want het is echt ziekelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt echt een cursus begrijpend nederlands nodig :o)

  ""Kortom, jij stelt alle leden van een bevolkingsgroep verantwoordelijk voor de daden van enkelen uit die groep.""

  Nee achterlijke beroepsleugenaar, dat impliceer jij met deze opmerking;

  Tja, eerder op dit blog stelde je dat mensen die een bepaald gedachtegoed aanhangen verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden voor de uitwassen van dat gedachtegoed.'"


  lees nog eens goed na :o)

  in beide stukken van mij die je citeert zeg ik hetzelfde.

  "Het is echt ongeloofijk dat niemand van de sekteleden tegen jou zegt dat je een keer moet kappen met dat liegen en bedriegen"

  dat ze dat wel van jou zeggen doet geen belletje bij je rinkelen..

  Zelfs dagdad steunt je niet in dit waanbeeld van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ""Zelfs dagdad steunt je niet in dit waanbeeld van je""

  Dat je je grote vriend dadgad erbij haalt geeft wel weer aan hoe triest en wanhopig je bent, dat dadgad ook geen goed woord voor jou over had dat leg je voor het gemak maar even naast je neer.

  Enniewee..

  Kortom, jij verklaart bv alle moslims medeplichtig aan 911?

  Zo niet, waarom zouden de pvv'ers dan wel medeplichtig zijn aan deze éénmansactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ""Zelfs dagdad steunt je niet in dit waanbeeld van je""

  Dat je je grote vriend dadgad erbij haalt geeft wel weer aan hoe triest en wanhopig je bent, dat dadgad ook geen goed woord voor jou over had dat leg je voor het gemak maar even naast je neer.

  Enniewee..

  Kortom, jij verklaart bv alle moslims medeplichtig aan 911?

  Zo niet, waarom zouden de pvv'ers dan wel medeplichtig zijn aan deze éénmansactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waar herkennen wij deze dansend/vluchtende israëliers ook al weer van? Juist ja...

  BREAKING:
  "Oslo bomber ABB Anders Breivik sent email to Jewish anti-Muslim Sweden Democrats a hour before the bombings! Jewish anti-Muslim Sweden Democrats Isaac Nygren received an email from ABB one hour before the bomb detonated in Oslo, they were apparently good friends. Guess where Isaac Nygren is at the present moment? In an Israeli kibbutz!"

  What do you think about how you have links to Anders Behring Breivik?
  - I do not want any links to terrorism whatsoever. It was fortuitous that I got the email.
  Do you sympathize with Anders Behring Breivik opinions?
  - Now I do not know what he thinks but I do not share the use of violent methods, it takes me firmly away from.

  Volgens mijn onderzoeksbronnen ter plekke kreeg gretha W. 'toevallig' op deze bewuste plek zijn 'israëlliefde' ook al van jahve geopenbaard. Er volgt deze keer absoluut veel meer meneer de j-koekenpeerrr...
  Via vertaalmachine verkregen...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Heeft iemand dat treurige stuk gelezen waarin Alexus Janus vol trots beweert dat hij natuurlijk allang wist dat dit ging gebeuren?"

  Zelfs Alex' aanhang is dat gedrag al een beetje zat. Van iemand die zich "Living Mars" noemt:

  “Infowars Predicted Norway Terror Attacks Day Before”? Really?

  The truth is, Alex, you have been claiming for as long as I’ve been listening to you that another ‘terror’ attack will happen. Say it long enough, and eventually it’ll happen. But the headline implies that the DAY before, you predicted that this would happen specifically in Norway. Not."

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "dat dadgad ook geen goed woord voor jou over had dat leg je voor het gemak maar even naast je neer."

  nee hoor, ik gebruik hem juist vanwege dat feit als voorbeeld.

