maandag 5 maart 2012

Tangodown

Ja, mensen, het was me een weekje wel. Barracuda was stiekem naar Alaska gevlogen, waar hij in het kader van de geheime operatie Tangodown met behulp van HAARP de site Klokkenluideronline heeft genuked. Dat ging met horten en stoten, omdat de slingermotor van HAARP haperde (verkeerde brandstof: butanol). Maar na een aardbeving (sorry, Taiwan) en een stuk of wat abusievelijke chemtrails die spontaan uit de schoorsteen spoten, is het dan toch gelukt. Er moest van staatswege worden ingegrepen omdat de verhalen op Klokkenluideronline alsmaar geloofwaardiger werden.

Grapje, complotters! Barracuda heeft eerlijk gezegd geen idee wie er achter de vermeende (Ddos) aanvallen op Klokkenluideronline zitten, net zomin trouwens als Micha Kat zelf, die in een radio-uitzending ook maar wat roeptoeterde: dan was het weer Yehudi Moszkowicz, die achter zijn broek aanzit, dan weer de RVD, of de hele main stream media, maar in het algemeen dus gewoon de 'weerzinwekkende terreur' van de staat. Dat maakt het immers allemaal stukken dramatischer, en is een mooie aanleiding voor een zoveelste bedelactie.

En het ging net zo lekker met Klokkenluideronline, volgens Kat. Onder leiding van een nieuwe moderator, de zich internet journalist noemende Ramon Walter, was het complotgehalte de laatste weken behoorlijk aangedikt. Met een overdosis David Icke, NWO en illuminatie. En niet te vergeten 'onthullingen' over Johan Friso. Dan weer was hij helemaal niet onder de sneeuw vandaan geholpen, dan juist weer wel, maar was de reanimatie-apparatuur in de heli onklaar gemaakt, dan zat de NWO er achter of ook weer niet, want Friso maakte daar immers zelf deel van uit, enzoverder. Barracuda kan zich niet voorstellen dat de 'staat' van dit soort warrige aluhoedjesverhalen ook maar een minuut wakker ligt.

Hoe dan ook, toen de Ddos aanvallen begonnen (naar verluidt vanuit Roemenië) besloot Kat de site maar weer eens te verhuizen van de VS naar IJsland, maar toen bleek de database met alle artikelen te zijn gekraakt. Gekraakt of gewoon kaduuk, want dat blijft ook allemaal onduidelijk. Tot op heden lukt het Kat en zijn team maar niet om de site langer dan een half uur in de lucht te houden.

Tot nu toe heeft 'Anonymous' de aanvallen opgeëist. Kat zou hebben geweigerd onjuiste informatie over een niet nader genoemde 'bevriende journalist' van de site te verwijderen. De Ddos-claims staan onder meer op het Twitter-account van Anonymous Own3r. Een van zijn volgers is dan toevallig wel weer Yehudi Moszkowicz, die eerder vergeefs probeerde met een takedown procedure Klokkenluideronline aan de grond te krijgen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat Yehudi hem afgelopen week gewoon uit nieuwsgierigheid is gaan volgen.

Vanzelfsprekend is Anonymous in de ogen van Kat ook alweer een complot. Namelijk een contra-groepering uit de spin-kokers van de NWO dan wel geïnfiltreerd of afschuif-entiteit voor allerlei smerigheden van zichzelf. Bij Argusoog werd al gespeculeerd over alternatieven: de complete site achter de Tor-browser, een nieuwsbrief voor ingewijden of gewoon weer een blad op papier. Dat wordt dus ouderwets stencillen.

42 opmerkingen:

