maandag 26 maart 2012

DondersDe complotters hebben weer wat nieuws: mysterieuze donders vanuit de diepte. Amerikaanse dorpen die vreemde geluiden uit het binnenste der aarde horen. Komt natuurlijk weer door HAARP.

Barracuda wordt doodmoe van complotters en HAARP. Niet alleen omdat geen enkele complotter ook maar de moeite neemt om zich eens fatsoenlijk in de techniek te verdiepen, ook maar een beetje begrijpt waar het over gaat en net als Michaatje Kat willekeurige sites nablaten, maar vooral vanwege de enorme naïviteit om te denken dat 180 antennes in Alaska aardbevingen en andere natuurverschijnselen aan de andere kant van de wereld kunnen veroorzaken. Zelfs als je heel Alaska volbouwt met antennes gaat dat nog niet lukken.

Een mooi verhaal is het overigens wel, zeker omdat het plaatsje waar de mysterieuze geluiden worden gehoord toevallig ook nog Clintonville heet. What's next? Obamadorp? Bushtown?

Maar mysterieus? Nou nee, volgens het U.S. Geological Survey een aardbeving met een kracht van 1,5 op de schaal van Richter. En die vreemde geluiden worden wel vaker gehoord bij aardbevingen.

Een beetje complotgek maakt er echter weer dit van: 'HAARP kan via de 1 en 2 Hertz golven deze breuklijnen stimuleren en een aardbeving op gang brengen. Nicola Tesla had ook zo’n experiment in New York ergens in de late 1800′s waarbij deze stad op zijn grondvesten stond te schudden.'

Gelukkig stond het linkje erbij om te constateren dat de complotter - met de veelzeggende naam SlaafNL - weer eens niet kan of wil lezen. Niet de stad, maar het gebouw waarin Tesla experimenteerde schudde (Mythbusters hebben het apparaat trouwens nagebouwd en kwamen niet verder dan vibraties).

De microbevingen zijn het beste wat Maaskantje Clintonville is overkomen: business is booming (letterlijk). Dus kijk niet op als blijkt dat de plaatselijke middenstand stiekem een paar subwoofers in de grond heeft gestopt.

12 opmerkingen:

 1. Ter info: Onze 'LordWanHoop' heeft bij Anarchiel blijkbaar een accountje aangemaakt als Barracuda. En de hasjdombo's trappen er nog in ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze kunnen beter over je lullen dan van je vreten.

  Alhoewel een lekkerbekkie niet versmaden is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel Anarchiel aan het onderschijten, wat zullen ze blij met hem zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diezelfde SlaafNL schreef in hetzelfde commentaar ook:
  "Via triangulation kan HAARP met uiterste precisie enorme ravages aanrichten."

  Eh, precisie bij 1 à 2 Hz?

  Niet voor niets komen de lage tonen bij moderne luidsprekersystemen uit één enkele subwoofer, mono dus, want een richteffect is er bij die frequentie (20-100 hertz of zo) toch niet. En de speaker zit van binnen en het geluid komt uit een gat ergens in de kast. Waar precies maakt toch niet uit.

  Niet voor niets gebruiken vleermuizen de band 30-100 kHz (kilohertz!), want alleen dan heb je voldoende richteffect om de vliegjes en mugjes waar zij van leven te kunnen ‘zien’ op de ‘radar’ (die dus sonar is).

  Walvissen en olifanten gebruiken wel heel lage frequenties, geloof ik, maar dan om op lange afstand en juist niet gericht te communiceren. Want van hun soortgenoten weten ze wel dat ze ver weg zijn, maar niet waar.

  Dus: SlaafNL: hoe dom kan iemand zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A high power transmitter and antenna array operating in the High Frequency (HF) range. The transmitter is capable of delivering up to 3.6 million Watts to an antenna system consisting of 180 crossed dipole antennas arranged as a rectangular, planar array.
  toch wel wat meer als 1 a 2 hz
  en als je hier kijkt deze chick heeft ook wel wat goede argumenten http://www.youtube.com/watch?v=zqDgfjdZUtw&feature=relmfu

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zolang LOH daar de boel blijft onderkliederen vind ik het best.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Barracuda's zijn schoolvissen. Die durven niks alleen. Nee dan een echte haai, dat is tenminste wat. Sommige barracuda's verbeelden zich echter een haai te zijn. Totdat de haaienkiller er aan komt. Dan zijn ze gauw weer een barracuda, en schuilen in de school. Het is een laffe vissoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schoolvissen zijn slim, ze werken samen en overleven. Haaienkillers zijn eenzaam, geen hond die ze in de groep wil hebben. Haaienkillers(?) zien er niet uit, een Barracuda is een prachtige verschijning, daar is ieder gezond mens het over eens. Haaienkillers hebben ook geen hersens anders zouden ze wel samenwerken, zoals een Barracuda dat ook doet,betrouwbaar en authentiek. Haaienkillers(?) Sterven niet voor niets uit, lelijke beesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fiseater = LordWanHoop

  Hij heeft het er maar druk mee, met al die accountjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haphaphap Mmmmh lekker... Barracuda's on grill.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Lordonehope haalt vandaag of morgen het journaal, hij is compleet door aan het draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 911? Dat is toch allang bekend. Dat was al queda. En Binladen. Maar die is dood. Gevaar geweken. Gewoon doorleven.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.