dinsdag 31 maart 2009

Crimineel


Vrije Volkers staan bekend om hun tunneldenken. Daarin is iedere moslim automatisch een terrorist en zijn linksmensen per definitie criminelen. Neem nou de nieuwe VARA-voorzitter; strafpleiter Cees Korvinus. "Tsja, niemand kan Cees enige praktijkervaring ontzeggen. In de drugshandel bijoorbeeld, of in liquidiaties. Blijkbaar is dat waardevolle praktijkervaring voor een Groen-Linkser," schrijft Duns Ouray, want Cees wilde ook al eens kamerlid voor Groen-Links worden. Bij die gelegenheid kwam Ouray ook al eens met vermeende drugsconnecties aanzetten. Duns: "De bestuursvergaderingen van de VARA zullen toch niet veel verschillen van die van Bruinsma?"

Toegegeven: helemaal schadevrij is het verleden van Korvinus niet. Die deelde ooit een kantoor met John Engelsma, die hand- en spandiensten verleende aan de organisatie van Klaas Bruinsma. In 1998 werd het kantoor ontbonden, op aandrang van de Orde van Advocaten. Duns weer: "Cees had geen idéé wat zijn kantoorgenoot allemaal uitvoerde! Niet erg geloofwaardig; vooral niet als je weet hoe klein hun kantoor op de Stadhouderskade was. Ze zaten praktisch bij elkaar op schoot."

Misschien, maar misschien ook niet. Korvinus is in elk geval nooit veroordeeld, en ook nooit verdachte geweest, dus de kop "Nieuwe voorzitter VARA is een crimineel" is juridisch gezien zonder meer strafbaar.

Vreemd genoeg hoor je Duns nooit eens over het roemruchte verleden van lieden die het Vrije Volk over het algemeen hoog heeft zitten. Zomaar een greep: Dion Graus (PVV) had een geschiedenis van ruzies, rechtszaken, onbetaalde rekeningen, onjuiste declaraties en beschuldigingen van mishandeling. Als Kamerlid pleitte hij echter voor respect en fatsoen. LPF-er Philomena Bijlhout, de kortstzittende staatssecretaris uit de Nederlandse geschiedenis, bleek actief geweest in de burgermilities van het regime-Bouterse. Vastgoedhandelaar en mede-oprichter van de LPF John Dost zat vorig jaar vast op verdenking van hypotheekfraude. Tegen oud LPF-voorzitter Ed Maas heeft het OM eerder deze maand tweehonderd uur taakstraf en een geldboete van 200.000 euro geëist vanwege koersmanipulatie en handel met voorkennis. Henk Bakker (Leefbaar Amsterdam) gooide ooit met stoelen, wat hem op een verblijf in de gevangenis kwam te staan, om over het geknoei met declaraties nog maar te zwijgen. Rita Verdonk overtrad in de jaren tachtig de wet toen ze meedeed aan blokkades bij de ontruiming van een krakersbolwerk in Nijmegen.

Zelfs J.P. Balkenende blijkt zaken te hebben gedaan met Willem Endstra. In 1992 kocht de premier als beleggingsobject een appartement in Badhotel Domburg van de vastgoedhandelaar. De verwevenheid met de "zwaarste jongens" komt dus blijkbaar in de beste rechtse kringen voor.

16 opmerkingen:

 1. Wat zou zijn client Jan Koers hiervan vinden? Maakt hij die zaak nog af? De ‘overstap’ (of is het de Kalltstellung?) van Korvinus komt een dag nadat hij tegenover deze website heeft verklaard in hoger beroep te gaan voor Jan Koers. In dit hoger beroep zou de Demmink-link in het Koers-dossier zeker aan de orde moeten komen. Maar dat is aan onze Cees niet besteed. Blijkbaar wordt de grond onze Cees een beetje te heet onder de opportunistische voetjes en verkiest hij thans het smerige doorgeneukte Hilversumse pluche boven het gevecht voor zijn clienten en het bijstaan van de slachtoffers van de criminele pedofiel Joris Demmink… We zijn hier op deze website in de regel heel kort, maar ook heel direct… fuck you, Cees Korvinus!
  Later: Hoe Cees Korvinus zijn client Robert Horchner verraadt door zijn ‘banden’ met Peter R. de Vries te laten prevaleren boven het dienen van de belangen van zijn client.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het tunneldenken van De Dagelijkse Standaard is ook leuk om eens onder de loep te nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Advocaat Gerard Hamer vormde een grote bedreiging voor het Demmink-pedofielen-netwerk. Hij viel vlak voor de jaarwisseling dood van zjn fiets. Advocaat Cees Korvinus zou, als hij het hoger beroep van Jan Koers serieus neemt,onherroepelijk op het Demmink-pedofielennetwerk stuiten. Hij loopt over naar de VARA en laat zich betalen vanuit dezelfde publieke geldpotten als waaruit Joris Demmink ook zijn kinderverkrachtingen financiert. De VARA zit sinds de affaire-Sinan Can/Zembla stevig in het kamp-Demmink. Korvinus behoort nu ook tot het kamp-Demmink. De VARA, dat is ook de omroep de Bas Haan op een gouden schild hees om de wereld in De Leugen Regeert kond te doen van de ‘vaststaande schuld’ van Ernest Louwes in de Deventer Moordzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Publieke geldpotten waar jullie je belastinggeld in dumpen... Wordt het niet tijd om het belasting betalen te weigeren teneinde niet zelf als medeplichtigen te kunnen worden gezien aan de misdaden die jullie proberen te bestrijden? Overigens zie je wel in iedereen een handlanger van Jezelf Barracuda. Ook de uitkeringen worden betaald vanuit dezelfde publieke geldpotten als waaruit jou blog zijn mind-fuck-verkrachtingen van financiert. En de je trollen bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh God, daar komen de complottertjes weer met Demmink & Co aanzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Demmink lijkt me redelijk actueel hoor Freddemans.
  Of heb jij wat mondsnoerende logica achter de hand om alle aantijgingen te ontkrachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leg ons even uit wat dit nu weer met Korvius te maken heeft en dan met weglating van de logica van M. Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Of heb jij wat mondsnoerende logica achter de hand om alle aantijgingen te ontkrachten?"

