dinsdag 11 augustus 2015

Verward

Waarin een klein land groot kan zijn. Trots kunnen we zijn op het nieuwste exportproduct: verwarde Nederlanders. Ongeveer zestig keer per jaar worden Nederlanders met psychiatrische problemen met consulaire hulp gerepatrieerd. Soms kloppen lokale autoriteiten bij een Nederlandse ambassade aan omdat iemand overlast veroorzaakt.

Het is voorgekomen dat iemand in Madrid naakt het verkeer stond te regelen (op een of andere manier willen verwarde mannen altijd het verkeer regelen, wellicht om orde in de chaos te scheppen), maar ook moest een vlucht van Armenië naar Moskou begin dit jaar een tussenlanding maken omdat een Nederlandse man dacht dat hij in het vliegtuig was omringd door spionnen.

De verwarde Nederlander is trouwens in opkomst, ook binnen de landsgrenzen: We hadden bijvoorbeeld de afgelopen weken de verwarde man met gebroken neus op de Doornboslaan in Breda, de verwarde man die zichzelf in Amersfoort wilde opblazen, de verwarde man in Deventer tuin probeerde agenten te bijten, de verwarde man die een winkelmandje naar klanten slingert, enzoverder: een zoekopdracht bij Google Nieuws levert alleen al 26.2000 hits op.

En dan hebben we het nog niet gehad over de internetwebs, waar hevig verwarde landgenoten bijvoorbeeld denken dat de aarde plat is. Of dat ze worden vermoord door machthebbers/Koningshuis/Zionisten (liefst door allemaal tegelijk). Of vinden dat 'Nederland niet mag weten dat de top van Justitie een criminele organisatie is, die de moordenaars van Marianne Vaatstra heeft weggesluisd, ons 16 jaar lang heeft voorgelogen, en uiteindelijk een zondebok voor de moord heeft laten opdraaien' en daar dan godbetert ook nog een boekje over volschrijven.

Maar Barracuda geeft toe: het is een kwestie van perceptie. De verwarde Nederlander vindt zich zelden verward. Het is eerder de rest van Nederland niet hen niet begrijpt. Daar helpt geen persoonlijk plan tegen.

63 opmerkingen:

 1. Gelukkig is het grote aantal mannen, vrouwen zijn sterker en wijzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je dat zo leest, gaat het vooral om mensen zonder zinvolle tijdsbesteding.
  Òf ze zijn op vacantie, òf ze zitten werkeloos thuis, als ze tenminste nog een huis hebben.
  Vrijheid is een link goedje, voor wie er niet mee om kan gaan.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Escape_from_Freedom#Fromm.27s_concept_of_freedom

  Mijn 2 ct.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon die shitty kutsites zoals ninefornews/niburu ect offline gooien. Problem solved forever!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankbaar denkt dat met het sturen van zijn handpoppetjes naar Bol.com om daar lovende kritieken te schrijven er nog enigszins een kans bestaat dat dat boek gaat lopen......hetzelfde geintje probeerde hij ooit al bij amazon.com, met zijn eerdere broddelwerk 'Files on JFK', waar opvallend veel nederlandse reviews te vinden waren, allen positief. Diegene met kritiek op het boek (met inmiddels achterhaalde feiten, Files is niets meer dan een aandachtsdame van lichte zeden), kreeg het aan de stok met onze Wimp (voor diegene die amazon niet kennen: mede-gebruikers kunnen weer reageren op reviews van lezers) die begon te tieren waarom die gebruikers anoniem reageerde (om mafketels en erkende stalkers zoals Dankbaar niet achter je aan te krijgen, bijvoorbeeld... ) en of Amazon deze negatieve reviews er niet af kon halen.........

