dinsdag 14 oktober 2008

Blossom


Vandaag moet het dan eindelijk gebeuren. Er wordt al maanden over gesproken. Miljoenen mensen in de wereld krijgen een mega ruimteschip of UFO te zien. Van de Federatie van het Licht. Vermoedelijk boven Alabama, maar het kan ook Lutjebroek of Kaapstad worden. Er worden maten genoemd van wel 2.000 kilometer in doorsnede. Een gebeurtenis die sceptici en debunkers het zwijgen zal doen opleggen. Tenminste, als je UFO-site Niburu.nl mag geloven.

Gelukkig is er dit keer eens een bron voor dit verhaal. Een zekere Blossom Goodchild, een Australische actrice en schrijfster, heeft al deze informatie telepathisch ontvangen. Ze is sinds de onthulling begin augustus nooit meer van de datum afgeweken. Sterker nog: de Canadese minister president Stephen Harper heeft vervroegde verkiezingen aangevraagd die, je raadt het al, vandaag zullen gaan plaatsvinden. Als dat geen aanwijzing is!

Dit kreeg Goodchild allemaal door: "Wij zijn wezens van andere planeten, die al eeuwen bezig zijn met de voorbereidingen voor de dagen die in het verschiet liggen. We vragen elke ziel die deze woorden leest om de Waarheid die in je hart zit te accepteren. Want op die plek bevindt zich het weten dat dit werkelijk gaat gebeuren. Er zullen velen zijn die het ontkennen. Er zullen velen zijn die het weerleggen."

Niburu meldt ons van dag tot dag de ontwikkelingen en die zijn spannender dan de koersstijgingen op Wall Street. Wist U dat de vlucht van Space Shuttle op 14 oktober is afgelast? Ook al geen toeval. Groot verkeer gaat immers voor. En waarom is de Wikipedia pagina van Blossom plotsklaps leeggehaald?

Niburu's Anton Teuben is zo zeker van zijn zaak dat hij voor woensdag alvast een persconferentie heeft belegd. Maar wat als er vandaag niks gebeurt? Bookmakers houden daar serieus rekening mee: die willen best een miljoen pond uitkeren als de voorspellingen uitkomen. Welke noodscenario's heeft Teuben klaarliggen om het geschokte vertrouwen van de natie te herstellen? Of heeft hij toch nog een paar filmpjes achter de hand om het journaille zoet te houden? Of krijgen we als dooddoener te horen dat wie er niet voor open staat zal helemaal niets zal merken? Daar komt Teuben dit keer niet mee weg, zo moet worden gevreesd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten