donderdag 29 maart 2012

Time out

De voor het plaatje joviale arm van Mark om de schouders van Geurt werd bij de Dagelijkse Standaard met samengeknepen billen gadegeslagen. Het zal toch niet waar zijn?' 'Wat is dit nu voor een nieuws en speculaties. Ze zijn gewoon op een punt gekomen dat ze met de fractie of enkele woordvoeders (...) moeten overleggen hoe ze verder gaan. Er zullen beslist punten zijn waarop de een en de ander niet wil toegeven/inleveren. Lijkt me gezond en dus niets aan de hand. 'Het is nu knopen doorhakken he, ipv beetje praten. Dat gaat altijd lastiger. Vooralsnog heb ik geen reden om aan te nemen dat ze er niet uitkomen.' 'En en passant wilde ik misschien ook het puntje maken dat een opiniesite niet al te veel pretenties moet hebben als nieuwssite. Dat loopt meestal niet goed af - maar die discussie hebben we al eens eerder gevoerd. Het verlangen bij de "insiders" te horen is kennelijk groot.'

Maar de 'woordvoeders' wisten niet hoe snel ze de impasse naar buiten moesten sms'en. En toen de tuindeuren van het Catshuis eindelijk openzwaaiden, kwam daarmee ook de kille voorjaarswind naar buiten. Zoek 'moeilijk' op in de Dikke Van Dale, sprak Mark bits op zijn fiets tegen verslaggevers. Inmiddels zijn de achtergronden bekend.

De enige vraag die Barracuda bezighoudt is: wat zou Mark tegen Geurt met die wielklem om hem heen precies gezegd hebben? 'Je weet wat we hebben afgesproken, je gaat als een volwassen kerel nog eens goed nadenken en morgen ga je akkoord met al onze plannen, anders staan we hier massaal voor schut' Of was het: 'Zondag 1 april zeggen we dat we er uit zijn, wat zullen we maandag een lol hebben'. Of: 'Het was goed je gekend te hebben, die Polensite was top.' Of: 'Wat een rotzak, die Hero, vind je ook niet?' Maar wat ook nog zou kunnen: 'Sorry joh, dat van die gulden gaan we echt niet doen'.

Barracuda verwacht de capitulatie reeds in de loop van de ochtend. Schijnt dat de Rode Khmer al tot Arnhem is genaderd.

2 opmerkingen:

 1. Wilders die akkoord gaat met hervormingen. Wat zal Roemer zich in de handen wrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al een idee waarover ze praten.

  Rutte:
  "hahaha, en ze denken nog echt dat we met voorstellen en onderhandelingen bezig zijn! En we zitten natuurlijk gewoon allemaal voor de Illuminati!"

  Wilders:
  "Ja hahaha! Alsof wij een eigen agenda hebben in plaats van wereldoverkoepelend gewoon te doen wat ons opgedragen wordt".

  Rutte:
  "Vanavond nog een cognacje doen in het clubhuis?"

  Wilders:
  "Tuurlijk. Volgens mij kwam Roemer ook, word gezellig, lekker Illuminati onder elkaar. Daarom heb ik ook zo'n zin in de volgende Bilberberg."

  BeantwoordenVerwijderen