woensdag 26 augustus 2015

Compleetdenken

De Niburu oogst van de afgelopen weken. Barracuda is weer een hoop wijzer geworden. Zo komt de planeet Nibiru in snel tempo dichterbij, net zoals jaren geleden, maar nu dan echt (volgens de hardnekkige gelovers dan, hè).

'Nadering Planeet Nibiru veroorzaakt rode luchten.' Daar plaatst de wakkere Niburu-redactie dan een paar foto's bij uit....2003. Maar wacht, zo moeten we dat niet lezen. Het is maar een voorbeeldje. 'Naarmate Nibiru dichterbij komt, zullen wij meer gaan merken van het roodachtige ijzeroxidestof dat zich als een soort staart achter Nibiru aan beweegt.'

Niburu haalt ook weer een 'onderzoeker' aan zonder al teveel overtuigende referenties, die denkt dat de planeet eind dit jaar eindelijk zichtbaar zal zijn. 'Naast alle andere, inmiddels bekende, verschijnselen zoals sterk toenemende vulkanische uitbarstingen, aardbevingen en meteoren, spreekt hij ook van torenhoge vloedgolven die de aarde zullen teisteren.' Het einde der wereld, dus, beter laat dan nooit, drie jaar na 2012.

En dat niet alleen: 'De enorme bedragen die in Amerika zijn verdwenen (...) en waarvan niemand weet waar ze zijn gebleven, zijn gebruikt voor ondergrondse schuilplaatsen.' Niemand weet waar ze zijn gebleven, behalve dan Niburu ('blijvend actueel en altijd op de hoogte').

In een ander boeiend artikel las Barracuda dat Griekenland eigenlijk fungeert als laboratoriumrat. 'Nooit zal Griekenland ooit nog “herstellen” tot het economisch niveau van Amerika en West Europa. In plaats daarvan zijn wij het die zullen neerdalen naar het niveau waarop een Griekenland zich vandaag de dag bevindt.'

Toegegeven, dat heeft de redactie niet zelf bedacht, maar zoals gebruikelijk overgepend van Zerohedge. Dus ook dit: 'De verliezen van het banksysteem worden derhalve omgeslagen naar de burgers van de respectievelijke landen. Maar die verliezen zijn veel te groot voor die burgers om te kunnen dragen. Het gevolg is dat die landen veel dingen die ze keihard nodig hebben, kwijt zullen raken, dingen die ze verenigt. Iedere dienstverlening die geld kost, zal worden geschrapt. Meer en meer, totdat er bitter weinig over is.'

En dit: 'De enige manier waarop de rijken steeds rijker kunnen worden is als de rest van ons steeds armer wordt. Economische groei is iets dat voorkomt in geschiedenisboeken. Het terugdraaien van de financiële hefboomwerking is begonnen. Iedere dag opnieuw verdwijnen er enorme hoeveelheden “zombiegeld”.'

Met andere woorden: omdat de rijken steeds rijker worden, moeten de armen steeds armer worden. Barracuda heeft hier dagen wakker van gelegen op zoek naar enige logica: waarom zouden rijken hun enorme vermogen, waarmee ze nog veel rijker hadden kunnen worden, in godsnaam stoppen in zwakke economieën met als doel om ze aan de bedelstaf te brengen?

Rijk word je immers vooral aan anderen, aan mensen zoals u en ik die hun zuurverdiende geld willen besteden aan een mooie smartphone, auto of welke bling-bling dan ook. Van Bill Gates tot Henry Ford, ze zijn niet van de lucht rijk geworden.

Tenzij, en Barracuda speelt nu even zelf voor compleetdenker, de rijken hun enorme bedragen en die van anderen in schuilkelders hebben verstopt, in afwachting van Planeet X. Maar als de aarde dan toch half wordt verzwolgen door Nibiru, blijft er sowieso niets van de Acropolis en zijn directe omgeving over. Die hele financiële hefboomwerking had achterwege kunnen blijven. Nibiru scheert de aarde kaal en de rijken gaan ondergronds op hun geld zitten.

21 opmerkingen:

 1. De één zijn brood, is de ander zijn dood. En er is weer grote nood in de zijlijn, drie D Ickejes per dag. Religie, men haat wetenschap maar wil het goddelijk.
  Of waarom zijn science-fiction auteurs vaak/meestal/altijd christen-fundamentalist?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ender%27s_Game
  https://en.wikipedia.org/wiki/Orson_Scott_Card
  bijvoorbeeld

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die hele effing shitsite staat elke dag bol van de volslagen idiote leugens. Why bother?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bedoel maar, volslagen idioterie, de explosie veroorzaakt door een ruimtewapen. Yeah. Right. Ze hebben nieteens FOTO'S ervan maar oh wat weten we het zo zeker ervan.

