maandag 17 augustus 2015

Tank

Sow seg, dat duurde lang voordat GeenStijl eindelijk durfde te schrijven over het heldhaftige optreden van zijn hevig bebrilde en kalende verslaggever Jan Roos, die een dezer dagen beweerde dat hij door een roedel Marokkaanse gangsters was aangevallen, maar daarover een beetje had zitten jokken.

Nu Roos net aan de slag is gegaan voor GeenStijl, moet hem een riem onder de oksels worden gestoken. Met allemaal steunbetuigingen van het interwebs. Van bijvoorbeeld gewoon een mevrouw, uit voorheen gewoon Amsterdam...

Wat nog het meest opviel, los van het grote aantal weggejoriste reaguurders, is dat geen van de vaste schrijvers van GeenStijl er zijn eigen pseudoniem onder durfde te zetten, maar het stukje ondetekende met 'redactie'. Want de redactie sluipt al ieder dag op kousenvoeten naar het werk, bang dat ze worden gekielhaald door een 'tsunami van kk-scheldend straattuig uit 020-Gaza'. Ja, zelfs helemaal aan de Plantage Kerklaan 36.

Maar hoe heldhaftig was Roos eigenlijk? Blijkbaar was de dreiging ook niet zodanig dat hij niet naar zijn auto kon lopen om in de achterbak rustig die drie meter lange zeis te pakken en 020 Gaza nog leger maakte dan de Chinese stad Tianjin.

Daarom denkt Barracuda dat het heel anders is gegaan. Want wat moest hij daar helemaal in een wijk waar hij sowieso al niet wilde komen? Ooggetuigen hebben Barracuda verteld dat Roos met een oude Durchbruchwagen II met een bepantsering van vijftig millimeter en een gewicht in de dertig-tonklasse Amsterdam West is ingereden, het luikje tien millimeter opende en heel hard schreeuwde: 'Waar blijven jullie nou, kankerlijers?' Waarna hij demonstratief drie toegegooide blikjes Cola plette.

112 opmerkingen:

 1. Verdachtmakingen omdat het artikel van GS geschreven was door de 'redactie' zoals meerdere artikelen terwijl jij ook anoniem schrijft?! Wat Roos daar deed? Uit m'n hoofd meen ik me te herinneren dat zijn vriendin daar woont. Waarom die verdachtmakingen? Waarom over z'n kale schedel beginnen, wat maakt dat uit, heb je een kalemannenfobie? Ook vreemd, eerst zou helemaal niets gebeurd zijn, toen dat niet meer ontkend kon worden was het wel gebeurd maar niet zoals Roos het verteld had. Tsjongjonge..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was waarschijnlijk die ouwe pantserwagen uit de studententijd van ome Joris.
  https://www.youtube.com/watch?v=9Ovt57vu-jE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ....en mochten jullie het nog niet doorhebben, dat zwarte ding in de achterbak is dus gewoon een mitrailleur he!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die kale schedel van Roos genoeg gezien deze week. Typisch GS staaltje, de familiedrama's zijn bijna elke dag in het nieuws en er zijn ook buurten die blank zijn maar zo aso dat je daar ook niet veilig doorheen kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Sent: maandag 17 augustus 2015 13:38
  To: ‘Hommes, I.S. – BD/DV/C&R’
  Cc: ‘Omtzigt P.H.’; ‘Bontes L.’
  Subject: RE: Een vraag van Wim Dankbaar

  Geachte heer Hommes,

  Dankuwel voor uw antwoord. Minister Opstelten beantwoordde vraag 3 als volgt:

  Antwoord vraag 3
  Als een ambtenaar online in gesprek gaat uit hoofde van zijn functie dient hij zich
  ook online als ambtenaar kenbaar te maken. Deze regel is in juni 2010
  vastgesteld. Deze regel is een aanvulling op één van de Uitgangspunten van de
  Overheidscommunicatie: ‘De rijksoverheid is altijd, ongeacht het kanaal of
  medium, herkenbaar als deelnemer aan de communicatie, respectievelijk als
  (mede-)afzender en/of anderszins als belanghebbend of betrokken bij de
  informatie.

  Kunt u mij in het kader van deze transparantie dan ook de namen geven van uw twee webcare redacteurs?

  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

  Wim Dankbaar

  From: Hommes, I.S. – BD/DV/C&R
  Sent: maandag 17 augustus 2015 10:35
  To: ‘Wim Dankbaar’
  Subject: RE: Een vraag van Wim Dankbaar

  Geachte heer Dankbaar,

  Dank voor uw vragen. Ik verwijs u naar de antwoorden op kamervragen (zie bijlage) die vorig jaar zijn verzonden naar de Tweede Kamer. Ik vermoed dat de meeste van uw vragen daarmee zijn beantwoord.

  Aanvullend kan ik u melden dat het om twee medewerkers gaat.

  En uit het antwoord op vraag drie kunt u afleiden, en ik wil dat graag bevestigen, dat wij geen enkele betrokkenheid hebben bij het door u genoemde weblog Barracuda.

  Met vriendelijke groet,

  Ivo Hommes
  Hoofd Communicatieadvies en Redactie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is de oorspronkelijke mail van Wimp ook nog ergens te lezen toevallig? Die kan ik op z'n site niet vinden. Ben wel benieuwd welke vraag Hommes beantwoordt met de zin "Aanvullend kan ik u melden dat het om twee medewerkers gaat".

   Het blijft mooi om te zien hoe Wimp en Micha echt denken dat er betaalde krachten bezig zijn om commentaar te leveren op hun schrijfseltjes. Het is het toppunt van zelfoverschatting.

   Verwijderen
  2. Haha, Ivo Hommes is toch duidelijk herkenbaar bij Micha op de site actief?

   Verwijderen
  3. Ja, dat is de gebruiker webcaresquad ook maar dat zal ook echt geen medewerker van Hommes zijn. Ik moet nog zien dat Ivo Hommes ook daadwerkelijk Ivo Hommes is. Het is wat toevallig dat deze accounts vrijwel tegelijk opduiken op ROL.

   Wel netjes dat Wimp reactie krijgt van de echte Hommes. En uiteraard neemt Wimp geen genoegen met die antwoorden maar blijft net zo lang doorjengelen bij Hommes tot laatstgenoemde zuchtend af gaat haken. En dat gaat Wimp natuurlijk zien als het bewijs dat zijn vragen worden genegeerd en er dus allerlei mensen van VenJ actief zijn op RIK. Want zo (t)rolt Wimp.

