dinsdag 24 februari 2015

Verwarde man

Nou, dat was even spannend. Een kale, blanke man werd vandaag rond 14.30 uur in de kamer van de hoofdredactie van de Telegraaf aangetroffen, terwijl Jules Paradijs net stiekem van de tompoezen zat te eten. De politie kwam hem (niet Jules, voor alle duidelijkheid) ophalen en in zijn tas werd een appelschilmesje aangetroffen. Dat klinkt nou niet meteen als een Charlie Hebbo-afrekening, maar het kan zijn dat na Tarik alle klapperpistooltjes waren uitverkocht, en de man vanochtend in Amstelveen was wezen shoppen, of zich in het Bungehuis had schoolgehouden.

Maar....kale, blanke man? Het zou toch niet....? Nope, Barracuda kan in elk geval verklappen dat Micha Kat het niet was. Die zou toch al niet door het speciaal voor hem aangelegde mijnenveld aan de Basisweg zijn gekomen en zou op zijn minst een videocamera bij zich hebben gehad.

En Jeroen de Kreek, die GeenStijl en De Telegraaf eerder vandaag nog verblijdde met de bedreiging 'We (we?) zijn bezig Geen Stijl en De Telegraaf Media groep helemaal te slopen' was het ook niet. Het type 'verwarde man, een bekende van justitie', is 48. Zowel Kat als Kreek zijn rond de 50.

Maar het kan natuurlijk ook een false flag operatie van Jules zijn om ons bang te maken voor verwarde mannen, u weet wel, van het type dat ons wil ontkoppelen van de Saturnus Matrix. Dus kan het maar zo zijn dat morgen onder de chocoladeletters inderdaad een foto van een kale terrorist is te zien, die met een Leopard 2 de ganse redactie onder schot houdt. Terwijl het gewoon het kale neefje van de buren is.

2 opmerkingen:

  1. Is die Martin nou compleet doorgeflipt met zijn Saturnus Matrix of ligt het nou aan MIJ=!

    BeantwoordenVerwijderen