 1. In de vorige draad werd er hier door de huis mooszaad agente van het jidf meteen kleur bekend door te beweren dat yehudi ten opzichte van Kat volledig in zijn gelijk zou staan? Bovendien schepte ze tegelijkertijd op dat met de electronische kunstjes die organisaties als de hare altijd op een ieder loslaten die niet binnen hun nazionistische kaders is in te perken nog content is ook mensen! Althans ze stelde dat Kat een koekje van eigen deeg kreeg door de maatregelen uit te lokken die er momenteel op hem worden losgelaten door de despotische uitverkore kringen waarbinnen de jidf agente zelf actief schijnt zu sein. Wat niemand hier dus schijnt te willen/kunnen bedenken is dus dat die Ramon Walter wel eens als paard van Troje door Micha's vijanden binnen zijn 'technische' staf na het debacle met de vorige moderator naar binnen is geloosd!? Bij lieden als Micha heel gemakkelijk want altijd voor een duppie op de eerste rang he? Laat hier een ding duidelijk zijn. Micha moet een ieder al dan niet aanraakbare tegen kunnen spreken door zijn eigen bij elkaar geraapt en op onzin gestoelde hoernalistiek. Net zo goed als dat hij daar d.m.v welke tegengeluid uit welke richting dan ook op gecorrigeerd dient te kunnen worden. Het uit de lucht halen van onwelgevallige tegengeluiden is niet alleen abject schizofreen nazionistisch, het zijn ook nog eens methodes die door henzelf maar al te graag op hun eigen (heb trouwens absoluut niets met die white power prothink moron dusss probeer het maar niet eens.) oppositie los schijnt te MOETEN worden gelaten. Idem. met het zogemaand juridisch mogen verbieden van geschiedkundig onderzoek op hun overgecultiveerde holohoax! Wat een geconditioneerde dommigheid van Ziva dus hier weer... Waar MF trouwens terecht tegen in bracht dat de oplichtster alleen nog maar met in zoekmachines gevonden blote reten uit probeert te raken door zo haar hoerige imago nog eens te benadrukken? That's sooo old-school meidje-meme hahaha... Wat een grote mond voor overigens iemand die minder sefardisch/joods (DE enige orginineel echte voor moloch!) bloed in haar aderen heeft stromen dan Micha Kat alleen al in die kale knikker van hem heeft doen overkoken van bedel behoeftige omstandigheden. Nee Ziva jij gaat dit jaar nog ervaren om welke redenen de synagoge van lucifus jou tribe uit Chazarië uit al die duizenden bloeddorstige wilden heeft doen uitverkorenen om als gehersenspoelde sloofjes de kastanjes voor hen uit het vuur te moeten halen. Geilstijl ruikt nu al gekosjerd bloed. En dat zegt veel want ik weet uit welke ruif zij vreten. (lees aub door mijn grammaticale ongeschooldheid heen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hr ---------------------------------------------------------------- hr
  Eerst even een scheidlijn, want ik wil mijn reactie niet vlak na die antisemitische bagger van Adamas hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar haalde je die naam Ramon Walter vandaan? Ik had wel aan de schrijfstijl gemerkt dat het Kat zelf niet was, ook Kat gemaild wie het was (geen antwoord), maar een naam heb ik nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Intussen is de klokkenluideronline.nl alweer verplaatst van IJsland naar India, Hyderabad of Bombay, althans vandaaruit beheerd, maar met de DNS bij een onduidelijke organisatie in Nederland. O nee, nu alweer niet, DNS nu in eigen beheer ook bij die Indiase hoster ctrls.in .

  En de site werkt, maar met responsetijden van ca. 15 seconden. Beetje trage hoster of nog steeds DDoS? Ik weet het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Domeinregistrator zit in Almere. Lijkt een beetje een schimmig clubje, http://www.mijninternetoplossing.nl/faq.php , met teksten als:
  ===
  Ik probeer in contact te komen met de houder van een domeinnaam, kunt u mij de contactgegevens van de houder verstrekken of mijn bericht doorsturen aan de houder?
  ===
  In verband met de privacy van de domeinnaamhouder kunnen wij u helaas geen aanvullende gegevens doen toekomenen over de houder van de domeinnaam.
  Ook kunnen wij helaas geen berichten doorsturen naar de houder van de domeinnaam.
  ===

  Perfect voor een haat- en lastersite als klokkenluideronline.nl natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had eerst mijn twijfel óf er überhaupt sprake was van een Ddos-aanval en niet van een geraffineerde poging van Kat sympathie én poen los te weken. Jawel, een complot!

  Dat die Ddos aanval nog steeds zou voorduren..tja. Met Anonymous heeft het dan in elk geval niks te maken. Heeft Mosko dan tóch een hacker betaald om Klol offline te halen?:P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kreeg het hele weekend een of andere pagina van een hoster te zien, soms in de vroege ochtend werkte het tijdelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Re: Pyt van der Galiën:

  Acht ik hem zeker toe in staat. Of gewoon zijn rekening niet betaald en daardoor van hoster naar hoster gejaagd.

  Zowiezo verdacht dat Micha Kat zelf zegt technisch niet onderlegd te zijn, maar wel feilloos weet wie er achter de DDoS zit, terwijl dat toch nogal ingewikkelde materie is:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Re: Pyt van der Galiën:
  "Dat die Ddos aanval nog steeds zou voorduren..tja. "

  Die Indiase hoster heet een "6 zone" of "8 zone" beveiliging te hebben. Houdt o.a. in dat er mannen met geweren bij de poort staan. Helpt kennelijk niet zo goed tegen DDoS (;-).

