zaterdag 7 februari 2015

'Nou, what is this all about?'

Micha Kat heeft een ferme streep gehaald door de levensvervulling van een handvol plotters. De commentaren op Klokkenluideronline zijn niet alleen gesloten, maar ook verdwenen. Wegens 'trollen en idioten'.

Het levenswerk van Gretha 'Groetjes' Muller - toch al gauw tien Duitse linkjes per dag - is met de grond gelijk gemaakt. Net als van een aantal volstrekte malloten die last hadden van heel dunne letter-ontlasting en nu ineens niks meer om handen hebben.

Ongetwijfeld ziet Kat de bevuiling van de reactiepanelen van de laatste weken weer als onderdeel van de 'aanhoudende campagne van complete teams die 24/7 actief zijn om Micha op alle relevante websites te ridiculiseren en demoniseren'.

Maar het belangrijkste nieuws dat Kat zij achterban had te melden was toch wel dat hij weer strafrechtelijk wordt vervolgd. Alleen voor de verandering niet in Nederland, maar in Ierland. Hij moet in juni voorkomen. De details lees je (nog) niet op zijn site, maar hoor je in een video. Die begint met 'Nou, what is this all about?'

Dit dus: Kat mag geen verhalen over een lopende strafzaak op zijn Engelstalige site Killingirishwomen zetten die de jury kunnen beïnvloeden. Minachting van de rechtbank, heet dat in Ierland. Kat zou met een busje zijn opgehaald en op allerlei manieren onder druk zijn gezet om met zijn site te stoppen. En heeft dat dan ook maar gedaan. Om straks in de aanloop van zijn eigen zaak de publiciteit weer flink op te voeren, beloofde Kat. En dan maar hopen dat er niet weer een jury aan te pas komt.

55 opmerkingen:

 1. Wow... er is een stuk "cultuur" verloren gegaan met het verwijderen de (zo te zien ALLE) comments die ooit KLOL hebben be*****. Inderdaad het levenswerk van Gretha dus ook. Dat zal de donatiebereidheid bij de achterban (welke?) substantieel bevorderen schat ik zo in. En nu Micha? Blijf je in Ierland 'zitten'?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een relnichterij zeg! BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij was het JorisClitoris die hem de das omdeed. Wat jij papi, met je zionistische propaganda?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Volgens mij was het JorisClitoris die hem de das omdeed."


  Ga jij als minderwaardig stuk stront dan nog niet gebukt aan je kwaadaardige kankergezwellen in dat scrotum van je? Shit, dan moet ik mijn kruidenvrouwtje toch nog maar eens vragen die voodoo rituelen van haar eens over te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lex Vangt Max/Je suis Juif Abbateur is ook weer uit de modder gekropen met z'n fascinatie voor tekstballonnetjes. Nu hij niemand meer op KLOL lastig kan vallen met z'n photoshoptalenten, zoekt hij z'n publiek maar op andere sites.

  Beste kerel, ten eerste is er geen touw vast te knopen aan die ellenlange zinnen die meer bijzinnen dan klinkers hebben. Probeer halverwege eens ergens een punt te zetten. Liever zie ik dat je een punt achter je hele reaguurdersrol zet maar begin nu maar eens met een punt achter je zin.

  Ten tweede is het niet zo netjes om mensen belachelijk te maken met al dan niet aanwezige ernstige ziektes, zoals je hierboven doet. Nog los van dat het kwetsend is,
  is het ook gewoon een beetje te makkelijk. Ordinair schelden is toch niks voor "wakkere mensen"? Het is de volwassen equivalent van "altijd eentje meer dan jij" of dergelijke kinderlijke argumentatie. In grotemensentaal heet dat een zwaktebod. Zou iemand die van die proza placht te schrijven toch moeten weten.

