maandag 8 maart 2010

Exposed

Micha Kat stond vrijdag voor de politierechter wegens orderverstoring en het aanbrengen van graffiti op het Nederlandse hoofdkantoor van de "NWO-organisatie in Leiden". Dat laatste was natuurlijk weer niet het hoofdkantoor, maar gewoon het woonadres van een secretaresse van de organisatie die Bilderberg conferenties organiseert.

De officier in deze zaak, een jonge allochtoon, was opvallend fanatiek, zo lezen we bij Kat zelf. Hij gaf aan op geen enkele wijze een discussie te willen openen over de inhoud van de graffiti en over de misstanden bij Justitie, maar puur en alleen te willen focussen op het delict van de zaaksbeschadiging. "Iedereen moet zich aan de wet houden, ook journalisten. Dit is niet de manier om aandacht te vragen voor dergelijke zaken".

Kat had nog gepoogd om getuigen op te roepen, onder wie natuurlijk zijn obsessie Joris Demmink, maar daar had de rechter geen trek in. Alleen Jan de Wit van de SP mag de aangifte van de ordeverstoring tijdens de ondervraging door zijn commissie van Nout Wellink van DNB in een vervolgzitting toelichten.

Kat weet daar trouwens weer een mooie draai aan te geven: "Door dit hele circus op te tuigen geeft het OM zelf toe dat het hier een atypische -en dus politieke- zaak betreft waarin het OM bovendien zelf ook nog eens partij is doordat ook het Parket-Generaal is beklad! Datzelfde geldt overigens voor de ‘ordeverstoring’: als Karel van Duin vanaf de publieke tribune zou hebben geroepen ‘Oranje boven’ met hetzelfde stemvolume en gedurende hetzelfde time-frame, was het OM nooit overgaan tot het dagvaarden van Karel."

Tja, dat krijg je als zich journalist noemende figuren menen dat zij een Robin Hood-rol vervullen in zelfverzonnen complotten. Dan denk je ook dat er een terreur-offensief wordt gevoerd richting "media" om publicatie van deze "misstanden" tegen te houden, dat er een "pedofiele en satanische sekte binnen Justitie zal worden exposed" (op een of andere manier moet Kat er altijd weer Engelse termen bij slepen) en typeer je de grootste mafkees op internet David Icke als je "collega". Nog even en Kat gaat ons vertellen dat de wereld wordt bestuurd door vermomde buitenaardse reptielen uit het sterrenbeeld Draco.

8 opmerkingen:

 1. de reacties bij kat zijn weer om te smullen: de complotdenkers buitelen weer over elkaar heen om hun waanideeën met elkaar te delen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @TH: Maar ze vergeten schijnbaar de kern van de zaak en dat is dat Kat iets heeft gedaan wat gewoon niet mag en (vooralsnog) niet te rechtvaardigen is.

  Of moeten we zijn verblijfplaats even onderspuiten met grafiti? Eens kijken hoe hij dan reageerd en of hij dan nog kijkt naar de inhoudelijke zaak.

  Goed dat die politierechter daad en inhoud los van elkaar heeft gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, in de strijd tegen de NWO is in de ogen van de comoplotdenkers alles geoorloofd.

  Dat is ook waar Kat zijn pijlen op richt: zijn daden vallen naar zijn mening in het niets bij de daden die de NWO hebben gepleegd...

  Ik vraag me af hoe ver men daarbij wil gaan, en vrees het ergste gezien het vorige artikel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. THE X-FILES – SEIZOEN 4
  Vanaf donderdag 18 maart elke werkdag om 18:50 uur
  Ook in het vierde seizoen van The X-Files moeten Mulder en Scully nog meer schandelijke over-heidsescapades zien op te lossen. Zo komen ze achter het geheim van het Consortium, een elitaire internationale schaduwregering waar o.a. de mysterieuze sigaretten rokende man lid van is. Daarnaast krijgen Mulder en Scully te maken met wel heel gevaarlijke alien-premiejagers, virusdragende bijen en een Russisch experiment met buitenaardse zwarte olie. Scully’s leven komt in gevaar als blijkt dat het nekimplantaat dat ze na haar ontvoering had laten verwijderen een zeldzame vorm van kanker heeft veroorzaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De complottisten zijn gewoon iets te zwaar X-files fan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. X Files is niet voor niets een hitserie geweest.

  Maar je moet uiteraard wel feit van fictie kunnen onderscheiden.

  En daar lijkt het aan te schorten bij de complotdenkers...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterker nog, een scène uit de X-Files spin-off 'The Lone Gunmen', waarin een poging werd gedaan een vliegtuig in de Twin Towers te laten vliegen, was aanleiding voor heel wat complot speculaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die episode lijkt wel de blauwdruk van de complottheorieën rond 911:

  the trio soon find themselves unraveling a government conspiracy in which an attempt to fly a commercial aircraft into the World Trade Center would result in increased arms sales for the United States.

  BeantwoordenVerwijderen