dinsdag 2 maart 2010

9/11 dodenDe 9/11-beweging probeert zich tegenwoordig bij gebrek aan nieuws met man en macht overeind te houden. Stel je voor dat ze je vergeten. Een dezer dagen kondigde Architects & Engineers for 9/11 bijvoorbeeld aan dan het 1000 leden heeft. Wauw! En dan is er nog een nieuw videofilmpje (zie boven), waarin wel erg makkelijk gesuggereerd wordt dat de zogenaamde ooggetuigen van 9/11 bij bosjes om het leven komen en uiteraard stuk voor stuk onder 'mysterieuze omstandigheden'. This all can't be a coincidence.

Twee dingen kloppen al bij voorbaat niet: 'ooggetuigen' en 'mysterieuze omstandigheden'. De samensteller van het videofilmpje komt namelijk met een bonte lijst van namen, van advocaten die optraden voor de familie van slachtoffers van 9/11 tot de babysitter van de broer van George Bush, ja, zelfs de helikopterpiloot die destijds een van de twee aanslagen van de WTC horens vanuit de lucht voor ABC filmde. Neem nou het laatste voorbeeld: wat heeft deze piloot gezien, waardoor hij door duistere krachten omgebracht zou moeten worden? Of neem Barry Jennings, die de instorting van de torens van binnenuit meemaakte. Hij heeft ruim de kans gekregen om zijn verhaal te doen, dus komt zijn dood wel erg als mosterd na de maaltijd.

Van de meesten is de doodsoorzaak ook helemaal niet mysterieus: Beverly Eckert, die haar man verloor bij 9/11, kwam om bij een vliegtuigongeluk, samen met 49 andere inzittenden, alleen dat vermeldt de samensteller van het filmpje natuurlijk weer niet. Die 49 inzittenden hadden ook nog eens geen enkele relatie met 9/11. De oorzaak van het ongeluk: ijsaanzetting op de vleugels. De babysitter van Marvin Bush kreeg een auto-ongeluk en Kenneth Johannemann, part time conciërge van het WTC, pleegde zelfmoord nadat hij aan de drank was geraakt en de achterstallige huur niet meer kon betalen. Weer een ander kwam om bij een treinongeluk. Hoerenmadam Deborah Jeane Palfrey (die van haar klanten iets zou hebben gehoord over 9/11) pleegde zelfmoord nadat ze schuldig was bevonden aan onder meer het runnen van een prostitutienetwerk en het witwassen van geld.

Alleen van Barry Jennings is de doodsoorzaak door de familie nooit bekend gemaakt. Dat zou je nog met enige fantasie mysterieus kunnen noemen. Voor het overige geldt: Mensen kunnen nu eenmaal overlijden aan de gevolgen van auto- en vliegtuigongelukken. Alleen al in Nederland zijn er 1,2 miljoen verkeersongevallen per jaar. En daar zou best zomaar eens een keer een complotgelovige tussen kunnen zitten.

6 opmerkingen:

 1. Tja, de beweging is gewoon failliet.
  Het wordt tijd dat ze dat zelf in de gaten hebben :)

  De persconferentie van ae911truth is bijv. geruisloos geweest: alleen op bijhorende (blog)sites lees je er iets over.
  Klinkt uiteraard indrukwekkend, 1000 architecten en ingenieurs, maar we spreken dan wel over wereldwijd.
  Wat me bij de perscontacten opvalt is dat de mailadressen vooral adressen betreft van gmail, hotmail, yahoo en andere gratis varianten...

  Andere mailadressen verwijzen naar interessante domeinnamen, zoals http://soundandfury.tv/, alwaar (hoe kan het ook anders) onder anderen wordt gewezen op hoe giftig aspartaam wel niet is...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Tja, de beweging is gewoon failliet."

  Deze site is failliet, sterker nog het was een doodgeboren baby, deze site wordt amper bezocht, op een paar anonieme sukkeltjes zoals Truth Hurts na, zelfs de site beheerder is anoniem, maar er wordt door deze anonieme zeikerds en gifmengers wel gelet op de e-mail adressen van de "complotters" en denken daaruit wat te kunnen concluderen terwijl ze zelf super anoniem zijn, m.a.w. door die conclusie wordt oa Barracuda en figuren zoals Truth Hurts zwaar buitenspel gezet, ze zetten zichzelf buitenspel, sliiiiiiiiiiiiiiiiiim !!

  En aspartaam is gezond, prop jij je kind daar maar lekker mee vol als een ware anti-complotter zijnde, je kind lekker laten volspuiten met onnodige vaccins en veel gemanipuleerd voedsel laten vreten, voordat je het weet geef jij en je kind licht in het donker maar daarmee bevorder je wel de "veiligheid" want de "complotters" geven geen licht in het donker en dan herken je ze meteen, is dat handig of is dat handig :0o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ hoebedoelje

  Truth hurts is blijkbaar de spreekbuis van Barracuda, die overal verstand van heeft. Natuurlijk kan een 9/11 beweging weinig meer beginnen, als men ieder verzoek tot hernieuwd onderzoek de grond inboort. Vreemd zou het toch ook moeten zijn voor Barracuda aanhang, dat 7 van de 10 9/11 onderzoekers de handen hebben afgetrokken van het rapport. En de mensen, die spontaan dagelijks bakken aspartaam, van oorsprong mierengif, naar binnen gooien, komen er op den duur vanzelf achter, net als met die vaccins. Vreemd voor Barracuda moet ook zijn, dat mensen, die zweren bij natuurlijke voeding en kruiden, bijv. Mellie Uyldert, zo oud worden. Zij werd bijna 101 en is op dezelfde dag jarig als ik. Ik ben een keer een dag bij haar op visite geweest en zij heeft mij verteld, hoe je ouder dan 100 kan worden. Ze zei (niet verder vertellen hoor), vooral geen aspartaam of andere chemische rotzooi eten. AH ligt vol met geur-, kleur- en smaakstoffen, E-nrs., noem maar op. In je schoenzool zit meer vitamine.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uyldert past inderdaad goed bij je.
  Of haar hoge leeftijd alleen bereikt kan worden door haar leefwijze te volgen betwijfel ik: ik ken genoeg mensen die naar jouw maatstaven bijzonder ongezond leven en de honderd naderen of passeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Noem er is een paar, die ik zou kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik denk niet dat jij bekend bent met mijn kennissenkring.

  BeantwoordenVerwijderen