   Verwijderen
  4. Van dit soort gekken moet Wimp het echt hebben:

   ' van Tours zegt:
   17 augustus 2015 om 15:25

   Ik heb het gevoel dat ik op het forum nujij veel door de overheid betaalde trollen ben tegengekomen. Allemaal mensen die plotseling in actie komen als bijvoorbeeld het woord Demmink of Marianne Vaatstra is gevallen. Er is zelfs een organisatiestructuur, want een “complotter” heeft telkens met dezelfde trol te maken. Soms wisselen ze hun “klanten” uit. Ik heb dus het gevoel dat de web-care redacteuren achter het trollenwerk zitten, als dan niet ondergeschikten van de webcare-redacteuren, Het zouden ook AIVD medewerkers kunnen zijn, die geschoold zijn on psychologische oorlogsvoering (spy-ops) waaronder het bewerken van het gevoel van de lezers door het geven van desinformatie. Ze beheersen in ieder geval de technieken, Dat is te herkennen. Ook is te herkennen dat de trollen beleidsmatig te werk gaan. Als iets de spuigaten uitloopt en ze daar kritiek op krijgen, veranderen ze allemaal van tactiek. Werkzaamheden van AIVD-medewerkers krijg je natuurlijk niet boven water, alleen via de Commissie “Stiekem” zou wat aan het licht kunnen komen. De vraag is dus of ook AIVD-medewerkers verplicht zijn zich duidelijk als ambtenaar kenbaar te maken. Als ik de regels zo lees, moeten ze dat wel.

   Verwijderen
  5. De Mink: je voorspelling is uitgekomen.

   Verwijderen
  6. @Jeroen de Mink 14:36, bedoel je dit?

   Wim Dankbaar zegt:

   13 augustus 2015 om 12:40


   From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
   Sent: donderdag 13 augustus 2015 10:52
   To: ‘i.hommes@minvenj.nl’
   Subject: Een vraag van Wim Dankbaar

   Geachte heer Hommes,
   Waarom heeft ons Ministerie van Justitie vacatures als deze:   Kunt u deze vacatures duiden? Wat is de reden dat het imago van het Ministerie opgebouwd en beschermd moet worden, anders dan door de publieke woordvoerders en persvoorlichters van het Ministerie?

   Is dit alleen een vacature voor het Ministerie van Justitie of ook voor andere ministeries?

   Kunt u opgeven hoeveel van deze “Webcare redacteurs” actief zijn voor het Ministerie?

   Opereren deze webcare redacteurs identificeerbaar als medewerkers van het Ministerie of op anonieme basis?

   Hoe is dit te verenigen met het beleid van openheid en transparantie van het Ministerie?

   Kunt u zeggen of de beheerder van het weblog Barracuda een “Webcare redacteur” is die betaald wordt door het Ministerie?
   Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
   Wim Dankbaar

   Verwijderen
  7. >> De Mink: je voorspelling is uitgekomen.

   Wat is Wimp toch ook een heerlijk open boekje. Nog voorspelbaarder dan een zonsopkomst.

   >> bedoel je dit?

   Ja, die bedoelde ik. Die had ik gemist, dank voor het plaatsen.

   Verwijderen
 6. "er zijn ook buurten die blank zijn maar zo aso dat je daar ook niet veilig doorheen kan."

  M.a.w. het is wel gebeurd wat Roos vertelt maar we moeten er vooral niet over zeuren, want..

  En dat is dus exact wat er gaande is, het mag gewoon niet gezegd worden, want....??

  En btw, over welke buurten heb jij het dan, en waarom zou je daar niet veilig doorheen kunnen lopen, waar baseer je dat op?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom denk je dat woningbouwstichtingen graag bepaalde huurders graag in een container park wil. Dat bedreigingen niet alleen door mocro's worden gedaan maar door ook door de witte buurman of buurvrouw mag niet gezegd worden. Overigens Roos wordt door Theodoor Holman in bescherming geworden, nu ja die heeft al een ruggengraat als een tuinslang.

   Verwijderen
  2. Je bedoelt zoals die Roma's die in zo'n container gestopt zijn, en zelfs dat wisten te verkankeren. Maar daar had je het niet over, je had het over blanke aso wijken waar je niet veilig rond kan lopen. Over welke wijken heb je het dan en waar baseer je het op?

   Weet je wat het is, we zijn compleet gek geworden in dit land, wij zijn als konijnen die verdwaasd in de aanstormende koplampen kijken. Stel je eens voor dat in marokko blanke aso wijken zouden zijn waar bepaalde marokkanen niet zouden kunnen komen, hoe denk jij dat de marokkanen daarmee om zouden gaan!! Het feit dat een Nederlandse politicus die op een dodenlijst staat als de normaalste zaak van de wereld gezien wordt, sterker nog het zou zijn eigen schuld zijn, is daar onder andere het bewijs van. Als Theo de aanslag overleefd zou hebben dan hadden ze hem net als Roos ook niet geloofd. Nu moeten ze het wel geloven want hij is dood en de dader heeft keurig een briefje met een mes in z'n borst gestoken en achtergelaten. Maar ook dit gebeuren zou zijn eigen schuld zijn weten ze zichzelf wijs te maken en zijn gabber die het nu op durft te nemen voor Roos is dan volgens die mensen uiteraard ruggengraatloos. Roos, een persoon die in hetzelfde rijtje als Wilders en Theo geschaard kan worden qua opvattingen (deels) wordt niet geloofd wanneer ie vertelt door marokkanen te zijn belaagd in nota bene een marokkanen wijk en wordt zelfs als de dader aangewezen. Het is te bizar en te ziek voor woorden, dit is puur fascisme. Dit belooft wat voor de toekomst.

   Misschien dat jij de volgende vraag durft te beantwoorden in tegenstelling tot de anderen, die plaatsen liever smerige filmpjes:

   Waren de links progressieven van voorheen zwaar fout en christenfoob?

   Verwijderen
  3. @Dorothy36 mee eens, zoiets bedoel je dus,

   https://youtu.be/ItBOkpPVEvw

   Hebben we het nog niet eens over de hoofdenaffaire uit zijn jaren.

   Verwijderen
  4. Welke wijk in welke stad is dat dan @geen?

   We hebben het over aso wijken waar je veilig rond kan lopen. Als je zoiets beweert dan moet je zoiets hard kunnen maken. Kan je dat niet hardmaken dan moet je je woorden terugnemen.

   En nu zullen we zien wat er gebeurt. Gaan voorbeelden van die aso wijken komen? Zo niet, worden de woorden dan teruggetrokken? Of gaat er gesard cq getrolt worden zoals gewoonlijk?

   Verwijderen
  5. "We hebben het over aso wijken waar je veilig rond kan lopen"

   Herstel:


   We hebben het over aso wijken waar je NIET veilig rond kan lopen

   Verwijderen
  6. LOL. Ah geendank die grijsgedraaide plaat horen we zo vaak. Eh neen, we hebben het niet alleen over Roma's maar ook over drugsverslaafden, aso's, tokkies en nog wat van dat soort. Waar Jan Roos nooit in de buurt zou durven komen.
   Nou wordt ik een beetje moe van het Wilders gezeik, vervelend maar zijn volgelingen hebben ook online geschreven wat er gebeurt als zij aan de macht komen. Dan moet het linkschtuig door de honden worden afgemaakt, tegen de muur etc. Om maar een voorbeeld te nemen.

   Nou hebben sowieso pvv'erds een broertje dood aan vrijheid van meningsuiting (dwz dat geld alleen voor hun) en beginnen dan gelijk het slachtoffer uit te hangen.

   Ja het belooft wat voor de toekomst nu de vreemdelingenhaat ouderwets de kop weer opsteekt. Trouwens Holman heeft nog een leuk artikeltje aan Joris D gewijd, hij nam het ook voor hem op.

   Verwijderen
  7. @dorothy. Ik stel een heel simpele vraag: over welke wijken heb je het? Kan je daar alsjeblieft antwoord op geven?

   "Trouwens Holman heeft nog een leuk artikeltje aan Joris D gewijd, hij nam het ook voor hem op."

   Oké, das mooi voor D., en laat me raden, toen had ie opeens wel een ruggengraat?!

   Verwijderen
  8. Neuh, Holman is waardeloos. Elk dorp of stad heeft wel een aso wijk in het verleden en heden. In het archief ben ik nog tegengekomen dat in mijn oude stad vroeger een buurt was die de blikken buurt heette, die was zo ontzettend aso dat je beter maar niet kon vertellen dat je er vandaan kwam.

   Hier idemdito de aso wijk werd gesloopt en de probleem gevallen zijn verspreid over de gemeente. Of dat nou aanpakken van het probleem is deel 2?

   Ja vroegah gooide men die probleemgezinnen op 1 hoop en kwam er wekelijks controle. Maar die tijd is ook voorbij. Zo zie je maar geendank dat als je een beetje geschiedenis kent dat aso's altijd hebben bestaan, zullen bestaan en dat kleur en of godsdienst geen fuck uitmaakt.
   Ook in de witte betere buurt heb je altijd nog aso's maar die verbergen het beter.

   Verwijderen
  9. @dorothy, effe serieus nou, alsjeblieft. Jij zegt dat er blanke aso wijken zijn waar je niet veilig rond kan lopen, kan jij alsjeblieft vertellen op welke wijken je doelt, wil je me dat alsjeblieft vertellen want het discussieert zo rottig als iets verkondigd wordt maar geen onderbouwingen te vinden zijn voor de bewering, waardoor het erg sterk lijkt op bewering die niet correct zijn, en dat willen we natuurlijk niet zo oprecht als we hier met z'n allen zijn. M.a.w. doe mij, maar vooral jezelf, een plezier en geef aan over welke wijken je het hebt.

   Zou je die moeite alsjeblieft willen nemen? Bij voorbaat ontzettend bedankt.

   Nou, ik ga maar vast duimen.

   Verwijderen
  10. Roos beweert door marokkanen te zijn belaagd. Eerst wordt het ontkend, dan wordt het erkend, maar Roos zou de dader zijn. Dan wordt het ene kwaad met het andere kwaad gerechtvaardigd; er zouden ook blanke aso wijken zijn waar je niet veilig kan rondlopen. Om te beginnen, dat zou in dit geval relevant zijn wanneer die wijken zich in marokko zouden bevinden, maar dat is niet het geval, sterker nog die wijken schijnen ook niet eens in NL te bestaan gezien geen wijken genoemd kunnen worden.

   Alles wordt uit de kast getrokken om de schuld maar niet bij de daders te hoeven leggen en het liefst wordt het slachtoffer als dader neergezet.

   De vraag of de links progressieven van voorheen zwaar fout en christenfoben waren wordt hier ook al als problematisch ervaren aangezien niemand daar antwoord op durft te geven.

   Als klap op de vuurpijl wordt vreemdelingenhaat verweten. Echter, een bevolkingsgroep die al 5 generaties in NL woonachtig is vreemdelingen noemen dat is pas racistisch en xenofoob.

   Desondanks @dorothy, ik geloof heilig dat je het goed bedoelt, dat meen ik echt serieus, je hart zit op de goede plek zogezegd, althans daar ben ik van overtuigd. Maar ik denk dat je je ook moet realiseren dat veel van degenen waar jij het onvoorwaardelijk voor opneemt helemaal niet denken zoals jij, die zien je enkel als een usefull idiot, en dat spijt me.

   Zojuist heb ik vernomen dat de religie van vrede net ook over Bangkok wat liefde heeft gesprenkeld, geen land ontkomt meer aan die overvloed van liefde van de religie van vrede.

   Het zal me niet verbazen als iemand nu opveert in z'n stoel met 'hey, die aanslag is nog helemaal niet opgeëist dus dat kan hij nooit weten'. Inderdaad, ik gok het ook, mocht ik het verkeerd hebben dan zweer ik op alles wat me heilig is dat ik hier nooit meer zal reageren.

   Dus laten we duimen.

   Verwijderen
  11. Voor de immigratie in de jaren 70 op gang kwam, had je zulke wijken in elke stad. Voor een groot gedeelte zijn allochtonen daarna de nieuwe 'onderklasse' geworden. Toch vind je volkse 'gevaarlijke' blanke wijken nog steeds. Ik ken niet heel nederland, maar van den bosch, leiden, tilburg en oss weet ik het zeker. En geloof me, er zijn er nog veel meer.

   Verwijderen
  12. @geendank

   Schiedam Oost bij mij om de hoek is een goed voorbeeld van een blanke tokkiewijk, of Duindorp in den Haag.

   Verwijderen
  13. Schiedam oost, wat is daar gebeurd dan, voorbeelden aub. Duindorp is kolder, ik snap wel waarom je daarmee komt maar daarmee sla je de plank volledig mis want dat ging om iets heel anders. In Duindorp kan je gewoon komen, ook als allochtoon want in Duindorp wonen gewoon gekleurde mensen door onder andere gemengde relaties. We hebben in NL geen no go areas, behalve de allochtone wijken voor bepaalde personen, en voor iedere blanke die daar met bijvoorbeeld een filmcamera rondloopt, dan heb je direct problemen.

   Maar al zou het waar zijn, wat wil je er dan mee zeggen, dat het niet uitmaakt? Dus wanneer een allochtoon per ongeluk verdwaalt en in een blanke wijk terechtkomt dan mag ie gewoon afgetuigd worden, als die wijken zouden bestaan? Wat willen jullie daar überhaupt mee zeggen?

