zaterdag 31 maart 2012

Mind Control Machine

Donderdag gaven de afgesplitste Niburianen - zelfs nog gadegeslagen door Powned News - een persconferentie in Bezinningscentrum De Oase te Nieuwland, en nu weten we dank zij het reeds eerder afgekoppelde Niburu TV (site momenteel niet goed bereikbaar) eindelijk wat daar gezegd werd, want de verklaring is op hun eigen webplek niet te vinden. Blijkbaar wilden Jeff Poelstra en Alexandra Heydebree alias Niburu.co de vuile was niet open en bloot buiten hangen.

Poelstra is samen met Anton Teuben de grondlegger van Niburu en als we hun lezing mogen geloven ook diens redder. Toen Teuben aan de grond zat, betaalde Poelstra zijn rekeningen. Jarenlang bleef Poelstra Niburu als een suikeroom 'beademen' en hij redde Teuben ook weer toen eind 2010 de server werd gehacked en er een nieuwe site moest komen.

Daarna kwam er een samenwerking tot stand met therapeut Rob Slenters, en kreeg Niburu steeds meer een commercieel karakter met de oprichting van Niburu Health, waar men onder meer een 'diepe, innerlijke activering en zuivering van zowel het fysieke, als het mentaal-emotionele (licht)lichaam' kan ondergaan.

Slenters regelde een 'lekker prijzig pand op stand in Soest', recht onder een hoogspanningsmast ook nog, en het werd lastiger om de kosten te beheersen. De site met 'onthullend en bewustmakend nieuws' werd steeds meer bijzaak en moest vooral betalende klanten trekken voor cursussen en behandelingen.

Gaandeweg kreeg Niburu ook steeds meer trekjes van een sekte. Wie voor Niburu wilde werken, diende de Shumann cursus te ondergaan anders stond je onder controle van de 'Mind Control machine'.

Begin 2012 dreigde een breuk met Slenters, die een nieuwe Health Club wilde oprichten, en eisen stelde aan het voortbestaan van Niburu. Aanvankelijk werd een nieuw bestuur opgericht voor de doorstart van Niburu zonder Health, maar Teuben koos uiteindelijk voor Health. Dat zag Poelstra als verraad, waarna de hem en anderen verzocht werd Niburu te verlaten. Om Niburu te redden besloten Jeff een backup te maken van de site en die elders tot leven te roepen. Waarna Teuben die site weer terugkopieerde naar twee domeinen.

Heydebree: 'Inmiddels verkondigt Anton publiekelijk dat Jeff en ik onder controle van een machine staan en dat vrienden van hem daar wel raad mee weten. Uiteraard, u voelt het al, het komt allemaal omdat wij de Shumann niet hebben gedaan.'

Een ouderwetse machtsstrijd vanuit het zevende bewustzijnsniveau, concludeert Johan Oldenkamp die zich afgelopen dagen nog als vredesduif had opgeworpen. Dat hoeft niet meer. 'Beiden zijn van mening dat de andere Niburu binnenkort vanzelf toch wel zal verdwijnen.'

7 opmerkingen:

 1. ...en nu weten we dank zij het reeds eerder afgekoppelde Niburu TV (site momenteel niet goed bereikbaar)

  Dat komt omdat die verlichten van niburu.nl ddos aanvallen uitvoeren op onze site.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arminius; als ex-insider ben jij goed op de hoogte van de electronische vaardigheden van ALLEN die bij deze reallife soap betrokken zijn. Intuitief en zo aftastend naar wat deze medewerker (kwa lichaams/chakra-taal) zoal inbrengt, wordt mij verteld dat het juist deze Elias Hering (veel kijk plezier hahaha) is die als sidecick van Anton al deze D-dos aanvallen uitvoert? Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe komt het dat ik Niburu TV wel zonder problemen mobiel kan bekijken, maar niet via een normale browser (Under Construction)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Beiden zijn van mening dat de andere Niburu binnenkort vanzelf toch wel zal verdwijnen."

  Tuurlijk. 21 december 2012 toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rogier zei...

  Hoe komt het dat ik Niburu TV wel zonder problemen mobiel kan bekijken, maar niet via een normale browser (Under Construction)?

  Dat ligt dan toch aan jou browser :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je al gemerkt dat:
  *De tijd chaotischer lijkt te verlopen?
  *Je geheugen niet meer werkt zoals je gewend bent?
  *Dingen waarvan je dacht dat je deze al lang had begraven ineens zomaar weer aan de oppervlakte verschijnen?
  *En dat eigenlijk bijna alles nog maar om bezit of materie nog lijkt te draaien?


  Je bent niet alleen!
  Het lawaai, de ruis in de derde dimensie zijn grote stoorzenders. Onze aandacht wordt constant van onze chakra afgetrokken of geprojecteerd op ranzige lust, waar altijd weer die hitsigheid en afgunst van ontstaan. Wanneer wij overspoeld worden door emoties zoals bezorgdheid, twijfel en gebrek, dan is het zeer moeilijk om onze attentie op onze gewenste intentie gericht te blijven houden. De Wet van Aantrekking geeft ons exact datgene waar we onze attentie op richten, waar we om vragen; het begrijpt “Geef me alleen de juiste dingen” niet. Hoe jij denkt en wat je voelt bepaalt hoe het Universum zal antwoorden op “Vraag en het zal u tegen een redelijke vergoeding worden aangeboden...

  Volgende keer worden Deel 2 t/m 66 van "The Shift" geplaatst en zullen we ingaan op de "Verrijking van onze bewuste afdracht aan deze cursus shapelightning..."

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar ik begrijp het niet, Het schijnt dat niburu health zich recent heeft ingeschreven in winterswijk en per 1 mei verhuist van soest naar bospark de achterhoek, dan is toch alles opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen