donderdag 27 augustus 2015

Angstmodus

In maart gooide complotschrijver Martin Vrijland, relatief kort na zijn 50 seconds of fame bij Giel, moegestreden het bijltje er bij neer. Hij wilde meer filosofische stukken gaan schrijven, en dat moest op de site Beyond the Matrix, waar ook andere schrijvers loos konden gaan.

Dat liep blijkbaar toch anders dan gehoopt. Johan Oldenkamp trok na verloop van tijd zonder nadere toelichting al zijn geplaatste stukken in. De crowdfunding van 2000 euro is nog voor geen zestien procent gehaald en aan het maandenlange geneuzel over de Saturnus matrix leek geen einde te komen. De frequentie van die stukken kachelde de laatste tijd ook flink achteruit, zodanig dat Barracuda zijn blog al nauwelijks meer een blik waardig gunde.

Waarschijnlijk was Barracuda niet de enige. Een dezer dagen besloot Martin het maar weer eens over een andere boeg te gooien: de actualiteit krijgt weer meer aandacht, maar omdat hij het niet kan laten, wordt menig stuk toch weer verweven met hogere zweefkunde. Het is per slot van rekening niet voor niets Beyond The Matrix. Ook moet er weer geld op de plank, zodat Martin een filosofisch boek kan schrijven.

Nog altijd richt Martin zich tot de gemiddelde Nederlander, niet het handjevol anachrodenkers dat zijn site frequenteert, want hij hanteert nog steeds de toon van de geduldige leermeester die zich bij voorbaat verontschuldigt voor zijn wereldvreemde denkbeelden.

Maar intussen is het wel de bedoeling dat we ons gaan realiseren dat 'de‘niet bewuste mens’ als batterij fungeert voor het in stand houden van een valse realiteit (die de ‘niet bewuste mens’ – of ziel – weghoudt bij zijn oorsprong).'

Of dat iedere wereldgebeurtenis in het teken staat van 'verdere centralisering van de macht, verdere ‘enslavement’ van de mensheid, energetisch aftappen van de menselijke energie (ziel) via angst en mogelijk massale sterfte'. 

Of dat niet alleen de Main Stream Media, maar ook de gecontroleerde alternatieve media (!) alleen maar tot doel hebben om ons in een angstmodus te brengen. En dat schrijft Martin dan allemaal nadat hij zelf de wereldwijde economische ineenstorting heeft voorspeld, op gezag van een zekere Gerald Celente.

Maar wie vervolgens probeert te begrijpen waarom Martin heilig gelooft in zo'n ultieme apocalyps, moet zich eerst wel door een dikke brij Archontische hybride soorten, biocomputers en oude faraoïsche (Egypte) Babylonische bloedlijnengroep heenwerken. Martin heeft dan al zoveel afslagen genomen, dat zelfs de harde kern volgers het spoor volledig bijster moet zijn geraakt.

Uiteindelijk vraagt Martin zijn lezers ook nog eens om notie te nemen van de joodse kalender en het feit dat rond de periode van vier achtereenvolgende bloedmanen vaak sprake is van 'opmerkelijke wereldwijde grote en indrukwekkende gebeurtenissen'. Het staat er echt, bloedmanen.

En hoewel de beurzen zich inmiddels alweer hebben hersteld van de klap van de Chinese bubbel, weet Martin niet hoezeer hij zijn lezers nog meer angst moet aanjagen, toch vooral om er zelf beter van te worden. 'Mensen met nog een klein beetje geld is het aan te raden voedsel- en waterrantsoenen in te slaan'. Bij voorkeur bij de webshop die Martin met een aantal geloofsgenoten heeft opgezet. 

20 opmerkingen:

 1. Parafrase door Barracuda van Martin Vrijland:
  ==
  Maar intussen is het wel de bedoeling dat we ons gaan realiseren dat 'de‘niet bewuste mens’ als batterij fungeert voor het in stand houden van een valse realiteit (die de ‘niet bewuste mens’ – of ziel – weghoudt bij zijn oorsprong).'
  ==

  Dat klinkt wel een beetje als Scientology. Maar ja, daar heeft Martin gelukkig niet genoeg geld voor, om daar bij te mogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uitleg bloedmanen. Gewoon een gedeeltelijke maansverduistering dus?

  Citaat:
  "Het bijzondere aan deze 4 bloedmanen is dat ze telkens op een Joodse Feestdag vallen."

  Goh, ja, gek is dat! Zou dat misschien komen doordat de joodse kalender zich naar de maan (én de zon, als enige ter wereld) richt? Joodse feestdagen zijn nogal eens op de 15e van een Joodse maand, dan is het dus per definitie volle maan, en bij een maansverduistering is het ook per definitie volle maan.

  Toeval?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toeval? Of een samenzwering natuurlijk, nog erger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wednesday 13 April 1949 => 14 Nisan 5709
  Friday 7 October 1949 => 14 Tishri 5710
  Monday 24 April 1967 => 14 Nisan 5727
  Wednesday 18 October 1967 => 14 Tishri 5728

  Hoe is het mogelijk! Alleen de 14e, dus op de helft van een maanmaand van 28/29 dagen! En dat ook nog volle maan! Én een joodse feestdag! Dit geloog je niet!!!