  En ten derde zijn teksten die doorspekt zijn van hyperlinks niet te lezen. Te veel links gebruiken is gewoon link. Barslechte woordgrappen ook trouwens, pardon.
  Dat linken is wel waar jij je schuldig aan maakt. Alsof je zo bitter weinig vertrouwen in je eigen opstellen hebt dat je de lezer al tijdens het lezen weg wilt lokken. Bovendien doen al die kleurtjes door elkaar me nogal denken aan de Wordart uit de jaren '90. Als je er nou nog Comic Sans bij zou gebruiken, leek het tenminste nog een beetje retro. Nu is het gewoon een warboel.

  Ga eens een potje tennissen ofzo. Lekker naar buiten, weg van die goedkope HTML-codes en tekstballonnetjes. Daar knap je van op. En hoeven wij er niet meer tegenaan te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ga eens een potje tennissen ofzo. Lekker naar buiten, weg van die goedkope HTML-codes en tekstballonnetjes. Daar knap je van op. En hoeven wij er niet meer tegenaan te kijken."


   Typisch het uitzuigende gekrijs van een betrapte demonenkike die vanwege zijn mensverraderlijkheid via de hak van mijn slangenlederen schoen terecht aan gruzelementen wordt vermorzeld? Wees dus maar njet meer zo hitsig alhier met je 'debunkers' profiel hoor tyfus, kanker dan wel retarded jodenkike, want als het aan de wansmaak van jouw soort van onderdanige mensachtigen gaat liggen, dan zal ik juist vanwege jouw piepend/wezenloze 'repliek' verplicht zijn om tot de to-ta-le uitroeiing van het jodendom zowel virtueel als fysiek met mijn zeer nuttige werk door te MOETEN gaan. Dit gaat hem dus duidelijk niet meer worden jij aan de syfilis lijdende uitzuig hoerenjong?! Next; want ik lust jullie nog niet eens rauw meer hahaha...

   Verwijderen
  2. Papi, neonazis kunnen nog niet eens wat met je omdat je te verward overkomt, die vinden dat iemand als jij in moeten slapen. Je was in het Hadamar euthanasie centrum geëindigd. In de complotscene zagen ze je ook al niet zitten zoals we constant zagen op KLOL, slangenlederen schoenen kan je helemaal niet betalen, en als je het gaat hebben over de uitroeiing van het jodendom pleeg je weer eens een strafbaar feit dat niet binnen de vrijheid van meningsuiting valt. Maar dat is iets voor een moderator om wat mee te doen, gegeven het feit dat jij verder niet toerekeningsvatbaar bent.

   En nee, Maud Oortwijn houdt niet van je, enge stalker.

   Verwijderen
  3. Tja, dat obsessieve gedrag heeft Adamas Papi na al die jaren nog steeds niet onder controle. Net zo min als dat standaard gejank van hem over 'jodenkikes' en het dumpen van die vreselijk stoffige Hufschmid linkjes.

   Hoe is het Adamas? Gaat het een beetje nu je zo plotseling afgerukt bent van je stomvervelende seksuele insinuaties naar die oude taart Gretha Muller? Ga je nou weer allerlei rare opmerkingen plaatsen in de spambox van Maud?

   Of maak je dankbaar gebruik van de verplichte pause die Micha Kat voor je besloten heeft en ga je die tijd gebruiken om eens wat nieuws te verzinnen?

   Verwijderen
 6. ...Zie hier de downfall van KLOL! Geen comments plaatsen = steeds minder en minder bezoekers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zie je maar hoeveel die JANLUL weet over rechtssystemen - ieder land heeft weer andere wetten, dus de wet in nederland is weer anders dan de wet in ierland. Maarja, weet Micha KUT veel? Denkt vast dat elk wetboekje in ieder land hetzelfde is ofzo? En waar haalt hij die godswaanzin vandaan dat vrouwen in ierland worden vermoordt? Heeft hij in een donker steegje soms een rottend lijk gezien ofzo? En zoja, waar dan? (weet hij niet want Micha KUT liegt toch alles aan elkaar)

  Dus ene site is offline, nou die andere nog. EN SNEL!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zullen heus wel eens vrouwen vermoord worden in Ierland, maar het fantasieverhaaltje van Victoria, dat Micha in ruil voor gratis kost en inwoning voedde, dat de politie of die Paul Condon achter die moorden zou zitten is natuurlijk een even kwaadaardig waanverhaal als zijn Demminkgeleuter van de afgelopen jaren.