  Gefeliciteerd: je hebt zelfs dagdad, die lijnrecht tegenover mij staat, tegen je gekregen.

  maar niet getreurd, de holocaustontkenners jeroen en aart steunen je wellicht nog, zeker nu jij te kennen hebt gegeven dat je vindt dat de joden zijn gebrandofferd..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "jij verklaart bv alle moslims medeplichtig aan 911?"

  nope, de aanslagen hebben niets met moslim of islam te maken.


  "Zo niet, waarom zouden de pvv'ers dan wel medeplichtig zijn aan deze éénmansactie?"

  dat zijn ze niet, maar uiteraard is je denkvermogen te beperkt om dat te begrijpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "" je hebt zelfs dagdad, die lijnrecht tegenover mij staat, tegen je gekregen""

  Dat dadgad lijnrecht tegen over jou staat dat durf ik te betwijfelen. En als je denkt dat het me ook maar iets kan schelen wat die dadgad uitkraamt dan is dat weer het bewijs van jouw hersenbeschadiging.

  ""nope, de aanslagen hebben niets met moslim of islam te maken.""

  Maar de daders waren wel moslims, toch?!

  ""dat zijn ze niet, maar uiteraard is je denkvermogen te beperkt om dat te begrijpen...""

  Dat is wat ik al eerder stelde op dit draadje, maar uiteraard is jouw verstand te beperkt om zelfs die simpele woorden te bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "" zeker nu jij te kennen hebt gegeven dat je vindt dat de joden zijn gebrandofferd..""

  Ben je WÉÉR aan het liegen, ik vind niet dat de joden zijn gebrandofferd, sterker nog ik vind het zelfs een zeer lugubere benaming voor datgene wat er gebeurd is, vandaar dat ik niet kon geloven dat holocaust brandoffer betekent!! Als je iemand wil aanwijzen die zou vinden dat de joden gebrandofferd zijn dan moet je bij de persoon wezen die het de holocaust genoemd heeft!!!! Verschrikkelijk vies smerig achterbaks laf ventje dat je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Maar de daders waren wel moslims, toch?!"

  waaruit blijkt dat?

  verplaats dat eens Behring Breivik: is hij christen?
  Zo ja, doet dat ter zake?

  je kunt ook naar andere overeenkomsten zoeken.

  Zijn het mannen?

  etc. etc.

  dan kun je wel continu proberen om dat significant te maken, zodat het dus lijkt alsof alle moslims schuldig zijn aan 911, alle christenen aan de noorse aanslagen of alle mannen aan beide aanslagen, maar dat slaat natuurlijk nergens op.

  "ik vind niet dat de joden zijn gebrandofferd,"

  waarom volhard je dan in je mening dat holocaust enkel en alleen brandoffer kan betekenen?

  "ik vind het zelfs een zeer lugubere benaming voor datgene wat er gebeurd is, vandaar dat ik niet kon geloven dat holocaust brandoffer betekent!!"

  maar dat heb je niet bij het woord 'slachtoffer', wat verwant is aan brandoffer.
  je vindt het dus niet luguber om bijv. iemand die in het verkeer om komt een slachtoffer te noemen, dus iemand die als offerdier is geslacht.
  Daar ga je opeens wel akkoord met het feit dat woorden verschillende betekenissen kunnen krijgen in de loop der tijd.
  en zoals vangalien eerder al had aangegeven en ik deze middag: holocaust werd al voor de 2e wereldoorlog gebruikt als term om een massaslachting of vernietiging van een grote groep mensen mee aan te duiden...

  maar dat wil je gewoon niet horen.
  holocaust kan en mag alleen maar brandoffer betekenen, dus de joden zijn gebrandofferd door de zionisten..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. dadgad is onderwerp van gesprekstof. Wat moet hij nu antwoorden?

  Luister naar Carbon Based Life forms en down die zooi.

  Alhoewel ik niet inzie waarom continue de holocaust besproken moet worden kan ik wel vertellen dat truthurts tenminste geen jankende neuroot met achtervolginswaanzin is. Jawel hoor geendank, we zitten allemaal achter je aan. We weten ook waar je woont trouwens, dus doe de deuren maar goed op slot waarneer je je bedje inkruipt om je vervolgens aan te sluiten bij Alex Johannus ruk brigade.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dit is wel interessant. Breivik beweert niet alleen gehandeld te hebben.