  Ik ben helemaal om. Ik ben bekeerd tot de matrix. Halleluja.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zouden ze daar ook interlingua hebben? Moet wel als de kudde moet uitgebreid worden.

   Verwijderen
 5. De dag waarvan je weet dat die komen zou-Martin is weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Damn, zoveelste dieptepunt van vandaag .....

   Seizoensfinale Mr Robot uitgesteld ivm TV- shooting.

   Verwijderen
 6. Er loopt een proces van mij tegen Vrijland tot aan het Europese Hof van Justitie als dat moet. Mijn nooit geleverde bestelling van 200 ebola suits weigerde de zogenaamde zakenman bij me thuis af te leveren omdat hij wegens wanbetaling al te veel verlies op zijn product was misgelopen. Ben toen voor het passen van die pakken met een paar vriendinnen bij hem langs gegaan, maar toen het moment suprême van de overdracht moest plaatshebben weigerde hij door doodleuk te stellen dat mijn betaling in bitcoins had moeten plaatshebben en mijn al voldane Euro's slechts 50% van de rekening dekten. Vandaar mijn proces.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Martin werd overigens he-le-maal wild toen mijn aller beste vriendin haar ebolapakje daar in die antikraak woning van hem bijna demonstratief opstandig rond showde...

   Verwijderen
  2. @Papi
   Zeg vage backstabber , rot toch eens op met je nihilistische zelfgevonden linkjes. De hele wereld gaat al vele decennia om met complot-en dorpsgekkies. Jouw laatste menselijke exploitatie van een totaal onschuldige verwarde , heeft even behoefte aan wat aandacht van de lokale wijkagent, inclusief wat ondersteuning van een sociaal wijkteam. Of wil jij ze het liefst standrechterlijk door de kop schieten?

   Verwijderen
  3. Heb je jouw maandelijkse poen al binnen, @Papi ?

   Verwijderen
 7. Ja en waarom is er geen functie op deze blog om bv reacties van bepaalde personen onzichtbaar te maken ? Als ik moet kiezen tussen papi en geen, wie het meest irritant is, loop ik vast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens, @Jan ! Maar assertief gezien, ben je ietwat te mager, om de beterweters zoals @Geen van repliek te voorzien!

   Verwijderen
 8. Brekend! Voortvluchtige onderduiker tijdens voorbereidingshandelingen voor een kindervlees braadpartij bij Martin en zijn huidige mede voordeurgebruikster in hun tuin gearresteerd! BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen, laten wij dus voorlopig de 'paniekzaaierij' van Vrijland met zijn losgeslagen entourage van psychopathische klaplopers even voor de niets toevoegende bliksemgeleiding wat het eigenlijk toch maar is... Voor de zaligmaking van de mensheid als geheel kunnen wij ons beter gaan concentreren op het fundament waamee, hoe en vooral in opdracht van WIE ons voortbestaan door als parasieten vermomd dan wel mensverraderlijk opererende jodensloven al veel te lang terminaal en geschiedkundig onomkeerbaar in een strijd op leven en dood volledig uit de hand aan het lopen is..;

   "It’s clearly a win/win, for Pissraël to have American bombs and missiles destroy enemies of lucifer, forcing millions of Arabs into the streets and onto boats where, if they don’t die in the crossing of the sea, they will overwhelm the nations of Europe, a historic enemy of judaism/satanism. It’s a varient of the Samson option, another jewish plan to destroy Europe through nuclear destruction."

   Verwijderen
 9. Helaas voor Vrijland zijn er nog steeds heel weinig mensen die voor "zijn wereldvisie" in de buidel willen graaien. Ik snap ook niet waarom mensen dat überhaupt zouden willen doen: niet alleen krijgen betalende mensen er niets extra's voor terug (tenzij je echt interesse hebt in een ebola-pak en Vrijland een klein deel van de winstmarge gunt.....), maar ook is zijn geneuzel niet echt uniek en is het voor de (weinige) lezers elders ook gratis te lezen.

  Nee, zelfs ten tijde van Martin's "hoogtepunt" begin dit jaar (toen zijn Facebookpagina door ruim 10.000 "leuk" gevonden werd) kwam het geld/donaties, ondanks de dagelijkse bedelposts die hij plaatste op FB, maar mondjesmaat binnen op zijn crowdfunding-site. Maar goed, had Martin ook maar een klein beetje zakelijk instinct gehad, dan had hij wel doorgehad dat je op deze manier geen geld kan verdienen.

  Nee, op dit moment is het maar karig gesteld met onze Neder-exposers, Kat aan de grond en Vrijland als een zweefneef in zijn eigen Matrix.......Wimp D. mag nu voor deze 2 gevallen helden de hete kastanjes uit het vuur halen (Maar dat doet hij dan ook met verve!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De man die zich "Vrijland" laat noemen heeft kennelijk niks meer te verliezen, en liegen mag "not done" zijn, maar is niet per definitie verboden. Zijn schoorsteentje moet per slot van rekening ook roken.

   Verwijderen
 10. In elk geval gelooft Martin niet in de platte aarde. Al zal het me niet verbazen als hij daar weer op terugkomt.

  BeantwoordenVerwijderen