  Daar hebben ze ook wel iets tegen, maar waarschijnlijk (als ik het goed lees) bij de complete server, vanaf 1000 dollar per maand. Kat zal wel een goedkope VPS genomen hebben. Mogelijk hebben die die anti-DDos-voorzieningen niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach Adamas jij leest ook enkel dat wat je het lekkerst vindt. Ma Pitom.. niets menselijks is ook jou niet vreemd?

  Yehudi staat - zoals ik zei - in zijn recht als ondernemer door (juridische) actie te nemen tegen de op persoonlijke wraak gestoelde lasterlijke beledigingen van Micha Kat. Hij zou als 'eigenaar' van een jong bedrijf het ondernemerschap niet waard zijn als hij dat over zijn kant zou laten gaan.

  Mijn sympathie mbt dit gedoe voor Yehudi ligt dus bij Yehudi de Ondernemer, niet bij Yehudi de Joodse man. Het heeft dus niets met 'tribe-affiniteit' te maken. Sterker nog, ik zou dezelfde sympathie uitspreken wanneer jouw bedrijf in de waanzin van Kat verstrikt zou raken.

  Hahaha, ja de Israelische software quote. LoL idd hier hapte LordOneHoop naar verwachting. Echter als je de link naar het mp3-bestandje bekijkt zie dat het is geplaatst op de site van:

  R.M. Stock, status: IN DE WAR

  Het is dit warhoofd zelf die zijn hilarische gesprekken met de geduldige desk-medewerkers van GoDaddy opneemt en vol trots plaatst en de link vervolgens spamt. Niets 'geslepen dienst'-software dus, maar gewoon een voorbeeldje: "warhoofd zet zichzelf voor schut" Afl. xxxx

  Dan je 'koekje'. Wanneer je willens en wetens en bij voortduring mensen kapot schrijft, oproept tot het leegroven van kiosken, verbranden van dingen, of mensen uit hun huizen te sleuren dan moet je niet raar staan te kijken dat er op een dag iemand beslist je site uit de lucht te hacken.

  Dat heet een koekje van eigen deeg, en heeft dus niets te maken met het wel of niet mogen zeggen wat Kat wil of doet. Het is Kat's eigen ongecontroleerde hufterigheid die hem hier de das omdoet, niet zijn vermeende (on-)gelijk.

  Die Ramon loopt al jaren te hengelen naar een schrijvende rol bij Kat. Kat negeerde hem altijd, maar sinds hij in een van de JDTV filmpjes schitterde en een paar uur arrestantenverblijf verzameld heeft is hij in genade aangenomen.

  Iets dat waarschijnlijk geen lang leven meer beschoren is, want alles wijst erop dat 'Moderator's' gepruts aan de site nu de database langzaam om zeep helpt.

  De oorzaak? De realtime tracker die "moderator" in zo'n mooi daglicht zette bij Kat door 'overnight' een traffic soar te laten zien van 400-500%. De narcistische alpha Kat kirde zich spontaan uit zijn depressie zich niet realiserend dat dit a) niet logisch is en b) door de realtime meting een enorme aanslag op zijn server-calls en database queries plaatsvindt dat een DoS zal veroorzaken.

  Als daar een DDoS attack aan vooraf gaat dan kan zelfs jij wel bedenken wat dat 'real time traffic trackertje' dan gaat doen, toch? Idd He-le-maal in de war raken en je database stukmaken. Resultaat, of extra trage site, of helemaal geen site. En good luck with that om dat te repareren.


  Dus Adamas in het vervolg een beetje beter tussen de regeltjes lezen en niet meteen naar je handboek soldaat grijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach Ziva; Laten wij voor de verandering en respect naar de moderator toe deze draad vandaag maar eens NIET gaan kapen. OK? Maar zoals jij wel moet vinden dat ik slechts dat lees wat er in mijn straatje past, reageer jij ook vrijwel nooit op het fundament dat ik al sins je 'verleidings' capriolen hier weldegelijk nog tegen je in te brengen heb. En opeens zou jij helemaal niet meer begaan zijn met die nepjudeo rol die jouw tribe binnen dit geheel al sins haar adoptie tragisch komisch veroordeelt is te 'spelen'? Verontrustend bizar in jou omstandigheden zou ik je dan ook meteen hierbij willen diagnostiseren. Of is deze materie dan toch niet helemaal uit de lucht gegrepen? Ga de draadjes bij de roze khmer als medicatie tegen mijn vaststelling er maar eens op naslaan. Echt meidje dit zijn zeer ongunstig/negatieve tijden voor de moeder aller gecamoufleerde verleiders (m/v) waardoor de een na de andere psychotisch wel uit de kast moet komen...