   Prachtig trouwens om te zien hoe hij in zijn laatste filmpje de Ierse wetgeving "archaisch" noemt, terwijl nou juist bleek dat die veel effectiever is dan de Nederlandse. Als wij hier op dezelfde manier minachting van het hof strafbaar zouden stellen, zou dat de Nederlandse samenleving heel veel ellende gescheeld hebben.

   Verwijderen
  2. Die hele site KillingIrishWomen is puur bedoeld om die ex-lover van Victoria te beschadigen. Echt misdadig en ik hoop echt dat de Ierse justitie dit doorziet en Micha daarvoor keihard aanpakt.

   Zelden zie je zo'n kwaadaardig gedrag. Het is zo doelbewust iemand zo diep mogelijk beschadigen dat Micha echt met al de mogelijke middelen gestopt moet worden.

   Verwijderen
  3. Het wordt langzamerhand ook weer stil rond JD, behalve dan vanuit dwaallicht Bontes die meent wat vragen te moeten stellen terwijl de zaak al bij de rechter is aangeland... De Demminkbode pruttelt nog wat na, maar echt nieuws is er voorlopig niet. KIW toont aan dat MK bewust uit is op mensen beschadigen, dus mogen we veilig aannemen (bij associatie, maar MK doet zelf niet anders) dat KLOL hetzelfde doel dient. Of diende, benieuwd hoelang Micha het nu nog volhoudt. Afijn, hij kan altijd nog politiek asiel aanvragen bij de Ieren!

   Verwijderen
  4. Het vooronderzoek naar Demmink zal een dezer dagen wel rond zijn. De planning was januari 2015. Bereid je dus maar voor op een nieuwe Demminkstorm in de komende weken.

   Verwijderen
 8. Wat Micha heeft laten zien met het afsluiten van de reactiepanelen is dat hij helemaal alleen staat, dat hij geen bijdragen meer verwacht van zijn "achterban" en er vanuit Nederland geen enkele solidariteit is met zijn Ierse kutverhaaltjes. De Micha claim is mislukt, iedereen heeft hij van zich vervreemd en zelfs hij moet erkennen dat er eigenlijk alleen van de zwakbegaafdheid kwijlende en kwaadaardige figuren als papi op zijn site reageren. Voor commerciële filmpjes mist hij het vakmanschap dat hij overigens ook als "journalist" mist, volgens mij kan hij zich nog het beste verhangen, of ergens heel ver buiten de EU in de vergetelheid verdwijnen. Je hebt gefaald Micha. Als mens deug je niet en nu komt alle haat die je de afgelopen jaren het universum inslingerde weer op je eigen bordje terug. Dat heet gerechtigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We kunnen een collecte voor Micha houden, zodat hij in ieder geval een eind touw kan betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zouden we niet beter collecteren voor een beetje bijstand voor 'm? Ik bedoel: Dood is zo definitief. Dat gun je 'm toch niet?

   Verwijderen
  2. Moet k nou mededogen met hem veinzen? Serieus? Dat heb ik dus niet. Wel met zijn slachtoffers.

   Verwijderen
  3. Soms kun je ook niets zeggen.

   Ja, hij heeft het compleet verkloot en is alles kwijt geraakt en verdient geen mededogen aangezien hij dit allemaal zelf had kunnen voorkomen. Maar dan nog gaat de dood me wat ver. En is misschien ook wat makkelijk.

   Verwijderen
  4. Dat ben ik met je eens, is ook te makkelijk. Hij zou de consequenties van al zijn daden moeten merken. De pijn die hij bij zoveel mensen veroorzaakt heeft weer op zijn eigen bordje terugkrijgen. Daarvoor moeten de Ierse en Nederlandse justitie hem levend in handen krijgen.

   Verwijderen
 10. Bij Joost Niemöller een stuk over de financiering van 9/11. Binnen de kortste keren bemoeit een They Knew zich weer meer met de discussie. Een 9/11 complotdenker, en behoorlijk daas ook.