   Verwijderen
  14. Nou, ik woonde er zelf nog een paar jaar en dat is wat er woont: blanke tokkies. Alcoholisme, drie generaties werkloosheid onder hetzelfde dak, vaak niet meer dan lagere school, volkomen uitzichtloos. Volgens mij zit alcoholisme sowieso genetisch ingebakken bij schiedammers, qua jenever. Het werd natuurlijk niet voor niets Zwart Nazareth genoemd. Schreef Piet Paaltjens nog een mooi gedicht over: Het zwart Schiedam

   Hier mengt de gist haar zoetigen walm
   Met zure spoelingdampen,
   Wijl mestossenstal en beschadigde gerst
   Om den prijs van Uw reukorgaan kampen.

   En voeg daar nu de wasems bij
   Die er onophoudelijk stijgen
   Uit glasblazerij en kaarsenfabriek
   Dan - zoudt ge er genoeg haast van krijgen.

   Gelukkig maar, dat de boventoon
   In het koor van al deze stanken
   Toch altoos blijft en blijven zal
   Aan den edelsten aller dranken.

   Den drank, die van ons Hollandsch volk
   Het nakroost van stoere reuzen ,
   Nog eenmaal, zegt men, een bende maakt
   Van louter jeneverneuzen.


   Ik zeg verder niets over Duindorp, maar de blanke tokkies zijn er natuurlijk wel in de meerderheid. En dat houden ze graag zo.

   De (blanke) armoedecultuur in Leiden is trouwens ook berucht, herinner ik me uit mijn studie.

   Verwijderen
  15. Oh ik weet nog een heel goed voorbeeld van een wijk met overwegend blanke onmaatschappelijken: Landzicht in Overschie. Staat nog steeds bekend als het Indianendorp

   Verwijderen
  16. Laten we effe to the point blijven. Laten we voor het gemak even aannemen dat er ook blanke wijken zijn waar je als vreemdeling niet kan komen (in werkelijkheid bestaan die wijken niet, dit is dus een hypothetisch voorbeeld). Daarom maakt het niet uit dat een blanke in een allochtone wijk belaagd wordt, dat is de boodschap?

   En dan over Duindorp, waar ging het om; Er waren Duindorpers die al tig jaar op de wachtlijst stonden, dan komt eindelijk een woning vrij en daar worden dan mensen geplaatst die korter in NL woonachtig zijn dan dat Duindorpers op de wachtlijst stonden. Ja, en dat pikte ze niet, toen waren ze zo "brutaal" het voor zichzelf en voor elkaar op te nemen.

   De strijd van zwarte zuid-afrikanen vonden we logisch, de strijd van de koerden vinden we logisch, de strijd van de palestijnen vinden we logisch. Maar wanneer Duindorpers voor zichzelf opkomen dan is het opeens racisme en is de wereld plots van iedereen. Dit is toch zo krom als het zwaard van ali baba. Zelfs molukkers hebben hier in NL een eigen wijk, waar ze direct in opstand kwamen toen per ongeluk(!!) een niet-molukker(!!) een woning in die wijk toegewezen kreeg, die werd ook direct verwijderd.

   Verwijderen
  17. Nou, los van racistisch zijn die Duindorpers verder ook best asociaal.

   Kijk deze docu anders: Probleemwijken -Duindorp.

   Weet je nog van die Scheveningse dakmoordenaar? Precies, Duindorp.

   Verwijderen
  18. Laten even het stap voor stap doornemen:

   Omdat er blanke aso's zijn maakt het niet uit dat een blanke in een allochtone wijk belaagd wordt, dat is je boodschap?

   Verwijderen
  19. Nee hoor, je vroeg naar voorbeelden van blanke asowijken waar je niet veilig rond kan lopen. Die gaf ik je. Een discussie over blanken in allochtone wijken vind ik helemaal niet zinvol om met je te voeren.

   Verwijderen
  20. Blanke wijken bestaan tegenwoordig niet meer, gelukkig, zelfs niet in Rotjeknor. Het is anno 2015 overal multi culti wat dat aangaat, gelukkig.

   Verwijderen
  21. Nee, ik vroeg niet naar aso wijken, ik vroeg naar blanke wijken waar je niet veilig kan rondlopen, jij bent degene die met aso wijken komt zonder aan te tonen dat je daar niet veilig kan rondlopen. Maakt verder niet uit, het gaat om het volgende:

   Stel dat er blanke wijken zijn waar je niet veilig kan rondlopen, is het daarom geen probleem wanneer een autochtoon belaagd wordt in een allochtone wijk?

   Verwijderen
  22. @geen

   Landzicht is niet multiculti hoor.

   Landzicht is gelegen tussen Overschie en de luchthaven Rotterdam Airport en omvat 5 straten met in totaal 200 woningen met één woonlaag. De grotendeels (93 %) autochtone bevolking heeft relatief lage inkomens. Ten oosten van Landzicht verrees in de jaren zestig een complex van 120 woningen voor gezinnen die elders niet te handhaven waren.

   Duindorp natuurlijk ook niet.

   Verwijderen
  23. @jeroen. Ik was in gesprek met @dorothy, dan kom jij je er weer mee bemoeien, je reageert op mij. Dan stel ik je inhoudelijk een vraag waarover ik met @dorothy al in gesprek was, en nu ga je geen antwoord geven? Sterker nog, daarover wil je niet met mij in discussie? Waarom reageer je dan?

   Verwijderen
  24. Dat doe je op een publiek forum, geendank. anders is het verstandiger om haar een mailtje te sturen, dan levert tenminste niemand commentaar.

   Verwijderen
  25. Er zijn wel 'Tokkiewijken' waar ik me niet prettig voel.
   Maar wel veilig kan rondlopen.
   Ook in minirok zonder verkracht te worden.
   Maar goed.. Nederland is relatief veilig.
   En dat is een vanzelfsprekendheid die ik graag wil blijven houden.
   Dat je niet met een minirok overal ter wereld kunt lopen..(zie Iran waar het in de jaren 70 wel kon en nu niet.)
   Ik zou daar ook niet met ontblote enkels door de straten durven bewegen..omdat daar de kans op verkrachting vrij groot is en het dan 'je eigen schuld is'.

   Verwijderen
  26. Geendank vroeg:
   ==
   [...] is het daarom geen probleem wanneer een autochtoon belaagd wordt in een allochtone wijk?
   ==

   Dat heeft nog nooit iemand waar dan ook beweerd, stropop.

   Verwijderen
  27. Ach ja.. je kunt ermee wegkomen is hetzelfde.

   Verwijderen
  28. @FeeX

   Er zijn wel 'Tokkiewijken' waar ik me niet prettig voel. Maar wel veilig kan rondlopen. Ook in minirok zonder verkracht te worden.

   FeeX, ik wil niet vervelend doen, maar ik kan me ook niet voorstellen dat iemand zich gedreven voelt je seksueel te misbruiken als je een minirokje aandoet. Jij hebt weer andere aantrekkelijke kanten. Maar bij een meisje van twintig ligt dat weer heel anders, of als je een boerka aandoet, of er herkenbaar homofiel uitziet. Dan loop je daar niet veilig rond.

   Verwijderen
  29. Dus.. ik als vrouw ben nooit geen meisje geweest?
   En de kranten koppen dagelijks over boerka en homo aanvallen in Nederland?
   Je kunt in Nederland veilig over straat.
   Vervelende opmerkingen dat is vervelend, maar dat zegt meer over de ander dan over jou.
   Tuurlijk zijn er plekken waar ik niet graag kom.
   Maar ik heb gelukkig geen escorte nodig als vrouw om over straat te lopen.
   En dat wil ik graag zo houden.
   En mijn handtasje natuurlijk ook.

   Verwijderen
  30. Als je een linkje aanklikt zou je bijvoorbeeld kunnen zine hoe je met ene boerka aan niet veilig ben in Duindorp

   Verwijderen
 7. geendank er zijn afvoerputjes van de woningbouwverenigingen.Dat zijn wijken die op de nominatie staan om gesloopt te worden, daar gaan dus de mensen in die geen woningbouw vereniging meer wil hebben. Het grootste aantal is verslaafd en/of die een psychisch probleempje hebben.
  Geendank, zelfs blatant rechts is naïef die hebben een grotere blinde vlek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar woont tegenwoordig antikraak.
   Die betalen ook huur.
   De sociale woningbouw heeft genoeg mensen op de wachtlijst.
   Dus die hoeven niet te leuren met woningen aan verslaafden of psychoten.
   Dat levert hun geen winst op.
   Het zijn geen stichtingen meer.

   Verwijderen
  2. En daar maak je bovenstaand punt valide. De anti-kraak is een bonte verzameling geworden.

   Verwijderen
  3. ??
   Ja.. geen woning, geen kroning?
   Dat was toen?   Verwijderen
 8. @dorothy. Ongetwijfeld, ik heb ook nooit gezegd dat er geen blanke armoedzaaiers en aso's zijn, maar dat is het punt verder ook niet.

  Dit wil ik toch ook wel even kwijt. Nu worden opeens tig wijken van autochtone arme sloebers opgedreund (wat niet betekent dat je daar niet veilig kan rondlopen, btw). Maar wanneer bijvoorbeeld kritiek geleverd wordt op de massa migratie dan wordt ze de mond gesnoerd met dat ze hun verwende smoelen moeten houden want zij zijn de kapitalisten en de migranten zijn zielig. Het bedrag wat die migranten aan de menssmokkelaars hebben betaald, dat bedrag hebben heel weinig van de autochtonen uit die wijken ooit in hun bezit gehad. En zo wordt maar gesjoemeld met de info.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ja geendank originaliteit is ver te zoeken bij jou zo blijkt. Weer zo'n grammofoon met een kras erin. Wees maar blij dat je in dit gekke land woont, met al z'n voors en tegens. Ja, ja ik hoor het al jaren maar ik wil toch maar even afsluiten met Martin van Amerongen (Theodoor Holman liep weg met van Amerongen maar heeft er weinig van geleerd zo blijkt).
   http://www.groene.nl/artikel/het-gaat-alleen-maar-tegen-de-vreemdelingen-daar-ben-ik-verbitterd-om

   Verwijderen
  2. @jeroen, ik klik jouw linkjes niet meer aan, je hebt mijn geest al genoeg vervuild. En kan jij je een keer ergens niet mee bemoeien? Want puntje bij paaltje zeg je toch niet met mij te willen discussiëren.

   Verwijderen
  3. "Ja, ja geendank originaliteit is ver te zoeken bij jou zo blijkt. Weer zo'n grammofoon met een kras erin. "

   @dorothy. Waar je doel je op? Want ik ken jou pas sinds een paar dagen, plus datgene wat ik in die reactie gezegd heb heb ik niet eerder gezegd, simpelweg omdat het nooit ter sprake is gekomen en ik bezoek deze site al enkele jaren. En ik zou het prettig vinden als je wat minder hatelijk doet, ik probeer jou ook netjes te behandelen. Bij voorbaat dank.

   Verwijderen
  4. Nee, niet over blanken in allochtone wijken. Maar we kunnen het toch best ook over iets anders hebben? Trouwens, schrijf je nu dat je ze niet meer aanklikt? Eerder ontkende je ze überhaupt aangeklikt te hebben. Geef maar toe, je genoot er best van.

   Verwijderen
  5. Die bagger die je ten berde brengt is al zo oud als de weg naar Rome met een paar variaties erin. Maar liefje iedereen die zo dom is om mij als een usefull idiot neer te zetten heeft een groot probleem.
   Ik kan voor mezelf denken, maar ik twijfel of jij het kan.

   Verwijderen
  6. Oké, je mengt je in een gesprek en verstoort dat gesprek om daarna te vragen om een discussie te voeren naar jouw keuze?

   " Geef maar toe, je genoot er best van."

   Kan jij echt niet normaal doen? As ik zeg 'ik klik ze niet meer aan, dan betekent dat idd dat ik ooit een linkje van je aangeklikt hebt, en dat was het linkje waar je mastruberende shemales toonde met als doel mij te brainwashen' en daarom klik ik ze niet meer aan. Ik denk ik gedraag me volwassen en leg die smerigheid naast me neer en doe alsof het niet gebeurd is in de hoop dat jij je ook als een volwassen persoon zou gaan gedragen. En dan ga je toch weer op die toer. Heb jij jezelf niet onder controle?

   Verwijderen
  7. @Geendank: Dorothy komt hier anders al jaren. Langer dan jij.

   Verwijderen
  8. Desondanks @dorothy, ik geloof heilig dat je het goed bedoelt, dat meen ik echt serieus, je hart zit op de goede plek zogezegd, althans daar ben ik van overtuigd. Maar ik denk dat je je ook moet realiseren dat veel van degenen waar jij het onvoorwaardelijk voor opneemt helemaal niet denken zoals jij, die zien je enkel als een usefull idiot, en dat spijt me.

   Een vrij denigrerend zendelingstoontje vind ik dat.

   Verwijderen
  9. @Geenblank
   Je bent kansloos met je rassenhaat, echt totaal kansloos, evenals Wilders met zijn afbrokkelende aanhang.

   Verwijderen
 9. https://www.youtube.com/watch?v=WOp_mNki37o Nou dan hoor je het eens van een ander geendank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen
   Duindorp op 620000 inwoners, dat noem ik geen blanke wijk, waar ongetwijfeld gemengde huwelijken normaal zijn. Enfin, je begrijpt best wat ik wil zeggen. Met koekwaus @Geendank is nu eenmaal geen land te bezeilen, en bij het woordje smeltkroes gaat ze aan haardracht denken.

