woensdag 11 februari 2015

Oplichtersbende

Binnen de plottergemeenschap zijn blogs die Barracuda nog niet met een knijper op de neus durft aan te lezen. Volgekliederd door lieden waarvan de bovenkamer echt niet op orde is, en bewonderd door soortgenoten die ongeveer overal een ban hebben gekregen. Soms komt het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) dit soort duistere krochten ook op het spoor. Dan sturen ze een mailtje in de hoop dat de samensteller nog twee hersencellen over heeft die hem op andere gedachten kunnen brengen.

Dat heeft bij het blog van DonQuijotte echter geen enkele zin. Er zijn aangiftes tegen tegen deze Don gedaan, hij is als pisvlek weggezet. Dus als het MDI-mailtje wordt afgesloten met de naam van de 'meldingsafhandelaar' wil  deze Don telefonisch verhaal gaan halen. 'Ik deed nog maar een beetje onderzoek naar de stichting Magenta en het lijkt me één grote oplichtersbende van joodse homofielen die zich elke dag in diverse etablissementen binnen de grachtengordel laten vollopen met droge witte wijn en 18 jaar oude whiskey terwijl ze zich doodlachen over de vele donaties die ze krijgen.'

Vervolgens grijpt de roemruchte KnowTooMuch, al eerder weggejaagd bij Klokkenluideronline, deze gelegenheid aan om vanuit de heup weer een eindeloze hoeveelheid linkjes te repeteergeweren die moeten bewijzen dat gaskamers in de Tweede Wereldoorlog helemaal niet hebben bestaan.

De man is zelfs zo fanatiek dat hij 200 euro over had voor de hoger beroep van de 59-jarige Jan Smelt die eind december werd veroordeeld tot vijftig uur werkstraf en twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf, omdat hij in een artikel op een website de Holocaust ontkent. Tot zijn frustratie besloot Smelt af te zien van een volgende rechtsgang.

Vooralsnog is de MDI helaas een tandeloze tijger. Volgens het jaarverslag over 2013 werd slechts twee keer aangifte gedaan van overtreding van het Wetboek van Strafrecht. Daar komen de Dons en de KnowTooMuchs aardig mee weg.

3 opmerkingen:

 1. Twee aangiftes maar? Dan heb je geen bestaansrecht, als je stelt discriminatie te bestrijden. Op Swapichou hebben we al bijna twee jaar last van dat figuur. Hij stalkte een redacteur van ons zo tot op het bot, dat die daar dus echt aan onderdoor is gegaan en ook haar aangifte haalde weinig uit. Wij leven in een land waarin dit soort haat en stalking gewoon mogen van justitie, kan er iets anders van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ola Barra, mn Avast jengelt sl enkele weken vanwege deze URL, zal wel een falsepositive zijn ... http://freedombytes.info/favicon.ico

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, weet je toch: alles wat Kraven aanpakt verandert in VIRUSSEN!

   Verwijderen