  'B.t.w. in de documentaire “Zero” van Euro Parlementariër en journalist Giulietto Chiesa, zijn er 10 van de 19 9/11 kapers nog in leven.'

  Dat je jaren na dato nog met die onzin komt aanzetten is omdat figuren als They Knew niks bijlezen. Allemaal gebaseerd op een onjuist bericht van de BBC, allang gecorrigeerd, maar het is hem blijkbaar weer ontgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kon er op wachten:
  OVER EEN MAAND OP TWEE GAAN WE HET WEER PROBEREN MET DE COMMENTS, MAAR DAN ONDER STRENGE MODERATIE DOOR MICHA ZELF

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees: geen tegengeluiden. Verbaal braaksel wat Micha niet tegen de haren (waar?! LOL) instrijkt mag natuurlijk wel - dan wil Gretha vast nog wat doneren. Op naar 3852 Euris per maand!

   Verwijderen
 12. Over een maand of 2 is KLOL ter ziele, omdat meneer in 1 of andere Ierse cel zit....dan valt er weinig meer te modereren. Maar dat dringt niet tot Micha's hersencelletjes door....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schat in dat Micha hem stiekem wel knijpt. In Ierland heeft hij helemaal geen vrienden, geen case, geen ex-werkgever, helemaal niets. En het Ierse justitie apparaat kent hij voor geen meter. Gaat zeker zeer doen. Misschien gooien ze hem het land wel uit - na DNA afname toch zeker!

   Verwijderen
 13. Het feit alleen al dat deze leestekenretard (bij Kat als 'Ernst' actief!) zich grammaticaal dusdanig diametraal aan wat hij meestal weet uit te schijten kan uiten, laat mij weer eens verhelderend duidelijk zien dat zijn rol binnen sites als die van Micha 'slechts' nog het kapen van draadjes tot doel hebben?! Zijn staatsloon is wat dat betreft met zijn laatst irritante optreden meer dan destructief rendabel terugverdiend! Let wat deze waarschuwing betreft dus in het vervolg heel goed op die mongool compañeros, want dat zijn pas de geslepen kakkerlakken waar onze vijand het tegenwoordig mee moet doen... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die 'Groetjes Gretha' Muller kan zich weer bezighouden met de kinderporno in haar hotelletje Am Ems.
  Wat te denken van die Wajong mongool en 'KnowTooMuch' "Ernst"
  Stelletje zombo's; aka de copy/paste idioten aka de Google-aars.
  Micha Kat, kale reetkever; ik hoop dat die KLOL site van je met de digitale grond wordt gelijkgemaakt en je velen jaren mag gaan genieten van de Ierse cel.
  Misschien dat je in Nederland je straf uit mag gaan zitten, of bukken, met die Baybasin als cellie. Wel je Baybasin shirtje dragen dan he, als die heroineturrek je flink in de reet neemt.
  Micha Kat de journalist; ik denk dat de pedofielerij hem beter vergaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kat kan in elk geval rekenen op mededogen van Het Haagse Complot, waar ze alles en iedereen met kritiek rauw lusten.

  Nu hebben ze ergens wel een punt. Bepaalde berichten en (dood)verwensingen gaan gewoon veel te ver. Ik bedoel: Laten we als mensen wel proberen zo aardig mogelijk te blijven en ons niet te verlegen. Aan haat heeft niemand iets.

  Ik vind het echter wel stom dat werkelijk álle kritiek naar het rijk naar 'trollen' word verwezen. Waar halen ze fundatie uit wie betaald is en wie niet? Waarom filteren ze niet de dingen die hun status en het verwezenlijken van hun droom (mensen wakker maken) alleen maar kunnen verbeteren?

  Ik zou dan ook tegen delen van beide kanten van het mes (lees: 'complotters' en 'debunkers') willen zeggen: Gedraag je toch niet zo irrationeel en haatdragend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deweb, Micha is nu langzaam en veel pijnlijker zelfmoord aan het plegen. Ik vind het juist mededogend van me, want het zou hem een hoop lijden besparen.