  Ella | 05-03-12 | 10:26
  "Waarom vraag je je af of Robert M. Joods is? Is Joods zijn dus ook pedofiel zijn in jouw optiek? Of is pedofiel zijn ook Joods zijn? Beiden zijn vreemde suggesties. Of heb ik je helemaal niet begrepen?"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Re: Ziva:

  Tot aan "De narcistische alpha Kat" mee eens. Maar dan: wat is precies een realtime tracker? Ik kan via Sitemeter en mijn eigen http://rudhar.com/cgi-bin/lstviewd/lstviewd.cgi ook tamelijk snel zien wat er op m'n site gebeurt, maar performanceproblemen daardoor heb ik nog nooit waargenomen.

  Als een DDoS tegen je gericht krijgt, maakt het niet uit of er wel of niet iets getrackt wordt. En logging van Apache is vrij standaard, dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan me vergissen, maar ik begin er steeds meer aan te twijfelen dat dit een ddos-aanval is. En waarom zou Anonymous geïnteresseerd zijn in een randverschijnsel als Micha Kat? Op de chats is in elk geval helemaal geen oproep te vinden om Klol eens aan te pakken.

  Mijn vermoeden: óf Kat heeft zélf de handel naar de kloten geholpen, óf Kat is met een "zie-mij-eens-een-martelaar-voor-de-vrijheid-van-meningsuiting-zijn" theaterstukje bezig. Wel typisch dat onmiddellijk na het offline gaan van Klol een oproep volgt fors te doneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik deel het gevoelen van Ruud: jammer dat antisemieten hier vrij spel hebben. Er is wat dat betreft, helaas, geen verschil tussen Barracuda en een site als die van lasterpsychopaat en gaskamerontkenner Kat. Altijd dat voorspelbare geneuzel uit het Handboek Antisemiet (Mossad, Chazaren, "nazionistisch" enz. enz.), in dit geval ook nog eens van iemand die slaapverwekkend breed van stof is, maken het reactiegedeelte van een blog er niet aantrekkelijker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik lees het onnozele geneuzel van Adamas niet eens. Op Adamas' eigen site komt geen mens, vandaar dat hij zich blijkbaar geroepen voelt die bagger hier te dumpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Ruud
  @Pyt

  Het lijkt er idd op dat Kat zelf zijn site stuk heeft (laten) maken.

  Ik heb even snel in zijn code gekeken en het is een stevige puinhoop. En let wel ik ben verre van een programmeur. Er missen java-scripts waar wel een get-call voor is (vertraagt het laden van je homepage ernstig), er zitten fouten in script-tags, en nog een paar van die zaken.

  Daarnaast Ruud denk ik niet dat het iets met zijn Apache server te maken heeft. Wel met zijn mySQL database, en een paar van zijn Wordpress plugins. Zijn database is heel erg traag om een of andere reden, en die kan de site makkelijk neerhalen. Zeker icm met een paar plugins.

  Maar goed, ik zie alleen maar wat ik (niet) zie. Kat kan het beste iemand naar zijn site laten kijken die verstand heeft van mySQL en wordpress, en dat is niet Ramon vrees ik. Al zijn plugins deinstalleren en weggooien, ook die HitSniffer tracker, een goede cache plugin installeren en dan hopen dat dat het was. Zo niet, zie ik het somber in voor zijn 'levenswerk'.

  Met een voortdurende DDoS attack heeft het volgens mij niet te maken. De site is er wel, maar laadt heel traag, en dat begint al zoals ik zei door een paar missende java-scripts die het wel wil runnen.

  Als de rest er dan achteraan blijft bufferen in zijn database dan stopt die er vanzelf mee en ligt zijn site weer plat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach pytje de jodenmietje. Mijn bedoeling met welke publicatie is absoluut niet op wat voor content dan ook gericht sukkeltje. Wat ik hier echter wel steeds interresanter begin te vinden, is dat wanneer je de gekosjerde kakkerlakken van een jidf slut via wat rake opmerkingen probeert te identificeren, de gespeelde verontwaardiging zich als vanzelf wel op al jullie besneden snikkeltjes begint af te tekenen. Ok dan parasiterende werkschuwtuig van Barracuda; vanaf deze comment hebben jullie samen met jullie 'Ziva' het draadjesrijk alhier helemaal voor jullie alleen. En denk nu maar niet gelijk dat ik om wie dan ook hier ben weggegaan, want als jullie eens wisten waarmee onze groep bezig is, dan zouden jullie wegens de rillingen over jullie kippenruggetjes al lang het hazenpad naar je homeland gekozen hebben. Tot aan het front...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Tot morgen dan maar, Adamas. Je hebt inmiddels al tenminste 25 keer aangekondigd ons te zullen verlaten, maar je bent er nog steeds.

