woensdag 11 maart 2009

Lost in Oblivion


Let op: het gaat stuiven in het echte Wakker(e) Nederland. Want Argusoog (U weet wel, het blogje met een 'andere kijk op de wereld') komt met een heuse flyer! Deze zal huis-aan-huis worden verspreid, ten minste als de achterban de moeite wil nemen om hem uit te printen en bij de buurman in de bus te gooien.

En waar gaat Argusoog ons mee wakker schudden? Houd je vast. Met: "Heeft u ook dat gevoel?" "Dat de media de ene sensatie na de andere achterna rent? Dat u niet alles verteld wordt? Dat kosten maken voor een koningshuis slecht besteed is? Dat er vast betere antwoorden zijn op wat u ziet? Dat de politiek, door u en mij betaald, nooit doen wat ze beloofden? Dat onze democratie met haar verkiezingen in werkelijkheid een particratie is? Dat de banken en grote bedrijven worden gered maar de kleine ondernemer mag stikken? (crisis)"

Als de vragen u bekend voorkomen bent u "dissident" en dient u zich aan te sluiten bij "andere dissidenten". Anders bent u een brave "voorbeeldburger" die best de horizon nog eens kan verruimen. Linkje naar Argusoog erbij en klaar is het wakkere Argusoog team.

Maar zorg er dan ten minste voor dat je een coherent verhaal hebt dat de doorsnee Nederlander kan bevatten. Zonder vaagheden. Zonder idiote woorden als particratie. En wat is nu de boodschap: onvrede over het koningshuis, de politiek of banken, of over alles tegelijk en wat is dan het verband? Het probleem met Argusogers en internetdissidenten in het algemeen is dat ze hun onvrede niet eens fatsoenlijk onder woorden weten te brengen en tot overmaat van ramp ook nog eens een Jehova-toontje geven.

Dat is de achterban blijkbaar ook opgevallen: "Wat een zelfbevrediging weer. Wakker worden heeft niets te maken met wat jullie beweren en er is sowieso niemand die een ander wakker kan maken. Jullie zijn Lost in Oblivion, echt richting Niburu Of The Deep End."

Een ander: "Als ik een flyer of andere reklamefolder in mijn bus krijg waarop aan mij vragen worden gesteld waardoor ik me moet gaan af vragen of ik wel goed bij mijn hoofd ben dan bekijk ik een dergelijk papier al met argusogen en zakt mijn belangstelling daarmee ook al drastisch. Wanneer ik dan naar deze website surf en blijkt dat er aan mij de domme argeloze onbekende ontvanger van de flyer geen aandacht is besteed en ik mij in een woud van artikelen moet gaan verdiepen dan vergaat mij ook terdege de lust."

Inmiddels draagt de een na de ander een verbeterde tekst aan: "Het centrale perspectief hierin (...) is het oude. Jullie blijven verbonden met het oude. Jullie voelen je nog steeds niet nieuw. Wat hebben jullie nu in godsnaam geleerd?" Fout! Weer te veel Wachttoren.

Barracuda adviseert gewoon een paar heldere citaten uit de verzamelde werken van de in (zeer) hogere sferen verkerende Argusoog-chef Arend Zeevat: "De Illuminati/Rothschild’s/Zionisten piratenbende hebben er bewust voor gekozen om hun energie vrijelijk in dienst van kapitein Maitreya/Ahriman te stellen". Gegarandeerd dat u wakker blijft.

31 opmerkingen:

 1. Dit is echt de laatste keer dat ik mij nog met jullie sceptici van Barracuda inlaat. De wereld wordt door criminelen met de vogelgriep ingespoten en wat doen lullie? De boodschapper sarcastisch en met veel hoongelach in de hoek van de losgebroken tbs-conspiracy imbecielen neerzetten... Wacht maar moderator tot jij zelf van je uitgerochelde bloed-proppen in je laatst uitgeademde momenten hier op deze kloot je nog berauwvol afvraagt waarom je met zoveel hoongelach de boodschappers van argusoog over hun geloofwaardigheid moest beschimpen.

