donderdag 16 oktober 2008

Afgezegd


Ruim twee dagen zijn inmiddels verstreken, maar de Close entounter of the Third Kind die ons door Niburu.nl op 14 oktober was beloofd, is er natuurlijk weer eens niet gekomen. Geen reusachtige UFO die boven Kaapstad of Alabama. Geen gebeurtenis die sceptici en debunkers voor eens en voor altijd het zwijgen zou opleggen.

"Waarom de pers dit keer zo hapt op een dertien uit een dozijn-voorspelling die gehypet wordt door Niburu.nl is onduidelijk," constateerde Grenswetenschap, normaal nooit vies van speculatie. "Er zijn namelijk al zoveel UFO's en openbaringen van de Galactische Federatie of de Federatie van licht aangekondigd dat het alle geloofwaardighid heeft verloren."

Waarom Niburu.nl zoveel vertrouwen stelde in de gechannelde voorspelling van een medium (filmpje hieronder), is niet zo moeilijk te begrijpen natuurlijk. De Niburu's geloven zo hardnekkig in UFO's dat elk verhaal enthousiast wordt opgepikt. En dus bleef het lang stil bij Niburu toen gisteren de vijftiende oktober aanbrak, zonder UFO of ET. Was de redactie soms net zo clueless als de rest van Nederland? Met vage filmpjes van vreemde voorwerpen kun je misschien nog wegkomen, bewijs maar eens dat het geen UFO is, maar deze mislukte voorspelling is - zachtjes uitgedrukt - niet goed voor de geloofwaardigheid van Niburu.

Maar kijk, Niburu heeft zich er weer eens handig uitgered. De aliens hebben via channeling laten weten niet te komen, omdat velen onder u er nog niet klaar voor zijn. Dus vraag je je af waarom dat besluit zo kort voor de komst van de Federatie van licht werd genomen. Janet Jackson en Jantje Smit kondigen hun tournees toch ook ruim van tevoren af?

4 opmerkingen:

 1. Geen eens een nepper?

  Erg verdacht.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie je wel?
  http://www.youtube.com/watch?v=3ebxtVrqXT8

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tim Dog zei:

  Ik moest wel lachen om die voorspelling moet ik zeggen. En eigenlijk hoopte ik stiekum ook nog een beetje dat ie nog gelijk zou krijgen ook. Gewoon eens even geen kretietcrisis, maar intergallactische lichtwezens aan je hoofd (of is het boven je hoofd?).

  Erop hopen voor mij is in deze ook zo ongeveer dezelfde totaal irrationele futiele hoop die zo'n blaadje bij de tandarts kan oproepen. Zoiets als "Scarlett Johanson is weer vrijgezel" en daarbij de uitspraak "en eigenlijk ben ik gewoon op zoek naar een gewone lieve jongen. Hij hoeft helemaal niet rijk of beroemd te zijn"
  En je hoofd denkt per ongeluk toch nog een seconde "Stel je voor... het zou toch kunnen...", en die seconde heb je dan even een glimlach op je gezicht. Zoiets had ik dus bij die voorspelling.

  Gelukkig kwam ik via Niburu nog even op een linkje waarin een zekere Magenta Pixie in kraakheldere taal weet uit te leggen waarom ze nou niet zijn komen opdagen.
  "They simply cannot materialise within our third density reality in a first-contact scenario if we, as a collective, are not ready to receive. (...) Any feelings on a large scale of 'this UFO had better materialize or else!' will block this event from occuring."

  Dat klinkt een beetje als een uitleg aan een heel lelijk meisje, over waarom ze nog nooit een vriendje of sex heeft gehad.
  "You are not ready to receive. Any feelings of 'it had better occur or else!' will block the event from occurring.. Therefore, boyfriends simply cannot materialize within your third density reality".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,
  Ik volg deze discussie en de aankondiging van 14 oktober al een tijdje. Ik ben absoluut een "believer" als het gaat om het bestaan en bezoeken van buitenaards leven. Toch vind ik het schrikbarend hoe makkelijk men over de mislukte voorspelling heen stapt. Dat sommigen verhoogde trillingen, chakra reacties en energievelden waarnemen is wat mij betreft prima. Eerlijk is eerlijk, ik heb er mijn bedenkingen bij en het komt mij allemaal iets te "new age" over en heb ook daar twijfelachtige ervaringen bij. Dat was nou juist de reden dat ik van het begin af aan echt niet zag gebeuren dat er een ufo boven de aarde zou zweven op de 14e. De schade aan de ufo discussie is echter wel enorm en gezien de pogingen van velen om door keihard aardse machtsblokken heen te breken lopen schade op van dit soort praat. De hoop van velen op een ingreep van buitenaf is fundamenteel aanwezig, de problemen van deze wereld zijn enorm en al bijna niet meer te overzien. Dat betekent aan de slag!...knokken voor wat we waard zijn en het conflict aangaan met diegenen die vanuit machtsbehoud en geld verandering tegenwerken. Niemand die dat wil en dood eng natuurlijk als je bedenkt wat daarvan de consequenties kunnen zijn. Dan maar liever geloven in "liefde" en ongrijpbaar "bewustzijn".....met alle respect en ik geloof absoluut in liefde en bewustzijnservaringen maar zie het gevaar. Een dame maakt een voorspelling, aangedikt met woorde als liefde en bewustzijn en ondanks het feit dat er NIKS is gebeurd van hetgeen zij voorspelde blijven mensen geloven dat er wel wat is gebeurd!!Tijdverspilling!!...aan de slag, mouwen opstropen en aanpakken die problemen...buiten, opstraat, met elkaar...laat je innerlijke groei maar even voor wat het is. In deze geindividualiseerde samenleving hebben we het al te druk met onszelf en de ego's...

  BeantwoordenVerwijderen