vrijdag 27 maart 2009

Tyler


Nou, de Bilderbergers kunnen de borst natmaken als ze in mei naar Athene komen voor hun jaarlijkse topoverleg. Want WerearechangeHolland komt aan de poort rammelen. WeAreWat? WeAreChange, de van oorsprong Amerikaanse organisatie die zich vooral op YouTube manifesteert met filmpjes waarin gezagdragers worden nageroepen. Dat ze verantwoordelijk zijn voor 9/11 bijvoorbeeld. Of iets met de NWO (Nieuwe Wereld Orde) van doen hebben. Dat soort dingen.

Nu kunnen we ons best voorstellen dat je als twenty something nogal snel onder de indruk raakt van die stoere filmpjes, en je je zelf ook al stoer achter pakweg Wouter of Jan-Peter aan ziet lopen. Maar WACHolland blijkt als dependance van de Amerikaanse organisatie slechts 1 persoon sterk te zijn: Ramon Klijnstra, alias TylerDurden. En die is zoals de meeste hard core complotter-kaaskoppen weer eens volkomen gebiologeerd door wat zich in de Verenigde Staten afspeelt ("ABC begint belangrijke vragen te stellen").

Nou ja, niet helemaal: "We Are Change Holland is er om te zorgen dat de Nederlandse grondwet in tact blijft, beschermt (...) en verdedigd wordt tegen alle buitenlandse en binnenlandse vijanden (...). Wij komen op voor ons land en willen het volk in ons land bewust maken van het onrecht dat ons aangedaan wordt. We willen mensen bewust maken van het feit dat onze grondwet afgepakt wordt door een ondemocratisch verkozen verdrag genaamd het verdrag van Lissabon. We Are Change Holland kan niet langer toekijken hoe Nederland langzaam veranderd in een Nederstaat van de Europese Unie en hoe de vrijheden en privacy van de Nederlandse burger steeds meer worden ingeperkt."

WACHolland wil nu met "twee leden" naar Athene. Dat gaat niet opvallen, kameraden! Tenzij je iets doet met oranje hoeden, sjaals en jassen en met rood-wit-blauwe vlaggetjes. En drietonige toeter niet te vergeten. Iets met de Leeuw die je niet in zijn hempie laat staan bijvoorbeeld. Geen woorden, maar daden. Heil o Heil, roodwitte Schare, Dapp're strijders fier en koen. Bevestigt uw roemrijke mare. Driewerf heil onz' kampioen. Met een beetje geluk word je dan vereeuwigd op YouTube.

19 opmerkingen:

 1. Weer een gemakkelijk slachtoffer, weer een gemakkelijk stukje.

  Een trend wordt zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke trend? Complottertje pesten? Dat verdienen ze, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ John

  Verdienen ze? Waarom dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat lekker hier met de commentaren. Lijkt er op dat de haaivis veel mensen heeft weggejaagd door registratie tijdelijk verplicht te stellen. Eventueel zou de lage opkomst ook aan de matige kwaliteit van de stukjes kunnen liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Gaat lekker hier met de commentaren."

  Ik wil voor het commenten even wat regels opstellen:

  1 Geen Sloveens. Die taal heeft echt véél te veel j's. Sowieso niet te vaak de j gebruiken graag.
  2 Geen negatieve opmerkingen jegens kersen of kersensap. Objectief commentaar mag wel. (Voorbeeld: "Die kers is neutraal.") Voor commentaar op andere bosvruchten s.v.p. eerst even mailen.
  3 Woensdag is "ik krijg de dop er niet af"-dag. Je comment moet dan een verwijzing bevatten naar een product dat in een pot of fles zit waarvan je de dop niet altijd even makkelijk af krijgt. (Voorbeeld: "Toppie post Marten! Ik had vorige week ook zoiets, maar dan met appelmoes!")
  4 Mocht Anoniem ooit nog op deze weblog terechtkomen en een comment achterlaten: geen geflirt.
  5 Je echte naam achterlaten is geheel op eigen risico. Ik kan zeker Googlen.

