dinsdag 20 maart 2012

Bibelebonse mensenJohan Oldenkamp, redder des vaderlands, vierde zijn verjaardag voerde vrijdag actie in zijn voortuin. Alle bibelebonse mensen van de bibelebonse berg waren er. Het werd gemoedelijk verbroederfeest. Compleet met fluit- en gitaarmuziek. Grenswetenschap heeft zelfs geknuffeld met de mensen van Niburu.nl. 'Kwestie van de chakra's een beetje openhouden, en elkaar als zoekend mens in deze openbarende tijden toch een warm hart toedragen'.

De gemtreel-burgervader was er om te vertellen dat hij zich psychisch laat onderzoeken, Guido Jonkers (Wanttoknow) oogde als sumoworstelaar (leest hij zijn eigen artikelen wel?) en dan was er nog de jongen met de blote voeten die vertelde dat als je op zijn tenen gaat staan 'je hem zijn vrijheid' ontneemt. 

De spulletjes van Johan zouden worden geveild, want Johan weigert een ziekteverzekering te betalen. In strijd met heel wat internationale rechten der mens die Johan ongetwijfeld heel goed bestudeerd heeft. Helaas lieten de deurwaarders verstek gaan. Bij Anarchiel licht gemopper: 'Ik begreep dat meneer Oldekamp dit gisteren al wist, en niet de moeite heeft genomen om het via de bekende kanalen door te geven'

UPDATE: Johan heeft alles verzonnen!

6 opmerkingen:

 1. Leuk entertainment brengt Johan Oldenkamp ons!
  Haha, ik heb al eens eerder gereageerd... maar dit keer is het positief! Haha, een leuk item zou ik willen benadrukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Guido Jonkers (Wanttoknow) oogde als sumoworstelaar (leest hij zijn eigen artikelen wel?

  link werkt hier niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik hier even mag spammen...
  Gaat over Oldenkamp... Verwijder de link wanneer je wilt.

  http://jeejee1970.blogspot.com/2012/03/johan-oldenkamp-gemene-valse.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Muahahaha Lachen weer. 1 dag op dat blog en ze cenzuren me nu al weer. Hahahaha ja die houden niet van tegenspraak dat is wel duidelijk. Een beetje leugens de wereld in helpen en dan alles wat de leugens ontkracht gewoon cenzuren!! hahaha En dat wil Johan wat verwijten. :lol: Hahaha wat een dictatoriale hypocrieten zeg. :lol:

  Jennyjo zei

  'Je kunt wel degelijk weigeren een ziektekostenverzekering af te sluiten. Het geld wordt dan weggezet op een rekening t.b.v. eventuele kosten in verband met medische behandelingen.

  Maar helemaal geen geld reserveren voor dergelijke kosten, nee, dat kan niet. En dat is maar goed ook, je schaadt er niet alleen je zelf mee maar ook anderen. Het is dus bijzonder egoïstisch en asociaal.'


  waarop ik wilde commenten:

  Dat klopt die regeling is er, maar je vergeet er bij te zeggen dat je dan nog meer moet betalen dan je nu al doet voor een zorgverzekering. Wat voor oplossing is dat dan?

  Ik verwijs even naar een tekst die ik hier al over heb geschreven. Het word alleen maar duurder en wat je er voor krijgt alleen maar minder. Over asociaal gesproken. Zorg zou naar ratio van inkomsten moeten worden bepaald, zodat de sterkere (lees rijkere) de zwaarste lasten dragen. Dat zou pas sociaal zijn. Sommige armere kunnen nu al gewoon niet meer die hoge kosten betalen en worden vanwege de zorgverzekering nog verder beroofd door incassoburaus in naam van de staat en de koningin, de schat. Is dat dan sociaal?


  maar ze willen het niet plaatsen :snake:

  Losers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha en nou gaat die geit ook nog tegen me praten terwijl ie al mijn comments tegen houd. (Wanneer heb ik dat eerder meegemaakt? :-) Wat een mafkees.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn allerliefste Lord,

  Oldenkamp weigert de zorgverzekering niet vanwege de prijs, maar zoals hij zelf zegt, vanwege zijn levensovertuiging en dat hij niet wil buigen voor de macht van de farmacie.

  Nou, dan kan hij dus gewoon vrijstelling aanvragen.
  Dat hij daardoor duurder uit is dan met een zorgverzekering: soit.
  Hij is dan wel gegarandeerd dat dat geld in zijn potje blijft en niet aan die farmacie wordt uitgegeven.

  Verder is de basisverzekering inkomensafhankelijk, je krijgt een zorgtoeslag op basis van je inkomen

  BeantwoordenVerwijderen