   Verwijderen
  2. Helemaal brodeloos, als man van zekere leeftijd ergens in de goot in Dublin liggen, een stevige douw in Ierland in het vooruitzicht om daarna nog een shitstorm in Nederland over zich heen te krijgen, failliet, dakloos, geen enkele support, geen enkele aardse bezitting los van wat kleding en een oude laptop die hij nog van de Pootjes kreeg, met zulke vooruitzichten zou ik er persoonlijk een eind aan maken. Hij heeft geen enkel perspectief meer.

   Verwijderen
  3. Dat is toch ook geen leven?

   Verwijderen
  4. Nee, maar het idee om iemand een touw te betalen zodat hij zelfmoord kan plegen gaat mij persoonlijk wat ver. Bied dan liever gewoon niets aan.

   Verwijderen
  5. En wat mij betreft verdiend hij ook niets, behalve de behandeling van een psychiater die gespecialiseerd is in mensen met grootheidswaanzin die blijven hangen in een slachtofferrol.

   Verwijderen
  6. Nou ok. Ik zie af van mijn idee om een collecte te houden ten behoeve van een eind touw voor Micha.

   HAPPY NOW?

   Verwijderen
  7. Nee, want als jij dat idee hebt en daar aan vast wil houden moet je dat vooral doen. Ik wil je niets opleggen, slechts mijn mening geven over de jouwe. En als jij je daarin vind: mooi, maar zo niet: Jammer.

   Verwijderen
  8. Houd ik er niet aan vast, is het NOG niet goed!

   *zucht*

   Verwijderen
  9. Excuses, ik dacht vanuit je Happy Now te kunnen concluderen dat ik dit moest schrijven als een soort excuus voor opdringerigheid. Fout gedacht dus.

   Verwijderen
 16. Haha, nogmaals ;
  I've been a wild rover for many a year And I spent all my money on whiskey and beer, And now I'm returning with gold in great store And I never will play the wild rover no more. chorus: And it's no, nay, never, No nay never no more, Will I play the wild rover No never no more. I went to an ale-house I used to frequent And I told the landlady my money was spent. I asked her for credit, she answered me "nay Such a custom as yours I could have any day." chorus I took from my pocket ten sovereigns bright And the landlady's eyes opened wide with delight. She said "I have whiskey and wines of the best And the words that I spoke sure were only in jest." chorus I'll go home to my parents, confess what I've done And I'll ask them to pardon their prodigal son. And if they caress (forgive) me as ofttimes before Sure I never will play the wild rover no more. chorus

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kat wil af door de zijdeur, gaat hem nooit lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet gezien het feit dat hij dat hij liever niet roemloos via de zijdeur ten onder gaat. Mocht hij dat niet willen, dan is het een kwestie van gedurende enkele dagen gewoon steeds minder te laten horen en dan in stilte zijn zaakjes in de rechtbank af te handelen. Denk ik.

   Verwijderen
 18. @Jeroen
  Kat ligt in een deuk om jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat mag hij best. Vind ik helemaal niet erg.

   Verwijderen
  2. Ligt hij niet om iedereen met kritiek in een deuk? Voor zover hij dat al doet?

   Verwijderen
 19. @Jeroen
  Ik ook niet, en nooit niet. Dit soort cultjournalistiek begint langzamerhand te muteren vanuit een gezellig format aka Cornation street, met een griezelige narcistische ondertoon. Geen hond in deze wereld weet wie mister "Micha Kat" is , behalve een ex ambtenaar wiens leven hij onverklaarbaar verziekt heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En niet te vergeten een stel semi-volgelingen en andere slachtoffers.

   Verwijderen
 20. Iemand expliciet de 'dood' wensen is natuurlijk niet echt okay, maar los van het feit dat Jeroen dat niet expliciet doet moeten we ook niet al te hypocriet worden. Soms gaan mensen in hun gedrag dermate ver dat er weinig sympathie voor hun bestaan overblijft.

  Dan hoef je wat mij betreft niet echt de 'Saint' uit te gaan hangen en te vermijden wat iedereen denkt: nl. "sterf".