  Als je je niet aan deze vijf simpele regels weet te houden dan ben ik genoodzaakt je comment te verwijderen. Maar let op: ik weet niet hoe dat moet. Dus zie maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeft U wat te vertellen of mede te delen? Bent U het ergens niet mee eens? Of wilt U reageren op een artikel? Hier heeft U de mogelijkheid om Uw tekst op onze Website te publiceren. U heeft nu de kans van zich te laten horen... Plaatsing uiteraard na goedkeuring van de moderator dezes. U kunt zich hier vooralsnog zonder problemen aanmelden om uw eenzaamheid als 'Anoniem' en tegen wat ruggenspraak zoals het u belieft op ONS van Barracuda te mogen botvieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Eventueel zou de lage opkomst ook aan de matige kwaliteit van de stukjes kunnen liggen..."

  Denkfout. Het aantal reacties heeft niks met het bezoekersaantallen te maken. En over dat laatste heb ik niet te klagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maak je hier zelf geen denkfout, haai?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, het aantal reacties heeft NIKS met de bezoekersaantallen te maken?

  Misschien dat sommige bezoekers veel en sommige weinig reageren, maar het aantal reacties heeft zeker met bezoekersaantallen te maken, ouwe onderwatervriend. Al was het alleen maar vanwege de volgende mondsnoerende logica: 0 bezoekers = 0 reacties. Dus, als we weten dat niemand het zwembad bezoekt dan weten we dat er nul reacties zijn. Duidelijk verband, of moet ik nou mijn zwemband opblazen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wist wel dat er weer iemand langs zou komen met mondsnoerende complotterlogica.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "...mondsnoerende complotterlogica..."

  Onze emotie is voedsel. De ruilhandel is dat het universum zich bewust wordt van haar eigen bewustzijn (idd HAAR bewustzijn) dooronze emotionele uiting. We worden gefokt als kippen in een kippenren. En dat, vermoedt ik, zal over zijn als de MAYA kalender afloopt. Dan beginnen we een hele nieuwe cyclus. Dat controlerende Oog wat in de hemel hangt, dat wordt gevoed en gevoeld door de menselijke paniek. Magnetisme is het sleutelwoord tot vrije energie, vraag me niet hoe, ik weet echter één ding en dat is als de ene mens zich tot een andere mens voelt aangetrokken, nieuwe vrijheden ontketend worden. Daar heeft iedereen baat bij. Saturnus is niet de planeet van de vrijheid. Het is een symbool van beperking en de eigen opgelegde angst. De boodschap is daarom ook: Wees als de kinderen, dan hebben we niets te vrezen. In alles komt deze kneiter weer terug. De aanstormende politiestaat is een afspiegeling van deze controle. Geef een mens wat te tellen en hij gaat gelijk bankieren. De tijd is echter op aan het raken en dan moet de balans opgemaakt worden. We moeten vooruit en niemand weet hoe. Iedereen roept het, het ene genie na het andere staat op en we blijven met vragen zitten achteraf.

  Einde bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Dus, als we weten dat niemand het zwembad bezoekt dan weten we dat er nul reacties zijn. Duidelijk verband, of moet ik nou mijn zwemband opblazen?"

  Ik ben bang van wel, Einstein. Welke natuurwet zegt namelijk dat lezers ook automatisch reaguurders zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Fred, leer nou eindelijk eens nadenken man!

  1. Als er niemand op het blog komt kan je met zekerheid zeggen dat er nul comments zullen zijn. Dát is het verband (door de goudvis helaas gemist).

  2. Als er wél bezoekers zijn, dan kunnen dat lezers zijn zodat de teller nog steeds op nul staat. Het kunnen ook reaguurders zijn, zodat er comments geplaatst worden. Twee mogelijkheden dus.

  3. Hoe dan ook, verband nr. 1 blijft staan, en dat is waar het om ging. Dat jij nr. 2 daarbij hebt verzonnen maakt dus niets uit, slimpie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Slechts even een anoniem commentaar posten, gewoon, omdat het kan. Over het stukje valt toch geen reet te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Als er niemand op het blog komt kan je met zekerheid zeggen dat er nul comments zullen zijn."

  Precies, en dat is ongeveer het enige wat vaststaat. Ga eerst maar eens lekker statistieken studeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja hoor Fred, omdat ik uit alle mogelijkheden het enige wat vaststaat aanstip moet ik statistiek gaan studeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Eventueel zou de lage opkomst ook aan de matige kwaliteit van de stukjes kunnen liggen..."

  Denkfout. Het aantal reacties heeft niks met het bezoekersaantallen te maken. En over dat laatste heb ik niet te klagen.

  anderzijds wijzen hoge bezoekersaantallen ook niet op een hoge kwaliteit. verder sluit ik me als anonimicus aan bij Anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En toch ben je hier weer, nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen