vrijdag 23 maart 2012

Muiterij op de Bounty (update)

Het was de laatste tijd nogal stilletjes bij zweefsite Niburu. En dat had ook een reden, begrijpen we nu. Met de finish van 2012 in het vizier, werden namelijk de ware intenties binnen het team zichtbaar. Iets met foute chakra's of zoiets.

Welnu. Zonder opgaaf van 'duidelijke redenen' hebben twee medewerkers die 'kennelijk onvrede hadden met de gang van zaken' en die als enige beschikten over de toegangscodes tot de website, zich niet meer laten zien. En plotsklaps kon ook niemand meer bij de site.

Niburu: 'Deze actie heeft tijdelijk vervelende gevolgen gehad, omdat ons daardoor de mogelijkheid werd ontnomen om aankondigingen te doen van onze activiteiten en agenda, terwijl ook de webshop, radio en de Niburu Health pagina door onze twee bedoelde medewerkers van de website waren verwijderd. Ook sommige banners op de site - die geld opleverden om de kosten en de huur van het Team in Soest te bekostigen - waren verdwenen. Dit alles zonder medeweten van het vaste Team in Soest.'

Klinkt als een gevalletje ProRail, maar het kan ook zijn dat de twee medewerkers zijn opgestraald en nooit meer op aarde zijn teruggekeerd.

Inmiddels is echter duidelijk wat er gebeurd is. Het Niburu kernteam heeft zich afgesplitst van oprichter Anton Teuben en is een op een andere site als Niburu (II) verder gegaan. 'Hieraan liggen diepgewortelde motiveringen ten grondslag die direct met integriteit te maken hebben. In een persconferentie, die we nader zullen aankondigen, zullen we meer uitleg over de huidige situatie en de toekomst geven.'

De dissidenten hebben de site van Teuben cs illegaal verklaard, ook al omdat Teuben alle artikelen van de dissidenten doorplaatst. Tussen beide sites is uiterlijk geen enkel verschil. Dat wordt dus kiezen: de rode of de blauwe pil, al heeft Barracuda geen idee wat rood of wat blauw is. Kan de Galactische Federatie svp ingrijpen?  (Plaatjes onder: zoek de verschillen)

13 opmerkingen:

 1. De echte niburu vind je natuurlijk hier

  http://niburu.tv

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vast een false flag actie. Angry

  Die twee medewerkers zijn infiltranten van het militaire apparaat die geplaatst waren om Nibiru in de gaten te houden. Toen Nibiru te dicht bij de waarheid kwam hebben ze sabotage gepleegd om de Illuminati te beschermen. Ze hebben het moment ook goed uitgekozen, met het ontwaken van de Flora en Fauna staat ook de mens meer open voor aardtralingen en zijn de kansen voor Ascentie groter. Door dit moment te kiezen blijven de chakras van de meeste op slot waardoor ze niet open zullen staan voor de aardstralingen en de heilzame werkingen ervan.

  De Aliens van Beta Ridiculous hadden dat moment gekozen om contact te leggen, daar was echter de Stargate voor nodig en die was nu ook niet meer operationeel. De Stargate was gekoppeld aan het computer systeem en zou mensen met de boodschap van de Aliens van Beta Ridiculous naar het volgende niveau kunnen brengen en bewust zijn geworden van de kosmische eenheid. Dat kan nu niet meer dit jaar! De kans is verkeken! De medewerkers hebben het sabotage moment goed uitgekozen voor maximaal effect.

  Nibiru neemt de zaak hoog op maar steekt ook de hand in eigen boezem. Tenslotte: als je de namen van de medewerkers 10 keer achter elkaar zegt onstaat er een keelklank die onmiskenbaar hetzelfde is als de stemmen van de Vril Aliens! En we weten allemaal dat deze kwade aliens/rebellen strijden tegen de federatie van het licht. Ze willen niet dat wij onze volledige potentie bereiken! Alle nieuwe medewerkers zullen dan ook beter gescreend worden. Dit hadden we eerder moeten doorzien en voelen ons zelf dan ook medeverantwoordelijk voor wat er is gebeurt. Wel sterkt dit ons in de overtuiging dat we op de goede weg zijn. The NWO is duidelijk bang voor ons en het zal een kwestie van tijd zijn voordat de rest van de wereld dit ook in zal zien.

  Zo sprak de duidelijk aangeslagen vertegenwoordiger van Nibiru...

  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Trouwens lieve Ziva, kom je nog naar het Zuiden dan? Dan speel ik gitaar voor je rondom het kampvuur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verwarring is compleet.

  Belangrijk, de waarheid.
  Vrijdag, 23 maart 2012 09:58

  PDF Afdrukken

  De ontwikkelingen en onthullingen die op wereldwijd niveau gaande zijn; namelijk de scheiding tussen licht en donker, zijn nu ook binnen Niburu gaande. Dit gaat soms gepaard met heftige gebeurtenissen.