  1 geluk hebben we dan wel: de fanbase van Wim is nog wel zo gek genoeg om een gratis account aan te maken bij bol.com om daar de loftrompet over dit infantiel geschreven boek achter te laten (valt niet op: alle accounts zijn op dezelfde dag aangemaakt als van de review en allen hebben ze slechts 1 review gegeven.....), maar het KOPEN van dat basisschoolwerkje zullen ze dan weer niet doen: de gemiddelde plotter zit vaak niet echt ruim bij kas om 1 exemplaar (laat staan 8.....leuk geprobeerd Wim) aan te schaffen.

  Maar goed, laat dit boek de top 10 in stormen, geeft het Nederland direct een prachtige inkijk in de fantasiewereld van een autistische complotter die in Amerika en in Nederland al zoveel slachtoffers op zijn geweten heeft.

  Je kunt er op wachten, maar ik denk dat er vast nog wel een keer een boek gaat uitkomen over types zoals Dankbaar, Kat en Vrijland (suggestie: Nederplotters - Doofpotten in de polder). Die krijgt van mij ongezien ook 5 sterren bij Bol.com ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt verwarde mensen én je hebt geobsedeerde mensen. Het enige wat ik hier lees is W.Dankbaar en M.Kat. Wat opvallend is, is dat de geobsedeerden anderen graag uitmaken voor verward.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarbij het mij opvalt dat jij die personen graag uitmaakt voor geobsedeerd :)

   Verwijderen
  2. Welke personen maak ik graag uit voor geobsedeerd?

   Verwijderen
  3. De obsessie van verwarde mensen met gepensioneerde ambtenaren en decennia geleden overleden meisjes is inderdaad opvallend.

   Verwijderen
  4. Of, door de verwardheid geobsedeerd raken met alles wat niet in de het verwarde wereldbeeld past van de geobsedeerden.

   Dit is wel een leuk zinnetje uit het artikel:

   "De verwarde Nederlander vindt zich zelden verward."

   De geobsedeerde Nederlander vindt zich zelden geobsedeerd >

   Ook al hebben die personen het jaar in jaar uit maand in maand uit week in week uit dag in dag uit het continu over dezelfde personen.

   En btw, goede raad kost niets; ik zou m'n handen niet in het vuur steken voor Demmink. Just saying.

   Verwijderen
  5. Proef ik hier een demmink-obsessie?

   Verwijderen
  6. Ik weet het niet, zat je met je vinger in je anus?

   Verwijderen
  7. op precies 11:11 zat th zijn aars te vingeren

   Verwijderen
  8. ik wou dat ik daar niet op had geklikt

   Verwijderen
  9. Geendank heeft er in ieder geval ervaring mee :o)

   Verwijderen
  10. Geile dondersteen, die Geendank.

   Verwijderen
  11. Verklaar jullie nader trutje hutje en jeroen.

   Verwijderen
  12. @thruth hurts: zie je hoe goed die "mindless bimbo" inductie aanslaat bij geendank?

   Verwijderen
  13. Waar heb je het over? Ik snap het niet.

   Verwijderen
  14. Dat is nou juist wat ik schrijf @geendank. Je snapt het ook niet... Mindless bimbo's werden nou eenmaal niet geprogrammeerd om dingen te begrijpen, dat programmeren we eerder in de Mantsjoerijse kandidaten die wat complexere taken voor "ons" uit moeten voeren.

   Jou programmeerden we eerder op seks.

   Verwijderen
  15. Ontspan je lekker @geendank, laat je helemaal zwaar worden en ga steeds dieper en dieper. Dan tellen wij voor je af en als ik dan het triggerwoord zeg, weet je weer wie je eigenlijk bent.

   Verwijderen
  16. Wat een ongelofelijke wartaal. Wel een prachtig voorbeeld van een verward iemand. Als je maar niet gevaarlijk wordt.

   Verwijderen
  17. Jeroen die beelden zijn echt traumatiserend, waar de fuck kijk jij naar?

   Verwijderen
  18. ik kan bestgore nog beter verdragen dan dat

   Verwijderen
  19. Wordt er eens met je mind gefuckt, is het weer niet goed!

