donderdag 15 maart 2012

Schobbejak

LOL. Weten we eindelijk wie de ondergang Adsense boycot van Amsterdam Post heeft veroorzaakt. Ene Johan van der Knijff, werkzaam bij de KB, roeptoeterde op Twitter dat hij al enige tijd had geklaagd bij Google en eindelijk...bingo!

Meteen aan de schandpaal natuurlijk bij de Breivik-gekkies: een kleffe-handjes-rukker die in het geniep mensen er bij lapt, een schobbejak die net als Van der Graaf voortdurend mensen in de nek zit om ze kapot te maken, zal zich er dagelijks wel over beklagen zo’n 60 à 70 jaar te laat geboren te zijn om met de nationale socialisten te hebben kunnen collaboreren, gaat zichzelf nog wel eens tegen komen, op de laadbak van een pick-up op het Malieveld onder een hijskraan met een touw om zijn hals.

Zo kennen we onze oorlogspappenheimers weer.

En dan kwam GS er ook nog overheen. Dat het een schande was dat correcte moraalguerilla op de zaak duikt middels tweets en blogs. 'Het feit dat Johan van der Knijff en zijn benepen rakkers zover gaan in hun strijd tegen mensen die iets anders vinden dat ze zelfs Google Ads en PayPal-knoppen van andere sites willen slopen, laat zien waar het echte gevaar voor democratie in dit land vandaan komt.'

Eh..hallo! Niet mijnheer Van der Knijff heeft ingegrepen, maar Google zelf op basis van zijn huisregels. Die kan niet elke spelonk van het interweb controleren, tenzij ze erop gewezen worden. En met de Google Ads is AP niet weg. Sterker nog: daar verdiende de webplek nog geen boodschappenkar per maand mee. Wat zeg ik: het handjevol bangige zure oude mannen dat voral elkaar aan het ophitsen is, stort iedere keer spontaan 2500 euri als uitbater Mollema maar 'piep' zegt. Terwijl een hostingabonnementje toch echt iets van tien euri perr maand kost. Voor dat geld kun je - Barracuda moet er niet aan denken - wel 250 AP'tjes laten opbloeien.

9 opmerkingen:

 1. Terwijl een hostingabonnementje toch echt iets van tien euri kost.

  Nou voor een beetje goede hosting ben je toch al snel 60 euri`s per jaar kwijt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach kom, Frik heeft die 2500 euro gewoon in eigen zak gestoken, klaar.

  En inderdaad LOL! Johnny Squid die zich op GS met een vroom gezicht tegen klikken keert. GS, het ultieme verradersblogje dat tussen '40 en '45 zonder een spoor van aarzeling de namen en adressen van Joodse onderduikers gepubliceerd zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klikken is klikken. Frik deugt niet, maar de activiteiten van de nijvere, ongetwijfeld weldenkende en 24 karaats antifaksistiese denunciant deden ook mij even aan Jodenjagers en Stasi-spionnen denken.
  Maar als het voor de Goede Zaak en de Nieuwe Mensch is, dan mag het natuurlijk. Wat zeg ik, dan moet het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Lezer

  Bullshit. AP is een nazibaggerblog, geen haar beter dan Stormfront en een stuk dommer. Tenzij jij vindt dat er enige verdienste schuilt in het vergoelijken van Anders Breivik en het oproepen tot genocide op Afghanen. Runter mit die naziblogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk eens aan, de nieuwe NSB heeft in elk geval een gezicht. Ik zou mijn nichtje nog niet met Johan van der Knijf alleen laten om te voorkomen dat ze in een klagerige klikspaan verandert en daar nog trots op wordt ook.

  Altijd al gedacht dat enthousiast wegmaken van afwijkende meningen bij de breedsocialistische familie gevonden zou worden. Maar dat sommigen er met zoveel graagte aan meewerken had ik nu nog niet verwacht. De vraag is nu nog of deze imagobesmeurder van de Koninklijke Bibliotheek in de Haag de politieke sympathie voor GroenLinks heeft of voor de PvdA. Het zal ongetwijfeld de komende weken aan het licht gaan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad, Sjun. Zo'n Van der Knijff is natuurlijk van een heel ander niveau dan een anonieme lafbek als jij.

  BeantwoordenVerwijderen