  Knap smakeloos trouwens, Ziva als 'slet' te betitelen. Recentelijk naar Rush Limbaugh geluisterd?

  @Ruud & Ziva

  Het lijkt me raar, belangstelling van Anonymous voor iets marginaals als Klol. Ik ben geneigd te denken dat Ziva gelijk heeft: Kat is zélf verantwoordelijk voor de puinhoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Pyt

  Er zal best een DDoS attack zijn geweest bij GoDaddy, maar of dat van DE Anonymous komt is idd zeer de twijfel. Het zal wel een "jacobje" zijn die KLOL even op zwart heeft gezet. Daarna is Kat in zijn eigen amateurisme, en dat van zijn team, verdronken.

  Zijn domein is de afgelopen 72 uur van NL naar de US naar Ijsland naar India en inmiddels weer naar NL verhuist. En nog steeds stuk.

  Het is eigenlijk wel triest. De man liep al met zijn ziel onder zijn arm, en nu ook nog met zijn site.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Adamas:

  "want als jullie eens wisten waarmee onze groep bezig is, dan zouden jullie wegens de rillingen over jullie kippenruggetjes al lang het hazenpad bla bla"

  Tuuurlijk Adamas... Vergeef me lichtelijke scepsis over jou en je groepje, maar ik heb een sterk vermoeden (zeg maar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) dat jij/jullie geen deuk in een pakje boter zullen gaan slaan.

  Dat kan ik uitleggen.
  Punt 1:
  Je bent te dom. Je kunt niet overtuigen of beargumenteren en geeft blijk verder geen enkele waarde te hechten aan andermans blik of visie. Gemakshalve neem ik dan ook aan dat je groepje (mits deze bestaat) even dom is, aangezien ze in je gezelschap willen verkeren.

  Punt 2:
  Je bent gewoon een luie flapdrol. Al dat gelul van niet-werken want je bent zo tegen het systeem slaat geen hout. Of je kunt niet werken (niemand wil je hebben omdat je niet capabel bent) of je werkt gewoon niet omdat je te lui bent. Geen goede eigenschappen voor dat grootse plan waar we 'rillingen' van zouden moeten krijgen.

  Punt 3:
  Extrapolatie. Men neme de vorige keren dat je grootse plannen (en je definitieve vertrek) hier aan kondigde en kijken wat er van terecht is gekomen. Zo maken we een inschatting van kans op uitvoering en slagen in de toekomst.
  Nul. Nada. Niets. Noppes.

  Het enige wat je hebt is vuilbekkerij, racisme en een dosis gestoordheid waarmee je het blijkbaar fijn vind om te denken dat bij anderen 'rillingen over kippenruggetjes' lopen.

  You are one sick, sad little puppy.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. FWIMC

  'Wat niemand hier dus schijnt te willen/kunnen bedenken is dus dat die Ramon Walter wel eens als paard van Troje door Micha's vijanden binnen zijn 'technische' staf na het debacle met de vorige moderator naar binnen is geloosd!?'

  Zou best wel eens kunnen. Zat eerst aan Ramon van WAC te denken, maar die klonk toch heel anders op Argusoogradio en was hem zeker niet. Deze moderator van klol is nog erger dan Dankbaar(en we weten hoe het daarmee vergaan is (klol).

  He is mij trouwens onmogelijk nog een nieuw account te maken daarzo(als ze online zijn dan), want bij aanmelding bij chapta staat zoiets als 'internal error' or something en zonder dat geen aanmelding. Meer mensen hier last van?

  Ze zouden toch niks aan me computertje hebben gedaan? Ziva, kan dat met Israelische software? Kom niet zo verlegen hoor, ik ben het maar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @LordOneHoop

  Voor Kat zijn website heb je geen slimme software nodig om het stuk te maken.

  Door dat heen en weer gegoochel van die site in handen van 'ik wil wel, maar kan het niet' types is het zo lek en mank als een oude roestige emmer.

  Ramon is Fruitarier. En een moderator met een dergelijke nick is bad news.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. PS

  Weet je waar ze echt hele goeie moderators hebben? Bijna net zo goed als hier. Ik lach me soms echt een deuk. Al die zogenaamde vrijheidssites die maar zo mopperen op Baracuda, terwijl hier geen cenzuur is en daar wel. Ongelooflijk meesterlijk. Ga zo door Barra. Vriend. Lekkere (werk)vakantie gehad? Nog kariboe geschoten? Een goed stukkie vlees gaat er altijd wel in. MMMMMMM. Ben blij dat je er weer bent. :)

  @Ziva

  Hi

  Zo jij bent snel.

  Oh zit het zo? Fruitarier is de moderator. Jaja die zat altijd al zo te slijmen naar Micha toe. Duidelijk nu ook waarom. Vertrouw ze toch al nooit die slijmerds. Die hebben altijd dubbele agenda's

  Maar als het goed is is elke website te slopen. Zelfs israelische. Maar dat hoor je nooit natuurlijk, je weet wel waarom. Die messenger gaat er aan.

  Nog een keertje scharrelen? Heb net weer wat meer tijd. Ik wil nou ook wel eens een mooie foto van je kont hoor. ;)

  Doei

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja hoor Israelische sites worden ook gehacked. Niet zo lang geleden stevig zelfs en lagen er een boel credit card gegevens op straat. O.a. die van mij, en dat was natuurlijk wat minder.

  Een of andere arabische Jacob vond het leuk om Adamasje te spelen.

  Is dat altijd je openingszin: "Ik heb nu even wat meer tijd".."Laat nu je kont maar zien"?

  If so, dan zal je wel niet ver komen met je romantische avonturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Ziva

  Ik heb geleerd niet te gretig over te komen, en ja dat werkt echt hoor. maar ja of het fullproof is dat natuurlijk niet. Maar ach Ziva, als je weet dat meestal de vrouw kiest, dan hoef je toch helemaal geen goeie openingszinnen te hebben? Je laat je gewoon versieren. In ieder geval niet 'hard to get spelen' Dat is namelijk een trucje van vrouwen die eigenlijk niet geinteresseerd zijn. Nou scharrelen of niet? Ik heb ook weer geen zeeen van tijd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ga jij nou eerst maar eens leren hoe je een account kan aanmaken bij KLOL zodat je weer oeverloos kan klagen over de censuur bij Argusoog.

  Als dat allemaal gelukt is, en ze gooien je bij KLOL niet meteen weer in de spam-box stel dan je vraag nog maar eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Ziva

  Typisch weer iets vrouwelijks. Er moet weer eerst wat voor gedaan worden. Kan je me niet gewoon nemen zoals ik ben? En hoe kan ik het doen als ik al vermeld heb dat het niet lukt? En stel dat het dan wel lukt, wat dan? Beloof je nu iets of moet ik dan alsnog een goeie openingszinszin zien te formuleren?

  Misschien als je alvast een leuke derriere-image toeschuift, dat ik wat enthousiaster tegen de job aankijk. Vooralsnog zie ik niet veel heil in te zeggen wat ik allang gezegd heb daar op Argusoog en Klol. Ik wil me wel graag verbeteren, dat is logisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Je loopt je tijd te verdoen LordOneHoop. Je had al 5 hacks uit je hoofd kunnen leren. Nu zit je weer te niksen achter je pc. Dom, dom!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hacks, illegale telefoontaps, het is allemaal crimineel gedrag joh. En jij komt me toch niet opzoeken in de bak. La maar het is inderdaad tijd verdoen. Wel gek als jij het eerst over scharrelen hebt gehad. Valse hoop dus.

  גוט אַז וואָרט מער ווי עפּעס.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Re: Pyt van der Galiën, 5 maart 2012 15:34

  Ondertussen is de domeinregistratie en DNS alweer verhuisd, naar TransIP nu, maar het IP-nummer is nog Indiaas. En de site geeft met flitsende performance een melding dat het allemaal zo moeilijk is wegens aanvallen. Ja ja. Als die mededeling zo flitsend kan, waarom de hele site dan niet?

  Inderdaad geloof ik steeds meer in de samenzweringstheorie van een zieligheidstoneelstukje alias de zoveelste vette nep van Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Pyt en Ziva

  Als je het officieele verhaal niet gelooft, maar in plaats van gelooft in een ander verhaal, en het zelfs zeker weet, ben je dan niet gewoon een complottertje?

  Ik zoek een beetje naar een logische verklaring waarom julle je er zo mee bezig houden. Ben ik warm?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh sorry Pyt, ik bedoelde Ruud natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. LordOneHoop: je bent warm. Ik ben ook niet voor niks zelf een ex-complottertje! Had je kunnen weten als ... maar laat maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Complotter? Zeker niet. Ik volg Kat om geheel andere redenen, en die hebben niets met de inhoud van zijn artikelen te maken.

  Daarbij vind ik het fascinerend om te zien hoe mensen die om het hardst roepen dat je niet als schapen alles moet geloven of volgen dit juist zo bevestigen middels hun eigen gedrag en opstelling tov Kat.

  Werkelijk alles wordt als zoete koek geslikt, en zonder enige kritiek geaccepteerd als waarheid. Of nog erger; wordt er weer gul gestort voor een doel dat belooft de donatie's in te zetten voor de site en haar doelstellingen, maar bij herhaling blijk geeft deze gelden vooral in te zetten om Kat's prive advocaten en rechtszaken te bekostigen.

  Het is een trieste spiraal waar zowel Kat als zijn 'volgelingen' in meegezogen worden. Kat die zich door de aandacht bevestigd ziet en daarmee steeds verder van de werkelijkheid afglijdt, en de enkele volgeling die door de dominante groepsmoraal steeds hechter in die allesoverheersende waanzin verstrikt raakt.

  Als er al een groep schapen wakker dient te worden is het wel de groep rond Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Ziva

  Hahaha, ja de Israelische software quote. LoL idd hier hapte LordOneHoop naar verwachting. Echter als je de link naar het mp3-bestandje bekijkt zie dat het is geplaatst op de site van:

  R.M. Stock, status: IN DE WAR


  Nou zo duidelijk is dat helemaal niet Ziva. Je geeft een hier een link die leid naar een mp3 (klol-20120228-22_24_36.mp3) op http://www2.crashrecovery.org/en (waar niets te zien is) en helemaal niet leid naar de site van R.M. Stock. Het is niet verifieerbaar zoals jij het doet overkomen. En als jij het over israelische software hebt, dan mag je mij toch niet kwalijk nemen dat ik je wil geloven? Moet ik je voortaan maar met een korreltje zout nemen dan? Je bent misschien niet eens een Israelische?

  Complotter? Zeker niet.

  Nou volgens mij wel hoor. Je gelooft het officieele verhaal niet, maar breid een ander die je niet kan onderbouwen. Typisch complotter gedrag.

  Ben het overigens wel eens met je definitie van volgelingengedrag. 'Werkelijk alles wordt als zoete koek geslikt, en zonder enige kritiek geaccepteerd als waarheid'.
  Mensen kunnen m.i. beter voor zichzelf blijven denken, en niet achter een goeroe o.i.d. aan en blijven lopen. Maar om nou achter iemand aan te blijven lopen waarvan je steeds aangeeft die niet te geloven, dat vind ik dan helemaal niet te begrijpen. Maar misschien kan je het uitleggen.

  Ik volg Kat om geheel andere redenen, en die hebben niets met de inhoud van zijn artikelen te maken.

  Je wil toch niet beweren dat het je hier ook eigenlijk alleen maar om het 'scharrelen' gaat toch? Nou vertel nou eens eerlijk wat de aantrekkingskracht van Kat voor jou betekent?


  @Ruud

  Excomplotter? Kan dat wel eigenlijk? Wil je soms zeggen dat je je nu niet meer afvraagt of zaken wel waar zijn en gewoon het officieele verhaal 'aanneemt'?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. LordOneHoop

  OK, het is kennelijk allemaal een beetje te ingewikkeld voor je. Ik zal het je uitleggen.

  Dit is de link die ik gaf naar de MP3:
  http://www2.crashrecovery.org/daily/28.02.2012/klol-20120228-22:24:36.mp3

  Dit is dan de link naar de folder van die link:
  http://www2.crashrecovery.org/daily/28.02.2012/

  In die folder zie je 2 links. De link naar de mp3, en deze:
  http://www2.crashrecovery.org/daily/28.02.2012/dns-klol-geblokkeerd.html

  Dit is de parent page van de mp3. Helemaal naar beneden scrollen en je zit de link naar de mp3, en de afzender van het bericht: Robert M. Stockmann.

  Goed, ik vergiste me in Stock ipv Stockmann.

  Zie je, het internet is niet zo moeilijk.  Voor de rest heb ik geen idee waar je de fantasie vandaan haalt dat ik met je zou willen scharrelen, maar droom er gerust van.

  Daarnaast ga ik jou niet uitleggen waarom ik Kat zijn site volg. Als ik dat met je zou hebben willen delen had ik het je in mijn vorige reactie wel gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Nog even lachen met Micha om zijn tutti frutarier.

  Hahaha wat een fantasie. Meesterlijk. Is er meer? Dat frutti di tuti frutti daar tijd voor heeft? Klol draait nog steeds niet, maar er is wel tijd voor deze nonsense?