   Verwijderen
  20. Mja Mind F, waarom ga je er naar kijken als het je trauma's oplevert? Aan het grenzen verleggen of zo?

   Verder riep geendank in het verleden altijd dat iedereen hier de weg kwijt was als hij het zelf niet meer begreep...
   Nu spreekt hij van verward...

   Verwijderen
  21. @Geendank houdt zich zo krampachtig onwetend, dat je gewoon weet dat ze de hele avond met een gezwollen klitje heeft zitten luisteren. Maar ik bemerk nog een laatste restje weerstand. Die zal uiteindelijk ook gebroken worden.

   Wees blij dat je alleen maar een bimbo bent, Geendank. Papi ziet zichzelf tegenwoordig als "Britneyfied rapehole".

   Verwijderen
  22. Ik wil papi eigenlijk zo programmeren dat hij alleen nog maar opgewonden kan worden van besneden pikken.

   Verwijderen
  23. Typisch, de mensen die met bloeddoorlopen ogen beginnen te schuimbekken wanneer mensen niet overtuigd zijn van de meneer D. zijn onschuld, blijken zelf zwaar oversekst te zijn en slaan aan de hand van extreme filmpjes complete wartaal uit. Dat is behoorlijk eng.

   Ik zou wel om uitleg kunnen vragen wat bijvoorbeeld bedoeld wordt met '@Geendank houdt zich zo krampachtig onwetend, dat je gewoon weet dat ze de hele avond met een gezwollen klitje heeft zitten luisteren. Maar ik bemerk nog een laatste restje weerstand'. Echter, dat is zinloos omdat daar toch geen antwoord op geven want de ene hersenhelft correspondeert niet meer met de andere helft.

   Jij mij breken? Wat is dat voor iets vreemds, waarom zou je mij überhaupt willen breken? Ben je een soort Stasi of zo?

   Wat denk je te bereiken met je filmpjes, dat we wat meer over jou fantasieën te weten komen? Waar haal je die grootheidswaazin vandaan dat iemand überhaupt interesse in jou heeft? Jij vertoont een typisch symptoom van een psychose, en dat allemaal omdat iemand niet overtuigd is van de onschuld van meneer D..

   Ik ben er dankzij deze "discussie" er van overtuigd dat je een latentje bent en daar erg veel problemen mee hebt, waarschijnlijk omdat je het respect van je vader mist.

   Verwijderen
  24. We controllen je mind, geendank. Dat je dat niet doorhebt komt omdat we die onwetendheid er bij je inbakten.

   Verwijderen
  25. Nog effe en je gaat vertellen dat je de NWO bent. Totaal geflipt. Wel lachu.. staan ze met hun vingertje van links naar rechts bewegend voor je neus te roepen 'je bent moe.. je bent moet.. meneer D. is onschuldig' zelf zwaar overtuigd van hun hypnotiserende kracht. Het enige wie gehypnotiseerd wordt zijn ze zelf, waardoor ze naar bepaalde filmpjes gaan gluren met als gevolg dat de mond overloopt van waar het hart van vol is.

   Verwijderen
  26. En geen vliegtuig? Ohh.. je bent een NWO vliegtuig die enkel bepaalde filmpje bekijkt. Nou jonge.... ik wens je het allerbeste.

   Verwijderen
  27. Ze hebben je aardig te pakken.

   Verwijderen
  28. Alleen volstrekt hersenloze bimbo's denken dat jij-bakken werken @geendank. Maar die werken niet. Non sequiturs al evenmin. Dus ga nou maar gewoon op je knietjes zitten en doen waar je voor bestemd werd, zijn we allemaal gelukkig.

   Zaadcontainer.

   Verwijderen
  29. Ja, en jij bent de meester van de jij-bakken, maar dat heb je blijkbaar zelf niet door. Waarschijnlijk door je mislukte hypnose pogingen waarmee je volgens je eigen zeggen mensen probeert te breken maar in plaats daarvan jezelf gebroken hebt.