  (Lees maar):
  Website van Dr. Rebecca Carly
  http://www.drcarley.com/

  In een interview van 3 maart 2009 zegt Dr. chirurg Rebecca Carly dat antigriepvaccinaties biologische wapens zijn die dienst doen voor depopulatie. Ook zij spreekt van opzet wanneer het gaat over het vermengen van het griepvaccin met het vogelgriep virus. Deze variant leidt tevens tot een vrij gruwelijke dood. Het leidt tot longbloedingen en mensen stikken zo in hun eigen bloed… Hoor ik daar de droom van professor Pianka alsnog in vervulling gaan? Hij pleitte immers, onder meervoudige staande ovaties van zijn "leerlingen", voor depopulatie met het ebolavirus omdat dat zo lekker gruwelijk is… echt iets voor volgelingen van de illuminati. Dr. Carly vertelt verder hoe dit tot de grootste pandemie kan leiden die de wereld ooit gekend heeft. Het gaat hier om een ware uitroeiing van mensen en dieren. Via besmette dieren is dus ook het voedsel besmet...
  Wanneer uw buur zich laat inspuiten met dat antigriepvaccin, kan die u besmetten wanneer die bvb niest, of met besmette handen, en anders loopt u wel kans via voeding of via het sproeien dmv chemtrails…
  Massawaanzin:
  Eugenetica zijn momenteel bezig met de voorbereiding van de grootste Holocaust die de mensheid ooit gekend heeft. 60% tot 90% van de mensen die met het virus in aanraking komen, sterven eraan. Wanneer het virus dus werkelijk in de maatschappij geïntroduceerd is, zal het allemaal zeer snel gaan… Geschat 70 miljoen mensen zouden eraan kunnen sterven. Ouderen in verzorgingstehuizen krijgen zonder uitzondering zo'n antigriepvaccinatie. Mooi meegenomen wanneer men die economisch onrendabele 'lasten' op die manier kan verminderen, nietwaar!
  Obama:
  Trouwens, wie nog steeds warm loopt in de broek voor Obama… hij verdubbelde het fonds voor eugenetica in Afrika. En daar dansen ze ondertussen de vreugdedans omdat een continentgenoot verkozen werd tot Amerikaanse president.
  Verontwaardigde Harvardstudenten
  Medicijnstudenten aan de 'Harvard Medical School' ontdekten dat de professor die de voordelen van cholesterolmedicijnen promootte niet enkel een fulltime lid is van de Harvard Medical universiteit, maar hoe die ook een betaalde adviseur is van 10 medicijnbedrijven waaronder 5 cholesterolbehandelingen creëren… De studenten voelen zich geweld aangedaan omdat de informatie die ze onderwezen kregen niet vrij was van belangenvermenging. Ze zien in hoever de indoctrinatie ondertussen doorgedrongen is in hun studieprojecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het toont wederom aan dat de tijd dringt om nog tijdig in te kunnen grijpen. Het doet me pijn te zien hoe de massa is verstocked en langzaam maar zeker zijn ondergang tegemoet rent. Een beeld van massa's lijken en gechipte slaven en/of geheel hybride robot's in dienst van een decadente perverse elite krijgt gelijdelijk aan ook steeds meer vorm. Ook bisschop Williamson is er zich terdege van bewust. Vraag is in hoeverre hij een boodschapper is of een dissident. Maandag in primeur en dinsdag werd hij in de regulaire pers alweer gek verklaard. Dat is wat de massa dan ook als eerste te lezen krijgen he... Daaraan gaan ze zich spiegelen. Denken dat zo'n uitspraken gek zijn, is veiliger beelden ze zich in dan te horen wat die effectief zegt. Intriest die massa-indoctrinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De wereld wordt door criminelen met de vogelgriep ingespoten en wat doen lullie?"

  We hebben de mannen met de witte pakken al besteld. Geef even je adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha. Wat zijn jullie hier paranoïde bezig zeg. veel succes ermee! probeer eens wat ingestraald water of wat grassprietjes van jullie medicijnman, of een ander geneesmiddel dat is goedgekeurd door de moderator, maar ik luister liever naar dokters die een 'gedegen' opleiding hebben gehad... Dat vinden jullie raar he? Dat ligt vooral niet aan jullie heurrrr... Bovendien blijkt dat uit onderzoek hoogopgeleide mensen zo hoog opgeleid zijn, omdat ze goed kunnen leren, omdat ze alles van de "autoriteiten" (die dus in werkelijkheid autoritair zijn) als gebrainwashed geloven. Neem jij vooral geen vitamine C modererende hoofdman, want niemand zal je missen. *bye bye*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Wat zijn jullie hier paranoïde bezig'

  ehhh, de strekking is dat we dat hier nu juist niet zijn....