  @Ziva

  Dit is de link die ik gaf naar de MP3:
  http://www2.crashrecovery.org/daily/28.02.2012/klol-20120228-22:24:36.mp3


  Nee hoor Ziva, je gaf gewoon een hyperlinkje wat alleen maar aangaf dat er een mp3 gedownload kon worden. Je uitleg nu is mosterd na de maaltijd. Je maakt er een zoekplaatje van.

  Voor de rest heb ik geen idee waar je de fantasie vandaan haalt dat ik met je zou willen scharrelen, maar droom er gerust van.

  Je bent het natuurlijk vergeten dat je zelf zei

  @ LOH

  Bij de gratie Gods...

  Happy scharrelen vannacht btw

  18 januari 2012 01:27


  en zelfs

  @LOH

  Echt?!

  Hoe groot is jouw penis?

  18 januari 2012 01:36


  in dit topic, kort geleden. En dan nu proberen dat om te draaien alsof ik in je geintresseerd zou zijn. Hahaha Keep on dreaming girl. :lol:

  Daarnaast ga ik jou niet uitleggen waarom ik Kat zijn site volg.

  Dat hoef je natuurlijk ook niet, maar neem het mij dan niet kwalijk dat ik denk dat je ook gewoon de hots voor Micha hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mijn god, je bent echt dom.

  In dat hele topic laat ik je weten erg oninteressant te vinden.

  Happy scharrelen betekent daar... 'nog veel plezier in je dagelijkse nachtelijke wandeling langs alle complot sites, en god mag weten waar je nog meer komt.

  Hoe groot is jouw penis slaat op je opmerking daarvoor, en is zowel ironisch als sarcastisch bedoeld.

  Allemachtig dat ik dit nog moet en ga uitleggen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @Ziva

  Kijk Ziva, jij ten voeten uit. Jij volgt mensen die je niet interessant zegt te vinden, maar waar je voortdurend een mening over geeft, die dan ook nog eens, zoals ik hier uit concludeer, het tegenovergestelde betekent dan wat een normaal begrijpend lezer er uit zou kunnen halen. Onbegrijpelijke wartaal dus. Maar pas wanneer je geconfronteerd word met iets wat je vergeten hebt, en abusievelijk aan de fantasie van een ander toebedeelt, kom je ineens met een andere verklaring. En dan vind je het gek dat je niet begrepen word? Praat eens duidelijk FCOL. Je lijkt potdomme wel zo'n complotgekkie die maar draait als ie in het nauw komt. Je bent zo toch niet serieus te nemen? Een bord voor je kop hebben t.a.v. jou is een understatement. Happy nou? Scharrelkip. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Het zal mij worst wezen, Mischa de mond snoeren is het beste wat er van gekomen is. Nu ook danzij twee verloren rechtzaken. In Laos zit hij veilig, zijn gal over iedereen te spuien, ook de mensen die veel voetwerk voor hem gedaan hebben, smijt hij voor de leeuwen. Wie die zooi platgegooid heeft, mijn eeuwige dank. Met mij veel anderen die eerst in zijn praatjes trapten, en nu voor de wolven gegooid worden. Mensen worden thuis lastig gevallen, banen staan op de tocht, allemaal beloftes van Kat en consorten om "getuigen" en "voetvolk" te beschermen. Maar de enige wie zich beschermt is Kat en consorten. Weg met die valse figuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ Lord wanhoop,

  Dat zegt dus al genoeg. Velen die Kat en consorten al wat langer kennen weten wat voor een fantast deze man is, Leuk om te lezen, maar geloof er gewoon geen moer van. Laat je eens wakkerschudden van je Bhagwandas ideologie. Zoals Adamas zei, een Mossad agent die even de kant van Misha kiest? Nope, die hebben veel zwaarder werk, en nemen nooit contact op met journalisten, of fantasten, behalve als ze deze voor een afleidingsmanouvre kar kunnen spannen. Inderdaad, Hoernalistiek, zelf ook met meneer Kat meegemaakt, werkte aan een hele andere zaak, maar Kat had weer mot met iemand anders, dus smeet hij mij maar voor de wolven. Meer dan stank voor dank, een trap achteraf er bovenop. Ik hoop dat Kat nooit meer ergens zijn onzin kan spuien. De man heeft al zijn credit verloren. Helemaal met dat domme geouwehoer over Friso. Alsof een Lawine werkte voor Hare Majesteit en WA en Max. Hoe durf je dergelijke nonsens de lucht in te smijten. Opgerot met Kat staat heel netjes. Kat in bakkie.

  BeantwoordenVerwijderen