   Btw, ik klik jouw linkjes niet aan, mocht je van mening zijn dat ze zeer relevant zijn voor deze discussie *proest* dan moet je het maar neerpennen en anders in blokletters zingen.

   Verwijderen
  30. Hahaha, gekkie... Kritiek op een jij-bak beantwoorden met een jij-bak. dan weet je dus echt niet beter en toonde je serieus aan een hersenloze snol te zijn. Mijn gegevens laten trouwens een ander beeld zien. Je klikte die linkjes wel degelijk aan.

   Verwijderen
  31. Je bent niet alleen een meester in het jij-bakken maar ook een meester in het beledigen, althans dat is je bedoeling. Ik neem het je niet kwalijk want ik weet dat je jezelf gebroken hebt.

   Verwijderen
  32. Precies.... Jouw Meester. en maar ontkennen dat de inductie enig effect heeft ;-)

   slettebak

   Verwijderen
  33. Mijn meester? @Greta, hooguit meesteres, in je stoutste dromen. Malle meid.

   Hoerenkind.

   Verwijderen
  34. Je zegt het zelf, cumbucket.

   Verwijderen
  35. "Jouw Meester. en maar ontkennen dat de inductie enig effect heeft ;-)"

   Is dat waar het jou allemaal om te doen is, is dat je motivatie zodat je nog een reden denkt te hebben om 's morgens je nest uit te komen, is dat je natte droom, mensen "breken"? Je bent een zielepiet, je bent psychisch gemankeerd, een wannabe dictator. Als je mensen echt wil breken dat moet je ze persoonlijk in de ogen kunnen kijken, maar daar ben je te laf voor, internetheld.

   Pisvlek.

   Verwijderen
  36. Maar waarom spreek je me dan aan met "Meester" ik vind die onderdanigheid wel lief hoor, daar niet van.

   Verwijderen
  37. Ik noemde jou meester in het jij-bakken, bij jou is duidelijk de wens de vader van de gedachte en waar het hart van vol is loopt bij jou de mond van over, bekijk je eigen youtube linkjes nog maar eens die je geplaatst hebt.

   Als jij naast iemand staat die meester in de rechten is dan ga jij direct op je knietjes en gooi je je kontje omhoog in de hoop genomen en gedomineerd te worden, want hij is immers meester (in de rechten).

   En nu af fikkie, niet continu aan je plassertje likken.

   Verwijderen
  38. Maar Meester dus. Ik weet niet of ik jou daar goed genoeg voor vind hoor.

   Verwijderen
  39. Valt me wel op dat Jeroen Geendank helemaal in de juiste stemming weet te brengen.

   Verwijderen
 6. Bij stukje van Barra lees ik meer dan Wimp en Micha. Maar die gedragen zich als een stel leipen waar elke vorm van realiteit ontbreekt. Het zou leuk zijn, maar het spoor van vernielingen dat zij achter laten en het aantal mensen dat zodanig het slachtoffer zijn of dermate geschoffeerd, maakt het dat het triest is. Nog triester is het voor de slachtoffers dat het lang duurt voor dat ze überhaupt nog gestraft worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In deze tijden van verloren staatsmonopolies op het verkondigen der 'waarheid' zullen er steeds meer ontwaakten komen die als gevolg daarvan hun onderontwikkelde zelfstandigheid van nadenken moeten aanspreken, waardoor de massa's steeds beter gaan bevatten in wat voor een gehersenspoelde kermis de mensheid in zijn geheel op deze kloot al duizenden jaren uitgezogen beperkt wordt vernederd incluis bespeeld. Overigens nog over 'verwarde' mensen gesproken. Weet iemand hoe het met onze verplicht zichzelf voor zijn uitkering 'moeten' verhoerende Francis is vergaan? Had al wel begrepen dat hij zijn Napoleon/Jezus syndroom vanwege DEZE verenstekende poppenkast maar bij de Yanks daar in Nazington is gaan uitventen, maar nu zie ik ineens weer dat hij zich op het promoten via drones is gaan toeleggen. Over het triest onnadenkend achter je eigen staart aan blijven tollen gesproken zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of er nu een dakloze clown in A'dam met zijn fake identificatie van Ranjana werkloze in NSB tenue gestoken 'handhavers' aan het werk loopt of ligt te houden is mij vooralsnog onduidelijk, maar het zou zo maar goed kunnen dat het establishment met DEZE fascistoïde staatsterreur de aan lager wal geholpen burgerij & hun steeds beter geïnformeerde mond permanent en in alle beperkingen probeert te houden!?