  "Anders Breivik, de man die verdacht wordt van de bomaanslag en schietpartij in Noorwegen, handelde naar eigen zeggen niet alleen. Hij zei vandaag tijdens zijn voorgeleiding tegen de rechter dat hij 'met twee andere cellen' in een organisatie heeft gewerkt."
  trouw

  Ze zullen ervan smullen bij gevangenplaneet.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. ""je vindt het dus niet luguber om bijv. iemand die in het verkeer om komt een slachtoffer te noemen, dus iemand die als offerdier is geslacht.""

  Ga je nou ook nog vertellen wat ik wel en niet zou moeten vinden? Wat jij vindt moet ik ook vinden of zo, waar heb je het in godsnaam over?

  Jij hebt echt een hersenbeschadiging, dat bewijs je daar onomstotelijk mee!!

  Wanneer roepen de sekteleden jou een keer tot de orde, jij doet de 'debunk-gilde' namelijk geen goed met je hersenloos gezwets.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. ""je vindt het dus niet luguber om bijv. iemand die in het verkeer om komt een slachtoffer te noemen, dus iemand die als offerdier is geslacht.""

  Ga je nou ook nog vertellen wat ik wel en niet zou moeten vinden? Wat jij vindt moet ik ook vinden of zo, waar heb je het in godsnaam over?

  Jij hebt echt een hersenbeschadiging, dat bewijs je daar onomstotelijk mee!!

  Wanneer roepen de sekteleden jou een keer tot de orde, jij doet de 'debunk-gilde' namelijk geen goed met je hersenloos gezwets.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @dadgad

  Yep, ik las het. Een meer uitgebreid verslag vind je hier: http://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/25/anders-behring-breivik-terror-cells in 's werelds beste krant, de Guardian .

  Ben overigens benieuwd of hij inderdaad deel uitmaakte van één of ander extreem-rechts terroristisch netwerk, al kan ik me moeilijk voorstellen dat een dergelijk netwek een grote omvang zou hebben. Maar ok, een paar kleine cellen is natuurlijk al erg genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. 'Maar wanneer een rechtsextremistische klootzak een aanslag pleegt dan moeten we daar bv alle pvv'ers voor verantwoordelijk stellen, ook al veroordelen ze openlijk die aanslag? Vertel mee eens hoe dat zit baggercuda.'

  Heb ik zoiets geschreven dan? Mijn punt is: dit incident werkt in het nadeel van islamcritici.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik geloof niet zo dat hij onderdeel was van een netwerk met nog cellen die ook zoiets zouden kunnen doen.

  Lijkt me nogal dom om daarover zo uit de school te klappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ Pvg

  Dat is inderdaad een goed artikel. Harde woorden van zijn vader ook, dat lees je denk ik niet graag als zoon.

  Het zou maar zo kunnen, een rechts georienteerd terreur netwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Ga je nou ook nog vertellen wat ik wel en niet zou moeten vinden?"

  nee hoor, ik herhaal gewoon in mijn eigen woorden wat je zei over de betekenis van het woord 'slachtoffer'.

  Dat je daardoor op tilt slaat zegt genoeg......

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ""ik herhaal gewoon in mijn eigen woorden""

  Nee dat doe je niet, in plaats daarvan sta je WÉÉR met een bek vol tanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. nee hoor, jij weet niet meer waar je het moet zoeken nu overduidelijk is dat je gewoon een ordinaire holocaustontkenner bent

  En nu ook nog eens roepen dat de aanslagen in noorwegen je best wel goed uit komen.

  echt, je wordt steeds walgelijker....

  BeantwoordenVerwijderen
 38. "Wanneer roepen de sekteleden jou een keer tot de orde, jij doet de 'debunk-gilde' namelijk geen goed met je hersenloos gezwets."

