vrijdag 23 maart 2012

And Then There Were Four

Het wordt steeds gekker, die scheiding der geesten bij zweefsite Niburu. Eerder vandaag meldde Barracuda dat er plotseling twee Niburu's zijn, die ook nog nauwelijks van elkaar zijn te onderscheiden. Alsof twee zeepfabrikanten Omo Power claimen. En heel langzaam horen we meer details, met dank aan Niburu's die hun mond niet kunnen houden.

Overigens kreeg Barracuda meteen een flashback naar een vorig leven, toen hij ook al verhaalde van een bestuurscrisis bij Niburu. Voorman Anton Teuben zat toen nog met zijn club in Zuid Laren, waar het gevaar van sektevorming op een gegeven moment een beslissend discussiepunt werd. Daarna verhuisde (vluchtte?) Anton naar Soest. Maar ook daar ging Anton zich steeds meer als een soort zonne-koning gedragen.

Het ging mis met de komst van Rob Slenters, die de afdeling Health en de webwinkel bestierde en tegelijkertijd financieel leeg zou hebben getrokken. Slenters was een aantal jaren geleden betrokken bij de fysiotherapiepraktijk Total Energetic Wellness, waar hij directeur was. Het bedrijf kreeg veel topschaatsers over de vloer, zoals het toenmalige PowerPlay.nl-team met onder andere Stephan Wielinga, de Zwitser Roger Schneider en de Fransman Pascal Brian. In 2009 ontstond er ruzie met de Belgische eigenaar die Slenters beschuldigde van oplichting, fraude en diefstal.

Blijkbaar is Teuben door zijn aanhangers ter verantwoording geroepen, waarna de breuk een feit was. Vervolgens zou Anton volgens de uit de school klappende Niburu vanuit de VS een heuse hack hebben laten plegen zodat hij weer de beschikking kon krijgen over zijn eigen site. En dus moesten de afvalligen wel hun eigen site beginnen.

Tot de vertrekkende dissidenten behoorde ook Robin de Boer, die een belangrijk deel van de oorspronkelijke site verzorgde. Zijn stukken werden deze week telkens gekopieerd door de originele site, waarna De Boer besloot even geen stukken te plaatsen.

Johan Oldenkamp telt inmiddels al vier Nuburu's. Wil de echte stratenmaker op zee opstaan?

6 opmerkingen:

 1. De Draco's, de Greys, de Nordics, de Reptilians, de Gremlins, en nu de pas ontdekte Vrils en Beta Ridiculous.

  Dat kan nog wel even doorgaan dat dupliceren als iedere Alien-stam zijn eigen internet-stekkie gaat opeisen.

  De Vrils eisen nu al soevereiniteit. Dit gaat nog jaren duren.

  Je snapt, ik kan het weten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Het is erg lastig om deze alternatieve wijze naar buiten te brengen. Veel mensen staan er niet voor open en andere grote organisaties willen er niets van weten."

  Nu begrijp ik pas je geobsideerde betrokkenheid Ziva...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. redactie, tip
  http://www.artabana.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap niet zo goed waardoor die afsplitsing zich heeft voorgedaan. Beide groeperingen zijn volgens mij het zicht op de werkelijkheid volstrekt bijster hahaha...

  "Wat is er gebeurd? Wel, wanneer u dat aan de heer Teuben zou vragen krijgt u vast een heel verhaal over ordes, illuminati en genootschappen wederom in rep en roer maar feit is simpelweg dat Jeff en Alexandra die de boel bestierden de afgelopen jaren het maniakale gedrag van meneer Teuben niet meer accepteerden. Wat overblijft op Niburu.nl is de onzin en ongein zoals het Health gedoe waar mensen nog immer vrolijk worden opgelicht en geleid door de heer Rob Slenters die meermaals met oplichterspraktijken en fraude in verband is gebracht. Voor wie de ontwikkelingen op een comfortabele wijze willen volgen op 1 plek raad ik dit draadje aan waar wij volop berichten over de ontwikkelingen binnen alle Niburus. Ja mensen dit weekend gaat de klok een uur vooruit, en we kunnen nu al voorspellen dat het een hete lente gaat worden en daar hebben we helemaal geen zweefkezerij (jaja Barracuda ze lezen je!) meer voor nodig! Komt dus allen tot ons want wij zijn de HERO Brinkman van de nieuwe realiteit..."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Adamas 20:16

  Hahaha, vet ding zeg.

  BeantwoordenVerwijderen