  Overigens heeft Argusoog volgens mij ook een logistiek probleempje. De foldertjes worden door volgelingen geprint en bezorgd...maar had de folder nu juist niet de taak de volgelingen te krijgen..

  Wellicht een ideetje om de inspuiters van de vogelgriep een stapeltje mee te geven? Die komen immers toch bij iedereen langs binnenkort ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In plaats van je ogen te openen en eerst eens op onderzoek uit te gaan VOORDAT je je "schapen" mening geeft is vrij moeilijk voor de schrijver van dit artikel blijkbaar.

  Nooit van je ouders geleerd eerst zelf uit te zoeken en dan pas te geloven en bekritiseren?

  Er zijn MEER bewijzen en daarmee bedoel ik KEIHARDE bewijzen dat er inderdaad een machtselite is en dat heel veel op Argusoog waar is.. Dan dat er bewijzen zijn voor de zogenaamde praatjes die jou al van kinds af aan hebben gebrainwashed.

  Jou leven is jou leven doe er ajb ook zeker mee wat jij wil. Maar god oh god wat zal ik lachen om diegene die binnen nu en een paar maanden erachter komt dat we altijd al gelijk hadden..

  En dan? Dan is het te laat...

  Naja sommige mensen zijn geboren om te volgen ;) Ik niet ik zie mezelf meer als de herder.

  Prettig leven verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Maar god oh god wat zal ik lachen om diegene die binnen nu en een paar maanden erachter komt dat we altijd al gelijk hadden.."


  Dus als ik het goed begrijp heb jij het prima naar je zin als al het onheil waarvan jij weet dat het gaat gebeuren uitkomt? Dan heb je namelijk gewonnen. Nou prima toch, waarom maak je je dan zo boos?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar heeft Fassbinder toch een puntje.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach ja. Je ziet het steeds weer terug door de hele geschiedenis. De mensen die anders denken en dit uitdragen en de mensen die conservatief zijn, geen verandering willen en deze ook niet als zodanig herkennen, los even of die veanderingen positief of negatief zijn.

  Enkele voorbeelden;

  De Aarde is plat....

  Wir haben es nicht gewusst...

  Moeders met mismaakte kinderen door DES.....

  Irak en de massavernietigingswapens.....

  Afghanistan en de terroristen terwijl het allemaal Saoedisch zouden zijn......

  De electrische auto die al veelvuldig reed in 1920 waar ze nu van zeggen dat ze een opslagprobleem hebben voor de energie, hoe deden ze dit dan in 1920?

  Het neen van het referendum en het ja van Balkenende persoonlijk bij het verdrag van Lissabon....

  Neen, sites zoals Argusoog vertellen enkel bullshit en onwaarheden toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tim Dog zei:

  "Wacht maar moderator tot jij zelf van je uitgerochelde bloed-proppen in je laatst uitgeademde momenten hier op deze kloot je nog berauwvol afvraagt waarom je met zoveel hoongelach de boodschappers van argusoog over hun geloofwaardigheid moest beschimpen. (...) god oh god wat zal ik lachen om diegene die binnen nu en een paar maanden erachter komt dat we altijd al gelijk hadden.."

  Richard Dawkins heeft een boek geschreven (The God Delusion) waarin hij veronderstelt dat er geen bewijs en geen enkele logische reden is om in een God te geloven.
  Hij krijgt van Christenen vanwege zijn boek ook bizarre hatemail, hoe ze zullen genieten als hij zijn tanden stuk zal bijten in de hel enzo... Deze hatemail gooit ie allemaal online.