  Ik neem aan dat je daarmee oa op mij doelt. Ga ik niet doen, hoor. Ik vind het wel vermakelijk om te zien hoe truth dagelijks gehakt van je maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "" ordinaire holocaustontkenner bent""

  Je blijft maar liegen, en dat kan je ongegeneerd doen op dit blog omdat dit een blog van leugenaars is.


  Eerst probeerde je me te verwijten dat ik de vermoorde joden in WO2 als brandoffers zou zien. Toen ik dat onderuit haalde kon je met die leugen niet verder, met als gevolg dat je als een blad aan een boom 180 graden draaide om me opeens te gaan verwijten dat ik niet kon geloven dat holocaust brandoffer betekent.

  Je bent compleet van de pot gerukt, je bent een doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar in hart en nieren.

  Maar dat vinden de sekteleden hier prachtig, hoe groffer de leugen hoe harder ze beginnen te kirren van plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Tja geendank: de feiten spreken voor zich.

  Je scheldt op alles en iedereen, met uitzondering van Aart en Jeroen, die verdedig je zelfs als anderen hen van repliek dienen. Zoals onlangs met Jeroen, toen vangalien hem aansprak over zijn holocaustontkenning.

  Verder sta je er op dat holocaust alleen maar brandoffer kan betekenen en dat brandoffer alleen maar kan betekenen dat er geofferd is.
  En dat ondanks alle argumenten die zijn aangehaald.
  Dus net als die andere holocaustontkenners die ik heb geciteerd blijf je er bij dat de joden zijn gebrandofferd....


  Kortom: een holocaustontkenner.
  de feiten spreken voor zich.

  Je bent ontmaskerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Jeroen heeft nooit op mij gereageerd vandaar dat ik niet op hem gereageerd heb, maar ook voor hem geldt, laat hem een artikel plaatsen opo dit blog zodat ik daar op kan reageren, zo niet kap dan met dat zielige 'ja maar hunnie..'. Aart heeft wel een keer op mij gereageerd en toen heb ik op hem gereageerd, maar dat vergeetje maar weer even snel omdat het je niet uitkomt.

  ""Verder sta je er op dat holocaust alleen maar brandoffer kan betekenen en dat brandoffer alleen maar kan betekenen dat er geofferd is.""

  Je blijft maar liegen, het is echt met geen pen te beschrijven, en niemand van de sekteleden die er wat van zegt.

  Het woord holocaust betekent brandoffer, toch?! Als je daar een probleem mee hebt dan moet je bij de persoon wezen die het de holocaust genoemd heeft.

  De massamoord op de joden hoeft voor mij geen brandoffer genoemd te worden, sterker nog ik vind het een lugubere benaming, vandaar dat ik niet kon geloven dat holocaust brandoffer betekent.

  Dat heb ik al tig keer verteld maar je blijft je pure leugens als een mantra herhalen, zo gestoord als je bent.

  Jij bent een leugenachtige haatzaaier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Tja, je probeert je er nu uit te lullen..

  van galien en ik hebben met meerdere links er op gewezen dat holocaust niet alleen gebruikt wordt als term voor brandoffer, maar ook als term voor totale vernietiging.

  net zoals slachtoffer niet meer alleen betekent dat een offerdier geslacht wordt.

  maar dat weiger je te accepteren, je blijft volharden in je brandoffer.

  net zoals al die andere holocaustontkenners.

  daarom verdedig je jeroen als anderen hem op zijnholocaustontkenning aanspreken.

  jullie holocaustontkenners laten elkaar uiteraard niet vallen.

  alleen heeft jeroen meer lef dan jij: hij komt er gewoon voor uit.
  Jij probeert het te verhullen..

  BeantwoordenVerwijderen
 43. We weten nu wel dat je een antisemiet, moslimhater en een crypto-nazi bent.

  Spaar je adem.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. ach, uit de mond van een holocaustontkenner hebben zulke woorden geen waarde..

