maandag 16 maart 2009

Internetzappen


Godelieve Vaesen vormt de Vlaamse tak van Argusoog, hoewel ze ook een eigen blogje heeft bij de Volkskrant onder de noemer Politiekwijzer. Alhoewel, wijzer? En politiek? Het zijn stukjes waarin woorden als illuminatie, false flag en elite triniti meer dan eens voorkomen. Godelieve is niet alleen goedgelovig, ze denkt dat ook ongeveer alles met elkaar te maken heeft. Sterker nog: Godelieve is kampioen associatiedenken.

Vorige week tikte ze een stukje met als kop Depopulatie op grote schaal begonnen. Onderkop: Psychopaten regeren de wereld. Dat begint met het bericht dat een vogelgriepvirus in antigriepvaccins van Baxter is aangetroffen. Een fout die Baxter overigens volmondig heeft toegegeven. Vervolgens sleept Godelieve er een chirurg Rebecca Carly bij die zou hebben gezegd dat antigriepvaccinaties "biologische wapens zijn die dienst doen voor depopulatie". Even googelen en je komt op een site van een krankzinnige terecht. Voor Gelelieve is het verband nu duidelijk. Met het grootste gemak koppelt ze Baxter en Rebecca aan eugenetica. "Eugenetica zijn momenteel bezig met de voorbereiding van de grootste Holocaust die de mensheid ooit gekend heeft. 60% tot 90% van de mensen die met het virus in aanraking komen, sterven eraan."

Met die overtreffende trap zijn we trouwens weer op bekend terrein, want die uitroeitheorie door een onzichtbare elite kennen we al langer. Alleen legt Godelieve niet uit - en waarschijnlijk weet ze het ook niet eens - waarom 60 tot 90 procent van de mensheid zou moeten verdwijnen en evenmin hoe deze elite zichzelf tegen dit dodelijke virus denkt te beschermen. Vanuit het oogpunt van eugenetica lijkt deze ingreep erg hit and miss.

Maar dat krijg je van internetzappen. Godelieve roert spliterwten, selderijknol, dikke prei en motorolie tot iets dat op een soepje lijkt. Eigenlijk zou je eens moeten kijken of haar linkerhersenhelft - waar logica, volgorde, analyse en rijtjes zouden moeten huizen - weer geactiveerd kan worden. Een troost voor Godelieve: geloofsgenoten zat. Je kunt ze werkelijk alles wijs maken: "Misschien dat er nog iemand mee wil opstaan maar ik vrees dat iedereen te vastgeklonken zit in het satanische spel van de club van babylon."

38 opmerkingen:

 1. ... en alweer een stukje van schoolkrantachtige kwaliteit.

  Gaap... kun je nou echt niet beter?

  Groet van je fan Anoniem

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kiest een makkelijk slachtoffer, zoekt wat warrige uitspraken bij elkaar en begint er vervolgens op los te hakken. Ben je Geenstijl aan het imiteren, of zo?

  PS. D'r staat een haaienplaatje onder je naam, Barracuda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt het stuk dan niet jongens? Loopt onze gevinde vriend te liegen?

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. MindControl (GGD, Politie, Economie, Cultuur en Wetenschap)-soep!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Makkelijk slachtoffer? Onzin. Iemand die dit publiceert mag best eens aangepakt worden. Maar ik vermoed dat de opmerking weer eens uit Argusoog hoek komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. RFD -CHIP / Mind Controle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://teapacks.wordpress.com/2009/03/14/mindcontrol/
  Nu alleen op iedereen toegepas met de moderne technologie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Crap
  Ach jewel, Barracuda kiest bij voorkeur makkelijke slachtoffers. Beetje Googelen, copy-paste, wat aanpassen en hoppa, weer een lollig stukje. Easy.

  @ Barracuda
  Neem eens een echt onderwerp op de korrel, zoals het HPV-vaccin Cervarix. Maar ja, zal wel te moeilijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Crap :

  "Makkelijk slachtoffer? Onzin. Iemand die dit publiceert mag best eens aangepakt worden. Maar ik vermoed dat de opmerking weer eens uit Argusoog hoek komt."

  Lol, wanneer iemand die het niet met jullie eens is met niet-onderbouwde 'vermoedens' komt, dan wordt dan als 'complotten' weggewoven. Maar kennelijk kan je zelf dus wel op basis van lucht van alles roepen ;)

  Verder klopt het geheel dat dit een erg gemakkelijk slachtoffer is, is er echt niets boeienders te vinden dan zo'n zwakzinnige dame van argusoog ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach, ik vind dat onze haaibaai in dit stukje het gelijk geheel aan zijn zijde heeft. En of het een gemakkelijk slachtoffer is, ach ja: iemand moet toch de stront opruimen.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ M:

  Over het feit dat deze dame uit haar nek loopt te kletsen zijn we het waarschijnlijk allemaal wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. A Anoniem

  Zeker weten. En wel in dezelfde mate waarin Barracuda ongegeneerd uit z'n vissenkont staat te bleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach jongens, geef onze watervriend nou gewoon eens gelijk als ie het verdient en geef hem een kans om lekker op te bouwen over de week, in plaats van meteen al te beginnen met zeuren.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kan het uiteraard niet controleren, maar ik durf te wedden dat onze Anoniem hier inmiddels tien berichtjes heeft achtergelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoooo!. Is Crap nou plotseling ook begonnen met het opsporen van complotten?
  Nog een beetje oefenen vriend, deze ga je niet winnen.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Crap

  Niet elke anoniem is dezelfde anoniem. Maar gezien onze familienaam zijn we waarschijnlijk wel allemaal broertjes en zusjes van elkaar. In die zin is deze site eigenlijk een grote familie-reunie. Gezellie!

