donderdag 26 februari 2015

Verloren

Kijk, dat lees je weer niet bij Wantoknow, die er zich juist zo druk over maakte: arts Jannes Koetsier heeft het kort geding dat hij had aangespannen tegen de Nederlandse Vereniging van Kindergeneeskunde verloren. 'In de dagvaarding verlangen wij erkenning door de NVK inzake het probleem en de gevolgen van onterechte meldingen door kinderartsen van een vermoeden van shaken-baby-syndroom.' Want Koetsier had bedacht dat vaccins de werkelijke oorzaak zijn van wat anderen toch vooral zien als (al dan niet intentionele) kindermishandeling.

Kloptdatwel schrijft aan de hand van het vonnis: 'Zelfs als de conclusies van Koetsier juist zijn, waarover de rechter zich niet uitlaat, staat nog niet vast dat de betreffende artsen een onterechte melding van kindermishandeling hebben gedaan. En zelfs als wordt aangenomen dat die melding onterecht is, staat nog niet vast dat dat komt door vermeende onrechtmatigheden in het Werkboek Kindermishandeling dat de NVK heeft uitgegeven. Koetsier komt dus met een hele reeks aannames, maar kan die niet aannemelijk maken, laat staan een verband tussen die aannames hard maken.'

1 opmerking:

  1. Oh gut, krijg je straks weer te horen van die gekkies dat de rechters corrupt/NWO/satanisch waren en zo, al van dat soort gebral van die plotties... (want plotties kunnen niet tegen verlies....!)

    BeantwoordenVerwijderen