   Verwijderen
 10. Hoe dan ook..
  Ook haardacht is vastgelegd in religie vanaf de eerste schaamhaar.
  En Rassenhaat is niet hetzelfde als anders gelovig.
  En geloven mag, en is niet verboden.
  Maar.. geloven is nog geen wetenschap.
  De aarde is toch echt rond... tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Antroposofische Vereniging tsja, geef de indianen een minderwaardig plekje, en richt vervolgens Triodos op. Nina Hagen deed het beter, na een LSD trip kwam ze Jezus tegen. Bladieblabla

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=FldxBv9qVmg
   Tja..
   Van Kooten en de Bie zijn ook geweldig vandaag de dag.
   Indianen..
   Ook zoiets..
   Rassenhaat en rassenscheiding, dat was best wel lang legaal in Amerika.
   Schijnheilig land, dat ook wel.
   Maakt me dat een liefhebber van Russen?

   Verwijderen
  3. Zeg @MRSFeex,
   Wanneer is de roomboter bij de Lidl in de reclame?

   Verwijderen
  4. Dat is altijd in de aanbieding.
   Bij de Aldi ook.
   Had je moeten weten. dat 'onze' roomboter daar goedkoper is in Duitsland,

   Verwijderen
  5. @MRSFeesX
   Wat heb jij dan nog te klagen? Heb je toevallig ook nog een dak boven de kop, of leef je in de bosjes?

   Verwijderen
  6. Waar klaag ik?
   In de bosjes heb ik niets te zoeken.
   Maar fijn dat je meedenkt.

   Dat doe je goed, indien nood.
   Maar ik denk je niet nodig te hebben.

   Verwijderen
 11. Wat is Dankbaar weer heerlijk voorspelbaar. Hij krijgt voor zijn gevoel niet afdoende antwoord van Ivo..... DUS het ministerie heeft twee trollen in dienst.

  Nee, oetlul. Het gaat bij een ambtenaar om de werkzaamheden die ie voor de gemeenschap placht te doen. Daar hoort ie op afgerekend te worden. Het maakt niet uit hoe ie heet of wat zijn "bio" is (of ie homo is, of ie met treintjes speelt, of zijn favoriete standje 69 is, etc...)

  Er is ook nog zoiets als privacy. Dat doet Ivo dus goed, niet op in gaan en netjes antwoorden.

  Daarnaast.... Dankbaar denkt dat ie met Ivo mailt..... ;-). Maar dat is natuurlijk niet zo. Ivo heeft zijn mail beantwoording natuurlijk OOK bij die twee webcare-medewerkers neergelegd... ;-)) Tja, De koning twittert ook niet zelf... duh... daar heb je personeel voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In Duindorp liep men 60 jaar geleden in klederdacht.
  Nu zijn er anderen die 'hun traditie' herstellen.
  Dat is wel een wereld van verschil.
  Traditioneel gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'Men' dacht in de middeleeuwen niet dat de aarde plat was, bepaalde gewelddadige tokkies, in het vervolg koning(shuizen) geheten, wilden dat als de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is niet duidelijk of de “Ivo Hommes” die op Micha Kats ROL-site reageerde de echte Ivo Hommes is. Wat daartegen pleit is de niet erg ambtelijke toon van zijn reactie (“Houd toch op met je kansloze gezever joh.”)
  Wel is de reactie midden in de roos. In een paar zinnen wordt Kat met de grond gelijk gemaakt. Ik kan me niet voorstellen dat de jeugdherbergtoerist het zonder pijn in het hart heeft gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie het ook is, de persoon achter het account Ivo Hommes gaat goed los en pakt Kat genadeloos bij de lurven. Het is een plezier om zijn reacties te lezen. Kat heeft überhaupt zelden zoveel kritische reacties onder zijn artikelen weten te trekken als de afgelopen week.

   Verwijderen
  2. Die reaguurder is Jeroen, dat heeft hij zelf duidelijk aangekondigd. Jullie lezen niet goed.

   Verwijderen
  3. En als hij het toch niet is, gok ik op Chris Klomp.

   Verwijderen
  4. “Ivo Hommes”: “... en al jaren geleden maatschappelijk zelfmoord pleegde.”

   Een grammaticale eigenaardigheid van Jeroen waar ik in het verleden al eens op heb gewezen: hij gebruikt onveranderlijk de o.v.t. zoals Engelstaligen de past tense gebruiken, ook in gevallen (en daar valt het op) waar het Nederlands doorgaans een voltooide tijd gebruikt (“je hebt al jaren geleden maatschappelijk zelfmoord gepleegd”).
   @Ruud, ik heb niet slecht gelezen maar domweg niet het complete draadje gevolgd. Het bovenstaande is een nietig syntactisch spoortje dat jouw Jeroen-theorie ondersteunt.

   Verwijderen
  5. Je doet het voorkomen alsof dat een grammaticale onjuistheid of zelfs maar een stijlfout zou zijn. Dat is niet het geval, je kunt het nog niet eens een anglicisme noemen. Wel is het zo dat ik veel meer in het Engels dan in het Nederlands publiceer. Zeker als ik net een engelstalig stukje schreef denk ik in het Engels en zit ik het in mijn hoofd naar het NL te vertalen.

   Inderdaad heb ik principiële bezwaren tegen voltooide deelwoorden en overigens ook tegen de lijdende vorm. Bij mij is alles bedrijvend en onvoltooid. Principieel.

   Verwijderen
  6. Misschien een sterkere aanwijzing dat ik al linkte naar de view van die reactie voordat Micha 'm goedkeurde, Sherlock.

   Verwijderen
  7. Nee joh, onze Jeroen zou zoiets nooit doen. Op een online blog de identiteit van iemand anders aannemen en zich ook als die persoon gaan gedragen? Jeroen die zo prat gaat op z'n nietsverhullende online identiteit? Die anderen van lafheid beticht als ze een fictieve schuilnaam gebruiken? Dat zou wel moreel verwerpelijk zijn dus daar geloof ik niets van.

   Verwijderen
  8. Duidelijke zaak, zo rol ik niet ;-)

   Verwijderen
  9. Zeker als ik net een engelstalig stukje schreef

   Dat is toch echt raar Nederlands (tenzij je bedoelt dat je het nog aan het schrijven was, wat hier niet het geval is). Bij een anderstalige student die een examen schrijfvaardigheid aflegt wordt dat fout gerekend. Principiële bezwaren tegen het normale gebruik van werkwoordstijden vind ik een curieus verschijnsel, maar ieder zijn meug.

   Verwijderen
  10. Is een helemaal juiste zin. "Net" moet je hier begrijpen in de zin van "zojuist" en dat is zeer kort geleden, maar wel degelijk de verleden tijd. Ik hoop dan ook niet dat jij dergelijke examens afneemt, want jouw beeld van "juiste" grammatica heeft weinig met de Nederlandse taal te maken. Misschien eerst eens beginnen met een cursus begrijpend lezen?