  Wen er maar aan, want we zijn hier en we blijven hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Barracuda, wat ben je stil. Het is ook jouw feestje, hoor. Neem nog een gangmaker.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zeg Billy,

  Vertel eens:

  Wat wil je er nou mee zeggen, dat Baxter "het toegegeven" heeft?

  Wat veranderd dit aan de feiten?

  De Tjchechische wetenschappers vonden dat alles er op duidde dat dit een BEWUSTE fout was! Toeval zeker dat Baxter ook het vaccin voor vogelgriep produceerd. Haha! wat een lachwekkende clown ben je toch Billy-boy.

  Wie denk je in de maling te nemen...visseding...je loopt weer eens uit je cloaca te blêren!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Of ga je ook ontkennen dat Bayer duizenden bloedprodukten besmet met HIV,bewust heeft uitgevoerd?

  Jij bent mede schuldig met dat propaganda-desinfo-blog van je!

  Je bent een lachwekkende desinfo-trol, Billy. Doe je vrienden de groeten van Zapruder en Niburu...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vrienden? Welke vrienden?

  The Mighty Barracuda operates alone.

  PS. Je avatar klopt niet helemaal. Heeft iemand je dat wel eens gezegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "De Tjchechische wetenschappers vonden dat alles er op duidde dat dit een BEWUSTE fout was! Toeval zeker dat Baxter ook het vaccin voor vogelgriep produceerd."

  Nou leg ons een uit, slimmerd, wat de bedoeling dan was van Baxter van dat 'opzettelijk verspreiden'. En leer eens fatsoenlijk schrijven. Het is produceert. Geen produceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is "Nou leg ons eens..." en geen "Nou leg ons een..."

  Pot. Ketel. Bal. Kaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hier nog wat info voor jullie dombo's:

  Some further speculations/comments based on the available information:

  1. The H3N2 sent to the Czechs was to be used in challenge experiments. Either they had already been sent a vaccine and the shipment spiked with H5N1 contained unattenuated H3N2 to test the vaccination of the ferrets or the H3N2 was attenuated and intended to serve as a vaccine (like FluMist). The latter possibility would explain the ambiguity as to whether the H3N2 was a live virus or a vaccine - it was both.

  2. As some of the experts quoted in the Branswell article indicate, this should not have happened. No system can prevent human error. However, procedures can be designed such that certain outcomes are highly unlikely, even assuming human error. Such procedures are required in the US when handling pathogens as dangerous as H5N1. If Austria has laws requiring similar procedures, it is possible that these laws were broken by employees at Baxter. This would explain the stonewalling on exactly what happened. Their claim that they are withholding information for proprietary reasons is not credible, imo.

  3. Given Baxter's disastrous quality control record with respect to both approved human treatments (heparin) and preclinical studies (H5N1 and H3N2), shouldn't the FDA and other regulatory agencies consider halting clinical trials with reagents that Baxter has handled until they have disclosed all information on the current incident? As bad as the known situation is, it is conceivable that some of the same errors could lead to infection of subjects in clinical trials. For example, this one:

  http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00741806

  Link: http://scienceblogs.com/effectmeasure/2009/02/baxter_bird_flu_botch.php?utm_source=sbhomepage&utm_medium=link&utm_content=channellink

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dombo's? Nou nou, Fred, jij durft wel, he? Net geen tik op je kleine worstevingertjes gehad?

  Maar goed, ik en de andere anoniempjes kunnen er rustig vanuit gaan dat jij helemaal achter deze door jou verstrekte informatie staat. Toch?

  * legt een hakblok, uitbeenzaag & fileermes klaar *

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Fred,

  1. Zoals al opgemerkt: niet proberen anderen terecht te wijzen in zaken die je zelf niet beheerst (spelling)

  2. Zo af en toe verwijt je anderen dat ze weinig concreet zijn. Nu kom je zelf een stuk tekst in de comments plempen zonder ook maar enige toelichting te geven. Nu kan ik moeilijk inschatten hoe goed je de Engelse taal beheerst (afgaand op je Nederlands zal dat niet al te best zijn), maar dat stuk waar jij mee aan komt zetten spreekt niet echt voor zich.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Fred is weer teruggekropen onder zijn steen en zit zichzelf te vervloeken: "%^$@$%#, had ik nu maar even m'n eigen spelling gecheckt, even maar. Maar nee, Fredje moest weer zo nodig veel te snel op het knopje "Reactie publiceren' drukken. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan..."

  Mijn advies: DOEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De comment sectie van Barracuda begint onderhand op een peuterspeelzaal te lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Haha. Nou jij er weer bij bent... inderdaad.

  Kom je nog wel eens bij Zapruder, Kansloze Profetie? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nauwelijks, blaagje. Vanwaar al die balorigheid hier de laatste tijd? D'r zijn een aantal geband van wat vrijdenkersblogjes ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ HP

  Kom je hier alleen maar negatief doen ten opzichte van je mede-reageerders? Bah, wat een vervelende zure mannetjes instelling. ;-)

  Heb je nog iets inhoudelijks toe te voegen of doe je daar niet aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ah, anoniem is aan het projecteren. Schattig hoor. Maar vertel, ben je nou geband dat je hier je plasje komt doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hé billie, één foto zegt meer dan duizend woorden,
  toch?
  Zet eens een foto van jezelf op het web, man
  Lachen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Veel geblaat, weinig wol. U is geen goede aanwinst voor de kudde.

  Er is een tijd geweest dat je scherper was, HP.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Soms schaam ik mij voor mijn anonieme lotgenoten...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @ Anoniem

  Ach ja, zwarte schapen hou je altijd natuurlijk. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ach ja, zolang er niet al te wollig gepraat wordt vind ik alles best.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. En zo niet: scheer je weg!

  BeantwoordenVerwijderen