woensdag 11 februari 2015

Letsel

Het is hem dan toch nog gelukt: Bauke Vaatstra krijgt een schadevergoeding van 43.000 euro van de gedetineerde Jasper S, al is het een schijntje vergeleken met de gevraagde 250.000 euro. De rechtbank zegt dat S. 'volledig verantwoordelijk' is voor het geestelijke letsel van Bauke Vaatstra. S. moet verder bijna 3500 euro aan kosten voor de psychiater vergoeden.

Jasper S. had die 250.000 euro trouwens makkelijk kunnen betalen. Aan de verkoop van zijn boerderij in Oudwoude heeft hij ruim een miljoen euro overgehouden. Hij verkocht de woning, weilanden en stallen aan een landbouwer uit het naburige Engwierum. Boer Jasper kan natuurlijk nog in hoger beroep. 

De complotbloggen - vooral deze - zullen vandaag of morgen wel weer uitpakken over de volledig uitschuldige boer Jasper. Maar de beste bronnen zijn nog altijd de aangrijpende citaten van Bauke (en zijn ex-vrouw) uit het vonnis: ‘Halverwege ongeveer, dus de plaats waar Marianne werd aangetroffen, zag ik de vriendin van [voornaam] staan. (…) Ik hoorde de vriendin van [voornaam] wel roepen: “daar ligt ze, daar ligt ze”. Ik hoorde ook wel dat ze riepen dat ik daar niet naar toe moest gaan. Ik ben echter direct over de sloot gesprongen en die kant opgelopen. (…) Toen ik daar ter plaatse kwam zag ik Marianne liggen. (…) Ik moet u zeggen dat ik heel kort even bij Marianne was. Ik heb heel kort even haar hand vast gehad. Haar hand was toen al blauw en koud. Ik zag wel dat Marianne op haar buik lag en ik zag ook dat er een snee in haar hals zat. Verder zag ik dat zij voor het grootste gedeelte ontkleed was. Ik ben maar heel kort daar geweest en vervolgens een stukje teruggelopen. Ik had het toen niet meer en heb daar een tijdje gezeten.’ 

6 opmerkingen:

 1. Na het verslag van de rechtbank te hebben gelezen, dringt het eigenlijk pas in zijn volle hevigheid tot me door, wat die man allemaal heeft moeten doorstaan (en nog steeds doorstaat)

  En of dat nog niet genoeg was, kwam dit zieke getreiter er ook nog eens bovenop:

  Bauke, heb je al een gesprek aangevraagd met Jasper?
  Zodat hij je precies van A tot Z kan vertellen wat hij met je dochter gedaan heeft?
  Vraag je hem dan ook hoe hij Marianne het weiland in gedwongen heeft?
  Met het mes dat hij altijd op zak had?
  Hoe zijn haartje in die aansteker kwam?
  Vraag je hem dan ook hoe hij Marianne met haar BH heeft vastgebonden, vervolgens weer los heeft gemaakt om haar met diezelfde BH te wurgen?
  Waarom hij daarna haar keel doorgesneden?
  Heeft hij dat mes nog?
  Hoe hij daarna 13 jaar lang actief heeft kunnen zijn voor de kerk?
  Snap jij ook wel dat hij Aafke en Jacob wilde beschermen?
  Vraag je hem dan ook hoe hij Marianne van voren en van achter heeft verkracht?
  Vraag je hem dan ook hoe zijn bloed op Marianne is terecht gekomen?


  Zo. Ontzettend. Ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, dat is het vuilnis waar je mee te maken hebt. En als je er dan wat van zegt ben je een trol of 'pedo'. Het is echt de omgekeerde wereld die in dat walgelijke setje verveelde gekkies vorm heeft gekregen. Een betere nieuwe wereld begint met het isoleren en wegmaken van dit soort gedrochten, want vergeet ook niet dat het agressief mijmeren zoals jij aangeeft eenvoudig als trigger kan dienen voor lustmoordenaars zoals dit meisje is tegengekomen.

   Maar goed, laten we hopen dat deze familie nu eindelijk rust krijgt, al zal de cluedo-club van Wim Dankbaar - inderdaad zoals Barracuda zegt - de komende dagen wel weer helemaal losgaan.

   Laten we daarbij hopen dat Wim Dankbaar zich deze keer onthoudt van zijn seksuele fantasieën projecteren op MV. Dat respect zou hij deze familie op zijn minst moeten gunnen.

   Verwijderen
  2. En MK op KLOL slaagt er zoals we inmiddels van hem gewend zijn weer feilloos in om Demmink, MH17 en Vaatstra op één lijn te brengen. Knap hoor, om dat allemaal onderzocht te hebben en stápels bewijs voor het complot van het jaar, wat, van de ééuw te hebben! MK is langzamerhand een karikatuur van zichzelf aan het worden - en dat is dan toch wel behoorlijk knap.

   Verwijderen
  3. Mag toch hopen dat het geld ook naar rato richting zijn intimi van de uniek getergde vader Vaatstra gaat, voor zover hij ze nog heeft.

   Verwijderen
  4. Dankbaar slaat zichzelf op de borst omdat hij zo intelligent is. Echter iemand die intelligent is moet toch weten dat je dit soort taal niet tegen een rouwende vader moet bezigen. Dan ben je gewoon niet meer en minder dan een randdebiel die zijn scholing niet waard is.

   Verwijderen
 2. Whoops... was wat te grof hier... GO Bauke! Beter iets dan niets. En dan zal je weer het gelazer krijgen van die is evil, en dat is weer corrupt, en het was een samenzwering tussen Bauke en de rechter om Jaspertje in de cel te krijgen... Al dat wah wah wah gedoe.

  Complotties: 0
  Gerechtigheid: 1!

  BeantwoordenVerwijderen