  Meer dan 'aantijgingen', compleet opgeblazen door Micha Kat, zijn het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Engelsma is al jaren terug gezuiverd van enige blaam, en Korvinus is nooit ergens van verdacht geweest, zie bijvoorbeeld :

  John Engelsma, advocaat van Bruinsma
  http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2006/10/john_engelsma_a.html

  Zie ook het hoofdstuk over John Engelsma, en het commentaar op de ingetrokken beschuldigingen door Fred Teeven, in onderstaand boek :

  Bas van Hout: Jacht op de Erven Bruinsma
  http://www.ervenbruinsma.nl/proshot.pdf

  Zou Het Vrije Volk een rectificatie plaatsen, of doen ze daar niet aan wanneer ze ten onrechte mensen beschuldigen ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Blijkbaar wordt de grond onze Cees een beetje te heet onder de opportunistische voetjes en verkiest hij thans het smerige doorgeneukte Hilversumse pluche boven het gevecht voor zijn clienten en het bijstaan van de slachtoffers van de criminele pedofiel Joris Demmink…"

  De rechtzaak is al afgerond, en de uitspraak in deze zaak is op 24 maart, terwijl Korvinus over een half jaar ermee stopt. Heb je een beetje last van kokervisie ?

  "Hoe Cees Korvinus zijn client Robert Horchner verraadt door zijn ‘banden’ met Peter R. de Vries te laten prevaleren boven het dienen van de belangen van zijn client."

  Korvinus is tot op de dag van vandaag de advocaat van Robert Horchner, en hield samen met Horchner drie weken geleden nog een workshop over de uitleveringszaak op het Nationaal Juristencongres.

  Je commentaar is wat dat betreft redelijk bizar te noemen, aangezien er geen enkele aanleiding is te veronderstellen dat Korvinus de belangen van deze man heeft geschaad of zal gaan schaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zou die Kat nou niet in de gaten hebben dat-ie zelf het levende bewijs is dat al z'n ’t onbehouwen getier, gescheld en gebasel, kant nog wal raakt?
  Iedereen wordt 'kaltgesteld' en 'omgelegd' in z'n fantastische complot, maar uitgerekend hij wordt daarbij overgeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoor al vele berichtgevingen van jullie en jullie bespreken vele dingen en vooral geweld daar zijn jullie op tegen. Maar over signalen van Amerikaanse leger luchtmacht en marine dat deze basissen zwaar onder curatele staan van ufo's zoals super straaljagers F117 of B2 of 52en nucleaire onderzeeërs allemaal een zware computer virussen besmet zijn. En dus totaal niet inzetbaar of operationeel. Waarom hebben jullie niet daar over gehad maar alleen over de burger onrust…. Respect verder voor Barracuda en de tegenwoordoge zeer ongestelde Braad... Ik vraag mij af wat er met die moppersmurf de laatste tijd is pasiert.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'Braad... Ik vraag mij af wat er met die moppersmurf de laatste tijd is pasiert.'

  Volgens mij is hij nog wel eens te vinden op 'nujij' onder de naam 'Brum D.'

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In elk geval is geen van de Braad's hier de echte, als je het mij vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jez, niemand hier heeft jou iets gevraagd. Waarom kom je dan met zo'n nietszeggende 113-in-een-dozijn opmerking? Nou? Nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het grappige is dat in het aangehaalde stuk van HVV juist staat dat het de toenmalige partner was van Korvinus, niet hijzelf. In het volgende stuk maakt Duns het nog bonter: hij zegt dat Korvinus verantwoordelijk is voor een kindermoord. Duns snapt het beroep advocaat niet zo goed...

  BeantwoordenVerwijderen