  De parallellen met IkbenhetzatGVD/Anoniem lijken me zelfevident. Voor diegenen die met fascinatie kunnen kijken naar de hatelijke wereld beyond Crazytown is die van Dawkins dus ook een aanrader, mocht Anoniem hier niet nog meer bloedrochelverwensingen neerkwakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Er zijn MEER bewijzen en daarmee bedoel ik KEIHARDE bewijzen dat er inderdaad een machtselite is en dat heel veel op Argusoog waar is.. Dan dat er bewijzen zijn voor de zogenaamde praatjes die jou al van kinds af aan hebben gebrainwashed."

  En wat zijn die bewijzen dan? Krijgen we geen duidelijk antwoord op, he? Je roept maar een eind weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Krek & Anoniem

  "Er zijn MEER bewijzen en daarmee bedoel ik KEIHARDE bewijzen"

  Als je grote letters gebruikt, hoef je stellingen niet te onderbouwen. Beetje hetzelfde als dat de hardste schreeuwert altijd gelijk krijgt. Deze trend is al langer aan de gang op verschillende fora. Bij dit soort schreeuwlelijken in het vervolg gaarne niet meer doorzeuren over de inhoud, dat is verspilde moeite.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Hans van Heusden
  Zou wel graag willen weten wie er nu echt die site Barracuda beheerd, op de achtergrond. Dit spreekt veel mensen meer aan, als Argusoog, want dit neemt hun zorgen weg, en alles is weer blanc als neige. En dit soort sites, is natuurlijk helemaal wat de Nederlandse verstoppertjes politisie aanspreekt. Hahahaha, goed gelachen! Gaat die Barracuda daar in de reacties effe goed op zijn visen bekje zeg! Mooi zo; inderdaad goede reclame!
  @ jenne, Ik zou het ook wel eens willen weten ... Spannend ;-) Ik maak mij echt niet druk hoor. We schijnen steeds vaker zijn aandacht te krijgen. Is alleen maar goed hoor. Hij doet maar.
  Hans van Heusden... (*diepe-zucht*)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat voor bewijs heb je nodig dan ?
  Alle samenlevingen zijn opgebouwd d.m.v een hierarchie, dat is altijd zo geweest, neem bv de leenheren-lijfeigenen, slavendrijvers-slaven, directeuren-personeel, generalen-soldaten enz enz, maar de wereldmacht bestaat niet uit een hierarchie, m.a.w. de vereniging van huisvrouwen hebben net zoveel in te brengen in de wereldpolitiek als bv de bezoekers van de Bilderbergconverenties ?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een onzinantwoord weer geendank. Je komt met algemene zaken aankakken om je eigen complot te valideren. Niet dat ik anders gewend ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Over welk complot heb jij het Crap ?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb de flyer gelezen en zal deze trachten te beantwoorden.

  'Dat de media de ene sensatie na de ander achterna rent?'
  Ik kan dit niet goed beantwoorden, want ik weet niet precies wat je onder 'sensatie' verstaat. Zojuist lees ik, dat in Duitsland 16 mensen (waaronder voornamelijk kinderen) door een scholier zijn afgeknald. Dat is sensationeel nieuws waarover de media moeten berichten.
  Ik ben wel van de mening (met het risico te generaliseren) dat de media nogal gemakzuchtig zijn in hun berichtgeving en niet echt kritisch, waarschijnlijk een gevolg van commerciële belangen.
  Ik geef mezelf een 1/2 punt

  'Dat u niet alles verteld wordt?.'
  Door wie? Als je bedoelt dat overheden weleens zaken verzwijgen kan ik dat beamen. 1.5 Voor de dissident.

  'Dat kosten maken voor een koningshuis slecht besteed is?'
  Ik ben geen voorstander van het koningshuis, dus 2.5 punten.

  'Dat er vast betere antwoorden zijn op wat u ziet?'
  Deze vraag begrijp ik niet.

  'Dat de politiek, door u en mij betaald, nooit doen wat ze beloofden?'
  Het komt nogal eens voor dat politici hun beloftes niet nakomen (die mening is waarschijnlijk iedere Nederlander toegedaan), maar nooit gaat dan weer te ver. Een half punt, dus 3.