  Micha Kat is wel op dat punt beland volgens mij. Het is vervelend voor zijn familie, maar de dag dat deze man naar de hel vertrekt zal ik niet als vervelend ervaren. Iemand die een zo erbarmelijke puinhoop van zijn leven maakt vind ik al een 'useless eater', en als zo'n iemand dat dan ook nog doet over de rug van (onschuldige) mensen dan vind ik niet dat we maar gezellig humaan moeten blijven.

  Persoonlijk zie ik Micha het liefst heel oud worden in een fijne vredelievende besloten kliniek ergens in Noord-Oost Groningen, maar als dat allemaal niet past binnen zijn afwijkingen mag hij ook van mij compleet verdwijnen. Het probleem moet namelijk wel opgelost worden, en Kat heeft wat dat betreft al veel te lang de touwtjes in handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Ziva
  Als het al waar is prima. De doodsverwensingen m.b.t. "DEMMINK" door de Jihadistische fanaat "KAT", is voor mij een Breivik op een presenteerblaadje, oppakken die gek. Mooi genoeg geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ging wel verder dan doodsverwensingen. Er was eerder sprake van uitermate bloedige geweldsfantasieën, waarin Micha zich inbeeldde dat hij de beul was.

   Verwijderen
 22. off topic @Jeroen

  Ik heb geamuseerd de korte discussie op Swapichou tussen Ziva en jou over Frontaal Naakt gevolgd. Ziva noemt de sfeer op die site "ziekmakend incestueus". Dat komt op hetzelfde neer als mijn kwalificatie "mutual admiration society" die ik in december j.l. in een korte discussie met jou gebruikte. Ik schreef ook iets als: "pas maar op dat hij jou niet ook onder de bus gooit". De huidige verkoeling van de relaties komt voor mij dus niet als een verrassing. (Om de een of andere reden heeft Barra die reacties verwijderd. Terwijl wat ik scheef toch bepaald niet erger was dan de antisemitische kots van Papi.) Een grappige eigenschap van PB is dat hij - anders dan jij - wel kan uitdelen, maar in het geheel niet kan incasseren, zodat hij naar mijn indruk permanent gestresst is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Darlien: Ik zeg er twee dingen over: sockpuppet en rhazes

   Lees dan joh. Dan kan ik ook niet meer met droge ogen volhouden dat iemand spoort.

   Verwijderen
  2. @Darlien

   Peter heeft me een tijdje geprobeerd te gebruiken als "excuusjood" nadat ik erin slaagde zijn naam verwijderd te krijgen uit de antisemitisme monitor van het CIDI. Maar als je ziet wat voor bagger hij doorlaat op zijn site en wat hij anoniem uitkraamt heb ik spijt van die actie. Zijn aantekening was gewoon terecht.

   En ook: de van de debiliteit kwijlende extreemlinkse complotgekkies van Krapuul maken deel uit van zijn vaste reaguurdersgroep en die jagen iedereen weg die hun marxwanen niet deelt. Verpesten elke discussie op die site met dom gereutel over Gaza en de Palestijnen, ook als dat duizend kilometer off topic is. Ontdekte daarnaast weer een heel nieuwe categorie complotgekkies ter linkerzijde van het politieke spectrum (onderaan). Het zijn echt complotgekkies, the full monty, met zaadverhaaltjes over 9/11, vanzelfsprekend ben ik een "betaalde troll", ze citeren uit de wanen van andere complotgekkies en doen vervolgens net of het gezaghebbende bronnen betreft, het verschilt gewoon niets van de Martins en Michas van deze wereld.

   Daar kon ik nog wel mee omgaan. Wat mij de das omdeed, is dat Peter een achterbaks figuur bleek te zijn.

   Verwijderen
  3. ' (Om de een of andere reden heeft Barra die reacties verwijderd. Terwijl wat ik scheef toch bepaald niet erger was dan de antisemitische kots van Papi.)'

   Ik vermoed een bedrijfsongelukje. Met het verwijderen van een enkele opmerking verdwijnt soms het volledige draadje.

   Verwijderen