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ach uit de mond van een antisemitische moslimhater de de nazi's "nuanceerd" zijn die woorden natuurlijk een lachtertje, iedereen heeft door dat je een crypto-nazi bent die probeert de mooie sier te maken met een afleidnings manouvre.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. tja, dat is het enige wat je nog rest: schelden en vuilbekkerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Tsja dat krijg je als je blijft volhouden dat de nazi's niet de badguys waren en dat 911 per defintie door moslims gepleegd moet zijn.

  En jij moet sowieso je smoel houden met je hetze, haatzaaiende crypto-nazi.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. ach, je bent inmiddels zo wanhopig dat je er van alles gaat bij verzinnen.

  misschien moet je meer steun zoeken op de blogs van aart en jeroen...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Daar heb je die doorgedraaide antisemitische moslimhatende stalkende beroepsleugenaar weer die écht op al mijn reacties moet "reageren" vanwege zijn dwangneurose die voortkomt uit zijn obsessie voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. mirrortalk

  wedden dat je zo weer gaat reageren met vuilspuierij?

  Das het mooie van je, je praat telkens over jezelf.

  zo riep je vroeger altijd 'jullie zijn allemaal de weg kwijt' op het moment dat je zelf de discussie niet meer kon volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het is duidelijk dat je WÉÉR met je bek vol tanden staat want er komt WÉÉR geen zinnige woord uit maar vanwege je dwangneurose die voortkomt uit je obsessie voor mij MOET je reageren, ik heb het met je te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. wedden dat je zo weer gaat reageren met vuilspuierij?


  die weddenschap heb ik gewonnen.

  wedden dat ik hem opnieuw win?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En WÉÉR staat de doorgedraaide stalkende BEROEPSLEUGENAAR!!!! met zijn bek vol tanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. kiek, je kunt het gewoon niet laten

  wedden dat ik weer win?
  je kunt je gewoon niet inhouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Je bent door baggercuda definitief ontmaskerd als een ontzettende grote leugenaar, jij hebt verloren doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. tja, schelden is het enige dat je nog rest...

  wedden dat je niet weet van ophouden?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Dus baggercuda sprak niet de waarheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. ""@ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt baggercuda hier de waarheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ik heb al eerder aangegeven dat ik niet inga op vragen die Barracuda zijn identiteit mogelijk kunnen prijsgeven.

  Dus of hij daar de waarheid spreekt: ik heb hints gegeven waarmee je dat zou kunnen uitvogelen.

  maar vond het wel grappig dat je barracuda meteen op zijn blauwe ogen gelooft, terwijl je geeneens zijn pseudoniem kunt neertypen zonder te flippen...

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Kijk, dát zijn rookgordijnen!!

  Enniewee..

  ""@ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt baggercuda hier de waarheid?


  Je hoeft helemaal geen identiteit prijs te geven -als je die zou weten- je hoeft enkel met een 'ja' of een 'nee' te antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. tja, geendank, zoals ik eerder aangaf ga ik op dat soort vragen geen antwoord geven.


  je hebt mijn reactie en die van barracuda, welke je meer waarheidsgehalte geeft mag je helemaal zelf weten..

  ik vond het wel lief van je dat je meteen Barracuda, wiens naam je niet zonder te flippen kunt typen, naar voren trok als degene die de waarheid sprak.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Kijk, dát zijn rookgordijnen!!

  Enniewee..

  ""@ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt baggercuda hier de waarheid?


  Je hoeft helemaal geen identiteit prijs te geven -als je die zou weten- je hoeft enkel met een 'ja' of een 'nee' te antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. De gruweldaad in Noorwegen zou ons wakker moeten maken:http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/de-dood-van-joegoslavie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Leg dat eens uit Max: een Noorse extremist die tientallen Noorse jongeren uitmoord..

  dat moet ons wakker schudden wat betreft de islamisering van europa?

  Het geeft eerder aan hoe gevaarlijk mensen kunnen zijn die de ideeen op dat blog van je aanhangen.

  BeantwoordenVerwijderen