  'Dat onze democratie met haar verkiezingen in werkelijkheid een particratie is?'
  Wij kennen in Nederland een parlementaire democratie met een in de praktijk gegroeid partijenstelsel. Onafhankelijke parlementariërs komen niet voor (behalve als ze zich afscheiden). Maar dat lijkt me bij iedereen bekend. Meer volksinvloed (referenda enz.) lijkt mij wenselijk (mits er genoeg interesse bestaat bij de mensen). Ik weet niet of ik nu een punt gescoord heb, ik ben in een vrijgevige bui, dus geef ik mezelf toch een half punt. 3.5 punten

  'Dat de banken en grote bedrijven worden gered maar de kleine ondernemer mag stikken?'
  Deze materie is behoorlijk gecompliceerd. Door bijv. het redden van een bank, worden waarschijnlijk indirect ook een aantal kleine ondernemers gered.

  Eindscore: 3.5

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Barracuda

  Heb je je al laten inenten tegen anushalskanker??...boylover?

  Gr.Bolhoedjes lust ik rauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 11 maart 2009 20:22
  Volgen mij is dit Tamso/Sander...
  (Tamso druk op nijn N(D)ick ok?)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goede kennis van spellingsregels hebben ze ook... daar bij Argusoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ...Shit, nu (DRUKKEN!!!)
  dus Tamso...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gasten,

  Is dit het toilet? Of de kleuterklas? Wat een loze reacties zeg.
  Of zijn de complotten al zover gevorderd dat iedereen geheimtaal spreekt en ik er daarom niets van begrijp?

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Of zijn de complotten al zover gevorderd dat iedereen geheimtaal spreekt en ik er daarom niets van begrijp?"

  Ik denk het niet kerel, maar jij moet eens nodig van bil denk ik. Lees eens mijn relaas om met gemak je hoofd uit je anus te kunnen wrikken zou ik willen zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Push-it

  Waarom verkoop je boodschap met aanprijzingen als "van bil" en "hoofd uit je anus trekken"?
  Ik zie het verband niet...

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Whoeiiiiiiiiii.

  Het is weer ouderwets gezellig hier!

  *wacht geduldig op Klaas, Braad en Tamso*

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Whoeiiiiiiiiii.
  Het is weer ouderwets gezellig hier!"

  Wannabe patman? Slecht gespeeld hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. (oeps edit foutje)

  Weet je? Dit heeft allemaal geen nut. De mensen op Argusoog bedoelen het juist goed. Je hoeft het niet met alles eens te zijn..
  Het enige waar zij het aan het eind van de dag altijd over hebben is een betere samenleving zonder corruptie en geweld etc.

  Ik vind deze discussie een beetje belachelijk. Diegene die Argusoog zo bekritiseren willen uiteindelijk gewoon geen betere wereld. Een andere conclusie kan ik niet trekken.

  Ik hoop dat de mensen die zo goed weten hoe alles zit, ook daadwerkelijk zelf onderzoek hebben verricht. Diegene die dat hebben gedaan zullen precies weten wat er aan de hand is. De feiten zijn overal.

  Natuurlijk zal er weer iemand met een bijdehand antwoord komen op mijn reactie. Ga vooral je gang... Je werkt uiteindelijk je eigen bewustwording tegen.

  Voor de mensen die weten hoe het zit of het door beginnen te krijgen zeg ik het volgende:

  Mensen die blind willen blijven voor de waarheid, moet je hun gang laten gaan. Wie zijn wij om hun te vertellen wat ze moeten doen. Ieders vrije keus. Ik hoop alleen dat er genoeg mensen wakker worden..

  Het gaat jullie allemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Diegene die Argusoog zo bekritiseren willen uiteindelijk gewoon geen betere wereld. Een andere conclusie kan ik niet trekken."

  Dus als je domme dingen beweert wil je een betere wereld en als je daar iets over zegt wil je dat niet? Logisch, he?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ach Freddie,

  Misschien willen we allemaal wel een betere wereld. De een heeft alleen iets beter door hoe de wereld in elkaar steekt dan de ander, en daardoor zou het goed kunnen dat de plannen van sommigen meer kans hebben om de wereld werkelijk te verbeteren dan de plannen van anderen.
  Eigenlijk hangt de definitie die men geeft aan "beter" ook redelijk samen met het inzicht in de wereld dat men heeft.

  M

  BeantwoordenVerwijderen