   Verwijderen
  2. DEZE nog levend rondkruipende cryptoserpent heeft als een in ruste verkerende justitiesnitcher een wel steeds irritant grotere gore bek heurrr...

   Verwijderen
  3. En hier nog een leuk stukje mindcontrol speciaal voor Papi

   Binnenkort wil hij niets liever en gaat zich voortaan Britney noemen.

   Verwijderen
 9. Het wordt steeds 'komischer' met al die loslopende verknipte gekken; "Kijk, het knuppelachtige ding dat Jan Roos in zijn kofferbak heeft, samen met zijn naziuniform:" BRON

  Ps; Moge het hopen dat via een hoerlitieonderzoek de aanstellerij van deze 'verwarde' mongool tot het uitzitten van heel wat daagjes onvoorwaardelijke celstraf zal leiden! Met mijn ervaringsdeskundigheid weet ik namelijk nog steeds zowel aan uitvoerende als faciliterende zijde binnen het gevangeniswezen heel wat collaborateurs te activeren die het verblijf van deze randdebiel tot een ware hel zullen weten om te toveren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Verwarde' politieholic denkt vanwege zijn legaal/bewapende status een ieder die zijn macht verkrachtende nazispatjes vanaf zijn eigen erf wil registreren met de loop van zijn pistool het zwijgen op te mogen leggen? Wanneer komt JR eens zo een hoerlitiepooier tegen?

   Verwijderen
  2. DIT kan bijna niet anders aflopen dan dat ik binnenkort een beroep zal moeten doen op de afdroogkwaliteiten van mijn netwerken bij zowel hoerstitie als het tijdelijke vastgelopen 'verwarde' deel van de penoze/boevenwereld binnen mijn nog steeds op winst staande dan wel prima functionerende invloedssfeer. Eens kijken of 'ONZE' patjepeeër achter de bouten net zo flink tegen zijn collega logeer clientèle tekeer durft te gaan. Kom op D666 kromgedrochtelijke befnichten gespuis, jullie kans op het lekkere zoette achteraf is na dat vele zure & heilstijlse gezuig aldaar...

   Verwijderen
 10. DEZE (op links) verwarde 'raadsheer' loopt 'soeverein' en al een ieder die dat wil van zijn of haar onderwater staande perceeltjes af te helpen, maar ondertussen schaft de zwartschoffelaar zich wel allerlei oldtimers aan van het geld dat hij daarvoor van zijn bankierende criminelen onder de tafel & achter de schermen krijgt doorgeschoven. Weten jullie hier allemaal wel wat het tegenwoordig al dan niet kost om zo een oldtimer gezond en wel op de weg te kunnen blijven onderhouden?! Hoe durf je JP! Of zie je dan niet hoe naïef/debiel Magdawel onder dit alles in die cabine nog doodleuk zit te claxonneren ook?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijvoorbeeld. Overigens DEZE clown laat mijn intuïtieve voelsprieten eveneens totaal op tilt gaan...

   Verwijderen
 11. De snitcher zegt rechten gestudeerd te hebben, echter met zulke spraakgebreken mag hij nog van geluk spreken dat die niet voor de sociale dienst in het park moet gaan schoffelen. Erg verwarrend allemaal...

  BeantwoordenVerwijderen