   Verwijderen
  11. Het geeft niets dat je de taalvaardigheden van een amoebe hebt darliendubbeldee, mij hoor je er niet over zeuren. Maar je maakt jezelf zo echt belachelijk.

   Verwijderen
  12. Wat het overigens extra stompzinnig maakt, is dat het de goede verstaander al lang en breed duidelijk was hoe de vork in de steel zit en dat jij dan je vermoedens op een "analyse" baseert, die vooral je eigen gebrekkige beheersing van de Nederlandse taal laat zien.

   LOL

   Verwijderen
  13. Ik heb geen onvertogen woord gebruikt, maar meneer vindt het nodig om een potje te gaan schelden en beledigen op z'n Peter Breedvelds. Vraag je je nog af waarom je hier zo “populair” bent?
   Ik beëindig hiermee mijn discussie met jou.

   Verwijderen
  14. Ik weet dat je een fan van Ruud bent, maar je komt met aanmatigende taalcommentaartjes aanzetten die werkelijk kant noch wal raken, om iets te "bewijzen" dat ik zelf al meer dan eens aangegeven had. Eerst ontbrak het je aan het basale begripsvermogen om mijn er nogal dik bovenop liggende suggesties op te kunnen pikken en vervolgens kwam je op een soort frikkerig toontje aanzetten met een taalkundige "analyse" die werkelijk kant noch wal raakte. Vanzelfsprekend zeg ik daar wat van.

   Verwijderen
  15. De kern van de zaak ontgaat je.

   Het ging niet over die spelfout an sich, het ging over het gebruik ervan in die post van Ivo Hommes op ROL en daaruit volgde de opmerking dat jij wel eens achter die schuilnaam zou kunnen zitten. De enige die nu zevert over al dan niet correcte spelling, ben je zelf.

   Verwijderen
  16. En dat deed hij boven een reactie waaruit vrij ondubbelzinnig bleek wie Ivo Hommes eigenlijk is, wat ik overigens al twee keer eerder op niet al te subtiele wijze had aangegeven. Wat jou verder ook ontgaan was, met je volstrekt debiele semi-grappige (maar net iets te verbeten) beschuldiging van hypocrisie.

   Te dom om op te poepen, de opmerkingsgave van een kamerplant hebben, maar dan wel denken mij de maat te kunnen nemen. Geldt voor jou, voor Barend, voor Geendank en voor Jan van Nelfort.

   Het ging over stijl en niet spelling, Demink. Zelfs dat is nog te lastig voor je. En het ging hem daar in ieder geval voldoende om, om dit commentaar te leveren:

   Dat is toch echt raar Nederlands (tenzij je bedoelt dat je het nog aan het schrijven was, wat hier niet het geval is). Bij een anderstalige student die een examen schrijfvaardigheid aflegt wordt dat fout gerekend.

   Daar ga ik dan even op in.

   Verwijderen
  17. Ach ja, zoals ik al schreef: iedereen is te dom om te poepen en jij staat op eenzame hoogte. Je verdient ondertussen wel een eigen blog: je bent het bedroevend lage niveau van Barracuda wel ontgroeid ondertussen.

   Verwijderen
  18. Mij verwijten in het centrum van de belangstelling te willen staan, terwijl je dat zelf doet door me met constante aanvallen in het centrum van de belangstelling te plaatsen. Over strategisch en tactisch onbenul gesproken, maar goed.

   Verwijderen
  19. Nee, vergeleken met het genoemde groepje sta ik op eenzame hoogte, als ik al het gebrek aan opmerkingsvermogen, analytische vaardigheden, taalkundige vaardigheden in combinatie met een dikke poeplaag rancune die uit jullie eigen reacties blijkt bij elkaar optel.

   Inderdaad kijk ik daar diep op neer, maar dat zegt natuurlijk niets over hoe ik me tot normale mensen verhoud.

   Verwijderen
  20. Nogmaals: dat je hier überhaupt nog komt joh, tussen al dat oliedomme (en laffe want anonieme) uitschot. Echt waar: een eigen blog is de ultieme oplossing om van dat uitschot af te komen.

   Verwijderen
  21. @de Mink: Wat J. zelf heeft gemist is dat ik uitdrukkelijk aangaf niet de hele draad te hebben gelezen. Dus hoezeer de identiteit van “IH” ook vaststond, ik had van de onthulling nog geen kennis genomen.
   Een “fan” van Ruud H. ben ik niet, zoals J. meent. Wat ik in hem waardeer is dat hij niet in kongsi's denkt en zijn kritiek daarom niet laat afhangen van de vraag tot welk (al dan niet vermeend) kamp iemand behoort. Juist zijn gewoonte om discussies te ontregelen met weinig relevante opmerkingen over taal en spelling vind ik zijn zwakste kant. Maar hij scheldt en kleineert niet, net zomin als de meesten hier.

   Verwijderen
  22. >> Dus hoezeer de identiteit van “IH” ook vaststond, ik had van de onthulling nog geen kennis genomen.

   Die identiteit stond voor mij überhaupt niet vast: het screenshot van de reactie van I.H. zag ik namelijk pas nadat Micha deze al had doorgelaten op ROL en ik hem daar al had gelezen. De voorkennis van Jeroen was dus alleen duidelijk zolang zijn reactie in afwachting van moderatie stond. Aangezien ik meer heb te doen dan de hele dag op Barracuda rondhangen, nam ik aan dat hij het een interessante reactie vond die hij direct hier wilde delen middels een screenshot. Juist omdat Jeroen altijd zo loopt te janken over laffe anonieme trollen en zijn recht om onder zijn eigen naam alles op internet te pleuren, was er geen haar op m'n hoofd die eraan dacht dat uitgerekend hij andermans identiteit (i.e. de naam Ivo Hommes) zou misbruiken voor het plaatsen van z'n eigen reactie.

   Verwijderen
  23. Waar jullie door het ijs zakken is nog niet eens de intense domheid, maar vooral de onsportiviteit: Darliendubbeldee die niet in staat is om toe te geven dat zijn "taalkundige" commentaar nergens over ging; Demink die een beetje gaan zitten draaien met het screenshot van die nog in de moderatie staande reactie en conveniently negeert dat ik daarvoor ook al meer dan eens had aangegeven wie Ivo Hommes eigenlijk is; mij van "hypocrisie" beschuldigen omdat je de opmerkingsgave miste om vast te kunnen stellen dat ik dat meer dan eens aangaf en dus consequent in mijn opstelling was, mij met negatieve commentaren in het centrum van de belangstelling plaatsen en me vervolgens verwijten in het centrum van de belangstelling te willen staan, het kan niet op.