  Niks geen ruimtewapen dus, hier is het ware verhaal: Before the explosions, several firefighters were already at the scene trying to control a blaze. There have been suggestions that water sprayed on some of the chemicals could have led to the blasts.

  Calcium carbide, known to be at the site, reacts with water to create the highly explosive acetylene.

  Chemical experts suggest an acetylene blast could then have detonated the other chemicals for a much larger blast.
  (http://www.bbc.com/news/world-asia-china-33844084)

  Voor degene die TOCH in fabeltjes gelooft: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9682:de-wereld-maakt-kennis-met-de-staaf-van-god&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niburu komt nu echt snel dichterbij en de Telegraaf staat nu echt definitief op instorten. Verder betalen we belasting en vroeger of later gaan we dood.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg Micha op de voet en die kan het weten.

   Verwijderen
  2. Ik zou wel iets meer gevoel voor ironie kunnen gebruiken. Of ik, dat kan natuurlijk ook.

   Verwijderen
 5. Best jammer dat er hier altijd zo een loopje met de compleet wereld en zijn zelfstandigheid van onafhankelijke onderzoek wordt genomen. Denk ook maar geen seconde dat ik mij daardoor nog van de wijs meer laat brengen hoor. Dat jullie mijn, haar en ons niveau van denken nu eenmaal niet aankunnen sterkt mij daarom des te meer in het verstevigen van mijn doorzettingsvermogen.

  Schilderswijk burgroorlog 2015 2016

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onderzoek? Je bedoelt het elkaar napraten cq overschrijven van sites die ook maar wat roepen. En verwijzen naar Maud Oortwijn is ook niet zo'n sterke zet.

   Verwijderen
  2. Welgeteld slechts 15 minuten via je kwakje met een verder nergens op slaande feedback voor mijn vrouwspersoon kunnen wachten? Toe maar. Vertel mij dan eens waar jij ooit met je volslagen voorgeprogrammeerde braafheid hier bij Barracuda van zelfstandigheid des intellect kond deed? Onmogelijk dus. Volgens mij zou je maar wat graag tussen Maud en mij de oren gewassen willen hebben. Ach nee dat is waar ook, johny boy blijkt daar net iets te gehersenspoeld voor. De oortjes zouden van het compleet afdrogen er toch rood aangelopen van de pijn maar afvallen he?

   Verwijderen
  3. Werk tegenwoordig veel met Maud samen, maar van het internet heeft ze werkelijk geen schimmelkaas gegeten. Vooralsnog eventjes mijn profiel aangepast.

   Verwijderen
  4. Dat is een mooie imitatie, Papi, maar we hebben hem alweer door. De obsessie voor Maud, hè?

   Verwijderen
  5. https://youtu.be/4QCSUHhulww

   Verwijderen
  6. Debunk eerst met onderbouwde feiten dat ik mezelf niet zou kunnen zijn john. Je kan het gewoon niet hebben dat er een intellectueel zelfstandig nadenkende vrouw je in alle opzichten de meerdere is en blijft. Als iemand hier vandaag zoals een na papegaaiende depunker dat alleen maar kan de kantjes er synthetisch van afloopt ben jij het daarom wel johnyboy.

   Verwijderen
  7. Begrijp werkelijk niet waarom seksistische feedbackers als @geen en @john binnen fora als deze nog serieus worden genomen. Moet daarbij direct erkennen dat ik op het net nog nooit door zulke aftandse puistkoppen gecombineerd met de aandachtgeilheid als beiden hier schriftelijk weten ten toon te spreiden ben aangerand. Vreselijk om als blogbeheerder dat nare hooliganhormonisme van je draadjes af te moeten modereren. Geen beginnen aan lijkt me.

   Verwijderen
  8. De hoogmoed om te denken dat mijn kostbare tijd voor oetlullen als jij ook nog eens verspild zou behoren te worden met het openen van al die volslagen of topic linkjes van je? Ga toch even met dat minderjarige kleinkind van je spelen? Smerige pedofiele inclusief incontinent stinkende drollenvanger...

   Verwijderen
  9. Ik dacht even dat dit Maud Oortwijn was, maar het is dus Desiree Stokkel.

   Wel allebei even paranoïde en overduidelijk gestoord. Zielig dat gedwongen psychiatrische hulp zo moeilijk is in Nederland. Het lijden gaat gewoon door.

   Verwijderen
  10. De berichten zijn van Papi (slechte imitatie), de filmpjes van de echte Desirée.

   Verwijderen
  11. Desirée Stokkel, niet te verwarren met Désirée Röver met haar overduidelijk antisemitische en homofobe agenda.

   Smerig.

   Verwijderen
 6. Sonny is wat jullie hier allemaal betreft wel uitgebreider met zijn debunk. En toch heeft hij mij net iets te disrespectvol online vereeuwigd waardoor ik hem als een neger de geils bij elke manifestatie in de toekomst als een viezerik zal gaan proberen te ontlopen.

  BeantwoordenVerwijderen