  Zoals jullie misschien gezien hebben, lijkt het alsof de niburu.nl site weer online is. Het gaat hier om een illegale kopie van de originele site die je hier op .co kunt zien. Als je dit bericht leest terwijl je op de .nl of de .nu site bent, dan lees je een illegale, gekopieerde versie.

  Je kunt dat onder anderen merken aan allerlei links die niet goed werken, er staan geen tijden meer bij de artikelen over wanneer ze geplaatst zijn, advertenties zijn niet te zien en email-adressen werken niet. Onze email-adressen zijn dezelfde alleen nu met niburu.co na de apestaart. Zoals bijvoorbeeld redactie(apestaart)niburu.co

  In de afgelopen week hebben we met het Niburu kernteam afscheid genomen van grondlegger Anton Teuben. Hieraan liggen diepgewortelde motiveringen ten grondslag die direct met integriteit te maken hebben. In een persconferentie, die we nader zullen aankondigen, zullen we meer uitleg over de huidige situatie en de toekomst geven.

  Op dit moment wordt elk artikel dat onze redacteur, Robin de Boer, plaatst op de .co site gekopieerd en illegaal doorgeplaatst op de niburu.nl en de niburu.nu site. Om die reden en tot grote spijt van Robin, publiceren we vandaag even geen nieuwe artikelen. Hij zal graag jullie vragen beantwoorden. (redactie(apestaart)niburu.co)

  Wij rekenen erop dat licht, liefde en compassie van ons team de waarheid voor jullie nog helderder zal maken.

  Teleurgesteld als we zijn, doch bevestigd in de door ons genomen beslissing, om de wegen met Anton en sommige oude teamleden te laten scheiden, vertrouwen we toch een goede afloop. We zetten er ons hard voor in. Nu is te zien dat 2012 de scheiding van licht en donker, in zijn steeds toenemende contrast, onthult.

  Wij vertrouwen op jullie en houden jullie op de hoogte van de ontwikkeling. Geef de informatie in deze brief, graag aan zoveel mogelijk mensen door. Dank voor jullie betrokkenheid.

  Voor vragen is de ook rest van ons team ook bereikbaar via redactie(apestaart)niburu.co

  Tot zeer spoedig!

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2376:belangrijk-de-waarheid-&catid=29:site-mededelingen&Itemid=42

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Arminius

  Aha, dus die site met .co is van de Vril Aliens, en die met .nl en .nu proberen de Aliens van Beta Ridicolous naar de aarde te stargaten.

  Het is me duidelijk. Thx.

  @Mind Fever

  Er is in dit geval helemaal niemand vanuit Israel betrokken. Is een Amerikaans 'uitlok'-onderonsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sjonge jonge wat een intense treurigheid bij Niburu.

  "Wij rekenen erop dat licht, liefde en compassie van ons team de waarheid voor jullie nog helderder zal maken."

  Nee hoor, de waarheid zou iets zijn als "gelijk politici en systeembanken zijn ook wij in treurigheid gedoemd tot eigenbelang en spelletjes die opkomen vanuit het ego en die het overwinnen van licht, liefde en compassie."

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha @Tim Dog da's waar, maar is veel minder leuk om te vertellen dan dat er een heuse strijd gaande is tussen Alien-tribes over wie het lichtknopje aan of uit mag doen.

  De Vrils versus de Beta Ridicolous en daar tussen staat Anton en zijn soldaten manmoedig een stargate te verdedigen.

  Much, much better.

  Ik hoop dat die webshop snel weer open gaat, want ik wil ook wel eens van die Niburu havermout snoepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The plot thickens .....
  www.youtube.com/v/x2pqth2MLyg

  klinkt nogal wanhopig. Volgens mij is dit clubje aan de kant gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er is in dit geval helemaal niemand vanuit Israel betrokken. Is een Amerikaans 'uitlok'-onderonsje.

  Ofcourse ofcourse. Lol!

  Als Israël zo onbetrokken was waarom deed ze dan geen aangifte?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Mind Fever

  Goed lezen MF. De stoute man heeft nooit contact met Israel opgenomen. De FBI vermoedde dat hij van plan was iets te willen verkopen, en zette een uitlok-agent in die zich voordeed als Israeli.

  Het cowboys and indians met louter Amerikaanse acteurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. MF (van 11:06) en Ziva op een kussen, daar kruipt voorzeker moloch tussen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Ziva

  Vooruit dan. :)

  @Adamas

  MF (van 11:06) en Ziva op een kussen, daar kruipt voorzeker moloch tussen...

  Moloch is altijd welkom toch.

  BeantwoordenVerwijderen