   Leg het me uit: hoe moet ik daar precies respect voor opbrengen? Want wat ik zie in dat gedrag is domheid, rancune en onsportiviteit. Wat ontgaat me?

   Verwijderen
  24. Ach ja, het is een kwestie van onsportiviteit. Voor jou is het hier namelijk niet gewoon een beetje ontspannen berichtjes plaatsen over dingen waar je je over verwondert of verbaast maar een wedstrijdje wie het verste kan plassen. Plotters volgen als obsessie, niet als snackje tussendoor. Ja, als de rest helemaal niet de behoefte heeft aan die wedstrijd mee te doen, kan zo'n wedstrijdplasser dat opvatten als domheid, luiheid of dat hij zelf op grote hoogte staat. Valt het je niet op dat je de enige bent die altijd met bloedserieus bedoelde Wikipedia-psychologie aan komt zetten, diepgaande persoonlijkheidsanalyses van plotters probeert te maken, anderen classificeert als dom, lui en incapabel, zo serieus op totaalidioten in gaat dat je zelfs rechtszaken tegen anonieme plotters niet schuwt en bovendien altijd de dooddoener "ik win" inbrengt? Misschien verklaart die wedstrijdplasserij ook wel je totale gebrek aan humor en relativeringsvermogen. Dat zijn immers precies die zaken die een competitie in de weg staan. En je behoefte om altijd alles onder je eigen naam te doen, zodat anderen zich toch vooral kunnen verwonderen over je enorm competitieve inzet. Jeroen als eeuwige winnaar. Maar toch vooral omdat verder niemand zin heeft om aan zijn plaswedstrijdjes mee te doen.

   Voor zo'n fanaticus zie ik maar een oplossing: lekker je eigen blog uit de mottenballen trekken. Dan hoef je je nooit meer te ergeren aan andermans laksheid en die oliedomme idioten hier zich niet meer aan jou. Winst voor iedereen.

   Verwijderen
  25. Valt het je ook niet op dat de artikeltjes van Barracuda altijd luchtig zijn van opzet, doorspekt met de nodige hyperbolen, ironie en sarcasme? Dus bepaald niet serieus en al helemaal niet competitief? Voor de doorsnee 'complotverhalen-als-digitaal-snackje-reaguurders' is dat buitengewoon prettig maar op wedstrijdbloggers zoals jij sluit het bepaald niet aan. Ik vraag me dan ook oprecht af wat jou hier brengt.

   Verwijderen
  26. Ik formuleer mijn eigen "problemen" en verzin mijn eigen "oplossingen" wel joh. Het is natuurlijk schattig, die behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid van een intens dom en onsportief figuur, maar wat moet ik ermee?

   Overigens voer ik geen "wedstrijd" als ik een normale ontopic reactie plaats en een paar mongolen daarin aanleiding in zien om obsessief negatieve commentaren te gaan geven. Is ook gewoon terug te lezen dat het zo plaatsvindt. Ik kan me afvragen of ik erop in wil gaan, maar vind het altijd wel grappig. Moet je eens kijken in wat voor bochten je je hierboven zit te wringen joh. Prachtig. En die "righteous" toon van je ook....

   Verwijderen
  27. http://www.theguardian.com/science/2015/jun/03/chimpanzees-can-cook-and-prefer-cooked-food-study-shows

   Verwijderen
  28. >> intens dom en onsportief figuur
   Zolang ik een paar academische titels meer heb dan drs. Hoogerweij en bovendien ook niet onverdienstelijk sport, zou ik van die uitspraak maar niet al te zeker zijn :-) Maar ja, bij mij is dat geen wedstrijdje, ik duw het dan ook niet overal schaamteloos op ieder blog door ieders strot dus ik snap de misvatting wel. Voor jou maak ik voor deze keer een uitzondering.

   Heb je toevallig ooit het idee gehad dat je bang bent om door anderen voor dom uitgemaakt te worden, daarom te pas en te onpas neigt tot overcompenseren en anderen steevast voor dom e.d. uitmaakt? Dat laatste neigt namelijk grappig genoeg een beetje naar het spiegelen waar ene Ivo Hommes laatst Micha Kat nog van beschuldigde. Ik zal je gerust stellen: ik vind je helemaal niet dom hoor. Maar een beetje minder links naar Wikipedia zou je wel helpen wat professioneler over te komen.

   Tot zover de psychologie van de koude grond van mijn kant, ik ga zo lekker eten en sporten. Veel plezier verder op het internet vanavond!

   Verwijderen
  29. Dat was inderdaad psychologie van de koude grond van jouw kant. Betekent alleen niet dat dat van mijn kant ook zo was, want ik baseerde me op de "narcisme" diagnose die Ziva -een psychiater- bij Micha stelde. Zoals je in het andere draadje terug kan lezen, is iemand met wie Micha intensief omging ook bezorgd dat hij er binnenkort een einde aan maakt. Hij geeft toch echt signalen af die daar een indicatie van zijn, maar je hebt het veel te druk met je mongolige aanvallen op mij om dat überhaupt op te merken, waarmee je vooral laat zien dat je helegaar geen academische titel hebt, dus los van intens dom en onsportief ook nog eens een leugenaar bent.

   Al heel lang voordat jij me hier als een gestoorde idioot kwam aanvallen hadden we daar al veel discussies over, of hij nou bipolair of narcistisch is.

   Verwijderen
 15. Als je nou geendank's moslimhaat wegneemt en vervangt door achtervolgingswanen door zionisten, vervolgens twee keer zo jong maakt en een piemel geeft, dan hou je toch zeg maar AIRVD over?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik, H Jans Mauritz te Dengol, verklaar voor Willem J.F.K. Dankbaar het volgende uit de duim gezogen, zonder enige relevantie en kennis van zaken terzake, buiten competentie en vaardigheden aangaande, aldus:

   di 20 apr 2010, 10:26
   Open brandbrief aan de Tweede Kamer der Staten Generaal
   (...)Mijn naam is Wim Dankbaar, 48 jaar, gehuwd, twee kinderen(...)

   Etc. etc. etc.

   Verwijderen
  2. Ter duiding van het bovenstaande, het betreft hier een reactie op een door @geen gevonden/vermeende/verzonnen (whatever) 'email' zoals Dankbaar die in 2009 aan Obama himself zou hebben gericht.
   Helaas is deze in cyberspace verdwenen zodat mijn reactie wellicht nergens op lijkt te slaan.
   (Niet dat mijn reacties dat anders mogelijkerwijs wel doen, doch dit even geheel terzijde :-))

   Verwijderen
 16. Jammer dat er vandaag problemen in de hoofdredactie van de Telegraaf naar buiten komen en niet op 24 september :-)

  BeantwoordenVerwijderen